Αφού το έδειξε ο Σκάι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού το έδειξε ο Σκάι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
++++Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Ενας καθηγητης μου που ζουσε στα παιδικα του χρόνια στο σουδάν μου ειχε πει:
βγαιναμε και παιζαμε με τις ωρες στο ηλιο, ποτε δε θυμαμαι να μας ειπαν βαλτε αντιηλιακο ή μην καθεστε πολύ ωρα στο ηλιο...
Θυμάμαι παιδί 7-8 χρονών(γύρω στο '85) να διαβάζω τη συσκευασία του coppertone και να ρωτάω τη μάνα μου τί σημαίνει εκείνο το 2 που έγραφε πίσω του( για όσους δεν κατάλαβαν ο βαθμός προστασίας...).
Μετά από χρόνια που οι βαθμοί προστασίας βρίσκονται στο 40 την ξαναρώτησα τί βαθμοί παίζανε τότε στ'αντηλιακά και μου είπε "1 με 2".
Βλέπετε πολλά πλέον πιτσιρίκια να παίζουν κυνηγητό ντάλα μεσημέρι;
Όχι!
Μήπως οφείλετε στο ότι "εμείς ήμασταν πιο σκληρά παιδιά;"
Ούτε!
Απλά το κλίμα έχει αλλάξει,δεν παλεύεται πια τα μεσημέρια καλοκαιριάτικα...
Όλα'αυτά μέσα σε 15 χρόνια(το 2000 είχα την απορία...)
Οι κλιματικές μεταβολές από φυσικά αίτια πάντα γινόταν με αργούς ρυθμούς,όχι το σημερινό χάλι.
Μάλλον κάποιοι βάλανε το χεράκι τους...
Προφανώς αυτοί που παράγουν αντιηλιακά. Είναι ξεκάθαρο πλέον.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
++++
Μετά από χρόνια που οι βαθμοί προστασίας βρίσκονται στο 40 την ξαναρώτησα τί βαθμοί παίζανε τότε στ'αντηλιακά και μου είπε "1 με 2".
Όλα'αυτά μέσα σε 15 χρόνια(το 2000 είχα την απορία...)
Οι κλιματικές μεταβολές από φυσικά αίτια πάντα γινόταν με αργούς ρυθμούς,όχι το σημερινό χάλι.
Μάλλον κάποιοι βάλανε το χεράκι τους...
Μένει μόνο να το δείξει ο Σκάι.
Life begins at 45°.
το γ@μησες το θέμα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Προφανώς αυτοί που παράγουν αντιηλιακά. Είναι ξεκάθαρο πλέον.
Μένει μόνο να το δείξει ο Σκάι.
Συγγνώμη. Μπορείτε να συνεχίσετε την εποικοδομητική σας συζήτηση. Στο εξής, θα παρακολουθώ μόνο και θα μαθαίνω από κάτι τόσο ενδιαφέρον και σαφές.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οταν βλεπουμε κατι προπαγανδιστικα βιντεακια με λιωσιματα παγων τυφωνες πλυμηρες κλαματα κ.α δραματικα, πρεπει να σκεφτομαστε, ποσο αλητες ειναι και πως οι μερες τους ειναι μετρημενες.
Θα δουμε συντομα, σκηνες απειρου καλους αλλα μην μασησετε με τιποτα.
Αντε με τα λαμογια.![]()
ΚΑΝΤΕ και μια αναζητηση για το θεμα "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ" (δεν θυμαμαι πως το λεν στην βαρβαρικη...
θα δειτε πολλα![]()
Accipere quam facere praestat injuriam