Μείνε ήσυχος, θα εκτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έμαθες και κάτι να εξηγείς στον 2 ορόφους κάτω...![]()
![]()
![]()
Με τα εμμοτικονάκια του, με τα σπαμ του, με τα όλα του, καλύτερα δεν γίνεται![]()
![]()
Μείνε ήσυχος, θα εκτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έμαθες και κάτι να εξηγείς στον 2 ορόφους κάτω...![]()
![]()
![]()
Με τα εμμοτικονάκια του, με τα σπαμ του, με τα όλα του, καλύτερα δεν γίνεται![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...ετσι ωστε να καλυπτουν τον κωλο τους σε περιπτωση κατασκευαστικης αστοχιας...
500ml/1000χλμ. δεν καινε ουτε τουρμπατα hayabusa με 700 κατω...
![]()
![]()
![]()
Τα πάντα όλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το μηχανακι ειναι ελαχιστα πιο αργο σε στοκ μορφη απο gsxr 1000 k8 το οποιο για να καψει λαδι πρεπει να του βαλεις φωτια...μιλαμε για σκαρτα 160 αλογα ροδα...ποιες επιδοσεις,πλακα κανουμε?
επισης το gsxr δεν καιει λαδια ουτε με 190 ροδα...και δουλευει απροβληματιστα...
απλως μαλακιστηκε η χοντα...τελος...
ρε φιλαρακι ασε να μιλησει κανεις πιο αντικειμενικος ....αφου με βελτιωσεις suzuki ασχολεισαι ....τι θα λεγες???τουλαχιστον βαλε και κανα επιχειρημα ετσι για τα προσχηματα!
απο αυριο στο ξενο τυπο:
η χοντα κλεινει ,μεγαλο σκανδαλο αποκαλυφθηκε στο moto gr απο φιλοδοξο λογιστη - μηχανικο οτι η χοντα μαλακιστηκε
nakamura-nitsiro και sayonara βρεθηκαν κρεμασμενοι(απ την ιδια λαμπα)λογω της ατιμωσης που υπεστησαν, ο yosimitsu ζηταει εκδικηση
...
αν ειχες γυναικειο νικ θα θεωρουσα δεδομενο οτι εισαι πικραμενη πρωην μου...
δεν εχεις ομως και με προβληματιζεις...
frankly my dear, i dont give a damn...
Μιλάς με γρίφους γέροντα....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν ειχες γυναικειο νικ θα θεωρουσα δεδομενο οτι εισαι πικραμενη πρωην μου...
δεν εχεις ομως και με προβληματιζεις...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
EXEIS HONDA ESY E?? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gdudetool
ρε φιλαρακι ασε να μιλησει κανεις πιο αντικειμενικος ....αφου με βελτιωσεις suzuki ασχολεισαι ....τι θα λεγες???τουλαχιστον βαλε και κανα επιχειρημα ετσι για τα προσχηματα!
απο αυριο στο ξενο τυπο:
η χοντα κλεινει ,μεγαλο σκανδαλο αποκαλυφθηκε στο moto gr απο φιλοδοξο λογιστη - μηχανικο οτι η χοντα μαλακιστηκε
nakamura-nitsiro και sayonara βρεθηκαν κρεμασμενοι(απ την ιδια λαμπα)λογω της ατιμωσης που υπεστησαν, ο yosimitsu ζηταει εκδικηση![]()
![]()
Ηρμήστε ρε παίδες....διάλογο και απόψεις
αλλάζουμε.....![]()
![]()
Αν θυμάμαι καλά η Yamaha είχε δώσει ένα χαρτί με κάτι καταναλώσεις της τάξης του πάνω από 500ml τα 1000χλμ για το TRX..... (κάπου στα 750-800 ml αν δεν κάνω λάθος).
Αλλά απο γιαμάχα ή καβασάκι το περιμένεις.... για χόντα όχι.... κι εδώ έχουμε θέμα...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ότι ναναι....
business as usual......![]()
You BETA believe...
Σωστά θυμάσαι για το TRX ..... To θέμα με τα Honda που είναι? Τα CBR1000RR καίγανε λάδια απ΄το 2003Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν θυμάμαι καλά η Yamaha είχε δώσει ένα χαρτί με κάτι καταναλώσεις της τάξης του πάνω από 500ml τα 1000χλμ για το TRX..... (κάπου στα 750-800 ml αν δεν κάνω λάθος).
Αλλά απο γιαμάχα ή καβασάκι το περιμένεις.... για χόντα όχι.... κι εδώ έχουμε θέμα...![]()
Ρώτα τον catmaster, που είχε ένα φίλο με repsol....![]()
Φίλος με REPSOL CBR 1000 μου έλεγε τα ίδια πως το μοτέρ καίει λάδια.
Μάκης
πες τα ρε φίλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gdudetool
δε καταλαβα ...εκανες το 1ο service στα 1500κμ?φιλε το πρωτο service ειναι στα 1000 κμ και τα 500 πρωτα κμ τουλαχιστον πρεπει να τα κανεις παναγια(μεχρι 5000 στροφες)...
πάντως εγώ λέω να τον δείρουμε κιόλας, αν όντως έκανε κάτι τόσο τρομερό ...
που χει και μούτρα και παραπονιέται κιόλας ....
αντι να πει και ένα ευχαριστώ, που τον γλιτώνουν απο τον κόπο να αδειάζει λάδια σε κάθε αλλαγή ...
και με την ευκαιρία, να δείρουμε και τον undercover της suzuki που μας έχει ζαλίσει τα φρύδια με τα hayabusa ....
Τι λέει το manual έχεις διαβάσει; Λέει να πηγαινεις Παναγία; Γιαυτο καίει λάδια το μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdudetool
δε καταλαβα ...εκανες το 1ο service στα 1500κμ?φιλε το πρωτο service ειναι στα 1000 κμ και τα 500 πρωτα κμ τουλαχιστον πρεπει να τα κανεις παναγια(μεχρι 5000 στροφες)...ειναι κι αλλα που εχουν να κανουν με το στρωσιμο της συγκεκριμενης μηχανης γιατι εχουν ψεκαστει καποια μερη στο μοτερ με το συστημα jet flow
μετα τη κατασκευη τους με το οποιο το μοτερ στην αρχη ειναι πολυ σφιχτο με αποτελεσμα
τα ανοιγματα να μην επιτρεπονται απο τοσο νωρις... απο κει και περα η honda αυτο που ανακοινωσε με τη καταναλωση ηταν "αναγκαιο κακο"για αυτες τις επιδοσεις ...ελπιζω να βοηθησα
Να καταθέσω την εμπειρία ενός φίλου για να βοηθηθούμε όλοι.
Το μηχανάκι ειναι 08 και αγοράστηκε για αγωνιστική χρήση. Στρώθηκε όπως λέει το manual, δηλαδή: μεχρι τα 500 πρωτα χλμ μην το πηγαινετε τέρμα!!! Αυτό λέει το manual παιδια...
Για μετά δε λέει τίποτα, άρα το στρώσιμο έχει γίνει. Το μηχανάκι και τα 500 πρωτα χλμ στις Σέρρες τα έκανε, αλλά και τα επόμενα 2500 περίπου εκει τα έκανε. Καίει πολύ λίγα λάδια -150-200ml στα 1000 χλμ- πράγμα φυσιολογικό για τετοιο κινητήρα- αν και όχι για Χόντα νομίζω. Είναι το μοναδικό cbr1000 που καιει τόσο λιγα λαδια από όλους τους αγωνιζόμενους ή έστω απ'αυτους που ανεβαίνουν για προπόνηση - και είναι πολλοι αυτοί. Είναι όμως και το μοναδικό που στρώθηκε έτσι-δηλαδή " στ'αυτιά" από την αρχή!
Έχουν δίκιο όσοι λεν ότι μετά τα 7000 χλμ- για παραδειγμα- σταματαν να καινε ένα λίτρο και καιν λιγότερο ... Απλά αυτό σημαίνει ότι το μηχανάκι...τώρα στρώθηκε! Δεν θέλω να μπω σε μηχανολογικές λεπτομέριες που μπορεί να πω και καμια ανακρίβεια, αλλά είναι φυσιολογικό ενα συγχρονο μηχανακι να καιει λιγότερο λάδι αφού στρωθεί.
Αυτά
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλά απο γιαμάχα ή καβασάκι το περιμένεις.... για χόντα όχι.... κι εδώ έχουμε θέμα...
TRX??? Που το θυμηθηκες;!!!
Πάντως η κατανάλωση λαδιού- σε φυσιολογικά επίπεδα- είναι υγεία για έναν κινητήρα. Σημαίνει οτι τα λάδια κανουν σωστά τη δουλεία τους και ο κιητήρας το ίδιο.
Το ποιά είναι τα φυσιολογικά επίπεδα είναι το θέμα... Είναι αυτά που λέει ο κατασκευαστής- που μπορεί και να τα φουσκώσει για να δικαιολογήσει κατασκευαστική παπαριά- ή είναι κάτι αντικειμενικό που μπορούμε να το ορίσουμε ανάλογα τον τύπο της μοτοσυκλέτας και την χρήση που γίνεται;;;
Νομίζω το δεύτερο πρέπει να ισχύει.
ρε πουστη μου δεν παλευεστε με τιποτα...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορειτε επιτελους να χωνεψετε οτι η χοντα τα κανε σκατα?
ειναι ενα γεγονος αδιαμφισβητητο...ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΑΔΙΑ...
το οτι δεν καινε ολα δεν σημαινει τιποτα...
οπως δεν λεει τιποτα και η αστεια δικαιολογια περι υψηλης αποδοσης κινητηρα...ολα τα συγχρονα 1000 την ιδια πανω κατω αποδοση εχουν...μονο αυτο το ρημαδι καιει λαδια...ΑΡΑ? δεν θελει και πολυ μυαλο...
λαθος ανοχες...ειτε εμβολων,ειτε μπλοκ,ειτε οδηγων βαλβιδων...ειτε γουσταρετε ειτε οχι...
μπαινει ο ενας και μου ζηταει επιχειρημα οταν το quote που εχει κανει περιλαμβανει το επιχειρημα μου...τουλαχιστον αυτο που μπορει ο συγκεκριμενος να καταλαβει ως ασχετος...και θα του αρκουσε αν δεν ηταν κολλημενος...
το στρωσιμο επισης δεν εχει να κανει μια και ο καθενας κανει του κεφαλιου του...αν ηταν ετσι καθε μηχανακι που στρωνεται διαφορετικα θα ειχε και διαφορετικη καταναλωση λαδιου...ρε παιδια ελεος δηλαδη...
θα ξαναπω μια ακομη φορα αυτο που εχω πει επανειλλημενως και μονο εγω το ακουω...
μην δινεται σημασια στο μανιουαλ αναφορικα με το θεμα στρωσιματος γιατι γραφει παπαριες...
η αποδειξη γι αυτο για τελευταια φορα...gsxr 1100 1987 με μαντεμενιο μπλοκ για τα 800 πρωτα χλμ. μεχρι 5.500 rpm...για τα 1600 μεχρι 8.000 στροφες...μετα ελευθερα...
gsxr 1000 09 με nikacil ceracil τιτανια και της παναγιας τα ματια λεει τα ιδια σκατα με μονη διαφορα αντι για 8000 στροφες λεει 10000 επειδη ανεβαζει περισσοτερο...
δηλαδη δυο εντελως διαφορετικα μοτερ σε κατασκευη και υλικα θελουν το ιδιο στρωσιμο...ποιος κοροιδευει ποιον δηλαδη...
ολα τα τετρακυλινδρα χοντα απο το 2001 και μετα λενε μεχρι 500 οχι τερμα γκαζι...απο το πρωτο ψεκαστο 600 του 2001 μεχρι το υπερτουμπανο,μη χεσω, το 1000 του 2009 με τις και καλα περιεργες επιστρωσεις...
το οτι βγηκε ενα μηχανακι με τετοιο προβλημα παραγωγη ειναι φυσιολογικο...
αυτα που δεν ειναι φυσιολογικα ειναι δυο πραγματα...
ενα,οπως ειπε ο sniper, το οτι δεν επιτρεπεται τετοιο προβλημα σε μια εταιρεια με την φημη της χοντα σε επιπεδα προσοχης...
και δυο,το οτι δεν μπορειτε με τιποτα να το χωνεψετε οτι συμβαινει...
το τελευταιο supersport παραγωγης που πραγματικα τιμουσε την χοντα ηταν το vtr 1000 sp2...απο κει και περα τον παιζει χειροποδαρα...
υ.γ. το γελοιο της ιστοριας ειναι οτι εγω χαρακτηριζομαι σουζουκακιας ενω ειμαι .ισως,ο πιο φανατικος υποστηρικτης της χοντα...
ας ξαναθυμηθει πως φτιαχνουν supersport που να μην διαλυονται χωρις να πρεπει να χωσεις ενα μυριο ευρω και να θες 5 λιτρα ελαις για ενα ταξιδι και θα ξανασχοληθω...οπως και πολλοι αλλοι...
τυχαιο ειναι νομιζετε οτι στο παγκοσμιο στερεωμα βελτιωσης(supersport και γενικοτερα τετρακυλινδρα) τα πιο πολλα aftermarket καλουδια ειναι για σουζουκι?...κανεις δεν εχει επιχειρηση για να μπαινει μεσα...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...