Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Πληροφορίες για 848

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

xm

KALISPERA PAIDIA ...H GNWMH MOU EINAI OTI TO 848 EINAI MIA KATHGORIA MONO TOU....EINAI ADIKO NA TO SUGKRINOUME ME 1000 DIOTI UPOLIPETE POLI STHN IPODINAMH KAI APOTHN ALLH EINAI ADIKO NA TO SIGRINOUME ME R6,600RR, KAWASAKI 600...DIOTI EINAI 600ARIA KAI TO DUCATI EINAI 850 KAI TOUS RIXNEI + 4 KILA ROPHS ...EINAI TERASTIA APOKLISH! GIAYTO KAI H OMOSPONDIA TWN SUPER BIKES APAGOREPSE STHN DUCATI NA SHMETASXH ME TO 848 STH MESEA KATHGORIA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Περιττό να σου πω ότι θα τα έβαζα και στην ίδια σειρά

Καλά αυτό το Hyper είναι μανούλα για τα επαρχιακά μας...
    Τα επαρχιακα μας Μακη,οπου εχουν καλα κομματια το χαιπερ δινει τα ρεστα του.. Το πιεζεις οσο αντεχεις και δεν καταλαβαινει τιποτα.Τωρα στα οχι τοσο καλα κομματια επαρχιακου ειναι αποσυντονισμενο τελειως. Αλλα του λες και αλλα κανει.Το λεω γιατι το πηρα τελος καλοκαιριου.
    Το μαθαινω ακομα,και στη πιστα που το βαζω τακτικα ειμαι πολυ κρατημενος,γιατι στο πισω μερος του κεφαλιου μου 14.500 λογοι με κρατανε...
    Τωρα οσον αφορα το συμπολιτη μας με το 848 εγω θα του ελεγα οτι εκανα μια βολτα καμμια 60ρια χλμ. μεχρι τη κισσαμο το καινουριο μονστερ το μικρο και με εντυπωσιασε..
    Παααρα πολυ καλο..
    Θα του παει πολυ καλα για πρωτη μεγαλη.Το 848 μονο θα τον ταλαιπωρησει στον αθλιο κωλοδρομο χανια-πως το λενε,και αματο θελει και γιανα πηγαινει και καθημερινα στη δουλεια του,τοτε να παρει το μονστερ και με τα ψιλα κανενα παπο-σκουτεροειδες..
    Αλλα καταπως τον βλεπω θα ακολουθησει τη καρδια τελικα και οχι τη λογικη..
    Καλοριζικο, απο που θα το παρεις?

Νέο μέλος
    Καλημερα παιδες!Δεν το πηρα ακομα και δεν ξερω τελικα αν θα το παρω... Στο μυαλο μου εχω 2 μηχανακια..Ενα το 848 και το αλλο (all time classic) cbr 600rr. Αρχαριος ειμαι σ αυτες τις μηχανες ετσι κι αλλιως. Οσο κουραστικες και αν ειναι για την χρηση που τις θελω εγω δεν εχω προβλημα. Οτι διαφορες και να εχουν στην οδηγηση εγω το πιο πιθανο ειναι να μην τις καταλαβω.Εχω αυτο το γενικοτερο παθος για τα καθε ειδους δικυκλα για την απιστευτη ελευθερια και διασκεδαση που μπορουν να σου προσφερουν αλλα οπως και να χει δεν θελω να παρω το ενα και να κρυφοκοιταζω το αλλο η να το μετανοιωσω.Δεν θελω αν τελικα τυχει και παρω το 848 ας πουμε να κατσω καποια στιγμη σε καποιο cbr (ή και το αντιθετο) και να αρχισω να σιχτιριζω την ωρα και την στιγμη που πηρα αυτο και οχι το αλλο.Το 848 ειναι πανεμορφο εχει τρελα φρενα και θα μεινει αρκετο καιρο στην παραγωγη ως εχει. Απ την αλλη το cbr ειναι οπως και να το κανουμε μια σταθερη αξια αλλα δεν παυει να βγαζει νεα μοντελα (οπως ολα τα γαπωνεζικα) συνεχεια κατι που εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει. Θα ηθελα να μην ζηλευω καθε χρονο το νεο cbr κανοντας με να θελω να το αλλαζω. Θελω κατι διαχρονικο ρε παιδι μου που να δεθω μαζι του. Οπως καταλαβαινετε το διλλημα μου ειναι μεγαλο και ολες μου οι σκεψεις ειναι πανω σε αυτες τις 2 μηχανες. Συγγνωμη αν εδωσα την εντυπωση οτι θα το παρω συντομα αλλα θα το ψαξω πολυ και θα κατασταλαξω πρωτα πριν προβω σε αγορα. Αν υπαρχει καποιος που να εχει οδηγησει αυτα τα 2 μοντελα συγκεκριμενα ή γενικα καποιος που εχει περασει απο ιταλικα και γιαπωνεζικα μηχανακια ας πει την γνωμη του να κανουμε κουβεντα μπας και καταφερω να βγαλω μια αποφαση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λοιπόν πάρε το CBR 600 ABS ή GSXR 750.To 848 ωραίο αλλά πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.Το CBR έχει το ABS το οποίο διαβάζω πολύ καλά λόγια και το GSXR είναι το πιο ολοκληρωμένο και ισορροπημένο μηχανάκι που κυκλοφορεί κατά την άποψή μου.Δύσκολα θα αγοράσεις μία φορά μηχανή.Θα την αλλάξεις κάποια στιγμή οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι.

varvag1 pare kana giaponeziko na eisai ysixos.
    kai ama 8eleis ducati pare to hyper pou exei poly aksiopisto kinhthtra.... ton klasiko L2

Νέο μέλος
    μηπως να παω να χτυπησω κανενα gsxr 1000 να τελειωνει η υποθεση; ετσι κι αλλιως η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη...Μαλλον δεν με καταλαβαινετε!Ζοριζομαι παρα πολυ κοπέλια. Την μια λεω μην σε νοιαζει που ειναι ιταλικο. Εχει βαρυ ονομα και απο την αλλη λεω θα παω να παρω ενα γιαπωνι να εχω το κεφαλι μου ησυχο και αυτο γινεται περιπου 2 φορες την μερα εδω και παρα πολυ καιρο...

Το 1000αρι είναι απαιτητικό στην οδήγηση και σχετικά "βαρύ".Γιατί αγχώνεσαι τόσο,πάρε ένα από αυτά που σου αρέσει και θα ησυχάσεις!

1000άρι ντε και καλά;

τώρα τι μηχανάκι έχεις;

varvag1 αν δεν έχεις μηχανή 400-600(Fazer,Vstrom κλπ)πριν, μην σκέφτεσαι για 848.Θέλει εμπειρία η μηχανή αυτή.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από varvag1
    Αρχαριος ειμαι σ αυτες τις μηχανες ετσι κι αλλιως.
    Και τα μοντέλα που διάλεξες είναι ότι πρέπει για αρχάριους νομίζεις, ε?

Οσο κουραστικες και αν ειναι για την χρηση που τις θελω εγω δεν εχω προβλημα.
    Ο μόνος τρόπος να μην έχεις πρόβλημα με ένα 848 είναι (α) να μην το χρησιμοποιείς ή (β) να το χρησιμοποιείς για τον λόγο που φτιάχτηκε: πιστά και πίσω στο γκαράζ (και αυτό μόνο αν η πίστα δεν απέχει πολύ απ' το γκαράζ, αλλιώς θες και τρέιλερ). Από τα δύο σαφώς αποτελεσματικότερο είναι το (α). Ακόμη και με το (β) θα έχεις προβλήματα, αλλά τουλάχιστον επιλύονται ή, τέλος πάντων, αντέχονται (μάλλον).

Οτι διαφορες και να εχουν στην οδηγηση εγω το πιο πιθανο ειναι να μην τις καταλαβω. Εχω αυτο το γενικοτερο παθος για τα καθε ειδους δικυκλα για την απιστευτη ελευθερια και διασκεδαση που μπορουν να σου προσφερουν
    Αυτό που πρέπει να ρωτάς τον εαυτό σου δεν είναι αν έχεις πάθος, αλλά αν έχεις αρκετό μαζοχισμό. Σου αρέσει ο πόνος ρε παιδί μου? Τη βρίσκεις έτσι? Γουστάρεις να περπατάς πάνω σε καρφιά και να κάθεσαι σε άβολες στάσεις πάνω σε πυρωμένα σίδερα? Αν ναι, προχώρα! To 848 είναι το μηχανάκι σου. Ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Θα σε οδηγήσει σε νέους ορίζοντες οδύνης άγνωστους σε σένα μέχρι τώρα (το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι ή θα πάψεις να το χρησιμοποιείς ή θα το πουλήσεις).

Άμα πιστεύεις ότι στα λέμε για πλάκα, προχώρα... οι εμπειρίες (ακόμη και οι οδυνηρές) δεν έβλαψαν κανένα. Αλλά πριν το κάνεις, πάρε ένα cbr1000rr από κάποιον φίλο σου και κατέβα στο κέντρο της πόλης, με κίνηση, ένα καλοκαιρινό μεσημέρι. Βολτάρισε μέσα στους πηγμένους δρόμους για καμιά ωρίτσα. Σκέψου μετά μια εμπειρία δυο-τρεις φορές πιο άβολη, και είσαι κοντά. Πιστεύω θα αναθεωρήσεις αρκετές απ' τις απόψεις σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    varvag1 pare kana giaponeziko na eisai ysixos.
    kai ama 8eleis ducati pare to hyper pou exei poly aksiopisto kinhthtra.... ton klasiko L2

τα υπόλοιπα Ducati δεν έχουν τον κλασικό L2 ? επειδή έχουν παραπάνω βαλβίδες και όλα ?

το 848 για Κρήτη και σας το λέω επειδή είμαι απο την Κρήτη και κάτοχος 999s είναι ότι καλύτερο αν θέλει για αυτή την κατηγορία . Έχουμε δρόμο να το τρέξει αν θελει και σαν entry level αλλα και για κάποιον που ξέρει να το οδηγάει είναι απλά κορυφή. Όσο για προβλήματα μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα τίποτα στο διάστημα των 2 χρόνων που είναι στην αγορά περίπου.

Πέρα απο αυτό φίλε μου.

Υπάρχει το πάθος και η λογική. Επέλεξε πιο θες να ακολουθήσεις και πάρε αυτό που σου αρέσει εσένα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Παρε τζιπ να τελειωνουμε!

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman

το 848 για Κρήτη και σας το λέω επειδή είμαι απο την Κρήτη και κάτοχος 999s .... Έχουμε δρόμο να το τρέξει .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι, ναι. Τους ξέρουμε τους δρόμους της Κρήτης.... Είναι ότι πρέπει για ενα μηχανάκι στημένο τόσο απόλυτα όσο ενα Ducati. Εδώ δεν έχει η υπόλοιπη Ελλάδα δρόμους για κάτι τέτοιο, έχει η Κρήτη... Πότε σας τους έφτιαξαν αλήθεια? Εκτός εαν εννοείς τίποτε ευθείες στην εθνική (είτε εκεί, είτε οπουδήποτε αλλού) που δεν χρειάζεσαι ενα Ducati για να πας γρήγορα. Και πάλι δεν είναι σε επίπεδο που να λες ότι μπορείς να πας με τις αναρτήσεις των Ducati. Αυτά τα μηχανήματα θέλουν ΠΙΣΤΑ ή να μετακομίσεις στην Αγγλία. Αλλιώς κοπανιέσαι και τα κοπανάς άσκοπα. Και έχουν και χειρότερη συμπεριφορά από ενα απλό φθηνό street.

...

μαγκες επειδη εχω 6 χρονια στην κρητη και τα τελευταια 4 με μηχανη,τυχαινει και ενας φιλος μου εχει ενα 1098...ειμαστε μια παρεα απο 6 μηχανες...οσο ωραιες διαδρομες εχει η κρητη,τοσο αθλιους δρομους εχει..οι πιο πολλοι απο την παρεα καταγομαστε απο θεσσαλια..σε καθε βολτα που πηγαινουμε αγανακτουμε...οι κακοτεχνιες και το γεγονος οτι οι δρομοι ειναι τοσο παλιοι που ειναι λες και ειναι γυαλι μας κανει να μετανιωνουμε τις βολτες..
    ο φιλος μου ειναι απλα κ@@λωμενος με τα ss και παντα ειχε ss..απλα σε πολλα πραγματα δεν τον εξυπηρετει,οπως αναφερατε μεσα στην πολη και γι αυτο μεσα στα χανια δεν την παει ποτε την μηχανη..
    οι πιο πολλοι στα χανια και γενικοτερα στη κρητη εχουν κυριως κανα χτ κυριως λογω των δρομων..
    οποτε το παλικαρι που σκεφτεται να παρει το 848 καλυτερα να σκεφτει και την πραγματικη χρηση της μηχανης..η συγκεκριμενη τα σπαει..ειναι απαιχτη...αρεσει σε παρα πολυ κοσμο..αλλα για κρητη δε θα σε βολεψει..
    αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη χωρις να θελω να την επιβαλλω..
    αν σου αρεσει τοσο πολυ που εισαι σε θεση να μη σε ενοχλουν ολα αυτα,τοτε..ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58
  2. Πληροφορίες για CBF-600S ABS;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 12:54
  3. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30