Ρε τι έχει γίνει με την ΑΝΕΚ...? Εδώ & δυο μέρες στη μπούκα την έχουν...
Ρε πο@στη μου πότε θα μιλήσουμε για κανά μηχανάκι..... Πλέον όλο αντιπαραθέσεις γράφονται... Γαμώ τη κοινωνία μου...
Πάει το παλιό καλό φόρουμ!! Ρε μπαν σε όλους μας λέμε!
Ρε πο@στη μου πότε θα μιλήσουμε για κανά μηχανάκι..... Πλέον όλο αντιπαραθέσεις γράφονται... Γαμώ τη κοινωνία μου...
εγω τον εκανα τον κυκλο μου.να φατε ολοι απο ενα και μετα τα ξανασυζηταμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάει το παλιό καλό φόρουμ!! Ρε μπαν σε όλους μας λέμε!![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
υ.γ. ρε Μαικ εσυ που ηρθες προσφατα με το αεροπλανο...ξερεις αν υπαρχει χωρος για ενα τσουρεκι στο αεροπλανο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατ'αρχας υπαρχει ο σεκιουριτας, υπαρχει και ο φυλακας.
Δυο εντελως διαφορετικες δουλειες αλλα εχει κακως επικρατησει η γενικευση "σεκιουριτας" μιας και η συντριπτικη πλειψηφια των εργαζομενων ειναι φυλακες.
Η δουλεια απο την φυση της δεν θελει ουτε νταηλικια ουτε απωθημενα μπατσου μαλλον το αντιθετο.
Τωρα αν οι σεκιουριταδες θεωρουνται αποτυχημενοι καβλομπατσοι,τοτε και οι ολοι ντελιβεραδες ειναι βαπορακια μιας και πολλοι την χρησιμοποιουν για να διακινουν χασις.
Θου βου να μην σου πω τιποτα βραδυατικα ( απο αυριο πρωι αν θες ομως... )
Εκτος ρε παιδια και οταν εσεις λετε "σεκιουριταδες" εννοειτε τραμπουκους τιποτα "δημοσιων προσωπων" .
Αλλιως ακυρωνω κοσμο αβερτα και στα @@ μου.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Έλεος πια, τα πάντα μας πειράζουν πλέον. Σιγά τον σεκιουριτά! Τι θα μπορούσε πια κακό να κάνει; Αν οπλοφορούσε (γιατί το χουμε δει και αυτό) αλλάζει το πράγμα.
...
Em... δεν ξέρω πότε έγινε το δημοσίευμα αλλά το περί γενικού απαγορευτικού οπλοφορίας δεν ισχύει για τους ανθρώπους ιδιωτικής ασφάλειας...
Απο forum σχετικό με την ΕΛ.ΑΣ και παράλληλα με παραπομπή σε επίσημη πηγή.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic....light=security
Οι άνθρωποι ιδιωτικής ασφάλειας υπο προϋποθέσεις μπορούν να φέρουν ακόμα και πυροβόλο όπλο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ναι μεν είχαν δίκιο , αλλά οχι γενικά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μπορείτε να συνεχίσετε να ασχολείστε για πράγματα που ουσιαστικά δεν έχετε την παραμικρή επαφή ή γνώση.
Σαν τους δημοσιογράφους ένα πράγμα δλδ....
Άκου κακουργηματική μια πράξη που τιμωρείτε με 6 μήνες φυλάκιση...![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κάπελας
Όλο το συμβάν δεν διήρκησε περισσότερο από 45 λεπτά της ώρας, αποδεικνύοντας ότι το Λιμενικό Σώμα αποτελεί ζωντανό παράδειγμα σωστής λειτουργίας έχοντας σε ύψιστο βαθμό το αίσθημα του καθήκοντος και της αμεσότητας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι όλο το συμβάν στο "Έλυρος" εξελίχθηκε μέσα σε ένα αρκετά φιλικό κλίμα. Οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του πλοίου ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας. Τα εύσημα βέβαια ανήκουν στον Ύπαρχο του πλοίου κύριο Χρίστο Βαγιανό ο οποίος είχε το θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος και να προβεί στην άμεση τακτοποίησή του. Δεσμεύτηκε δε, να ενημερώσει την εταιρία για να ισχύσει το ίδιο σε όλα τα πλοία της ΑΝΕΚ που πλέουν στο Αιγαίο και την Αδριατική.
από τη Ρεθυμιώτικη εφημεριδα AGORAPRESS
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=142
μάλιστα .......
μέσα σε τρία τέταρτα λοιπόν κατάφεραν να κάνουν οι δημοσιογράφοι ακόμη μια ηρωική πράξη και να δώσουν το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες τους και να καμαρώσουν την πάρτη τους στην τοπική εφημερίδα ....
......βασικά ποτέ δεν μου άρεσε η "ταμπελοποίηση " γιατί αδικείς μια μερίδα κόσμου όσο μικρό και να είναι το ποσοστό αλλά το παραπάνω περιστατικό με κάνει να αλλάζω την πίτα για τους δημοσιογράφους ...
45 % ηλίθιοι
45 % μουνόπανα
5 % κιτρινοπόντικες
το λιγοστό υπόλοιπο είναι οι άξιοι ... :wacko:
(στις δύσκολες μέρες που ζούμε που η δουλειά είναι δυσεύρετη το να πας και να προκαλέσεις τσαμπουκά για να γράψεις και καλά στην ψευτοφυλλάδα σου θεωρείται μαγκιά ....
..... τον ανθρωπάκο όμως που έχασε την δουλειά του ( - που αυτήν είχε στο κάτω κάτω τι να κάνει - κλέφτης να γίνει ;;; ) και όλους στις βάρδιες των βαποριών και σε όλο τον όμιλο δεν τους ρωτήσατε ....
( i do the math λοιπόν και αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μπορεί και να έχασαν τη δουλειά τους με την ηρωική κίνηση των "υπερασπιστών" του τύπου .... )
Αστυνομικοί
(απλοί ,ασφαλίτες , ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΕΚΑΜ,ΣΕΛΕΤΕ,ΚΑΤΕΕ,ΚΚΕ,ΜΛ-ΚΚΕ,ΚΚΕ-ΜΛ κλπ)
Τροχονόμοι
Ειδικοί φρουροί
Δεσμοφύλακες
Ιδιωτικοί Αστυνομικοί (ντεντεκτιβς?)
Δημοτικοί αστυνομικοί
Σεκουριτυ
Φύλακες
Μπράβοι
κ.λ.π
Ρε παιδία σαν πολλοί δεν νοιάζονται για την «ασφάλεια» μας ….εντάξει, δίνουν δουλεία σε πολύ κόσμο ,αλλά μήπως με τόσους «φύλακες» μπλέκουν λίγο τις «αρμοδιότητες» και τις «εξουσίες» τους….
Στο κλπ να βάλουμε και την εαρινή σύναξη των αγροφυλάκωνΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Αστυνομικοί
(απλοί ,ασφαλίτες , ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΕΚΑΜ,ΣΕΛΕΤΕ,ΚΑΤΕΕ,ΚΚΕ,ΜΛ-ΚΚΕ,ΚΚΕ-ΜΛ κλπ)
Τροχονόμοι
Ειδικοί φρουροί
Δεσμοφύλακες
Ιδιωτικοί Αστυνομικοί (ντεντεκτιβς?)
Δημοτικοί αστυνομικοί
Σεκουριτυ
Φύλακες
Μπράβοι
κ.λ.π
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κάπελας
μετα τους πηραξε το γλυκο που πηγε να στειλει το παλληκαρι στη Κρητη.ρε ουστ
Με παρέμβαση της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ο "αφοπλισμός" της ΑΝΕΚ
Αφού φύγαμε από το γραφείο του κ.Ύπαρχου λάβαμε τηλεφωνική κλήση από το Λμεναρχείο και τον αξιωματικό κ. Βρανά ο οποίος μας ρώτησε για το αν επιθυμούσαμε να κάνουμε επίσημη καταγελία για να ασκηθεί ποινική διώξη στην εταιρία?
Εμείς αφού ευχαριστήσαμε το αξιωματικό, απαντήσαμε αρνητικά!
Δεν ήταν εξαρχής αυτός ο σκοπός μας αλλά πράξαμε ως ενεργοί πολίτες που απλά γνώριζαν το κάτι παραπάνω.
Εδώ κάπου να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανιών και τους αξιωματικούς κ.κ. Βρανά & Λαμαζάκη όπου ενέργησαν για μια ακόμα φορά, ταχύτατα και αποτελεσματικά, αποδεικνύοντας ότι το Λιμενικό Σώμα είναι η «Αιχμή του Δόρατος» στα σώματα ασφαλείας.
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=142![]()
Στην πραγματικότητα πλέκουν εγκώμιο στις λιμενικές αρχές
Η μήνυση έπρεπε να γίνει ΚΑΙ εναντίον του λιμενάρχη Χανίων και Πειραιώς --για αμέλεια καθήκοντος κατά εξακολούθηση, και συνυπευθυνότητα με ενδεχόμενο δόλο πχ-- που τόσο καιρό επέτρεπαν την παρανομία, εκ μέρους της εταιρείας
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Ο τουαλετοφύλακας που βάζουν σε μερικές μονάδες στο στρατό που κρατάει κ G3 και ξιφολόγχη
πόσο καιρό πρέπει να φάει δηλαδή? :rotflmao: :rotflmao:
2 ΣΕΞ....Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ο τουαλετοφύλακας που βάζουν σε μερικές μονάδες στο στρατό που κρατάει κ G3 και ξιφολόγχη
πόσο καιρό πρέπει να φάει δηλαδή? :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω τον εκανα τον κυκλο μου.να φατε ολοι απο ενα και μετα τα ξανασυζηταμε !![]()
![]()
![]()
+1 :o
Εκείνα τα Τάγματα Εθοφυλακής τι απέγιναν ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Στο κλπ να βάλουμε και την εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...