Σελίδα 3 από 257 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

ΝΒΑ έχω δει άπειρα παιχνίδια, και 6 ζωντανά, τα δύο με τον Jordan στα ντουζένια του, δεν ξέρω αν σε κάλυψα;

βασικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται παρά την άμετρη αλαζονεία σου, το ΝΒΑ έχει ΠΟΛΥ συνθετα συστηματα, το playbook του Pat Riley ήταν ένας ΤΟΜΟΣ εκατοντάδων σελίδων που κάθε νέος παίκτης έπρεπε να μάθει

κατά τα άλλα έχετε πλακα με το φίλο σου, συνεχίστε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μήπως Τσόσιτς,Σλάβνιτς,Ντελίμπασιτς,Νταλιμπάγκιτς, ??
    Μήπως Τζόρνταν και Καρολίνα ??
    Αυτούς ναι... τους πρώτους , λόγω ηλικίας οχι.

Το basket το πρωτοαγάπησα και για αυτό και έπαιξα μετά απο εκείνο το θρυλικό παιχνίδι μεταξύ ΕΣΣΔ και Γιουγκοσλαβίας με τα 6 τρίποντα σε 45''!!!

Στο ΝΒΑ, έχεις μείνει πίσω... ζώνη επιτρέπεται πλέον να παίξουν , αλλά με μια ιδιομορφία όσον αφορά την άμυνα μέσα στην ρακέτα, καθώς εκεί δεν μπορείς να μεινεις πάνω απο 3 δεύτερα (σταθερός) αν θυμάμαι καλά σαν αμυντικός.

Στο θέμα προπονητής - Γιαννάκης, είπα και πριν... το μειονέκτημα του είναι πως είναι παρορμητικός.

Στο θέμα Γκάλης... τεράστιος παίκτης, αλλά για άμυνες σε απόσταση 1-2 μέτρων όπως θα θυμάσαι οτι έπαιζαν τότε. Στο overload το σημερινό , ήταν απλά ενας καλός σκόρερ. Χώρια που το χέρι-απλωμένο-προστασία σήμερα θα ήταν επιθετικό... νομίζω το γνωρίζεις!

To physical game έχει περάσει και στην Ελλάδα... νομίζω πρωτό-εμφανίστηκε με τον ΟΣΦΠ του Ιωαννίδη όταν είδα για πρώτη φορά τον Παπανικολάου , να μοιάζει λες και έχει καταπιεί 4 κιλά στεροειδή στο παρκέ. Μοναδικός τεχνίτης σε εκείνη την ομάδα ο Ρίβερς , που έκανε απίστευτα πράγματα.

Προ αυτού , θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι το να καρφώσει Έλληνας, θεωρούταν επίτευγμα... σήμερα είναι ώς εκ των ουκ ανευ.

και μια ερώτηση τώρα... που έπαιξες και που ήσουν προπονητής;... μπορεί και να συμπέσαμε κάποια στιγμή, αν ήσουν Αθήνα (τότε ΕΣΚΑ).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    Για τον NBA τείνω να συμφωνήσω με τον Terens.

Έβλεπα highlights από εκπομπές εδώ όπου έδειχναν τελειώματα με καρφώματα, τάπες, buzzer beaters, έβλεπα Jordan, Magic κλπ και είχα πορωθεί. Με τα torrent βρήκα ακρες και τον τελευταίο χρόνο παρακολουθώ παιχνίδα που τα κατεβάζω (κυρίως Lakers που γουστάρω αλλά πολλές φορές ότι κάτσει).

Ε λοιπόν, δεν παλεύονται τα παιχνίδια Δέκα παληκάρια να τρέχουν πάνω κάτω σουτάροντας ασύστολα, άμυνες μηδέν, ξύλο πολύ, για σφυρήγματα έπρεπε να βγει αίμα. Το αντιαθλητικό φάουλ δεν πρέπει να υπάρχει σαν όρος στο μυαλό των διαιτητών, είδα στεγνά αγκωνές σε σαγόνι και διαιτητής σκέτο φάουλ.....

Οκ, θέαμα, κάρφώματα, τάπες αλλά όσο κατεάβαζα παιχνίδια και έβλεπα άρχισα να κλικάρω τον player για να προχωρήσει μπροστά το ματς μπας και πετύχω κάποια φάση καλή. Για κάποιο λόγο δεν με κράταγε στην τσίτα το παιχνίδι, δεν είχε αγωνία. Ακόμα και ένα Hornets - Suns που πήγε 2 παρατάσεις (το κάρφωσε ο Στογιάκοβιτς στο τέλος) πέρασε και δεν ακούμπησε. Κανένα ενδιαφέρον, πάμε τρέξιμο και όποιος βάλει τα περισσότερα.

Οπότε κατέληξα ότι προτιμώ να καταβάζω highlights και να βλέπω 20 καρφώματα μαζεμένα και 30 ασσίστ παρά ολόκληρο παιχνίδι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos

Ε λοιπόν, δεν παλεύονται τα παιχνίδια Δέκα παληκάρια να τρέχουν πάνω κάτω σουτάροντας ασύστολα, άμυνες μηδέν,
    άστο καλύτερα...

Νέο μέλος
    Τι να σου πω, μπορεί να βλέπουμε άλλα παιχνίδια. Εκτός αν θεωρείς άμυνα το παίζω ξύλο επειδή ο διαιτητής δεν σφυράει τίποτα. Είτε θα έχεις συνολικό σκορ 200 πόντους είτε θα παίζεις άμυνα. Δεν γίνεται και άμυνα και μεγάλα σκορ. Πάρε για παράδειγμα το Detroit πριν μερικά χρόνια όπου έπαιζε άμυνα, τα παιχνίδια πήγαιναν σε πόντους Ευρώπης αλλά γκρίνιαζαν ότι χάλαγαν το θέαμα.

στο ΝΒΑ παίζεται ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ άμυνα, βέβαια αν βλέπεις ΜΟΝΟ highlights.... δεν θα τη δείς... δεν βγάζουν ποτέ σε highlight μια φάση όπου ο αμυντικός έσπρωξε τη μπάλα στο λαρύγγι του επιθετικού... δεν έχει θέαμα η άμυνα παρά μόνο για τους ΠΟΛΥ ψαγμένους

έχω δει 100άδες παιχνίδια από την αρχή ως το τέλος, δοκίμασέ το κι εσύ αν μπορείς

Νέο μέλος
    Μάλλον δεν διαβάσες καλά το πρώτο μου post. Έγραψα ότι έβλεπα ΜΟΝΟ highlights και τον τελευταίο χρόνο κατεβάζω και βλέπω συνέχεια παιχνίδια από torrent. Έχω δει αρκετά παιχνίδια, και στον πόντο και με μεγάλες διαφορές. Απλά καταλήγω τελίκα ότι προτιμώ να βλέπω το θέαμα μαζεμένο σε 20 φάσεις παρά όλο ματς.

Άμυνες σαν αυτές που λες έχω δει και θεωρώ οτι γίνονται με την ανέχεια των διαιτητών που σφυράνε ελάχιστα φάουλ σε όλο το ματς και μόνο αν βγει αίμα. Θυμάμαι πολλές φάσεις όπου και οι ίδιοι οι παίκτες απορούσαν με τα φάουλ που δεν τους σφύριζαν.

Τώρα, πως γίνεται να παίζουν άμυνα και να βλέπουμε τέτοια σκορ, αυτό δεν το έχω καταλάβει. Το Detroit όταν "σκότωνε το θέαμα" κράταγε του αντιπάλους σε κάτι 60άρες και 70άρες.

Anyway, άστο το nba. Δεν είναι το θέμα μας

Για τον Γιαννάκη καλός είναι απλά έχει εμμονές με κάποιους παίκτες που απλά δεν τραβάνε (Παπαδόπουλος ίσως) και ώρες και φορές δεν αντιδρά σωστά όπως στον τελικό με την Ισπανία. Τώρα αν θα ήταν καλύτερο ο Ζελιμιρ δεν το ξέρω και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο ένας έχει 20-30 παίκτες να διαλέξει και ο άλλος έχει τον πρόεδρο που αγοράζει ασύστολα ότι γουστάρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sogokou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ρε σύ , βαριέμαι να γράφω για το μπάσκετ.
    ΑΝ σε βάλω από κάτω το πολύ πολύ να πάρεις ισοπαλία επειδή έχεις παίξει μπάσκετ,
    παρομοίως.
    Ό Γκάλης είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη παικτούρα που πέρασε από την Ευρώπη.
    Και χωρίς Γιαννάκη έριχνε τις σαραντάρες του στην Ευρώπη.
    Δες τι έκανε το 87 στο Πανευρωπαικό και το 89.
    ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ 4 ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Δε λέω καλός και ο Γιαννάκης 1.95 και άσσος τον καιρό εκείνο ήταν κάτι φοβερό
    ακόμα και για όλη την Ευρώπη αλλά ο,

NICK THE GREEK ,
    ΗΤΑΝ O KILLER.

Τον κυνηγούσαν μέσα στη ρακέττα παίκτες του 2,10-2,15 και ποτέ κανείς
    δεν τούκανε φυστίκι.
    Στη δύση της καριέρας του έφαγε μερικά.

Αλλά εδώ δεν κρίνουμε παίκτες,κρίνουμε προπονητές.
    Και τα media τόν έστειλαν πολύ ψηλά το Γιαννάκη.
    Ο αντιπροσωπευτικός τύπος Ελληναρά.
    Σε αυτό ναι είναι καλός, όχι όμως και στο προπονητηλίκι.
    Μόλις βρεί σοβαρό προπονητή απέναντι του, χάνει τη μπάλλα.
    Ας είναι καλά οι παιχταράδες της Εθνικής.

ΥΓ. Από τότε που οι άλλοι φωνάζαν γκολ όταν έμπαινε η μπάλλα στο καλάθι , από
    τότε βλέπω μπάσκετ.
    Και μια και είσαι ΑΕΚΑΡΑ,
    έχεις δει
    Ζούπα,Τρόντζο,Αμερικάνο, Λαρεντζάκη,Βαιλειάδη,Τσάβα, κ.λ.π. ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ??
    Μήπως Τσόσιτς,Σλάβνιτς,Ντελίμπασιτς,Νταλιμπάγκιτς, ??
    Μήπως Τζόρνταν και Καρολίνα ??

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και τότε πήγαιναν λίγοι στο μπάσκετ.
    Απλά αγαπάω πιο πολύ το ποδόσφαιρο,αλλά τεχνικά γνωρίζω
    περισσότερα για το μπάσκετ σαν πρώην παίκτης ,προπονητής και φίλαθλος.
    Έπειδή ξέρω ότι έχεις παίξει μπάσκετ ,σέβομαι τις απόψεις σου,αλλά που και που
    διαφωνώ.

me to marousi otan itan proponitis kai den eixe toys paixtarades pos ta pige?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    στο ΝΒΑ παίζεται ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ άμυνα, βέβαια αν βλέπεις ΜΟΝΟ highlights.... δεν θα τη δείς... δεν βγάζουν ποτέ σε highlight μια φάση όπου ο αμυντικός έσπρωξε τη μπάλα στο λαρύγγι του επιθετικού... δεν έχει θέαμα η άμυνα παρά μόνο για τους ΠΟΛΥ ψαγμένους

έχω δει 100άδες παιχνίδια από την αρχή ως το τέλος, δοκίμασέ το κι εσύ αν μπορείς
    file mallon vlepeis allo prota8lima giati sto nba an deis ta mona sistimata pou kanoun se olo to paixnidi einai enas enantion enos kai allagi paixti pagides elaxistes kai to klasikotero paradeigma le mpron o opoios pairnei mpala perimenei to skrin vriskei diadromo kai skorarei oles oi omades tou nba prepei na kanoun katapliktiki omadiki amina pano toy :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Όπως τα γράφεις ακριβώς. 1 χρόνο τώρα αυτό βλέπω, σκριν και σουτ ή μπάσιμο.

kai 8a i8ela na mou exigisei kapoios giati den paizoun zoni sto nba ???

Νέο μέλος
    Πλέον παίζουν ζώνη αλλά έχουν κάτι κανόνες για αυτό το κομμάτι ως προς τον χρόνο που μπορεί να κάτσει ακίνητος ένα παίκτης και απλά να πιάνει χώρο.

nai ayto to xero einai mia prosarmogi me to man to man alla ka8ari zoni giati den paizoyn ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
    nai ayto to xero einai mia prosarmogi me to man to man alla ka8ari zoni giati den paizoyn ?

H ΖΩΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.

ΘΕΛΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΗ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

ΣΤΟ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.

Όλα τους τα σπορ έχουν μέσα πολύ ξύλο εκτός από το μπέιζ-μπολ που δεν έχει επαφή
    και είναι το πρώτο και πατροπαράδοτο για αυτούς.

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ ΜΑΓΕ ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΖΩΝΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ,

Αποκλείεται να το αγνοούσα ,θα ήμουν πολύ άσχετος.
    Είναι ένα βήμα των Αμερικανών προς την Ευρώπη αφού πλέον οι ομάδες τους
    έχουν γεμίσει από Ευρωπαίους.
    Όπως και μεις τραβήξαμε το τριποντάκι,αφήσαμε το ξύλο,μειώσαμε τις βολές στην
    τεχνική κ.λ.π.

Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για μας,τι κάναμε που παίξαμε κ.λ.π.

Χαιρετίζω και το φίλο που υπεραμύνεται του ότι στο Ν.Β.Α. υπάρχουν τεράστια
    συστήματα και τακτικές.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΚΡΑΤΑ ΕΣΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

Να απαντήσω και στο φίλο που ρώτησε για το Μαρούσι ότι εκεί
    άλλες ήταν οι απαιτήσεις.
    Εκεί ήταν Θεός και πήγε πολύ καλά αφού ξεκίνησε με διάφορες γκάφες.
    Όλοι κάποτε μαθαίνουν.
    Πόσοι όμως παίρνουν τις ευκαιρίες ??
    Ό ΟΣΦΠ όμως είναι όμάδα κορυφής με πολύ χρήμα και άλλο επίπεδο.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
    Το ζητούμενο είναι το πότε θα ήταν επιτυχημένος στον ΟΣΦΠ ??
    Μόνο πηγαίνοντας σε έναν τελικό Ευρώπης και χτυπώντας τον ΠΑΟ
    θα θεωρούνταν
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
    file mallon vlepeis allo prota8lima giati sto nba an deis ta mona sistimata pou kanoun se olo to paixnidi einai enas enantion enos kai allagi paixti pagides elaxistes kai to klasikotero paradeigma le mpron o opoios pairnei mpala perimenei to skrin vriskei diadromo kai skorarei oles oi omades tou nba prepei na kanoun katapliktiki omadiki amina pano toy :rotflmao: :rotflmao:
    λυπάμαι αλλά η σχέση σου με το άθλημα είναι στο επίπεδο της σχέσης σου με τα ελληνικά

αν και δεν είμαι ειδήμων, τουλάχιστον γνωρίζω για το pick and roll που ελάχιστα εφαρμόζεται στην ελλάδα και την ευρώπη, και αυτό μόνο τα τελευταία ελάχιστα χρόνια, καθώς και για το διάσημο "triangle offense" που έπαιζαν οι bulls

άσε τι χαμός γίνεται στα συστήματα της άμυνας προκειμένου να παίζουν σφιχτά πάνω στα ατού του αντιπάλου ΧΩΡΙΣ να σφυριχτούν για illegal defense

σου λένε τίποτε αυτά;

άκου λέει μόνο ένας εναντίον ενός... ναι καλά...

και επαναλαμβάνω, όταν ο Riley ήταν στο Miami προπονητής, είχε ένα ΤΟΜΟ με το playbook της ομάδας, λές να έγραφε "παίξτε ένας εναντίον ενός!" σε όλες τις σελίδες; :rotflmao:

ψάξτε το περισσότερο πριν το παίξετε ειδικοί, επιτέλους...

Σελίδα 3 από 257 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα