οκ φιλε και οτι αλλο θελεις πες μου αν μπορω να βοηθησω...![]()
οκ φιλε και οτι αλλο θελεις πες μου αν μπορω να βοηθησω...![]()
Δε ξερω αν καιει τα μπουζι αλλα καταπινει πολυ βενζινη και τα παιζει το ιντζεξιον ...το ρυθμιζει μηχανικος και τα παιζει πολυ συχνα .........μου εχουν μιλησει απο τη Honda για ρυθμιση βαλβιδων ...ισχυει ???????????????????????Συναμα το μηχανακι ακουγεται και δουλευει ρολοι....χιλιομετρα γυρω στα 30000
καλημερα ..ρυθμιζει τι ψεκασμο ρε φιλε ...αν και πολλοι λενε οτι δε ρυθμιζει ....το εχει ρυθμισει πολλες φορες και προφανος ελεγχει ηλεκτρικα προφανος ς ,με ενα οργανο κ κατι λαμπακια που αναβοσβηνουν,που δε θυμαμαι να σου περιγραψω τωρα περισσοτερο ,,,,ελεγχει λοιπον το κατα ποσο ψεκαζουν ομοιομορφα και με τη σωστη αναλογια αυσιμου αερα στους κυλινδρους το καυσιμο ...παρεπιπτωντος το μηχανανκι το καιω παντα σχεδον 100αρα
ΔΕΝ ρυθμιζεται καμια παραμετρος του ψεκασμου στον εργοστασιακο εγκεφαλο. Μονο με χρηση παραλληλου εγκεφαλου (power commander etc).
Ουτε και υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο βεβαια σε εργοστασιακο μηχανακι. Αν κατι αλλαξει στην τροφοδοσια, σιγουρα δεν ευθυνεται ο εγκεφαλος αλλα καποιο απο τα περιφερειακα του ψεκασμου (αντλια, μπεκ, αισθητηρες iat baro ct map tps κτλπ.
δε θα διαφωνισω μαζι σου ...προφανως να ρυθιζει τα μπεκ του ψεκασμου ...???παντως απο το καλοκαιρι και μετα που αρχισα να εχω μεγαλη καταναλωση ,,,ειχε ρυθμισει ,,οτι ρυθμιζει τελος παντων και επεσε η καταναλωση ....αλλα μετα απο κανα μηνα και καποιες βολτες γυρω στα 500 600 χιλιομ ,παλι τα ιδια
Χρόνια πολλά σε όλους.
Φίλε μου στο cbr600f δεν ρυθμίζετε ο ψεκασμός , το μονο που μπορείς να κάνεις είναι reset στον εγκέφαλο και φυσικά έλεγχο σε ορισμένα πρόβλημα με το άναμμα των flash (υπάρχει μια διαδικασία για αυτό ) μιας και τότε δεν έμπαιναν σε διαγνωστικό μηχάνημα.
Έχουμε και λέμε αν , αν τα μπούζι σου είναι ΟΚ και τα σωστά που προβλέπονται και αν και οι πίπες και οι πολλαπλασιαστές είναι ΟΚ τότε το μυαλό μου πάει στο πιο γνωστό πρόβλημα που είναι το pressure-regulator.
Εννοείτε φυσικά από τα λεγόμενα σου ότι δεν έχεις πρόβλημα με τον map sensor.
Δες και από κάτω αν θες.
http://cbrforum.com/forum/f4i-main-f...gulator-82635/
Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους με υγεία πάνω από όλα.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
The most common issue is the spring-loaded diaphragm in the FPR. When it begins to fail, the excess fuel (being supplied by gravity and the fuel pump) are not returned to the tank.
The result? Your fuel Mixture becomes incredibly rich. Symptoms include:
-Poor MPG (15-30MPG)
-Poor Performance
-Fouled Spark Plugs
-Strong Fuel Odor when bike is running
-Bogging down
-Stalling
-MAP Sensor Error (2 Flashes)
-Exhaust 'Popping'
-Non-standard and erratic engine temperatures
-Cool Exhaust Gas Temperatures
-Gas in Oil
-Difficult to start
-Low/Erratic idle speed.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
αρχοντα dankannn ,σε ευχαριστω,να σαι καλα ...!!!καλη χρονια
Κάνε έλεγχο και πες μας.
Έτσι και αλλιώς στο post πιο πίσω το είχαν γράψει και άλλα παιδιά για το pressure-regulator.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Κατεβασε το service manual απο εδω.
Παρε και ενα πολυμετρο και μπορεις να κανεις αρκετους ελεγχους μονο σου λεει τα παντα πως τα μετρας.
Σου εχει αναψει το κοκκινο λαμπακι FI?
http://www.carlsalter.com/honda-service-manuals.asp
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Οχι ,δεν εχει αναψει ποτε ...τωρα οσο για τον ελεγχο ,,,,,ελείψη πολυμετρου ,,,,,μαλλον πρεπει να βρω ενα καλο ηλεκτρολογο η μηχανικο γιατι ολο που θα μου ξεφυγει τιποτα και θα εχω τραβαλα ....
Ε αφου δεν σου εχει αναψει δες για αυτο που σου ειπα μονο το pressure-regulator.
Dankannn
CBR 600F THE BEST