Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αυτό το αφήσατε ασχολίαστο βλέπω....

αμα σε βρίσω, θα έχει νόημα άραγε?
    ΔΕΝ το πήρα πρέφα ρε Παπ ...........
    Όσο για να τον βρίσεις ............ άσε δεν ............. όταν θα κοιτάει να τρεμοσβήνει ένα καντηλάκι για κάποιον δικό του ............... δεν το έυχομαι ................ θα καταλάβει !!!

Σ' αυτό όμως που γράφει για τις κόντρες σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ ............. όχι στο "καλά να πάθει" αλλά στο ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ............. και για τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι, εμας που οδηγούμε μηχανές ..........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
    η ιστορια ειναι μεγαλη και θα γραφω πολυ ωρα οποτε δεν εχει νοημα. για να φτασουμε στο αποτελεσμα και να μην το μακραινουμε, εχει γινει το ποινικο εχει κριθει ο ενοχος και τωρα στο αστικο παρουσιασαν εναν μαρτυρα ,που δηλωσε οπως προειπα, προην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον και ειπε , κατοπιν αυτοψια [μετα απο 6 χρονια εκανε την αυτοψια]οτι το μηχανακι που ειχα[ΖΧ9 2001]ειναι μηχανη παντως καιρου και συνθηκων και οτι αυτες οι μηχανες ειναι ψηλες 1,15 εκ με τραχτερωτα λαστιχα για λασπες και χωματα,και μετα αυτο για τα νερα. δεν κανω πλακα ουτε τα μεγαλοποιω οποιος θελει μπορω να του δωσω να διαβασει την επισημη καταθεση του
    Για γέλια ............... και για κλάματα !!!
    Βρες 2-3 αγωνιζόμενους τόσο πίστας όσο και εντούρο να τον λιώσουν στο δικαστήριο τον καραγκιόζη !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    ειναι καποια πραγματα που δεν λεγονται με τιποτα ,εκτος και αν ο αλλος ειναι κανα καθηκι η οχειροτερος εχθρος σου,απο το δικαστηριο με εδιωξε η δικηγορος μου .θα τον εσκιζα στη μεση το πουστη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    η ιστορια ειναι μεγαλη και θα γραφω πολυ ωρα οποτε δεν εχει νοημα. για να φτασουμε στο αποτελεσμα και να μην το μακραινουμε, εχει γινει το ποινικο εχει κριθει ο ενοχος και τωρα στο αστικο παρουσιασαν εναν μαρτυρα ,που δηλωσε οπως προειπα, προην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον και ειπε , κατοπιν αυτοψια [μετα απο 6 χρονια εκανε την αυτοψια]οτι το μηχανακι που ειχα[ΖΧ9 2001]ειναι μηχανη παντως καιρου και συνθηκων και οτι αυτες οι μηχανες ειναι ψηλες 1,15 εκ με τραχτερωτα λαστιχα για λασπες και χωματα,και μετα αυτο για τα νερα. δεν κανω πλακα ουτε τα μεγαλοποιω οποιος θελει μπορω να του δωσω να διαβασει την επισημη καταθεση του

Συγνώμη τωρα ρε Σπύρο, αλλά αυτός ο τύπος που πλήρωσες για δικηγόρο, όταν τα είπε ολα αυτα ο πρώην τροχαιος, τι σκ@τα είπε/έκανε; Εκείνη τη στιγμή, εσύ δεν του είπες κάτι;

Όσο για ολα τα παραπάνω... τι να πω... πεταχτηκαν κι οι φύλακες του ΚΟΚ - οι ποτέ δεν κάνω παράβαση....

πες μου κάτι όμως... ΟΚ κόντρα δεν έκανες.... φωτα δεν είχε... είχε και νερά... δλδ μπάινεις σε σκοτεινό δρομο με νερά και δεν πας προσεχτικά σαν κότα; (κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τωρα αλλά φόρουμ είναι εδώ)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Συγνώμη τωρα ρε Σπύρο, αλλά αυτός ο τύπος που πλήρωσες για δικηγόρο, όταν τα είπε ολα αυτα ο πρώην τροχαιος, τι σκ@τα είπε/έκανε; Εκείνη τη στιγμή, εσύ δεν του είπες κάτι;
    Συμφωνώ απόλυτα. Δηλαδή τί άλλο ήθελε να ακούσει για να μιλήσει;

πες μου κάτι όμως... ΟΚ κόντρα δεν έκανες.... φωτα δεν είχε... είχε και νερά... δλδ μπάινεις σε σκοτεινό δρομο με νερά και δεν πας προσεχτικά σαν κότα; (κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τωρα αλλά φόρουμ είναι εδώ)
    Εδώ Νίκο διαφωνώ. Σε πληροφορώ ότι έχω γλιτώσει τρελές σούπες στο τσάκ σε βρεγμένο δρόμο πηγαίνοντας σάν κότα 2 φορές. Μία στην Παπανικολή στη δεξιά λωρίδα, και μία σε ένα στενό στα Μελίσσια και χέστηκα πάνω μου. Κυριολεκτικά η μηχανή δίπλωσε στα δύο.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον
    αν περιμένεις απο "πληρωμένες" εμπειγνωμοσύνες να βρεις το δίκιο σου είσαι χαμένος.

Το θέμα δεν είναι τί είπε ή όχι ο δικηγόρος του (που δεν μπορεί κάτι θα είπε), το θέμα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι δικαστές δέχονται την πραγματογμωμοσύνη από κάτι τέτοιους εμπειρογνώμενες σαν να είναι ευαγγέλιο.
    Δεν κάθονται να τις αξιολογήσουν και να τις κρίνουν με την κοινή λογική.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, αλλά πολλοί δικαστές (για να μην πω οι περισσότεροι) δεν έχουν ιδέα από μηχανές.
    Δεν είναι ότι το κάνουν επίτηδες, απλά δεν ξέρουν ...

Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.
    χαιρετω τους παντες ευχομαι τα καλυτερα και μπαινω στο θεμα. σε προσφατο δικαστηριο[10 μερες πριν] εμφανιστηκε πρωην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον πραγματογνωμον,και δηλωσε οτι επι των ημερων του η τροχαια ανοιγε τις βρυσες του ποτισματος και εσβηνε τα φωτα,στην λεωφορο Σχιστου, τις βραδινες ωρες για να αποτρεπει αυτοσχεδιους αγωνες. τα στοιχεια του μαρτυρα και την ενορκη καταθεση του τα εχω στα χερια μου. θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
    αν αποδείξεις:
    α) ότι τα νερά ήταν εκεί επειδή είχε ανοίξει τα ποτιστήρια (μόνο όμως για αυτό)
    β) ότι δεν τα είδες επειδή τα φώτα ήταν σβηστά
    γ) ότι αν τα φώτα ήταν αναμένα θα τα έβλεπες
    δ) ότι αν τα νερά δεν ήταν εκεί δεν θα έπεφτες
    ε) ότι όλα αυτά έγιναν από δική του εντολή
    στ) και ότι το ενδεχόμενο αυτό το είχε προβλέψει και το είχε αποδεχθεί ο συγκεκριμένος
    τότε κάτι γίνεται

Πάντως, ακόμα και να δεν μπορείς να γ@μήσεις τον ίδιο προσωπικά, με τη συγκεκριμένη κατάθεση κάνεις μια ωραιότατη αγωγή κατά του ελληνικού κράτους και κάποια στιγμή (αργούν τα γαμημένα τα διοικητικά) το ποιο πιθανό είναι να δικαιωθείς.

Αν έχει πει κάτι τέτοιο, αξίζει να το κυνηγήσεις...

οσο και αν ακουγετε τρελο ,επειδη την ρωτησα μου ειπε το εξης ,αν δικαζεσαι οτι περασες κοκκινο και πατησες εναν ανθρωπο,και σε ρωτησουν στο δικαστηριο γιατι ετραχες και πατησες τον ανθιρωπο ,πεις οτι ειχα κανει ληστεια[δεν εχεις κατηγορηθει για την ληστεια] και για αυτο ετρεχα,συνεχιζεις να καταθετεις για το θεμα, το αλλο ειναι εκτος θεματος/τον τυπο οι δικαστες δεν τον πηραν σοβαρα ,γιατι ηθελε να αποδειξει οτι εγω εφτεγα για την τουμπα, πραγμα που ηδη εχει αποδηχθει σε αλλο δικαστηριο ,οποτε τον θεωρησαν εκτος θεματος. το ερωτημα ειναι αν αυτη η καταθεση - ομολογια ειναι βασημη να στηριξει κατηγοριες εις βαρος του η των ανωτερων του

Όσο για ολα τα παραπάνω... τι να πω... πεταχτηκαν κι οι φύλακες του ΚΟΚ - οι ποτέ δεν κάνω παράβαση....

δεν το θεωρω"δικηγοριλικη" καλυτερα να ρωταμε παρα να βγαζουμε αυθεραιτα και προσβητικα συμπερασματα. και απαντω.για οσους ξερουν το Σχιστο ειναι η πρωτη στροφη μετα το φαναρι της χωματερης με κατευθηνση απο Κερατσινι Σκαραμανγκα. και για οσους δεν ξερουν ειναι ανηφορικος ο δρομος 2 λωριδες και μια βοηθιτικη. ξεκινησαμε απο το φαναρι, εγω ΖΧ9 και ενας φιλος GSXR400 στις 2 ακρες, αναμεσα μας σκουπιδιαρικο. ο δρομος ισιωνει ,οσων αφορα την κλιση, κανει μια ελαφρια στροφη δεξια και κατηφοριζει. στο σημειο ακριβως που ξεκινα η κατηφορα τρεχουν νερα απο την νησιδα, πολλα νερα, εμεις πηγαιναμε [ο ενας αριστερα,εγω, και ο αλλος τερμα δεξια] με 80 χλμ και σιγουρευω το νουμερο της ταχυτητας λεγοντας οτι λιγο πισω μας ηταν το σκουπιδιαρικο που φυγαμε μαζι απο το φαναρι 200 μετρα πριν[ποσα πιανει ενα φορτηγο σε 200 μετρα]. λογο της κλισης του δρομου τα νερα τα ειδα στα 5 μετρα απο εμενα σε αντιθεση με τον φιλο μου που τα βρηκε πιο μετα. η συνεχεια ειναι γνωστη. να πω οτι ηταν καλοκαιρι ιουνιοσ και δεν ειχα βρεξει,οποτε δεν ειχα υποψια για νερα στο δρομο.και οταν βρεχει παω οπος ολοι σα κοτα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν μιλάμε σοβαρά βέβαια έτσι?

Διάβασα τα περισσότερα ποστ και το μόνο που κατάλαβα είναι πως οι περισσότεροι δεν μπορείτε να πάτε σε δρόμο με νερά και χωρίς φωτισμό! Τι να πω! Φαντάζομαι δεν έχετε φτάσει ούτε μέχρι τα διόδια γιατί όχι φωτισμό δεν έχει το βράδυ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βρεθεί στο δρόμο!

Κάποιος είπε πως κόντεψε να πέσει 2 φορές σε βρεγμένο δρόμο ενώ πήγαινε σαν κότα! Είδες φίλε? Δεν έπεσες τελικά, γιατί πήγαινες σαν κότα! Ξέρεις πόσες φορές έχουμε κοντέψει να πέσουμε όλοι σε βρεγμένο δρόμο?

Επίσης ο δρόμος του σχιστού είναι τόσο χάλια που απορώ πώς έκαναν κόντρες σε τέτοια άσφαλτο! Ο τροχαίος είναι λάθος ΟΚ! Αλλά ρε παιδιά, πρώτη φορά είναι που βγαίνουμε σε τέτοιους δρόμους? Ή μήπως είναι ο μόνος χωρίς φώτα μέσα στην Αθήνα? Να αποδείξετε τι? Ότι οι συνθήκες στους ελληνικούς δρόμους είναι απαράδεκτες? Σιγά και μην το αποδείξετε! Δεν χρειάζεται κανένας τροχαίος ν ακάνει κάτι! Είναι χάλια έτσι κι αλλιώς! Και απόφαση κατά του δεν πρόκειτε να βγει γιατί τότε θα πρέπει να φωτίσουν όλους τους δρόμους! Απλά τα πράγματα!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    δεν το θεωρω"δικηγοριλικη" καλυτερα να ρωταμε παρα να βγαζουμε αυθεραιτα και προσβητικα συμπερασματα. και απαντω.για οσους ξερουν το Σχιστο ειναι η πρωτη στροφη μετα το φαναρι της χωματερης με κατευθηνση απο Κερατσινι Σκαραμανγκα. και για οσους δεν ξερουν ειναι ανηφορικος ο δρομος 2 λωριδες και μια βοηθιτικη. ξεκινησαμε απο το φαναρι, εγω ΖΧ9 και ενας φιλος GSXR400 στις 2 ακρες, αναμεσα μας σκουπιδιαρικο. ο δρομος ισιωνει ,οσων αφορα την κλιση, κανει μια ελαφρια στροφη δεξια και κατηφοριζει. στο σημειο ακριβως που ξεκινα η κατηφορα τρεχουν νερα απο την νησιδα, πολλα νερα, εμεις πηγαιναμε [ο ενας αριστερα,εγω, και ο αλλος τερμα δεξια] με 80 χλμ και σιγουρευω το νουμερο της ταχυτητας λεγοντας οτι λιγο πισω μας ηταν το σκουπιδιαρικο που φυγαμε μαζι απο το φαναρι 200 μετρα πριν[ποσα πιανει ενα φορτηγο σε 200 μετρα]. λογο της κλισης του δρομου τα νερα τα ειδα στα 5 μετρα απο εμενα σε αντιθεση με τον φιλο μου που τα βρηκε πιο μετα. η συνεχεια ειναι γνωστη. να πω οτι ηταν καλοκαιρι ιουνιοσ και δεν ειχα βρεξει,οποτε δεν ειχα υποψια για νερα στο δρομο.και οταν βρεχει παω οπος ολοι σα κοτα

Στο συγκεκριμένο σημείο που λες.....

μετά από λίγο, στην αριστερή λωρίδα ο δρόμος είναι τόσο χάλια που με το αμάξι αν πας 100 φοβάσαι τοι θα σπάσεις καμιά ζάντα!!!! Ερώτηση: Γιατί πηγαίνατε ο ένας τέρμα δεξια και ο άλλος τέρμα αριστερά? Αφού είχατε προσπεράσει το φορτηγό και θα μπορούσατε καλιστα να κινήστε σε διπλανές λωρίδες! Σκέψου πάντως πως όταν περνούσα με το αμάξι από κει, μετά το φανάρι, πάντα φρόντιζα να είμαι στην μεσαία μέχρι την πρώτη αριστερή στροφή!

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! Ερώτηση επόμενη: Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόσουν μπροστά σε νερά απότομα? Γιατί εμένα τα τελευταία 8 χρόνια μου συμβαίνει συνέχεια! Και γενικά σε δρόμους που δεν ξέρω, νύχτα, πάω σαν κότα! Δεν ξέρω τις συνήθειες των κατοίκων και την κατάσταση του δρόμου! Αν πέρναγες συχνά πάλι από κει θα είχες παρατηρήσει κάτι! Τέλος πάντων! Πολλές ερωτήσεις! Ο δρόμοι στην Ελλάδα είναι χάλια και μακάρι να γίνει κάτι γι' αυτό!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

?????????
    xaxaxaxaxa
    μονο τις κοπελιας απο πανω διαβασα
    γιατη δεν προλαβαινω,
    δωστε κι αλλο

οταν εδωσα για δυπλωμα δεν εβρεχε κι ετσι δεν εχω μαθει το βρεγμενο.....
    κουλος ειμαι οπως και οι αλλοι
    ευχομαι να μην βρεξει γιατι αλλοιως θα πεσω
    επισεις δεν ξερω και μοτοκρος
    αν αποφασισει καποιως να κανει τους δρομους χωματοδρομους για να μην κανουν κοντρες
    τι θα κανω?????

αδερφια
    δεν νομιζω οτι εχει σχεση η βροχη
    με το να πηγαινεις στον δρομο και να βρισκεις ξαφνικα ενα βρεγμενο κομματι δρομου
    δεν ειναι το ιδιο και αν καποιως το κανει εσκεμενα ειναι και βλακωδες και επικυνδινο για ολους.
    Αλλωστε δεν αποτρεπεις τις κοντρες αυτοι που θα την εκαναν θα δουν τα νερα και θα την κανουν δυπλα.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αυτος ο Μακης που λες ειναι δικηγορος?

οχι ειναι ο γνωστος.
    σε γνωστο καναλι.
    με 2 γνωστες εκπομπες.
    παρατσουκλι "ταρζαν".

Πολλές ερωτήσεις! Ο δρόμοι στην Ελλάδα είναι χάλια και μακάρι να γίνει κάτι γι' αυτό!

να τους κανουμε ολους με νερα και χωρις φωτα
    ετσι και οι οδυγοι θα γινουν καλητεροι
    και δεν θα γκρινιαζουμε για τους κακους και καλους δρομους ξανα.
    αααααα να βαλουμε και μερικα δυοδια ακομα..
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά