Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: τρύπα στο καπακι του καρτερ...κ τωρα?

χμμμμ ενδιαφέρων ακουγετε το 103........αλλα κ παλι πολλα ειναι ρε γαμωτο!δν το εχω κολησει ακομα σωστα.....το κολησα με μια κολα 2 συστατικων....της λογκο κ καλα..αλλα δν ειναι η σωστη!!ψιλο κραταει αλλα οταν ζεστενετε... λιωνει......!!!πρεπει να κοληθει σωστα ομως με αλουμινενια γιατι απ'οτι καταλαβα απο τους κραδασμους η τρουπα θα αρχισει να μεγαλωνει!!! σε λιγο καιρο θα το κολησω παλι......λυπαμε κ τα λαδια.......βαλε βγαλε!
    λεμε κ καμια μπουρδα να περασει η ωρα....

honda NSR 80 Gull Arm 500 ευρω

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inox
    γυρο στο 50 να υπολογιζεις αλλα εξαρτατε απο τον μαστορα, μπορει να μην σε παρει και τιποτα!!

καπως ετσι ειναι

μπορει να μη παρει τιποτα για μια τρυπουλα

αλλα αν διαβασει ολα αυτα που γραφονται θα παρει πολλα....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Θα περάσω το δικο μου καπακι να μου πεις αμα μοιαζουν..σε αυτη την απαντηση θα το βαλω οταν παω στο αλλο pc που εχω την φωτο..και αυτο που τελικα εγινε δεν ειναι καρτερ αλλα το καπακι του βολαν.

φιλικα

1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11a.jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	152196

2 δειτε τα χαλια του

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	qwq.jpg 
Προβολές:	251 
Μέγεθος:	64,9 KB 
ID:	152197

Αυτή η φόλα έγινε από το λεβιέ

Ήξερα οτι το XT είναι ψευτό-κατασκευή αλλά αυτό παραείναι... (μιλάμε για το 600 σωστά, όχι το 660; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από petrogazz
    Αυτή η φόλα έγινε από το λεβιέ

Ήξερα οτι το XT είναι ψευτό-κατασκευή αλλά αυτό παραείναι... (μιλάμε για το 600 σωστά, όχι το 660; )
    Ναι μιλαμε για το 600.
    Οτι να ναι φιλε μ...αστα

Άσε και με το 660 φίλος έφαγε καπάκι και κόπηκε βάση κινητήρα!!!

Κρίμα για την yamaha, τουλάχιστον τα χωματερά της (βλ. wrf) τα έχω σε μεγάλη υπόληψη, πραγματικά σκυλιά!!!

Re: τρύπα στο καπακι του καρτερ...κ τωρα?

τρύπα στο καπακι του καρτερ...κ τωρα?

τωρα....τον ηπιες!!!!....

τον καφε της παρηγοριας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από petrogazz
    Άσε και με το 660 φίλος έφαγε καπάκι και κόπηκε βάση κινητήρα!!!

Κρίμα για την yamaha, τουλάχιστον τα χωματερά της (βλ. wrf) τα έχω σε μεγάλη υπόληψη, πραγματικά σκυλιά!!!
    Τα λεφτα που εχω δωσει απο ζημιες και απο εξτρα αγγιζαν τα λεφτα να παρω ενα wrf τουμπανο π ειχα βρει..Ομως...τι να κανουμε ειμαστε φτωοχομπινεδες..Δεν τα χεζουμε ολοι δυστηχως...

τι λες τωρα!!!τι σου εφτιαξε εκει το λεβιεδακι ρε συ?αυτο δν ειναι τρυπα....αυτο ειναι παραθυρο με θέα! εμενα ειναι στο ιδιο σημειο αλλα δν μπορεις να διακρινεις καν αν ειναι τρυπα!χανει λαδι αργα κ βασανιστικα ισα ισα για το ξενερωμα!κ πιστευω οτι με τι σωστη κολα θα ληξει το θεμα!! να λεω ευχαριστω δλδ που δν μου εγινε κ εμενα ετσι ε?τι ψιλο προλαβα βασικα οταν επεφτε κ επεσε με λιγοτερη δυναμη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mka-xt600
    τι λες τωρα!!!τι σου εφτιαξε εκει το λεβιεδακι ρε συ?αυτο δν ειναι τρυπα....αυτο ειναι παραθυρο με θέα! εμενα ειναι στο ιδιο σημειο αλλα δν μπορεις να διακρινεις καν αν ειναι τρυπα!χανει λαδι αργα κ βασανιστικα ισα ισα για το ξενερωμα!κ πιστευω οτι με τι σωστη κολα θα ληξει το θεμα!! να λεω ευχαριστω δλδ που δν μου εγινε κ εμενα ετσι ε?τι ψιλο προλαβα βασικα οταν επεφτε κ επεσε με λιγοτερη δυναμη....
    Αστα να πανε ρε τρελέ βγαλε και εσυ καμια φωτο να δουμε...
    Παλι καλα να λες..Αλλα ακομα βαριεμαι να παω να παρω το καπακι..
    Κυκλοφορω με ενα Honda magna 250 Αθάνατο...97.000 χιλιομετρα εχει και δεν νιωθει

παιδια το ιδιο εχω παθει και εγω απο πτωση ...το λεβιεδακι ειναι σιδερενιο,το καπακι κατι αλλο τελος παντων και εκει την παθαινει...προσωπικα μου το εφτιαξε ενας πολυ καλος μαστορας,,,,
    εδω και 3 χρονια δεν εχει κανει κιχ...με αργκον αν δεν κανω λαθος.
    μεχρι να παω εκει βεβαια,γιατι ηταν αλλη πολη,ειχα βαλει δυο συστατικων που χρησιμοποιουν
    οι υδραυλικοι για να βουλωνουν καμια τρυπα σε καλοριφερ,και επειδη δεν ημουν σιγουρος
    ,απο εξω το πλακωσα στη σιλικονη....
    βεβαια,δεν ηταν τοσο μεγαλη τρυπα...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Το άλλαξα το καπάκι μ..Η αποδειξη το αναφέρει ως Καπάκι Καρτερ 4pt και εχει 102,76 για το Xt 600 του 97 μοντέλο.
    Η φλάτζα εχει 6,68 για το καπάκι..

Τελικά είχε ραγίσει απο μέσα εχτός απο την τεράστια αυτη τρύπα..

μια χαρα εισαι!! απο τα 200 που μου ειπανε εμενα με 100 εισαι κυριος!!εγω κατεληξα αλουμινοκολιση!θα μου το φτιαξουνε τη δευτερα με 10-20 ευρο το πολυ μαζι με τι φλατζουλα... .ελα ομως που η γκαντεμια μου δν εχει ορια....μια μαμιμενη ερωτηση πηγα να κανω στην yamaha 5λεπτα....κ μεσα σε αυτα τα μαμιμενα λεπτα μου σπασανε το μπαμπριζ του αυτοκινητου!! οποτε φιλε μου τα καταφερα κ πληρωσα παραπανω.....120ευρο το μπαμπριζ γιατι δν ειχα βαλει θραυση κρυσταλον στην ασφαλεια....("γλυτωσα 10 ευρο" )ε βαλε κ ενα 20αρικακι να μου φτιαξουν το καπακι 140 ευρο η ζημιαααα απ'το καπααακιιι!!!τσουκου τσουκου το κανα το deal...!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρυπα στο καρτερ, πως κλεινει ???
    από deas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2011, 14:48
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 14:31
  3. Ανεκδοτάκια στο πνεύμα του kalgeorge
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28