Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην πας μακριά...
Και εγώ ο λαλάκας 5.00άρι φορούσα σε ΚΤΜ 250 GS και απορούσα γιατι το μηχανάκι δεν έβγαινε από την λάσπη...:a31:
Ίσως επειδή ήταν GS;![]()
Μην πας μακριά...
Και εγώ ο λαλάκας 5.00άρι φορούσα σε ΚΤΜ 250 GS και απορούσα γιατι το μηχανάκι δεν έβγαινε από την λάσπη...:a31:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μη σπαμμάρεις...![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα, Αντώνη το GS σήμαινε ότι σημαίνει το GS στα BMW? (Gelände/Straße)
![]()
Ρε απαίδευτα μειράκια ...
Τα GS ήταν τα καθαρόαιμα δίχρονα της ΚΤΜ τοτενές ...!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε απαίδευτα μειράκια ...
Τα GS ήταν τα καθαρόαιμα δίχρονα της ΚΤΜ τοτενές ...!!!
Τότε που η πίσω ανάρτηση δούλευε (εδώ που τα λέμε ΚΑΙ η μπροστά.....)
Είχα οδηγήσει ένα του 85 (υδρόψυκτο, μπροστά δίσκος, κάποιο θέμα είχε με το ταμπούρο πίσω....)
You BETA believe...
Ενώ όταν το 89 έβαλε και πίσω δισκόφρενο (Μαgura) έγινε άψογο (τι να σΕ λέω...) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Είχα οδηγήσει ένα του 85 (υδρόψυκτο, μπροστά δίσκος, κάποιο θέμα είχε με το ταμπούρο πίσω....)
![]()
Τουλάχιστον σε αυτό δεν γινόταν η κιθάρα μαλλιοκούβαρα με την κόντρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ενώ όταν το 89 έβαλε και πίσω δισκόφρενο (Μαgura) έγινε άψογο (τι να σΕ λέω...) !!!![]()
You BETA believe...
χμμμ.... καλή ερώτηση! Δεν το θυμάμαι, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι ανάλογο του 110/00 με τα 140/80. Δηλαδή διαφορετικό μετρικό σύστημα του 5.10 από το 5.00. Δεν είμαι σίγουρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ τα θυμάμαι, αλλά για πες μας γιατί το 5.10 - 18" είχε ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πλάτος πέλματος από το 5.00 - 18" ???![]()
Aυτά που είχαν ολόκληρα και μισά νούμερα (Χ.00 και Χ.50) είχαν 100% προφίλ και είχαν πλάτος-ύψος Χ ίντσες.
Όσα 'ηταν Χ.10 και Χ.60 είχαν χαμηλότερο προφίλ (85-90% δεν θυμάμαι), ενω παράλληλα το πλάτος τους δεν ήταν οι Χ ίντσες που έγραφαν, αλλά μικρότερο. Ποσο μικρότερο όμως δεν ξέρω.
Σωστά!!!! Έτσι ήταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Aυτά που είχαν ολόκληρα και μισά νούμερα (Χ.00 και Χ.50) είχαν 100% προφίλ και είχαν πλάτος-ύψος Χ ίντσες.
Όσα 'ηταν Χ.10 και Χ.60 είχαν χαμηλότερο προφίλ (85-90% δεν θυμάμαι), ενω παράλληλα το πλάτος τους δεν ήταν οι Χ ίντσες που έγραφαν, αλλά μικρότερο. Ποσο μικρότερο όμως δεν ξέρω.
τα Χ.10 και Χ.60 μετρούσαν εξωτερικό πλάτος, τα Χ.00 και Χ.50 εσωτερικό για αυτό ήταν μεγαλύτερα! Τα μεν ήταν για χρήση δρόμου, τα δε για αγωνιστική χωμάτινη χρήση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Όσα 'ηταν Χ.10 και Χ.60 είχαν χαμηλότερο προφίλ (85-90% δεν θυμάμαι), ενω παράλληλα το πλάτος τους δεν ήταν οι Χ ίντσες που έγραφαν, αλλά μικρότερο. Ποσο μικρότερο όμως δεν ξέρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
Σωστά!!!! Έτσι ήταν!
τα Χ.10 και Χ.60 μετρούσαν εξωτερικό πλάτος, τα Χ.00 και Χ.50 εσωτερικό για αυτό ήταν μεγαλύτερα! Τα μεν ήταν για χρήση δρόμου, τα δε για αγωνιστική χωμάτινη χρήση...![]()
![]()
![]()
(το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάτε από Αλτσχάιμερ ...)
Eλπίζω τώρα να απαντήσει ο sniper......
![]()
:o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Επαναφέρω το thread.
Θέλω να παραγγείλω πισινό λάστιχο από εδώ :
http://www.busters-accessories.co.uk...ier3url=Dunlop
Αν κατάλαβα καλά θα παραγγείλω το 110/100/Μ18, σωστά?
(δεν έχει ελαστικά 140/80-18 όπως γράφεται ότι φοράει το KTM 400 εδώ http://motoprofi.com/motospecspictur...cing-2007.html ).
& πάμε πάλι 110/100/Μ18 ή 100/100/Μ18? Νομίζω καλύτερα το 110 ε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επαναφέρω το thread.
Θέλω να παραγγείλω πισινό λάστιχο από εδώ :
http://www.busters-accessories.co.uk...ier3url=Dunlop
Αν κατάλαβα καλά θα παραγγείλω το 110/100/Μ18, σωστά?
(δεν έχει ελαστικά 140/80-18 όπως γράφεται ότι φοράει το KTM 400 εδώ http://motoprofi.com/motospecspictur...cing-2007.html ).
& πάμε πάλι 110/100/Μ18 ή 100/100/Μ18? Νομίζω καλύτερα το 110 ε?
![]()
Σωστα....![]()
( Παρα ειναι ψιλο το 100..... )![]()
και να είχε το 140 δεν δουλευει καλα στο εντουρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
δεν έχει ελαστικά 140/80-18
σε 110 θα πάς!![]()
Ώπα ρε Αρκουδάκι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το 140 δεν δουλευει καλα στο εντουρο...![]()
Για ρίξε καμιά εξήγα να 'ουμ' ...!!!![]()