Εμεις τι φταιμε να αναστατωνομαστε πρωϊνιατικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το αφρόλουτρό πλέον μου αφήνει στο κορμί τη μυρωδιά του μελιού και του γάλακτος
πες μου οτι λουζεσαι και με 8 σε 1 σαμπουαν....αυτο πες μου μονο!!!
![]()
Εμεις τι φταιμε να αναστατωνομαστε πρωϊνιατικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Πίστεψέ με, δεν έχω ανάγκη επό τέτοιυ είδους σαμπουάνΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
(εκτός εάν στο 1 απ'τα 8 συστατικά συμπεριλαμβάνεται και το λίπασμα)
![]()
Ηρθε μια μέρα και σταμάτησε δίπλα μου σκουτερού με κράνος... louis vuitton παρακαλώ. :o![]()
("it comes with a matching purse to carry the driver's manhood you had removed in")
Εξάλλου, μπορείς και να δημιουργήσεις ένα δερμάτινο-κορντουρέ mix & match look, αλά Lara Croft ας πούμε.. Διάφορα.. Φαντασία να χεις, να χουμε κι εμείς να χαζεύουμε στα φανάρια.![]()
safety doesn't happen by accident
Μάκη, είσαι παντρεμένος ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.....
Γιατί κάνεις ζωή παντρεμένου.![]()
Μετά από 9 γεμάτα χρόνια Τάσο μου μπορείς να το πεις κι έτσι κι ας μην είπε ακόμα η εκκλησία τα δικά τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάκη, είσαι παντρεμένος ρε?
Γιατί κάνεις ζωή παντρεμένου.![]()
![]()
(έχω βάλει και "ζουμί" στην υπόθεση αλλά κάποιος πρέπει να δείξει στην κοπελιά τι τραβάμε κι εμείς τα ρεμάλια.. )![]()
μερικοί άντρες τελικά, είμαι πολύ τυχερός....
9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....????
πλάκα με κάνεις..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήρωας.![]()
ναι ολες στην αρχη αρχιζουν τις χαριτωμενιες με την μηχανη και μετα αρχιζουν τα παρατραγουδα...
- εχεις μηχανη??
- εχω..
- θα με πας και βολτα??
- ναι αμε...θα παμε...
(κανονιζεται η βολτα)
- ελα βαλε το κρανος.
- τι??? θα εχω και κρανος??
- ναι. (κοφτο)
- μα...εε....το μαλλι....
- αν δεν το βαλεις δεν ανεβαινεις.
(αφου δει την αποφασιστικοτητα στο ματι που γυαλιζει,το ξανασκεφτεται)
- καλα....(με μουτρα)
οταν φτασουμε....
- κρυωνες?
- ε,λιγακι....(τρεμαμεμνη)...
- σου ειπα να ντυθεις ζεστα...:a13:
- ε,ενταξει....δεν εχω προβλημα....![]()
μετα αρρωσταινουν και δεν τις ξαναβλεπω ποτε...:rotflmao: :rotflmao:
αν ειναι καλοκαιρι βεβαια ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλι αρχιζουν την γκρινια...
- πως οδηγεις ετσι???
- πως οδηγω? (ανηξερα)![]()
- πας σαν παλαβος και κανεις σφηνες.
- ε,ετσι παει το μηχανακι,δεν κανω κατι εγω...αλλωστε αν ηταν να καθομασταν πισω απο τα αμαξια,θα περναμε αμαξι...![]()
μετα παλι δεν τις ξαναβλεπω αλλα μαλλον δεν ειναι κρυωμενες...![]()
![]()
Μου αρέσει η κοπέλα να περιποιείται τον εαυτό της και να ντύνεται όμορφα αλλά τα υπερβολικά φτιασίδια τα βαριέμαι. Από 'κει και πέρα πριν ανεβάσω μια κοπέλα ξεκαθαρίζω οτι μηχανή με 'μενα σημαίνει κράνος. Στην τελευταία μου κοπέλα που της άρεσε τελικά πήρε δικό της κράνος κιόλας. Αλλά ναι έχω περάσει τη φάση να λέω θα πάμε παντού με τη μηχανή. Πρώτα όταν ήμουν νέος στο χώρο και είναι μια φάση που περνάω και ξαναπερνάω όποτε παίρνω καινούργια μοτό, όποτε αποφασίζει βράδυ Σαββάτου απροειδοποίητα να πάμε στο Ψυρρή και σε άλλα μέρη όπου για να πας με αυτοκίνητο θα πρέπει να έχεις το τουτου του αστυνόμου Σαίνη για να φτάσεις εγκαίρως ώστε να σου σερβίρουν ακόμα, όταν έχει καλό καιρό διότι δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον άλλο και ειδικά μια γυναίκα που λίγο πολύ γίνεστε κάπως όταν βρέχεται το μαλλί κι η μάσκαρα να κινηθεί σ' ένα όχημα με πολύ λιγότερες ανέσεις και υπό βροχή καταρρακτώδη. Πέρα απ' αυτό κοπελιά ο άντρας σου συζητάει μαζί σου ή είναι δεδομένη απόφαση οτι θα πάτε τη μηχανή και δε χωράει συζήτηση κι αν τελικά πάτε με το τουτού κρατάει μούτρα; Αν δεν του το 'χεις συζητήσει το βασικό θέμα ξεκινάει από 'κει.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Γνωρισα μια κοπελα το καλοκαιρι που εδειχνε οτι της αρεσουν πολυ οι μηχανες (καλα λεω).
Ποτε θα παμε βολτιτσα μου λεει?
Σημερα βραδυ της λεω, απλα βαλε κρανος,γαντια μπουφαν και κατα της 22.00 περναω και σε περνω, φοβασαι γενικως ρωταω ,οχι μου λεει, ξαναματαλεω ναι καλα θα δουμε.
Παω την περνω ,της λεω πως θα καθεται και απ΄την σταση της καταλαβαινω οτι εχει εμπειρια και καποια στιγμη ειναι τοσο δεμενη που ειναι σαν να μην ειναι πανω.
Ωραια λεω, παμε μαραθωνος, πρωτα στροφιλικια καμια ενδειξη φοβου, συνεχιζουμε ανεβαινουμε διονυσο και κατεβαινουμε αγιο στεφανο, ολα μια χαρα, βγαινουμε εθνικη, ανοιγω-ανοιγω ,παλι τιποτα, μπαινουμε ΑΟ ,τα ιδια ,ξαναβγαινουμε μαραθωνος ,ανοιγει το κρανος και μου λεει , μην μου πεις οτι θα παμε απο τωρα σπιτι :hypnotize .
Να πω την αληθεια πιο πολυ φοβηθηκα εγω παρα αυτη.![]()
Ολα παιζουνε.![]()
Το ίδιο μου λέει κι η μάνα της Τάσο ! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....????
πλάκα με κάνεις..?![]()
![]()
Ήρωας.![]()
![]()
Μπα μην το λες, ακόμα κι ο κρύος ιδρώτας φέρνει ρευματικά... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μετα παλι δεν τις ξαναβλεπω αλλα μαλλον δεν ειναι κρυωμενες...![]()
![]()
Αν είναι καλή στείλε το τηλέφωνο της αν όχι στείλε και μια σακούλα μαζί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γνωρισα μια κοπελα το καλοκαιρι που εδειχνε οτι της αρεσουν πολυ οι μηχανες (καλα λεω).
Ποτε θα παμε βολτιτσα μου λεει?
Σημερα βραδυ της λεω, απλα βαλε κρανος,γαντια μπουφαν και κατα της 22.00 περναω και σε περνω, φοβασαι γενικως ρωταω ,οχι μου λεει, ξαναματαλεω ναι καλα θα δουμε.
Παω την περνω ,της λεω πως θα καθεται και απ΄την σταση της καταλαβαινω οτι εχει εμπειρια και καποια στιγμη ειναι τοσο δεμενη που ειναι σαν να μην ειναι πανω.
Ωραια λεω, παμε μαραθωνος, πρωτα στροφιλικια καμια ενδειξη φοβου, συνεχιζουμε ανεβαινουμε διονυσο και κατεβαινουμε αγιο στεφανο, ολα μια χαρα, βγαινουμε εθνικη, ανοιγω-ανοιγω ,παλι τιποτα, μπαινουμε ΑΟ ,τα ιδια ,ξαναβγαινουμε μαραθωνος ,ανοιγει το κρανος και μου λεει , μην μου πεις οτι θα παμε απο τωρα σπιτι :hypnotize .
Να πω την αληθεια πιο πολυ φοβηθηκα εγω παρα αυτη.![]()
Ολα παιζουνε.![]()
Πλάκα κάνω![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπα μην το λες, ακόμα κι ο κρύος ιδρώτας φέρνει ρευματικά... :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται.
Στο σπίτι έχει σηκώσει μπαϊράκι και είναι ελεύθερη πλέον να κάνει ότι γουστάρει.
Στην καφετέρια το ίδιο
Στα μπαρ/κλαμπάκια κλπ επίσης
Στο σινεμά μένω με το κουτί του ποπκορν στο χέρι να ψάχνω το απομέσα του
Στο μπάνιο έχασα τα ξυραφάκια μου αφού τη θέση τους πήραν κάποια ροζουλί πανάκριβα
Για τα ρούχα στην ντουλάπα άσ'το καλύτερα
Τώρα πλέον τρώω στο τραπέζι της κουζίνας !!!!
Καπνίζω στο μπαλκόνι !!!
Το Playstation γλυκοκοιτάζει το πατάρι
4 μαξιλάρια στο κρεβάτι και το πρωί δεν έχω κανένα κάτω απ'το κεφάλι μου (βλέπεις, με ρίχνει στο πάτωμα χωρίς οίκτο)
Ξενερώνω όταν βλέπω το "light" στο βούτυρο κι ας μην έχει διαφορά στη γεύση
Στις παρέες με φίλους της είναι το αφεντικό και κορώνα στο κεφάλι μου
Στις παρέες με φίλους μου επίσης
Στο αυτοκίνητο δεν το συζητώ, ο Ψαραντώνης αντικαταστάθηκε για πάντα απ'την Βανδή (μη χέσω)
Η μπασομηχανή επωλήθη γιατί δεν χωράνε τα ψώνια στο πορτπαγκάζ
Τη θέση του Elvis αντικατέστησε ένα λούτρινο λιονταράκι (εντάξει είναι γλυκούλι δε λέω)
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και βολεύει το δεξί της πόδι στην ποτηροθήκη της πόρτας..!
Άμα κάτσω έχω ακόμα να γράψω.... τεσπά, κλπ κλπ κλπ
Αλλά ΌΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ! ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ !!!!
μένει να σε πίσω να κάτσεις μόνο... :rotflmao:
Ρε ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΛΕΜΕ!!!!!
![]()
![]()
Εδω με την αδερφη μου ζω και "ψιλολουζομαι" με κατι τετοια!![]()
Απαπα παπα παπαπα (που λεει η η Βανδη, μη χέσει)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μερικοί άντρες τελικά, είμαι πολύ τυχερός....
ε,ναι! ο VANDAS είναι πολύ οκ τύπος!
:o