Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: το bros 400 εχει κοφτη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Όταν καίνε λάδια αυτά τα μοτερ το πρώτο που κάνεις είναι να μετρήσεις συμπίεση στον πίσω κύλινδρο που είναι και πιο ευαίσθητος λόγω της χειρότερης ψύξης του.Έπειτα κοίτα την κατάσταση των μπουζι , λέει παρα πολλά για την κατάσταση του κινητήρα
    Το ποιο πιθανό είναι να θέλει αλλαγμα το ελατήριο λαδιού και συμπίεσης τα οποία μαζί με ο rings και φλάτζες θα σου παει περίπου 150 από σαρακάκι με τα εργατικά δικά σου.

Το να κάνεις ρεκτιφιε και συνεπως να βάλεις μεγαλύτερα πιστόνια είναι πολύ τραβηγμένο και πολύ πιθανό να μην χρειάζεται εκτόε αν το μηχανάκι έχει πάνω από 100000.
    Αν κάνεις ρεκτιφιε πολύ δύσκολα θα βρείς άκρη μετα, αν έχει όντως ΄πολύ μεγάλη φθορά αλλάξε μοτερ με ένα 650 απο transalp που μπαίνει κουτί ( μην το δηλώσεις δν προκειται να το πάρει κανείς χαμπάρι...)

Οτι αλλο θες εδώ , εχω μάθει πολλά απο τα μυστηκά του

Πληροφοριακά πάντως από τα 400 που δεν εισήχθησαν κανονικά ο Σαρακάκης δεν έχει ούτε βίδα παίδες.
    Το 650 έχει υποθέτω ίδιο μοτέρ με το ΤΑ και μπορεί να ταιριάζουν.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Πληροφοριακά πάντως από τα 400 που δεν εισήχθησαν κανονικά ο Σαρακάκης δεν έχει ούτε βίδα παίδες.
    Το 650 έχει υποθέτω ίδιο μοτέρ με το ΤΑ και μπορεί να ταιριάζουν.

Είσαι σίγουρος και το λές αυτό η έτσι για να λέμε?
    Γιατί εγώ έχω το 400 και υπάρχουν τα πάντα...
    Ειδικά ότι θεωρείται αναλώσιμο ( φλατζες κλπ τα παίρνεις επί τόπου), τώρα οτι τα έχει ακριβά είναι άλλο θέμα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Είσαι σίγουρος και το λές αυτό η έτσι για να λέμε?
    Γιατί εγώ έχω το 400 και υπάρχουν τα πάντα...
    Ειδικά ότι θεωρείται αναλώσιμο ( φλατζες κλπ τα παίρνεις επί τόπου), τώρα οτι τα έχει ακριβά είναι άλλο θέμα

Αν θεωρείς τις φλάτζες άξιες λόγου, τότε πάω πάσο.
    Η ουσία είναι ότι τα 400αρια (VFR, CBRR, BROSS) δεν εισήχθησαν κανονικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν θεωρείς τις φλάτζες άξιες λόγου, τότε πάω πάσο.
    Η ουσία είναι ότι τα 400αρια (VFR, CBRR, BROSS) δεν εισήχθησαν κανονικά.
    Λες πιο πάνω οτι δν βρίσκεις ούτε βίδες για αυτό το λέω...
    Το ξέρω οτι δν εισαχθήκανε κανόνικα ωστόσο βρίσκεις φλάτζες,μπιέλες,ελατήρια,πιστόνια κλπ σχετικά αναλώσιμα...
    Τώρα αν θες κανα βρυσάκι κλπ περιμένεις απλά 1-2 μήνες να έρθει από ιαπωνία, όπου και υπάρχουν σχεδον τα πάντα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Όταν καίνε λάδια αυτά τα μοτερ το πρώτο που κάνεις είναι να μετρήσεις συμπίεση στον πίσω κύλινδρο που είναι και πιο ευαίσθητος λόγω της χειρότερης ψύξης του.Έπειτα κοίτα την κατάσταση των μπουζι , λέει παρα πολλά για την κατάσταση του κινητήρα
    Το ποιο πιθανό είναι να θέλει αλλαγμα το ελατήριο λαδιού και συμπίεσης τα οποία μαζί με ο rings και φλάτζες θα σου παει περίπου 150 από σαρακάκι με τα εργατικά δικά σου.

Το να κάνεις ρεκτιφιε και συνεπως να βάλεις μεγαλύτερα πιστόνια είναι πολύ τραβηγμένο και πολύ πιθανό να μην χρειάζεται εκτόε αν το μηχανάκι έχει πάνω από 100000.
    Αν κάνεις ρεκτιφιε πολύ δύσκολα θα βρείς άκρη μετα, αν έχει όντως ΄πολύ μεγάλη φθορά αλλάξε μοτερ με ένα 650 απο transalp που μπαίνει κουτί ( μην το δηλώσεις δν προκειται να το πάρει κανείς χαμπάρι...)

[/QUOTE
    τα μπουζι ειναι καταμαυρα.αρα λαδι η πλουσιο μειγμα(?).τωρα το κοντερ λεει 60.000...μπορει και 160.000 και 260.000 κτλ.
    τωρα για το 650 ειναι καλη ιδεα αλλα ειμαι λιγο γκαντεμης με τους αστυνομους...αν δουν αριθμο κινητηρα αλλο απο την αδεια τι γινεται?
    ασχετο...πρεπει να κανουμε ενα sub-forum για το bros.twra που ειχε και τα γενεθλεια του

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    .... αν έχει όντως ΄πολύ μεγάλη φθορά αλλάξε μοτερ με ένα 650 απο transalp που μπαίνει κουτί ( μην το δηλώσεις δν προκειται να το πάρει κανείς χαμπάρι...)

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το μοτερ του 650 μπαίνει και είναι ουσιαστικά το ιδιό , εχει ομώς 2 θέσεις για στήριξη στο πλαίσιο σε σχέσεις με τις 3 του μαμά BROS και πιθανότατα να κουνάει το σύμπαν και μαζί με το σύμπαν και ο αναβάτης . Μετά πάμε σε μοτέρ Αφρικα Τούιν οπου πρεπεί να αλλαχτεί πολύ πράμα και ίσως το πιο δύσκολο θα είναι το ψυγείο . Παραθέτω και μερικά σχετικά λινκς απο αμερικάνικο φορουμ αφοσιωμένο στο rc31 . Είναι και πολλοί 400ρήδες κει μέσα ....

Africa twin thing

Africa Twin Convertion

Μηχανή BROS σε Transalp

Transalp μοτέρ σε BROS

κανά καφεδάκι εμείς οι ρετρό καβαλάρηδες πότε θα πιούμε ???
    Modenas Kriss 125

ελεοοος.νομιζω οτι κινητηρας ετσι που ειναι βαλμενος αποτελει μερος του πλαισιου...
    αν τον βγαλεις?
    καλη ιδεα ο καφες.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest

[/QUOTE
    τα μπουζι ειναι καταμαυρα.αρα λαδι η πλουσιο μειγμα(?).τωρα το κοντερ λεει 60.000...μπορει και 160.000 και 260.000 κτλ.
    τωρα για το 650 ειναι καλη ιδεα αλλα ειμαι λιγο γκαντεμης με τους αστυνομους...αν δουν αριθμο κινητηρα αλλο απο την αδεια τι γινεται?
    ασχετο...πρεπει να κανουμε ενα sub-forum για το bros.twra που ειχε και τα γενεθλεια του

Καταμαυρο σαν καρβουνιασμένο?
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

ναι...

ετσι ειναι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00827.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	57,3 KB 
ID:	149995

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    ναι...
    αν είναι καπνισμένο όπως φαίνεται τότε μπαίνει πολύ βενζίνη στο θάλαμο καύσης...πλούσιο μίγμα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

ναι ισως...
    παντος αρκετα λαδια εχανε και απο την πισω μερια του πισου κυλινδρου στο καπακι της κεφαλης αλλα μυριζε και καπνιζε πολυ...καιει σιγουρα...τωρα σκεφτομαι να αλλαξω κινητηρα(ο δικος μου εχει και σπασμενο κιβωτιο )και να παρω αλλον 400αρι.και αυτος καιει λαδια.οποτε θελει δουλεια αλλα σαφως λιγοτερη...αυτον μαλλον θα τον αφησω στην ακρη για βιδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tragos
    τωρα να ρωτισω κ εγω κατι?
    το vfr μου (nc21) εχει κοφτη?? παντος λαμπακι που αναβει στα 90 εχει!
    τα 180 τα εχω περασει αλλα κανονικα στη ελλαδα ειχαν κοφτη αυτα?
    CBR 600F PC35 2004
    VFR 400R NC21 1986
    INNOVA 125 2006
    KAZE R 112 2006

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Bros 400 Pros Metatroph Se 650
    από speedyandreas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 17:47
  2. Bros 400 Pros Metatroph Se 650
    από speedyandreas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket