Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: αγορα νεου v-strom

............

Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen
    ωραιος..τι εχτρα σου ειπε?σε ολα τα υποκαταστηματα το ιδιο?θα παω να δω και εγω ευχαριστω παντος
    DES TO SIDE.............GRAFEI TI EXTRA DEINEI...............TA BLEPEIS KIOLAS TAXEI STO MAGAZI......!!!
    APO MHXALAKOPOULOU THA ELEGA POU EINAI KAI TA KENTRIKA.....!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    ευχαριστω τα ειδα θα παω με στην βδομαδα.καλα ταξιδια να εχουμε!!

Re: ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Linkin Park
    DES TO SIDE.............GRAFEI TI EXTRA DEINEI...............TA BLEPEIS KIOLAS TAXEI STO MAGAZI......!!!
    APO MHXALAKOPOULOU THA ELEGA POU EINAI KAI TA KENTRIKA.....!!!

APLA PSAXTO APO AYRIO KIOLLAS GIATI OI TIMES THA ANEBOUN

KALA TAXIDIA NAXOUME.....!!!!

Νέο μέλος

αγορα μοτο

παρτε και στο 2310314727,!!!!!!!!!!(δεν αναφερω ονομα)Θεσσαλονικη,εχει παραπολυ καλες τιμες και εχει και του 08 και του 09.Ναι ειναι αληθεια οτι τα μηχανακια ανεβαινουν οι τιμες.Να υπολογιζετε τα 1000αρια πανω απο 15000ευρα.Μην φοβαστε για τα λεγομενα ''παραεισαγωγης''.Ενα εργοστασιο υπαρχει μονο και αυτο ειναι στην Ιαπονια.Τοσα χρονια μας τα περνανε χοντρα οι ''αντιπροσωπειες'',καιρος να τα παρουμε πισω...Προβληματα δε βγαζουν τα vstrom.Ρωτηστε με καρινα,καγκελα,χουφτες,μπαγαζιερα,ποσο πανε και προσεξτε αν το παρετε με δανειο ποσο θα βγαινει η δοση.Και μην σας πουνε για εξοδα φακελου,δεν υπαρχει αυτο.Ολες οι τραπεζες δουλευουν με επιτοκιο τελικο στο 12% περιπου.Οποιος σας πει λιγοτερο,λεει μ@#$%&#@ς.Ρωτηστε και ποσο θα σας παρουν στα σερβις,εχω ακουσει για τα 5000χλμ κατι 140αρια,160αρια,για εργατικα μονο 120!!!!!!Να υπολογιζετε στα 1000 και 5000χλμ περι τα 70-80 ευρω.Του 09 πρεπει να βγαινει με τα εξτρα που ανεφερα περιπου στα 7700-7800,για του 08 να υπολογιζετε 300-400 κατω.Του 08 χρωματα μεινανε μπλε,κιτρινα με abs και μερικα μαυρα ματ.Του 09 ασημι,μαυρα,πορτοκαλι και λευκα τον φλεβαρη ξανα!
    Παρτε του 08 σε ss με 9000 για τα 600αρια,10000 για τα 750αρια,11500 για τα 1000αρια και τα rizla,hayabusa με 12200 και αφηστε να δουνε τα μοντελα του 09 να μην πουλιουντε και σε 4-5,μηνες να τα ριξουνε παλι.Η κριση δυστυχως χτυπα και την πορτα της μοτοσυκλετας.Ηδη στην Θεσσαλονικη,οπως παρατηρησανε μερικοι,αρχισε με κλεισιμο καποιων καταστηματων στην Κ.Καραμανλη και στη Β.Γεωργιου,η μεταφορα σε ποιο μικρα μαγαζια στις παραλληλες οδους η και πανω στην Καραμανλη.
    Καθιστε και μιληστε για ολες τις αποριες σας με τον καταστηματαρχη,απο την συμπεριφορα του και τις αποψεις του θα καταλαβετε πολλα για το προσωπο του.Ειναι καιρος να μας σεβοντε περισσοτερο και να μας εκτιμανε.Η μοτοσυκλετα δεν ειναι οπως το αυτοκινητο.Το ιχ και να μην μας αρεσει εμφανισιακα,το παιρνουμε και το οδηγουμε,η μοτοσυκλετα αν δεν μας κανει αυτο το ΤΙΚ που νιωθουμε οταν την καβαλαμε,δεν την παιρνουμε να την οδηγησουμε.Η μοτοσυκλετα μας ξυπναει,μας ζωντανευει μας εξιταρει,ξεχναμε τα προβληματα μας και ξευφευγουμε απο την καθημερινοτητα.Γουσταρω να μπαινω σε μαγαζι με μοτο και ο πωλητης να νιωθει την ιδια χαρα με μενα που θελω μηχανη και να ρωταω για ολες τις βλακειες και να μα απαντα σ'ολες τις χαζες ερωτησεις μου,οχι να μπαινω καπου και να νιωθω οτι τους ενοχλω επειδη εχουν κατι μουτρα μεχρι κατω.
    Απο το 2003 ''παραεισαγωγης'' παιρνω και ολα ειναι μια χαρα.

Παλαιό μέλος

Re: αγορα μοτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από starovas
    παρτε και στο 2310314727,!!!!!!!!!!(δεν αναφερω ονομα)Θεσσαλονικη,εχει παραπολυ καλες τιμες και εχει και του 08 και του 09.Ναι ειναι αληθεια οτι τα μηχανακια ανεβαινουν οι τιμες.Να υπολογιζετε τα 1000αρια πανω απο 15000ευρα.Μην φοβαστε για τα λεγομενα ''παραεισαγωγης''.Ενα εργοστασιο υπαρχει μονο και αυτο ειναι στην Ιαπονια.Τοσα χρονια μας τα περνανε χοντρα οι ''αντιπροσωπειες'',καιρος να τα παρουμε πισω...Προβληματα δε βγαζουν τα vstrom.Ρωτηστε με καρινα,καγκελα,χουφτες,μπαγαζιερα,ποσο πανε και προσεξτε αν το παρετε με δανειο ποσο θα βγαινει η δοση.Και μην σας πουνε για εξοδα φακελου,δεν υπαρχει αυτο.Ολες οι τραπεζες δουλευουν με επιτοκιο τελικο στο 12% περιπου.Οποιος σας πει λιγοτερο,λεει μ@#$%&#@ς.Ρωτηστε και ποσο θα σας παρουν στα σερβις,εχω ακουσει για τα 5000χλμ κατι 140αρια,160αρια,για εργατικα μονο 120!!!!!!Να υπολογιζετε στα 1000 και 5000χλμ περι τα 70-80 ευρω.Του 09 πρεπει να βγαινει με τα εξτρα που ανεφερα περιπου στα 7700-7800,για του 08 να υπολογιζετε 300-400 κατω.Του 08 χρωματα μεινανε μπλε,κιτρινα με abs και μερικα μαυρα ματ.Του 09 ασημι,μαυρα,πορτοκαλι και λευκα τον φλεβαρη ξανα!
    Παρτε του 08 σε ss με 9000 για τα 600αρια,10000 για τα 750αρια,11500 για τα 1000αρια και τα rizla,hayabusa με 12200 και αφηστε να δουνε τα μοντελα του 09 να μην πουλιουντε και σε 4-5,μηνες να τα ριξουνε παλι.Η κριση δυστυχως χτυπα και την πορτα της μοτοσυκλετας.Ηδη στην Θεσσαλονικη,οπως παρατηρησανε μερικοι,αρχισε με κλεισιμο καποιων καταστηματων στην Κ.Καραμανλη και στη Β.Γεωργιου,η μεταφορα σε ποιο μικρα μαγαζια στις παραλληλες οδους η και πανω στην Καραμανλη.
    Καθιστε και μιληστε για ολες τις αποριες σας με τον καταστηματαρχη,απο την συμπεριφορα του και τις αποψεις του θα καταλαβετε πολλα για το προσωπο του.Ειναι καιρος να μας σεβοντε περισσοτερο και να μας εκτιμανε.Η μοτοσυκλετα δεν ειναι οπως το αυτοκινητο.Το ιχ και να μην μας αρεσει εμφανισιακα,το παιρνουμε και το οδηγουμε,η μοτοσυκλετα αν δεν μας κανει αυτο το ΤΙΚ που νιωθουμε οταν την καβαλαμε,δεν την παιρνουμε να την οδηγησουμε.Η μοτοσυκλετα μας ξυπναει,μας ζωντανευει μας εξιταρει,ξεχναμε τα προβληματα μας και ξευφευγουμε απο την καθημερινοτητα.Γουσταρω να μπαινω σε μαγαζι με μοτο και ο πωλητης να νιωθει την ιδια χαρα με μενα που θελω μηχανη και να ρωταω για ολες τις βλακειες και να μα απαντα σ'ολες τις χαζες ερωτησεις μου,οχι να μπαινω καπου και να νιωθω οτι τους ενοχλω επειδη εχουν κατι μουτρα μεχρι κατω.
    Απο το 2003 ''παραεισαγωγης'' παιρνω και ολα ειναι μια χαρα.
    oι τιμες για το 2009 οσο αναφορα την σουζουκι θα παραμεινουν ιδιες?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ελα, εδώ είσαι.

Μην ξεχάσεις τις βαλίτσες, ε..;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	happy trail.jpg 
Προβολές:	636 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	152263

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    παιδια η διαφορα μεταξυ κ8 με κ9νειναι μονο τα αυτοκολητα????
    γιατι θελω να παρω το γκρι και κ9 δεν υπαρχει αλλα κ8 το βρηκα να το παρω ναι η οχι?????

παιδια οποιος ξερει να πει γιατι θα το κλεισω!!!!!

παιζει διαφορα στο αβς γιατι κατι τετοιο διαβασακαπου!!
    ο βινιος ειπε καμια!!!!!

Νέο μέλος

παρε τηλ...

2310314727 EUROMOTO,εχει και Κ8 χωρις abs και Κ9 με abs.Ειναι τα ιδια μηχανακια,μονο τα χρωματα αλλαζουν.Παρε Κ8 χωρις abs,θα σου βγει πιο φθηνο,και με τα λεφτα που θα σου μεινουν,βαζεις καρινα,χουφτες,καγκελα,μπαγαζιερα η συναγερμο!

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    μπα, χωρίς ABS θα έχει πολύ μειωμένη μεταπώληση... επίσης είναι παραεισαγωγής κ όχι αντιπροσωπείας (όλα τα αντιπρ. είναι με στάνταρ ABS) και μπορεί να παίζει θέμα με εγγύηση κλπ... κακώς μεν αλλά ψαξ'το.
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

Νέο μέλος
    γεια σας παιδια...
    μια ερωτηση:απο το 2006 και μετα ολα τα v strom ειναι ιδια εξωτερικα;ή ειχαν καποιες μικρες ..αισθητικες παρεμβασεις;
    ευχαριστω!

Παλαιό μέλος
    Ξαναλέω για όσους ενδιαφέρονται για αγορά καινούριου αντιπροσωπίας:

Κάντε μια βόλτα απο την Suzuki στην Γαλατσίου.
    Εγω το πήρα τέλη Απρίλη του 2008. Τότε μου είχε κάνει την καλύτερη προσφορά μαζι με τα αξεσουάρ που ακριβώς ήθελα. Χούφτες, κάγκελα, βαλίτσα Givi 52lt, ποδιά αλουμινίου, διπλό stand, συναγερμό meta, κάλυμα ντεποζίτου bagster. Όλα όσα δεν λέω μάρκα είναι της Suzuki. Σύνολο 7650?. Δεν θυμάμαι για τα τέλη κυκλοφορίας. Τότε ο Σφακ το έδινε 7200? με χουφτες, κάγκελα, βαλίτσα 46lt.
    Σε άλλους που πήγα μπορεί να μου έκαναν λίγο καλύτερη τιμή συνολικά αλλά με παραλλαγές στα αξεσουάρ. Απο την στιγμή που ήθελα μόνο τα συγκεκριμένα το πήρα απο κει!!
    Αν δεν κάνω λάθος συνεργάζονται με το κατάστημα του Σφακιανάκη στην Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι!

Απο την γενικότερη συναλλαγή έμεινα σχετικά ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις μια καθυστέρηση που μου έκαναν στην παράδοση με αποτέλεσμα να με κάνου να καθυστερήσω την αναχώρηση για τις διακοπές του Πάσχα με την μοτο φυσικά....

Για όσους λένε για προβλήματα που βγάζει το Strom εγω έχω να πω οτι μετά απο 24.000χλμ σε έναν χρόνο και 2 μηνες, με καθημερινή χρήση στην πόλη δεν έχει παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ. Το ίδιο και του αδελφού μου με 60.000... ίσως και παραπάνω!!!

...και να σκεφτείς οτι όπως δηλώνει και το nickname μου σε ένα μεγάλο ποσοστό παραμένω Hondaκιας...:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Νέου Fazer - απορίες
    από edrimon στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 09:09
  2. Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom
    από VforVSTrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 12:17
  3. Αγορά νεου Παπιου
    από betover στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2007, 18:15
  4. Αγορα Νεου Μοτερ
    από noble στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •