Xristos67, ουτως η αλλως θα περασω απο την Τσεχια να σε δω, 200 χιλιομετρα αποσταση εχουμε, λες να μην τσεκαρω τη λεει η γειτονικη χωρα;
Βρηκα και βισμα![]()
Xristos67, ουτως η αλλως θα περασω απο την Τσεχια να σε δω, 200 χιλιομετρα αποσταση εχουμε, λες να μην τσεκαρω τη λεει η γειτονικη χωρα;
Βρηκα και βισμα![]()
Ποιο αναλυτικα και συγχρονως απλοποιημενα δεν γινοταν- Τουριστικά, δερμάτινα, για όλες τις εποχές: Βολικά για κάθε χρήση, ιδανικά για βόλτες και ταξίδια με σχετικά καλό καιρό. Παρέχουν καλύτερη προστασία από τις κορντούρες. Τα περισσότερα παίρνουν θερμομονωτικές επενδύσεις, αλλά ακόμη κι έτσι δεν είναι τόσο ζεστά όσο οι κορντούρες. Το καλοκαίρι είναι συνήθως πιο δροσερά από τις κορντούρες παντός-καιρού (όχι όμως και από τις καλοκαιρινές). Δεν είναι ιδιαιτέρως αδιάβροχα (ακόμη και αν διαφημίζουν την ύπαρξη αδιάβροχης μεμβράνης) και πέρα από ένα σύντομο ψιλόβροχο (στο οποίο θα κρατήσουν) θα χρειαστείς και έξτρα αδιάβροχα. Όταν βραχούν καλά γίνονται πεντάβαρα και κάνουν πολύ καιρό να στεγνώσουν. Στην εφαρμογή και την αεροδυναμική τους είναι συνήθως λίγο καλύτερα από τις κορντούρες. Πάλι μπορείς να βρεις σετ όπου το παντελόνι κουμπώνει με το μπουφάν.
Μαλλον για κατι τετοιο θα παω
κατι τελευταιο φιλε npat
Μπορεις να με καθοδηγησεις σε μερικες ιστοσελιδες για να παρω τις πρωτες μου πληροφοριες;
Στο http://www.fc-moto.de/ θα βρεις μεγάλη ποικιλία από διάφορους κατασκευαστές. Μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί, και ψάχνεις μετά και σε άλλα site.
Αντίθετα Μένιο, θα σου πρότεινα κάτι άλλο:
ξεκίνα και κάνε μια βόλτα σε κανά-δυό μαγαΖΑ, δοκίμασε ότι σου αρέσει, δες το πως σου κάθεται το κάθε ένα, και μάλιστα όταν δοκιμάζεις κάτι, εννοείται πως το κουμπώνεις κανονικά και βγαίνεις και κάθεσαι στην μοτό σου ή τουλ σε κάποιο σκαμπώ στο μαγαζί...
Αφού δοκιμάσεις και καταλήξεις σε δυό-τρία μονδέλα (έχεις σημειώσει τα νούμερο που σου ταιριάζει) ορμάς στο διαδύκτιο και ψωνίζεις.
Μεγειές.
(βέβαια δεν είναι δεδομένο ότι πάντα μέσω ίντερνετ θα βρείς και καλλίτερη τιμή-είναι πιθανό κάποιο μαγαζί στοκ να μπορεί να κάνει πολύ καλή τιμή)
Ωστόσο, θα σου πρότεινα για καθημερινή χρήση να πάς σε πλαστικό.
(εννοώ συνθετικό...)
Πήρα προ μερικών ημερών το GP5 REV'IT. Το εν λόγω μονδέλο ήταν περσινό διότι φέτος αντικαταστάθηκε από το RAPTOR, χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή πλην της τιμής του.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Δηλαδη αν παρω περσινο μοντελο θα το βρω σε χαμηλοτερη τιμη;
Από 320€, το πήρα 200€ από γνωστό κατάστημα στην γειτονιά μου...πολύ φθηνότερα από οποιοδήποτε ιντερνετικό μαγαζί....![]()
![]()
Πραγματι Tpap, ο καλυτερος τροπος ειναι να δοκιμασω 2-3 μαρκες μαι μεγεθη αφου ουτως η αλλως θα τα "ακουμπησω"
Βασικα αφου βρω αυτο που μου ταιριαζει (κανε Θεε μου να ειναι περσινο κομματι) να τσεκαρω μηπως το πετυχω και ως stock στο internet
Αλλα παλι![]()
Αν δεν μου βγει καλο αυτο που θα παρω απο το internet;
Μαλλον που θα σας ξαναενοχλησω αφου βρω αυτο που μου ταιριαζει μηπως μαζι βρουμε μια καλυτερη τιμη απο γνωστου σας μαγαζι![]()
ε αφου σε ειπα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Λες ε;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Βρηκα και βισμα![]()
An pas sto katastima tous sto Brno, milise me tin Nikol, einai misi ellinida kai misi Tsexa kai milaei kai spasta ellinika....
Episis mporeis na agoraseis Kagouro.... poli pio elafri, malako, aneto kai safos prostasia anoteri apo ola...
Ligo pio akrivo bebaia, alla sto magazi pou sou eipa exoun kales times kai ta ravoun ola sta metra sou.. ( poli simantiko gia sosti efarmogi )
Tora olosomi i diairoumeni...esi apofasizeis apla i olosomi einai i kaliteri prostasia eidika se sport odigisi kai xrisi se pista...
kai.... "Blue oyster" apo tin megali ton mpatson sxoli...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
kai.... "Blue oyster" apo tin megali ton mpatson sxoli...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
τι είσαστε εσεις ρε!!
![]()
![]()
Δεν' κακο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: