Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Για πεστε κανα καλο πακετο Internet & τηλεφωνου

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    αιντε να πω και εγώ...
    Ήμουν απο τους πρώτους ιδιώτες που έβαλε ADSL και πέρασα από όλα τα αγγούρια της νηπιακής εποχής...
    Πέρασα από OTE, HOL, & εδώ και 2 χρόνια TELLAS ...
    Στην αρχή με το Zisto τα πράγματα ήταν χάλια έως μαύρα χάλια....Καθυστέρηση μέχρι να με συνδέσουν, ασυνενοησία (άλλα μου έλεγε το ένα τμήμα άλλα το άλλο), συχνές διακοπές, και ατελείωτες ώρες στην αναμονή μόνο και μόνο για να μιλήσεις με κάποιον που ΠΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει κάτι πέρα από το να καταγράψει το πρόβλημα...

Η εξυπηρέτηση απλά τραγική...πέρα από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο (ελάχιστα άτομα προσωπικό εξυπηρέτησης αλλά την ίδια περίοδο υπήρχναν πάρα πολλά άτομα διαθέσιμα στις πωλήσεις ώστε να παίρνουν 5 φορές την ημέρα τηλέφωνο την μητέρα μου μπας και την πείσουν να γίνει πελάτης....), μια φορά χρειάστηκε να μου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό ρούτερ και φάγαμε μόνο...30 ημέρες...

Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο τα προβλήματα και οι διακοπές στο ιντερνετ έχουν περιοριστεί κατά πολύ, και η τηλεφωνική αναμονή καλυτέρεψε (παραμένει όμως μεγάλη), αλλά το κουσούρι παραμένει...αυτό που ονομάζουν "τεχνική υποστήριξη" μόνο κατ' ευφημισμό μπορεί να ονομαστεί έτσι...Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις πρόβλημα ώστε να τους χρειαστείς όλα καλά, αλλιώς μαύρο φίδι που σ'έφαγε..... Απ' ότι μαθαίνω λίγο-πολύ τα ίδια συμβαίνουν παντού πλήν ΟΤΕ...Εκεί πληρώνεις λίγο πιο ακριβά αλλά σου λένε πιο πολύ την αλήθεια και αν έχεις πρόβλημα όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...
    +1000 σε όλα!!!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Στη δουλειά που έχουμε κόνεξ και κόνεξ τοκ χάλια μαύρα και σε ταχύτητες και σε χρεώσεις.
    Σπίτι που έχω ον τέλεκομ είμαι ικανοποιημένος διότι οι ταχύτητες στο νετ είναι πολύ ανώτερες, το τηλέφωνο του δίνω και καταλαβαίνει κι έχω και μερικά πολύ αξιόλογα κανάλια στην τηλεόραση.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Mιας και δουλευω στον χωρο αυτο , το μονο που εχω να σας πω ειναι πως για να εχετε καθαρη γραμμη, καλη προσβαση γενικα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες ...
    Αρχικα για την ταχυτητα που θα πιασετε παιζει ρολο το ποσο μακρυα ειστε απο τον κατανεμητη του ΟΤΕ ασχετως ποιας εταιριας εχετε επιλεξει μιας και ολες οι εταιριες περνανε απο το δικτυο του ΟΤΕ και ας λενε ιδιοκτητο δικτυο ( ολες οι γραμμες ειναι μισθωμενες απο τον ΟΤΕ στους παροχους )
    Αν ειμαστε σε αποσταση μεγαλυτερη των 800m απο τον κατανεμητη αρχιζουν οι μειωσεις ταχυτητας και πληθαινουν οι αποσυνδεσεις ... Οποτε η εκαστοτε εταιρια θα σας κανει αναπροσαρμογη πακετου στην ταχυτητα που δεν θα εχετε αποσυνδεσεις ...
    Μετα παιζει ρολο το ποσο καλη ποιοτητα δισυρματου καλωδιου εχετε στην οικιακη σας εγκατασταση καθως και ποσες συσκευες εχετε στο σπιτι ... ( πολλες φορες παρουσιαζονται βλαβες και φταιει καποια παλια συνηθως τηλεφωνικη συσκευη ... σπανιο αλλα υπαρκτο ! )
    Ειναι και αλλοι παραγοντες λιγο πιο τεχνικοι και ανουσιο να σας τους πω ...

Το θεμα ειναι να προτιμησετε να βαλετε καποια απο τις μεγαλες εταιριες ... ΗΟL , OTE , Forthnet μιας και ειναι πιο αξιοπιστες , με προτιμοτερο σαν αποκατασταση βλαβης τον OTE μιας και δινει προτεραιοτητα στους δικους του πελατες ( και ειναι και το αυτονοητο ) . Οταν ειναι βλαβη παροχου ο ΟΤΕ δεν επιτρεπει παντα να μπαινουν τεχνικοι στα κτηρια του ΟΤΕ για διασφαλιση του απορρητου και για αλλους λογους ... το θεμα ειναι οτι οι πελατες του ΟΤΕ προηγουνται ...

www.fazerclub.gr

λοιπον,

οι κορυφαιες εταιριες ειναι 2.

ΟΤΕ και ΦΟΡΘ

Ο ΟΤΕ ειναι γρηγορος στο να κανει την συνδεση. Ακριβα πακετα, πιασοκωλικα απο την αλλη
    Λοιπον οσο για την ποιοτητα γραμμων τα ιδια ειναι και οι 2 εταιριες.

Απλως επειδη οι αλλαγες στις ρεγκλετες στα ΑΚ γινονται μεσω ΚΑΙ ΟΤΕ ,τα αργει επιτηδες για να πατσαρει δικους τους πελατες πρωτα.
    Οσο για τα dns προβληματα, παιζουν παντου. Ο ΟΤΕ δλδ δεν παιζει με DSLAM? Τι εχει? Εξωγιηνη τεχνολογια? αμα εχει προβλημα καποια καρτα τις ιδιες ενεργειες θα κανει...

Επισης κατι για την αναγνωριση κλησεων που ειπωθηκε πριν, αν εχεις σπιτι σου βραχυκυκλωμα καποια στιγμη θα την χασεις.
    Το βραχυκυκλωμα ειναι στον χαλκο, ειτε οτε εχεις ειτε ΦΟΡΘ.

Επισης αν υπαρχει προβλημα με τον ΑΙΧ παλι εμπλεκονται και οι 2 εταιριες.
    Εγω σου λεω να βαλεις ΦΟΡΘ. Κοιτα ομως να πεφτεις πανω σε ιδιοκτητο.
    Πληροφορησου για το ΑΚ της περιοχης σου.
    Επισης αμα εισαι πολυ μακρια παλι οτι και να βαλεις θα εχεις χαμηλες ταχυτητες.

Οσο για το help desc μια χαρα ειναι!!

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou

Απλως επειδη οι αλλαγες στις ρεγκλετες στα ΑΚ γινονται μεσω ΚΑΙ ΟΤΕ ,τα αργει επιτηδες για να πατσαρει δικους τους πελατες πρωτα.

Μονο απο ΟΤΕ θελεις να πεις ... δεν υπαρχουν τεχνικοι αλλων εταιριων μεσα στους κατανεμητες ...

Δεν αργει τιποτα επιτηδες ... Απλα οταν εχει να κανει ημερησιως Χ συνδεσεις ΟΤΕ και Ψ συνδεσεις Παροχων , προτεραιοτητα θα δωσει στα του ΟΤΕ μονο οταν ειναι την ιδια ημερομηνια αιτησης !
    Και στα πακετα που εχεις και τηλεφωνια και ιντερνετ και τηλεοραση και μπλα μπλα ... ημερομηνιες ενεργοποιησης δινουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οχι ο ΟΤΕ ... Οποτε αν εχει 12 Δεκεμβριου και λεει ημερομηνια ενεργοποιησης 1-1-2008 δεν φταιει ο ΟΤΕ ...

www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    Μονο απο ΟΤΕ θελεις να πεις ... δεν υπαρχουν τεχνικοι αλλων εταιριων μεσα στους κατανεμητες ...

Δεν αργει τιποτα επιτηδες ... Απλα οταν εχει να κανει ημερησιως Χ συνδεσεις ΟΤΕ και Ψ συνδεσεις Παροχων , προτεραιοτητα θα δωσει στα του ΟΤΕ μονο οταν ειναι την ιδια ημερομηνια αιτησης !
    Και στα πακετα που εχεις και τηλεφωνια και ιντερνετ και τηλεοραση και μπλα μπλα ... ημερομηνιες ενεργοποιησης δινουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οχι ο ΟΤΕ ... Οποτε αν εχει 12 Δεκεμβριου και λεει ημερομηνια ενεργοποιησης 1-1-2008 δεν φταιει ο ΟΤΕ ...

Ναι, γινονται μονο απο ΟΤΕ... και σιγουρα αργει φιλε μου. και σιγουρα δινει προτερεοτητα στους δικους του.
    Αν δουλευεις σε αλλη εταιρια εκτος οτε θα ξερεις οτι αργει τις αλλες.... ενταξει δεν ειναι εκει το θεμα σιγουρα. Απλα αν θες να μην περιμενεις βαζεις ΟΤΕ....

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Εχω περασει απο κατανεμητη και ξερω ακριβως τι γινεται γιαυτο και στο λεω

www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    Εχω περασει απο κατανεμητη και ξερω ακριβως τι γινεται γιαυτο και στο λεω
    Ενταξει, ο καθενας εχει αλλη γνωμη για το αν αργει ή οχι. Μην καθομαστε να λεμε στο θρεντακι του ανθρωπου που ρωταει αλλα πραγματα.

Απλα εγω προτεινω αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να βαλει ΟΤΕ για να συνδεθει πιο γρηγορα, αν οχι να παει φορθ που παιζει να κανει και 1 μηνα να συνδεθει.
    Αυτα...

@Τhemis_81 exeis pm

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

θεοτρελο μελος Το avatar του/της mauritanos
    ....τελικα ... δεν παιζει ρολο σε πια εταιρια εισαι. αλλα σε πια
    ΠΕΡΙΟΧΗ εισαι με την καθε Εταιρεία,,,....

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Forthnet κι απο μενα!Μεχρι στιγμης(το εχω εδω και 8-10 μηνες,στο ιδιοκτητο)ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Ουτε αποσυνδεσης ουτε τπτ και κλειδωνω στα 20.000-21.000(μεγας κωλοφαρδος)!!!Λιγο μεχρι να παρουν γραμμη απο οτε μου την σπασανε,αλλα κατα τα αλλα και απο υποστηριξη,αν και δεν εχω χρειαστει τπτ σπουδαιο ειναι οκ!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Θα πιανω και δορυφορικα με την κεραια;
    :rotflmao: :rotflmao: Αυτη ειναι μια κεραια τυπου grid αν δεν κανω λαθος.Οχι δεν θα πιανεις δορυφορικα μ αυτη.Εγσου μιλαω για ενα παραλληλογραμμο κουτακι,βαρους 1 κιλου και διαστασεων 30 cm x 3 cm x 5 cm κι ενα καλωδιο που θα φευγει απ αυτο και θα πηγαινει στο pc.Βλεπεις η τεχνολογια προχωρησε(παλι).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    El_hymador

Εχεις πμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    El_hymador

Εχεις πμ

πουλα,πούλα!!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    πουλα,πούλα!!!

Ε τον μ@λ@κα

:rotflmao:

Δεν πουάω εγώ ρε, ο Λεωνίδας πουλάει

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ε τον μ@λ@κα

:rotflmao:

Δεν πουάω εγώ ρε, ο Λεωνίδας πουλάει

ποσοστό θα σου δωσει ο τσίπης?

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κανα καλό ταπετσέρη ξέρεις;
    από gispy στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2012, 18:27
  2. Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ????
    από no more sorrow στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2010, 13:41
  3. Υπαρχει κανά καλο παλικάρι...
    από dodos_1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 20:50
  4. Και για να΄χουμε καλο 'ρωτημα..
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 22:22

Κανόνες δημοσιεύσεων