+1000 σε όλα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
αιντε να πω και εγώ...
Ήμουν απο τους πρώτους ιδιώτες που έβαλε ADSL και πέρασα από όλα τα αγγούρια της νηπιακής εποχής...
Πέρασα από OTE, HOL, & εδώ και 2 χρόνια TELLAS ...
Στην αρχή με το Zisto τα πράγματα ήταν χάλια έως μαύρα χάλια....Καθυστέρηση μέχρι να με συνδέσουν, ασυνενοησία (άλλα μου έλεγε το ένα τμήμα άλλα το άλλο), συχνές διακοπές, και ατελείωτες ώρες στην αναμονή μόνο και μόνο για να μιλήσεις με κάποιον που ΠΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει κάτι πέρα από το να καταγράψει το πρόβλημα...
Η εξυπηρέτηση απλά τραγική...πέρα από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο (ελάχιστα άτομα προσωπικό εξυπηρέτησης αλλά την ίδια περίοδο υπήρχναν πάρα πολλά άτομα διαθέσιμα στις πωλήσεις ώστε να παίρνουν 5 φορές την ημέρα τηλέφωνο την μητέρα μου μπας και την πείσουν να γίνει πελάτης....), μια φορά χρειάστηκε να μου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό ρούτερ και φάγαμε μόνο...30 ημέρες...
Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο τα προβλήματα και οι διακοπές στο ιντερνετ έχουν περιοριστεί κατά πολύ, και η τηλεφωνική αναμονή καλυτέρεψε (παραμένει όμως μεγάλη), αλλά το κουσούρι παραμένει...αυτό που ονομάζουν "τεχνική υποστήριξη" μόνο κατ' ευφημισμό μπορεί να ονομαστεί έτσι...Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις πρόβλημα ώστε να τους χρειαστείς όλα καλά, αλλιώς μαύρο φίδι που σ'έφαγε..... Απ' ότι μαθαίνω λίγο-πολύ τα ίδια συμβαίνουν παντού πλήν ΟΤΕ...Εκεί πληρώνεις λίγο πιο ακριβά αλλά σου λένε πιο πολύ την αλήθεια και αν έχεις πρόβλημα όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...