Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Ηχορύπανση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
    Οτι και να λεμε , ο θορυβος του πειραγμενου διχρονου δεν παιζετε...
    Το τι μουτζα εχω ριξει σ αυτα τα "διαολια" τα Ζ (μαλλον γερασα ή επαθα αμνησια)
    το crm με ολόσωμη pro circuit κάνει πιο εκκωφαντικό θόρυβο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    LOUD PIPES SAVE LIVES

YS: Thx για το correction Ζεύκας

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    LOUD PIPES SAVE LIFES

ενικός: life

πληθυντικός: lives

Ω μον ντιέ,δεν πήγες νηπιαγωγείο?

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Περισσοτερα κυβικα -> περισσοτερος θορυβος

Λιγοτεροι κυλινδροι για τα ιδια κυβικα -> περισσοτερος θορυβος

Περισσοτερη συμπιεση -> περισσοτερος θορυβος

Οποτε ο φιλος που λεει οτι το ΤΔΜ δε κανει θορυβο θα ελεγα οτι ειναι λαθος. Ναι κανει μπασο θορυβο, αλλα οι δυο μεγαλοι κροτοι βαζω στοιχημα οτι αν μετρηθουν θα ειναι λιγοτερο απο ενα Ρ1 πχ (το προηγουμενο μοντελο)
    Silence in the studio!

LOUD PIPES SAVE LIVES

YS: Thx για το correction Ζεύκας

cheers

Παλαιό μέλος
    ορισμενοι δεν θα γινουν ανθρωποι ποτε!θα εξακολουθουν να βρισκονται στο κοσμο των ζωων και θα ενοχλουν τον διπλανο τους!το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους κοβουν προστιμο και τον κολο μαζ!!!!ι
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    ορισμενοι δεν θα γινουν ανθρωποι ποτε!θα εξακολουθουν να βρισκονται στο κοσμο των ζωων και θα ενοχλουν τον διπλανο τους!το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους κοβουν προστιμο και τον κολο μαζ!!!!ι
    δεν το μετανιωνω που εβαλα τις leovince

σορρυ που θα μιλησω χυμα , αλλα πολυ που χεστηκα αν ενοχληθει ο διπλανος αν ειναι να σωθω απο τραυματισμο ή ακομη κ θανατο ...

μετα την τοποθετηση εχω παρατηρησει οτι τα επικινδυνα κλεισηματα κ περιεργες δυσκολες καταστασεις εχουν μειωθει στο ελαχιστο

Γιατι αφου εχουν στραβωμαρα κ δεν με βλεπουνε , τουλαχιστον εχουν αυτια κ θα με ακουνε ...

Εγω αισθανομαι πιο ασφαλης

ΥΣ Δεν εχει τολμησει να ξαναπεταχτει ζωακι μπροστα μου ... ουτε γατια , ουτε σκυλια ... ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που περνανε αμεριμνοι μιλωντας στο κινητο διασχιζωντας λεοφωρους χωρις να κοιτανε !

...
    Ποιός θα σου πει ότι έχεις άδικο;
    Αλλά αν το δεις "στεγνά", ουσιαστικά πας στον "πόλεμο" με ένα πολύ αποτελεσματικό αμυντικό όπλο.
    Το θέμα είναι πως θα κάνουμε όλοι "ειρήνη"...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Eίμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά που είναι αθόρυβα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Eίμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά που είναι αθόρυβα...
    Άσε! Έβαλα μπρός και ένας σκύλος που κοιμόταν από κάτω δεν ξιπάστηκε να φύγει και τον πέρασα από πάνω...
    Από τη στεναχώρια για το ζωντανό έκανα μια βδομάδα και να κοιμηθώ...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    δεν το μετανιωνω που εβαλα τις leovince

σορρυ που θα μιλησω χυμα , αλλα πολυ που χεστηκα αν ενοχληθει ο διπλανος αν ειναι να σωθω απο τραυματισμο ή ακομη κ θανατο ...

μετα την τοποθετηση εχω παρατηρησει οτι τα επικινδυνα κλεισηματα κ περιεργες δυσκολες καταστασεις εχουν μειωθει στο ελαχιστο

Γιατι αφου εχουν στραβωμαρα κ δεν με βλεπουνε , τουλαχιστον εχουν αυτια κ θα με ακουνε ...

Εγω αισθανομαι πιο ασφαλης

ΥΣ Δεν εχει τολμησει να ξαναπεταχτει ζωακι μπροστα μου ... ουτε γατια , ουτε σκυλια ... ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που περνανε αμεριμνοι μιλωντας στο κινητο διασχιζωντας λεοφωρους χωρις να κοιτανε !

Συμφωνω απολυτα.Οταν δεν με σεβονται οι αλλοι δεν τους σεβομαι και εγω.Απλα κοιταω την παρτη μου.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσε! Έβαλα μπρός και ένας σκύλος που κοιμόταν από κάτω δεν ξιπάστηκε να φύγει και τον πέρασα από πάνω...
    Από τη στεναχώρια για το ζωντανό έκανα μια βδομάδα και να κοιμηθώ...
    :rotflmao:
    Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα πρόβλημα. Και ως πεζοί και ως αναβάτες.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Και που να σας είχα (τους νεώτερους) το ΄80 που είχε γίνει της μόδας να φοράνε σε παπιά τελικά από VW σκαραβαίο, θυμάται κανείς? :a24: [/B][/QUOTE]

Το πήγες και θυμήθηκες τώρα, τότε στην Πάτρα δεν υπήρχε σκαραβαίος που να έχει εξάτμηση. Πήγαιναν οι πουσταραίοι και πάταγαν επάνω στις εξατμήσεις , τις έκοβαν και μετα τούμπανο το παπί. Θυμάσαι τα cb 50 cc που τα κάναν 75άρια και τους βάζαν τα διαόλια αυτα? δεν στεκόσουν δίπλα τους. Θυμάμαι ένα μαλακισμένο στο φανάρι διασταυρωσης κεντρικών οδών στην Πάτρα που είχε μουρλαθει στις ξερές περιμένοντας ν' αναψει το πράσσινο. Και να σου ο μπατσος τον βουτάει από τον σβέρκο και του λέει "γιατί ρε κάνεις θόρυβο?" και απαντάει το μαλακισμένο, "γιατι με μέτρησες με το όργανο (ντεσιμπελομετρο ενοούσε) που δεν έχεις και με βρήκες παράνομο?". καλα δεν σας λέω τι σφαλιάρα εισέπραξε. Ακόμα και περαστικοί βαράγανε. Εγώ ήμουνα με dr 250 με μαμά εξάτμηση αλλά πήρε κι εμένα η μπάλα. "Τι κοιτά ρε εσύ, φίλος είναι ε! Άρπαξα κι εγώ μερικές αλλά αναψε επιτέλους το πράσσινο και μην τον ειδατε το κιτσο τον λεβέντη... την εκανα. Παιδιά ακόμα θυμάμαι τη γ@μημένη φασαρία που έκανε το μπρικι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF