Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ασύμμετρη απειλή

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    καπως καθηστερημενος...(γενικως...????μηπως?)
    Anyway...διαβαζωντας τον stavrogin ημουν ετοιμος να του πω οτι ειναι ο νεος τζιμακος αλλα τελικα καταλαβα...
    Νομιζω οτι τα εχει πει ολα ο τζιμης και για αυτα που εγιναν και για αυτα που θα γινουν...κριμα που οσα λεει φτανουν σε αυτια πολυ λιγοτερου κοσμου απο αυτα που λεει ας πουμε ο λαζοπουλος και κατι αλλοι ακαταμομαστοι...
    Κωσταντινε
    υ.γ. αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ο tai υποστηριζει ολα αυτα που παραθετει ή απλα τα φερνει στην επιφανεια γαι προβληματισμο.
    Τελικα ισως τα πραγματα να ειναι πιο απλα απο οσο φανταζομαστε... οι λυσεις ειναι μαλλον απλες αλλα αδυνατον να εφαρμοστουν
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Φανταστικό κείμενο. Μόνο που πλέον ότι και να γράψει το κάθε δίκτυο και ο κάθε εθνικιστής, γερμανοτσολιάς, ελβετόψυχος (μιάς που πίασαμε τον τζιμάκο) , ο κόσμος άρχισε κάπως να ξυπναει και να παιρνει πρέφα.

Όχι πως είμαι και πολύ αισιοδόξος δηλαδή αλλά όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να απομυθοποιεί τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

υ.γ. αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ο tai υποστηριζει ολα αυτα που παραθετει ή απλα τα φερνει στην επιφανεια γαι προβληματισμο.
    μου αρεσει που υπαρχει αυτος ο προβληματισμός σχετικά με της πεποιθήσεις και τα πιστεύω μου

το νόημα δεν βρίσκεται στο αν πιστεύω ή οχι το καθε τι που βαζω, αλλα αν εσυ και οποιος το διαβάζει, ΞΕΡΕΙ τι ειναι "σωστο"

Συναδελφε tai ειναι αδυνατο να καταλαβει καποιος πολλα καθισμενος πισω απο μια οθονη υπολογιστη χωρις την προσωπικη και απευθειας επαφη προσωπο με προσωπο
    Το νοημα δεν βρισκεται καν πισω απο το αν εγω η ο καθενας μας γνωριζει το "σωστο"...
    Το θεμα και το νοημα παραλληλα βρισκονται στο συνεχες ψαξιμο, στην ασταματητη αναζητηση του "σωστου", και την ατελειωτη προσπσθεια για βελτιωση του καθενος μας προσωπικα , αρχικα, και του συνολου γενικοτερα, τελικα. Αν "ΓΝΩΡΙΖΑ" δεν θα καθομουν να διαβαζω τι γραφεις ουτε θα προβληματιζομουν για αυτα που γραφεις (γενικα...).
    Να ξυπνησουμε πρεπει και να γινουμε πιο δραστηριοι και πιο σοβαροι.

Κατ αρχας συμφωνώ απόλυτα, διότι για να καταλήξεις σε κατι που για σενα θα ειναι σωστό, πρέπει απαραίτητα να ψαξεις.
    Κατα δεύτερον δεν ηταν ειρωνική η διατύπωση (γιατι μάλλον σαν τέτοια διαβάστηκε)
    Τρίτον, το να ξυπνήσουμε, ειναι μια απο της πολλές κινήσεις, που πρέπει να κάνουμε.
    ΑΛΛΑ, στο να σοβαρευτούμε διαφωνώ !!
    Η σοβαρότητα ειναι η άμυνα αυτών που δεν εχουν χιούμορ
    πιστευω οτι ΜΟΝΟ χάριν παιδιάς διδασκομεθα.

+ 640 tai
    απο οτι καταλαβαινω βρισκομαστε στο ιδιο μηκως κυματος, δεν θεωρησα ειρωνικη την δηλωση απλα δεν ημουν σιγουρος για το τονο που την ειπες.
    μαλλον η σοβαροφανεια ειναι η αμυνα αυτων που δεν εχουν χιουμορ (μακρια απο μας αυτοι και οι τσιγκουνηδες...ασχετο ???)
    Οταν λεω σοβαροτητα ειμαι σιγουρος οτι με πιανεις τι εννοω και συμφωνεις κιολας..Τελος ειμαι και εγω φανατικος υπερμαχος της αποψης οτι μονο οταν αποκτησουμε επιπεδο και παιδεια (οχι εκπαιδευση...) τοτε μονο εχουμε ελπιδα...
    γεια χαρα tai και τα λεμε
    υ.γ. ο τζιμακος θα δωσει καμια παρασταση στην αθηνα φετος ή μονο στα φμ θα τον ακουμε?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ασύμμετρη απειλή
    από LIBYKOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 17:28
  2. Παγκοσμια απειλη...
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 22:23
  3. Πορτοκαλι Απειλη...