Η κοινη γνωμη ειναι κατι απροσωπο?Εμεις ειμαστα η κοινη γνωμη φιλε μου.Στο χερι μας ειναι να ξεχναμε η να θυμομαστε.Κλειστε την τηλεοραση και βγειτε στους δρομους ελεγε το πανο.Ειναι προσωπικη επιλογη το να ζουμε μεσα απο την εικονικη πραγματικοτητα της tv.Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Θα σου στείλω ΠΜ τότε σε 3 μήνες, να δούμε με τι θα ασχολείτε η κοινή γνώμη εκείνη την εποχή. Και δεν ξεχνάω μόνο εγώ, αλλά και το 80% του πληθυσμού (και λίγα λέω).
Και για να μην με στεναχωρήσεις, ίσως μπορείς να μου πεις εσύ που κατάλαβες καλύτερα πως γέμισαν οργή τα παιδιά. Και δεν αναφέρομαι στον άδικο θάνατο του 15χρονου, καθώς όπως λένε όλοι ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα.
Δεν θελω να σε στεναχωρησω με κανενα τροπο.Οτι γινεται γυρω μας δεν σε γεμιζει οργη?Νιωθεις καλα με το βατοπεδιο?Εγω οχι γιατι στο ολυμπιακο χωριο ψαχνουμε χωρους να αθληθουνε τα παιδια μας και το ολυμπιακο ακινητο σαπιζει.Νιωθεις καλα με τους κουμπαρους,τα λαμογια,τις τραπεζες που μας πινουν το αιμα,την ανεργια απο τη μια και τα golden mall απο την αλλη?
Τα παιδια βιωνουν τα παραπανω (και πολλα αλλα προβληματα της καθημερινοτητας τους) μεσα απο τις οικογενειες και τον κοινωνικο τους περιγυρο.Ειναι (ευτυχως)πολυ πιο ευαισθητα απο μας και οργιζονται πολυ πιο ευκολα.![]()