Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 100

Θέμα: Θα παρακαλουσα....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Θα σου στείλω ΠΜ τότε σε 3 μήνες, να δούμε με τι θα ασχολείτε η κοινή γνώμη εκείνη την εποχή. Και δεν ξεχνάω μόνο εγώ, αλλά και το 80% του πληθυσμού (και λίγα λέω).

Και για να μην με στεναχωρήσεις, ίσως μπορείς να μου πεις εσύ που κατάλαβες καλύτερα πως γέμισαν οργή τα παιδιά. Και δεν αναφέρομαι στον άδικο θάνατο του 15χρονου, καθώς όπως λένε όλοι ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα.
    Η κοινη γνωμη ειναι κατι απροσωπο?Εμεις ειμαστα η κοινη γνωμη φιλε μου.Στο χερι μας ειναι να ξεχναμε η να θυμομαστε.Κλειστε την τηλεοραση και βγειτε στους δρομους ελεγε το πανο.Ειναι προσωπικη επιλογη το να ζουμε μεσα απο την εικονικη πραγματικοτητα της tv.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω με κανενα τροπο.Οτι γινεται γυρω μας δεν σε γεμιζει οργη?Νιωθεις καλα με το βατοπεδιο?Εγω οχι γιατι στο ολυμπιακο χωριο ψαχνουμε χωρους να αθληθουνε τα παιδια μας και το ολυμπιακο ακινητο σαπιζει.Νιωθεις καλα με τους κουμπαρους,τα λαμογια,τις τραπεζες που μας πινουν το αιμα,την ανεργια απο τη μια και τα golden mall απο την αλλη?
    Τα παιδια βιωνουν τα παραπανω (και πολλα αλλα προβληματα της καθημερινοτητας τους) μεσα απο τις οικογενειες και τον κοινωνικο τους περιγυρο.Ειναι (ευτυχως)πολυ πιο ευαισθητα απο μας και οργιζονται πολυ πιο ευκολα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

βολτάδικο μέλος
    Βασικά δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να μιλήσω για κοινώ γνώμη και τα δρώμενα της χώρας. Δεν βλέπω τηλεόραση, παρα μόνο λίγο ΣΚΑΙ πριν κοιμηθώ, δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται, καθώς ξέρω ότι δεν πρόκεται να αλλάξει κάτι. Όταν εγώ έβγαινα στους δρόμους πριν από 10 χρόνια και είχα κλείσει το σχολείο μου για πάνω από 4 μήνες, δεν έγινε το παραμικρό.
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    σκεψου οτι καποιοι δεν ειμαστε χ.ο. και για εμας δεν συμαινουν κατι τα χριστουγεννα. για οσους συμαινουν μπορουν να πραττουν αναλογα

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ηδη κατι γινεται.Μαλλον πολλα θα ελεγα.Ειδες τις αντιδρασεις του κοσμου στα ΜΑΤ?Την εισβολη με το πανω στην ΕΡΤ?Το γενικοτερο κλιμα που δημιουργειται?
    Τα 15χρονα βλεπουν μπροστα.Παλευουν τωρα για ενα καλυτερο αυριο.Τι να κανουν δλδ,να κατσουν στ αυγα τους μεχρι να ερθει η ωρα να μπουνε στην παραγωγη?Αν ειχαμε κανει αυτα που επρεπε ολοι εμεις οι μεγαλυτεροι ,ισως σημερα τα 15χρονα να μην σκοτωνονταν απο καθε ψυχοπαθη που οπλοφορει.
    Υ.Γ
    Προσωπικα δεν θα ξεχασω τον Αλεξανδρο για τον πεζο και πρακτικο λογο οτι τη μερα που δολοφονηθηκε εκεινος η κορη μου εκλεινε τα 6 χρονακια της.
    ποσον χρονών είσαι srx400? νομίζω αρκετά μεγάλος για να θυμάσε τις αντιδράσεις του κόσμου προς τα ΜΑΤ και την αστυνομία οταν δολοφονήθηκε ο καλτεζάς. Επι κοντογιανόπουλου Υπουργού παιδείας ποσο χρονών είσουνα? Και τότε τα 15 χρονα βλέπανε μπροστά και είχαν μαζι τους το σύνολο της κοινωνίας.

Ξέρεις τι άλλαξε απο τότε σε αυτόν τον ψευτη τον ντουνιά ??? Πολλά προς το χειρότερο και ελάχιστα προς το καλύτερο.

δεν είναι προσωπικο με κανεναν το ποστ. Αλλα να τρώνε παπα οι πιτσιρικάδες είναι το μόνο φυσιολογικό. Να τρώνε παπα και οι μεγαλύτεροι το θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο.

1ον γιατι το κάνουν σκόπιμα με αποτερω σκοπό να εκμεταλευθούν τον αγώνα των παιδιών για ιδιο όφελος (βλέπε Λάκης) ή
    2ον δεν έβαλαν μυαλό οι ίδιοι όταν απο προηγούμενους αγώνες επεπλευσε μόνο ο αφρός και τα ελαφροβαρή αντικείμενα.

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Όλοι έχουμε υπάρξει 15 χρονών και δεν έιμαστε δε και τόσο μεγάλοι για να έχουμε ξεχάσει πως είναι να σκεφτεσαι σαν δεκαπεντάχρονος.

Έχετε δίκιο όταν λέτε δεν θα αλλάξει τίποτα διότι εσείς εμείς εκείνοι που κρυβεσται κρυβονται κρυβόμαστε πίσω από το δογματικό "έλα μωρε σιγά και τι έγινε ο κόσμος ξεχνάει και τίποτε δεν θα αλλάξει όποτε γατί να ασχοληθώ" έχεται έχουμε έχουνε το μεγαλύτερο ποσοστό ευθυνης αυτής της κατάστασης.

Το φοβερότερο όλων όλων έιναι που ξαφνικά ξεχνάμε πόσο πολύ μας ενοχλούσε όταν είμασταν δεκαπέντε να μας αμφισβητούν και νίωθαμε τέραστιο το χασμα των γενεών που χωριζε εμας με τους γονείς μας με τους δασκάλους και γενικά την κοινωνία.

Τώρα μεγαλώσαμε καναμε οικογένεια (εγώ τουλαχιστον), έχουμε την κοινωνικά αποδεκτή δουλειά, φοράμε γραβάτα και κουστούμι και όχι τα σκισμένα τζίν και μπότες,
    βγάλαμε τα σκουλαρήκια και έχουμε γινει αυτό που κάποτε μας ενοχλούσε που μας αηδιαζε. Πείραμε κάμποσα κιλά αποκτίσαμε καράφλα και καθόμαστε στην τηλεόραση βλέποντας ειδήσης και σχολιάζουμε, κοιτα η νεολέα σήμερα εμείς στην ηλικία τους και τοιαύτα λές και γίναμε 70 χρόνων

Αν εξακολουθούσημε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία σίγουρα δεν θα αλλάξει τίποτα και το φταίξιμο δεν θα είναι στα παιδιά αλλά σε μας.

ΥΓ και να φανταστείται ότι δουλευάμε την αλλοτριωμένη γενία του πολυτενείου
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Φίλε menos καλημέρα και απο εμένα. Να σου πώ σε τι διαφωνώ μαζί σου...νομίζω οτι ένας λόγος για την κατάντια μας, σαν έθνος είναι και το οτι ξεχνάμε γρήγορα και εύκολα. Πιστεύω οτι επειδή ακριβώς είναι χριστούγεννα δεν πρέπει να κοπάσουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις. Να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι οτι σταματήσαμε να τρώμε μασημένη τροφή και δεν θα ξεχαστούμε απο το γιορτινό κλίμα. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλα θα σου πρότεινα να βγείς λίγο έξω να περπατήσεις στους δρόμους και ίσως να συμμετάσχεις σε κάποια απο τις ειρηνικές πρωτοβουλίες παιδιών κάθε ηλικίας και να ψάξεις εκεί να βρείς κάποια απο τα συναισθήματα που αναζητάς τον καιρό των χριστουγέννων.
    Πάντα φιλικά Λεωνίδας.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    @miketzif

προς θεού δεν λέω η νεα γενιά να παραμένει αμέτοχη στα γεγονότα.

ΑΛΛΑ προς θεού ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

δεν μπορει εν έτη 2008 να διεκδικείς με μέσα του 1970.

Γιατί πορείες ΜΟΝΟ στο κέντρο? Γιατι όχι στο mall ? Τόσα χρόνια που διαμαρτήρεσε στο σύνταγμα σε ακουσε το σύνταγμα να αλλάξει ?

συμβολισμοί και αγώνες προηγούμενων δεκαετιών τροφοδοτούνται (σκοπίμως) στους νέους για να αποσυμφορίσουν την πίεση που νοιώθουν.

Και αφού η βαλβίδα εκτόνωσης δουλέψει ας στηθούν οι σημερινοι νέοι στην ουρά για κανα ρουσφετάκι αυριο.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ωραια η σκεψη σου Leonebmw εφοσον............ βρισκομουν Ελλαδα

Απο εδω Σλοβακια μονο οτι με ταιζετε εσεις βλεπω και συγκρινω

Εστω και ετσι, εχω ελληνικη παρεα, γιατι εδω που βρισκομαι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας μιας μικρης πολης 92.000 κατοικων

Τι πληροφορηση να παρω περα απο τα ΜΜΕ και εσας;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε τι έχουμε πάθει.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ένας λόγος παραπάνω να κλείσεις δίαυλους επικοινωνίας και να βγείς έξω. Συγχώρεσέ με αλλα δεν γνωρίζω πως είναι αυτες οι ημέρες στην Σλοβακία, αν γιορτάζονται τα χριστούγεννα και τί κλίμα επικρατεί.
    Και πάλι σου λέω οτι πρέπει να έρθει ο καιρός που δεν θα ξεχνάμε μέσα σε μια μέρα τί γίνεται τριγύρω μας.
    Καλά να περνάς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε τι έχουμε πάθει.....

Byron, ξέρεις το ρητό... ''είπαν στη γριά να χέσει κι αυτή ξεκωλι@στηκε''?
    Ε, αυτό συμβαίνει με εμάς τους Έλληνες όταν ξεκινάμε να μιλήσουμε - γράψουμε για κάτι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Χαλαρά 5 σελίδες...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε τι έχουμε πάθει.....
    φανταζομαι το υφος σου και.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    @Leonebmw

Εδω η θερμοκρασια πεφτει συνεχως και εχουμε χιονι συχνα

Υπαρχει ενα υπεροχο χριστουγεννιατικο πνευμα και εχουν ανοιξει 20 καντινες σε μια κεντρικη πλατεια με ζωντανη μουσικη, με λουκανικα και κρεας και μπολικο κοκκινο ακρως ζεστο (εως ζεματιστο) κρασακι (ΒορειοΕυρωπαικη παραδοση σε τουλαχιστον 6 χωρες)

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ωραια συνδυαζεται το ολοζεστο κοκκινο κρασι παρπατωντας στο χιονι

Καταλαβαινεις λοιπον πως νοιωθω οταν ερχομαι καθημερινα και βλεπω τα χαλια μας στην Ελλαδα, αποζητω απο την χωρα μου κατι λιγο απο αυτο που μου προσφερει η Σλοβακια

Δεν θελω να πεσω παλι σε διαξιφισμους, ηδη ο catmaster εχει διαγραψει κειμενο που καποιος με εβρισε κιολας για την αποψη μου

Φτανει
    Καλα Χριστουγεννα σας ευχομαι, ειτε ειναι στο σπιτι σας με αγαπημενα προσωπα
    ειτε στον δρομο διαμαρτυρομενοι για την κοινωνια που ζουμε

Να'στε καλα :smilea:

Όπως το περιγράφεις ακούγεται ιδανικό.
    Θέλω να πιστεύω οτι αυτό που ζούμε τις τελευταίες 10 ημέρες στην Ελλάδα (όχι μόνο στην Αθήνα) είναι η αρχή για κάτι καλό, εξαρτάται απο τις αντοχές αυτών που βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν ειρηνικά.

Για ορισμένους που έχουν μάθει να βρίζουν όποιον έχει διαφορετική γνώμη απο αυτους θα ήθελα να πώ...τίποτα.

Καλά να περνάτε όλοι.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα παρακαλουσα γιατην γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2009, 11:58
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  3. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια