Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Απολύθηκε ο φωτογράφος της καλύτερης εικόνας των ημερών

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε συ τι λες;;;

....

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    .... Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. .....

Όταν λοιπόν λες μαλακίες πιθανώς στο τέλος να σε πούνε και μαλάκα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όταν λοιπόν λες μαλακίες πιθανώς στο τέλος να σε πούνε και μαλάκα.....
    Πολύ περίεργο ρε φίλε να απολύονται όσοι λένε ανακρίβειες και να μην απολύονται όσοι τραβάνε όπλο.
    Κάπως μου κάνει.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πολύ περίεργο ρε φίλε να απολύονται όσοι λένε ανακρίβειες και να μην απολύονται όσοι τραβάνε όπλο.
    Κάπως μου κάνει.....
    Δεν διαφώνησα στα παραπάνω... εξ' ού και το σχόλιό μου για την εκπαίδευση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια, τα οπλα δε τα εχουν για στολιδι...

οπως ειχα πει και στο αλλο θρεντ που κλειδωθηκε, ας μη κρινουμε ΧΩΡΙΣ να γνωριζουμε τι εγινε...

το οτι ενας μπατσος σκοτωσε ενα πιτσιρικι, δε παει να πει οτι οι μπατσοι ειναι φωνιαδες,οι μπατσοι ειναι ανθρωποι, και αυτος που σκοτωσε το παιδι ηταν ΑΡΡΩΣΤΟΣ ανθρωπος...

θα μπορουσε να ηταν ο ιδιος που πυροβολησε προχτες το μαθητη...

εγω εβλεπα χτες ενα βιντεακι που ειχαν στριμωξει καμια 20αρια αναρχομαλακισμενα 2 ματατζιδες και τους κοπαναγαν ανελεητα...

και αυτοι δε μπορουσαν να κανουν τπτ

εγω παντως αμα με ειχαν στριμωξει 20 με σκοπο να με σκοτωσουν και ειχα οπλο, δε θα το σξεφτομουν πολυ να το τραβιξω και να τους κανω σουροτηρι...

η κατασταση πλεον ειναι πολυ περιεργη και καλυτερα να προσεχουμε τι κανουμε οταν βγαινουμε εξω...

βολτάδικο μέλος
    δεν νομίζω να χει γίνει κάτι τέτοιο, εννοώ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. έλεος... γι αυτό έγραφα....
    ...

Πάνος Σόμπολος ….οβερ…

Το καυτό θέμα της μάρκας του όπλου λύθηκε ….η σκευωρία του κατάπτυστου φωτορεπόρτερ ξεσκεπάστηκε….

Βρε κουτά το δάκτυλο ΔΕΝ είναι στην σκανδάλη …πλακιτσα κάνανε τα παιδία…απορώ πως δε το είδατε …οι πανικόβλητοι διαδηλωτές μπορείτε να σταματήσετε να τρέχετε…

Πάνος Σόμπολος …οβερ εντ αουτ

Για το τραπέζι των Χριστουγέννων η εκπομπή μας προτείνει

Χοιρινό με δαμασκηνά…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια, τα οπλα δε τα εχουν για στολιδι...

οπως ειχα πει και στο αλλο θρεντ που κλειδωθηκε, ας μη κρινουμε ΧΩΡΙΣ να γνωριζουμε τι εγινε...

το οτι ενας μπατσος σκοτωσε ενα πιτσιρικι, δε παει να πει οτι οι μπατσοι ειναι φωνιαδες,οι μπατσοι ειναι ανθρωποι, και αυτος που σκοτωσε το παιδι ηταν ΑΡΡΩΣΤΟΣ ανθρωπος...

θα μπορουσε να ηταν ο ιδιος που πυροβολησε προχτες το μαθητη...

εγω εβλεπα χτες ενα βιντεακι που ειχαν στριμωξει καμια 20αρια αναρχομαλακισμενα 2 ματατζιδες και τους κοπαναγαν ανελεητα...

και αυτοι δε μπορουσαν να κανουν τπτ

εγω παντως αμα με ειχαν στριμωξει 20 με σκοπο να με σκοτωσουν και ειχα οπλο, δε θα το σξεφτομουν πολυ να το τραβιξω και να τους κανω σουροτηρι...

η κατασταση πλεον ειναι πολυ περιεργη και καλυτερα να προσεχουμε τι κανου
    με οταν βγαινουμε εξω...
    Γι αυτό ακριβώς δεν είσαι αστυνομικός!!!!!! Επειδή ΑΝ είχες όπλο σε μια παρόμοια φάση θα το είχες τραβήξει! Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Υποτίθεται!!! Αλλά εφόσον φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα λογικά και τα αυτονόητα... άστο καλύτερα.
    Και για να μην αλλάζουμε θέμα... δεν γνωρίζω τους λόγους που απολύθηκε ο φωτορεπόρτερ αλλά μου ακούγεται απαράδεκτο και κατάπτιστο. Για άλλη μία φορά η "αδέσμευτη" δημοσιογραφία έκανε το θαύμα της. Μόνο να χύνει κροκοδείλια δάκρυα ξέρει...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γι αυτό ακριβώς δεν είσαι αστυνομικός!!!!!! Επειδή ΑΝ είχες όπλο σε μια παρόμοια φάση θα το είχες τραβήξει! Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Υποτίθεται!!! Αλλά εφόσον φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα λογικά και τα αυτονόητα... άστο καλύτερα.
    Και για να μην αλλάζουμε θέμα... δεν γνωρίζω τους λόγους που απολύθηκε ο φωτορεπόρτερ αλλά μου ακούγεται απαράδεκτο και κατάπτιστο. Για άλλη μία φορά η "αδέσμευτη" δημοσιογραφία έκανε το θαύμα της. Μόνο να χύνει κροκοδείλια δάκρυα ξέρει...

oi αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και δεν εχουν κανενα λογο να πεθανουν επειδη τους την πεφτουν 10 μλκισμενα που παιζουν πολυ GTA στο playstation και νομιζουν οτι μπορουν να βγουν εξω και να αρχιζουν να σκοτωνουν και να σπανε

στο βιντεο που σας λεω, εγω προδωπικα δεν ειδα 2 ''ματ'' να κοπανιουντε ανελεητα, ειδα δυο ανθρωπους να τους εχουν στριμωξει ΧΩΡΙΣ λογο 20 μαλακισμενοι με βλαβη στον εγκεφαλο(και εχω γνωρισει αρκετα τετοια ατομα) και να μην κανουν τιποτα, αντι να τους ξαπλωσουν...
    και αυτοι μπηκαν σοβαρα τραυματισμενοι στην εντατικη...

και επειδη ισως ακουγεται οτι περνω το μερος των αστυνομων που τοσο πολυ μισει ο πολυς κοσμος, αντιστοιχα αν ειχα οπλο και μου την επεφταν 20 ματατζιδες για να με σκοτωσουν παλι θα το εβγαζα, και παλι θα τους πυροβολαγα...

oi αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και δεν εχουν κανενα λογο να πεθανουν επειδη τους την πεφτουν 10 μλκισμενα που παιζουν πολυ GTA στο playstation και νομιζουν οτι μπορουν να βγουν εξω και να αρχιζουν να σκοτωνουν και να σπανε

στο βιντεο που σας λεω, εγω προδωπικα δεν ειδα 2 ''ματ'' να κοπανιουντε ανελεητα, ειδα δυο ανθρωπους να τους εχουν στριμωξει ΧΩΡΙΣ λογο 20 μαλακισμενοι με βλαβη στον εγκεφαλο(και εχω γνωρισει αρκετα τετοια ατομα) και να μην κανουν τιποτα, αντι να τους ξαπλωσουν...

και επειδη ισως ακουγεται οτι περνω το μερος των αστυνομων που τοσο πολυ μισει ο πολυς κοσμος, αντιστοιχα αν ειχα οπλο και μου την επεφταν 20 ματατζιδες για να με σκοτωσουν παλι θα το εβγαζα, και παλι θα τους πυροβολαγα...
    Ενδιαφέρουσα άποψη….να γίνουμε όλοι vegetarians

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    .... Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. .....

Δηλαδή πώς φαίνεται το κλείστρο,τραβηγμένο;
    Τί σχέση έχει το κλείστρο με την ασφάλεια του όπλου;

Απο το κλειστρο καταλαβαινεις τι οπλο ειναι, αλλα οτι οπλο και να ειναι Με η Χωρις ασφαλεια ΔΕΝ επρεπε να το εχει σε αυτη τη σταση...

Eδω και χρονια ακουω ανθρωπους να λενε για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι μπατσοι, παραδειγμα μια μολοτοφ ΔΕΝ θεωρειται οπλισμος οποτε δεν εχει δικαιωμα ο μπατσος να βγαλει πιστολι !

Δεν ξερω αν ειναι σωστο, παντως αυτη ειναι η δουλεια τους, αν δεν μπορουνε να την κανουν, ας πανε σπιτι τους !

Και ο γιατρος πριν ξεκινησει να επαγγελεται ξερει οτι καποτε μπορει να αντιμετωπισει... διωξη για λαθος χειρισμο σε εγχειρηση και να εκτισει πολλα χρονια φυλακη
    (υπευθυνη θεση δηλαδη) !

Παρολα αυτα θελει να γινει γιατρος, μπραβο !

Καθε επαγγελμα εχει τα στραβα του, ο γιατρος τις ευθυνες του, ο μπατσος τους κυνδυνους και ουτω καθεξης !

Οποιος δεν κανει για το επαγγελμα απλως... ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ και γινεται ΜΑΝΑΒΗΣ !

Υγ. Εσυ θα δεχοσουν ας πουμε δασκαλος δειρει το παιδι σου επειδη ηταν πολυυυ ατακτο ? Οχι βεβαια, αυτη ειναι η δουλεια του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Όπως είπα και πριν... έχουμε καταντήσει να προσπαθούμε να εξηγήσουμε το αυτονόητο. Επειδή όμως είμαι τεμπελχανάς και βαριέμαι φρικτά να το κάνω αυτό και επειδή όταν απέναντι σου έχεις "τοίχο"... οκ σεβαστή η άποψη σου χαίρομαι που την εκθέτεις και γω την άκουσα την κρατάς εγώ κρατώ τη δική μου και γεια σας.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

βολτάδικο μέλος
    Το κλείστρο δεν είναι ανοιγμένο πάντως. αλλά και να ήταν, τι διαφορά κάνει; το ζουμί είναι τα όπλα να μένουν στις θήκες τους.
    ...

Αποκλίεται να τους έχουν στριμώξει οι πιτσιρικάδες στην προκειμένη περίπτωση αφού άμα παρατηρήσουμε την φωτογραφία,ο άλλος αστυνομικός έχει τεντωμένο το χέρι σημαδεύοντας χωρίς όπλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, αλλιώς δεν θα έκανε χαβαλέ.

Πιο πιθανόν να το κάνει για τους υπενθυμίσει το γεγονός ότι έχουν όπλα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς δισταγμό, και χωρίς συνέπειες...αφού θα επικαλεστούν αυτοάμυνα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από pkiriakou
    Αποκλίεται να τους έχουν στριμώξει οι πιτσιρικάδες στην προκειμένη περίπτωση αφού άμα παρατηρήσουμε την φωτογραφία,ο άλλος αστυνομικός έχει τεντωμένο το χέρι σημαδεύοντας χωρίς όπλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, αλλιώς δεν θα έκανε χαβαλέ.

Πιο πιθανόν να το κάνει για τους υπενθυμίσει το γεγονός ότι έχουν όπλα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς δισταγμό, και χωρίς συνέπειες...αφού θα επικαλεστούν αυτοάμυνα....

φιλε μου δε μιλαω για τη φωτογραφια...

:smilea:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2008, 13:10
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2008, 18:43
  3. ... των ημερών
    από bugsbunny στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 07:53