Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Άλλη μια νύχτα έντασης.2 πολίτες σοβαρά τραυματίες

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    sorry ala...
    otan vlepo panepistimia pou ..kiriarxi to...dikio tis ...bratsomenis miopsifias ke tis xtismenis portas ke ...apagorevete na pi kapios ali gnomi(vgazontas tin exetastiki analoga me tis ...prosopikes ipoxreosis tous!)
    otan vlepo katalipsis apo anilika MONO se dimosia sxolia(les ke sta idiotika didaskoun..ala pragmata!an vevea to thema ine i pedia ke i ousia tis ke oxi i anesis!ke meta pigenoun sta frodistiria sidetagmena!)
    otan den vlepo politiki thesi apo kanena koma apla vlakia,apathia ,i...diathesi gia psifothiriko ema!
    otan exoume aftous tous ...dimosiografous,giatrous,dikigorous klp(IDIKA TOUS PROTOUS!)
    otan o...karvelas ,i ...anita pania ke o...sfakianakismilane gia astinomiki aftheresia ke o leonidas kirkos ine grafikos ke xeperasmenos
    otan sigrinoume afto pou exoume tora pinodas to potaki mas me ti...xounta!(eleos!rotiste ke kanenan pou kinigithike!)
    otan kitame ton kolo mas me to dimokratiko politically correct mas ifos (kala kanane ke spasane san ...diamartiria /ftani na min ine to...spiti mas,i doulia masklp
    otan den katalavenoume oti i via den ferni apotelesma ke skotoni to idio apo olous (rotiste ke tin ikogenia tou astinomikou pou pethane 14/12 meta ena xrono nosilias apo ...athoa lostaria ,afou theloume na milisoume gia tin axia tis anthropinis zois ala den ida kanena na ta spai ke na ..epanastati gia to troxeo sta tebi gia paradigma!)
    otan i athigani sto zefiri vazoun brosta pedakia ke ...poliorkoun astinomiko tmima na apeleftherosoun prezebores me ..aformi tin..exegersi!
    otan i molotof ke i petres ine ...athoes ke den ...kanoun kako!
    otan opadiki strati sta gipeda dernoun alipita ala ...prokali i astinomia ,oi pektes ke i...exogiini ton...perifano lao!
    OTAN DILADI VLEPO TO EPIPEDO MAS KE TO XIROTERO TIN ELIPSI POLITIKIS THESIS TI STO DIAOLO THELOUME KE POS TO ..THELOUME(exisou simadiko!)

imaste ipokrites ke exoume tin astinomia /batsous/ilithious pou kathe kathestos xrisimopii opos theli(les ke den ...ine kapii apo dipla mas)pou mas axizi!!!!!!!!!

DISTIXOS!

ouf ....ta ipa

πρωταθλητης Ευρωπης

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Διάολε, μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να το διαβάσω ρε Κώστα...αλλά μη γραφεις τέτοια πράγματα ρε φίλε.

Ποιός νοιάζεται για τον αστυνομικό που κατέληξε προχθές;
    Ποιός δημοσιογράφος θα ασχοληθεί με αυτόν; δεν πουλάει ρε συ...ή με τον αστυνομικό με τα εκετεταμένα εγκαύματα από μολότοφ.
    Ποιός να ασχοληθεί με τα 15χρονα που σκοτώνονται στους δρόμους στις εξόδους των σ/κ;
    Έχει χιλιοειπωθεί και κατάντησε βαρετό πιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ποιός νοιάζεται για τον αστυνομικό που κατέληξε προχθές;
    Ποιός δημοσιογράφος θα ασχοληθεί με αυτόν; δεν πουλάει ρε συ...
    Δεν ασχολήθηκε κανείς δημοσιογράφος γιατί απλά δεν είχαν τίποτα να δείξουν
    Δεν είχαν τίποτα να δείξουν γιατί απλά δεν πέθανε ποτέ...
    Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε γήπεδο νομίζω, αλλά δεν πέθανε ποτέ.

Μερικά παπαγαλάκια το μετέδωσαν σε blogs και στο Δίκτυο 21 για να "ισοφαρίσουν"ffs την δολοφονία του 16χρονου

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Δεν ασχολήθηκε κανείς δημοσιογράφος γιατί απλά δεν είχαν τίποτα να δείξουν
    Δεν είχαν τίποτα να δείξουν γιατί απλά δεν πέθανε ποτέ...
    Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε γήπεδο νομίζω, αλλά δεν πέθανε ποτέ.

Μερικά παπαγαλάκια το μετέδωσαν σε blogs και στο Δίκτυο 21 για να "ισοφαρίσουν"ffs την δολοφονία του 16χρονου
    Ίσως να μην έχει τόσο σημασία αν πέθανε. Όχι ότι είναι ασήμαντη μία ανθρώπινη ζωή. Σημαντικότερο μάλλον είναι ότι αντιμετωπίζουμε όλες τις αντιπαραθέσεις με όρους βίας. Έχουμε καταντήσει να σκοτωνόμαστε - κυριολεκτικά - μεταξύ μας. Αυτή είναι η λύση; Καλός "μπάτσος" ή "αντιεξουσιαστής" = Νεκρός "μπάτσος" ή "αντιεξουσιαστής";; Λες και στα επεισόδια των τελευταίων ημερών δε θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί άλλοι άνθρωποι. Ή να είχαν σακατευτεί να ή είχαν μείνει ανάπηροι. Εκτός και αν οι "εχθροί" δεν είναι άνθρωποι.
    Κύριες και κύριοι - αν δεν το έχετε καταλάβει - έχουμε κάνει ως κοινωνία τεράστια βήματα προς τα πίσω. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν....
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
    Ίσως να μην έχει τόσο σημασία αν πέθανε. Όχι ότι είναι ασήμαντη μία ανθρώπινη ζωή. Σημαντικότερο μάλλον είναι ότι αντιμετωπίζουμε όλες τις αντιπαραθέσεις με όρους βίας. Έχουμε καταντήσει να σκοτωνόμαστε - κυριολεκτικά - μεταξύ μας. Αυτή είναι η λύση; Καλός "μπάτσος" ή "αντιεξουσιαστής" = Νεκρός "μπάτσος" ή "αντιεξουσιαστής";; Λες και στα επεισόδια των τελευταίων ημερών δε θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί άλλοι άνθρωποι. Ή να είχαν σακατευτεί να ή είχαν μείνει ανάπηροι. Εκτός και αν οι "εχθροί" δεν είναι άνθρωποι.
    Κύριες και κύριοι - αν δεν το έχετε καταλάβει - έχουμε κάνει ως κοινωνία τεράστια βήματα προς τα πίσω. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν....

Δες το σαν αμάξι που ο οδηγός είναι οι 300 συνοδηγός το κράτος και εμείς οι μαλάκες στο πίσω κάθισμα να μας πάνε.

Όπισθεν πηγαίναμε για χρόνια, το αφήσαμε να τσουλάει προς τα πίσω στην κατηφόρα.

Μέχρι που βρήκε εμπόδιο,πέτρα,σφαίρα και το όχημα χτύπησε και χτυπήσαμε και εμείς μέσα...

Και ξυπνήσαμε απότομα και δώσαμε ένα χαστούκι στον οδηγό και ένα πιο δυνατό στον συνοδηγό. Να συνέλθουν

Το θέμα είναι αν θα το αφήσουμε να τσουλήσει μέχρι να βρει τοίχο-γκρεμό-κενό? ή αν το χτύπημα μας ξυπνήσει και πατήσουμε φρένο, και μετά ξεκινήσουμε να ανεβαίνουμε. Ή αν θα το αφήσουμε ζαλισμένοι να κυλάει και άλλο προς τα κάτω....

Και η πλάκα είναι ότι το αμάξι έχει και καρότσα και οι πίσω, οι νέοι χωρίς μέλλον, οι 20δες χωρίς ελπίδα, οι 30δες χωρίς παρών. Ενιωσαν το χτύπημα πιο δυνατά, ενώ εμείς οι μέσα, στο καλοριφέρ και στην άνεση το νιώσαμε πιο χαλαρά. Έλα όμως που σιγά σιγά φεύγει κόσμος απο την άνεση των καθισμάτων και πάει πίσω καρότσα, στις θέσεις των "ορθίων" και τα χτυπήματα είναι εκεί πιο έντονα. Πιο δυνατά... Και τα χαστούκια σε οδηγό και συνοδηγό θα είναι ακόμα πιο δυνατά μπας και ξυπνήσουν...

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Δες το σαν αμάξι που ο οδηγός είναι οι 300 συνοδηγός το κράτος και εμείς οι μαλάκες στο πίσω κάθισμα να μας πάνε.

Όπισθεν πηγαίναμε για χρόνια, το αφήσαμε να τσουλάει προς τα πίσω στην κατηφόρα.

Μέχρι που βρήκε εμπόδιο,πέτρα,σφαίρα και το όχημα χτύπησε και χτυπήσαμε και εμείς μέσα...

Και ξυπνήσαμε απότομα και δώσαμε ένα χαστούκι στον οδηγό και ένα πιο δυνατό στον συνοδηγό. Να συνέλθουν

Το θέμα είναι αν θα το αφήσουμε να τσουλήσει μέχρι να βρει τοίχο-γκρεμό-κενό? ή αν το χτύπημα μας ξυπνήσει και πατήσουμε φρένο, και μετά ξεκινήσουμε να ανεβαίνουμε. Ή αν θα το αφήσουμε ζαλισμένοι να κυλάει και άλλο προς τα κάτω....

Και η πλάκα είναι ότι το αμάξι έχει και καρότσα και οι πίσω, οι νέοι χωρίς μέλλον, οι 20δες χωρίς ελπίδα, οι 30δες χωρίς παρών. Ενιωσαν το χτύπημα πιο δυνατά, ενώ εμείς οι μέσα, στο καλοριφέρ και στην άνεση το νιώσαμε πιο χαλαρά. Έλα όμως που σιγά σιγά φεύγει κόσμος απο την άνεση των καθισμάτων και πάει πίσω καρότσα, στις θέσεις των "ορθίων" και τα χτυπήματα είναι εκεί πιο έντονα. Πιο δυνατά... Και τα χαστούκια σε οδηγό και συνοδηγό θα είναι ακόμα πιο δυνατά μπας και ξυπνήσουν...
    Καθόλου άσχημο το παράδειγμά σου. Έχω όμως δύο διαφωνίες.
    Η πρώτη είναι ότι τον οδηγό τον διαλέγουμε. Γιατί κάθε φορά που οι επιβάτες επιλέγουν τον οδηγό, επιλέγουν ένα άχρηστο στην καλύτερη των περιπτώσεων; Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
    Η δεύτερη διαφωνία μου είναι στο συνοδηγό. Το Κράτος φίλε μου είμαστε εμείς. Εμείς συντηρούμε τη μορφή του. Είτε μέσω των πελατειακών σχέσεων, είτε επειδή έχουμε στο μυαλό μας τι κινητό έχουμε και αν θα πάμε στα "μπουζούκια" ανεξαρτήτως αν έχουμε δεύτερο βρακί να φορέσουμε, είτε επειδή κλείνουμε τα μάτια μας για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο πλανήτη και βράζοντας στο ζουμί μας.
    Εννοείται ότι οι δύο διαφωνίες μου συνδέονται μεταξύ τους.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ο αυτοσεβασμός χάνεται την στιγμή που τους ψηφίζεις η δεν ψηφίζεις τίποτα.
    Αντίθετα οταν ξέρεις τι ψηφίζεις δικαιώνεσαι.

Δεν εισαι εντελος λαθος αλλα διστυχως ομως πολυ φοβαμαι οτι στο υπαρχον κατεστημενο δεν μπορεις να δικαιωθεις απο κανεναν τους... yuck:

Τις αποζημιώσεις στα μικρομάγαζα ΔΕΝ θα τις πληρώσουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί αλλά εγώ και εσύ μαζί με την εφορία σου και την ασφάλεια της μηχανής σου και με τα δημοτικά τέλη η στην τελική στην τιμή του προιόντος που θα αγοράσεις.

Ακομα κι ετσι προτιμω ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, οι φοροι μου να πανε εκει στην τελικη παρα να γινουν βιλλες, καταθεσεις σε off-shore εταιριες, ρουσφετολογικες προσληψεις στο δημοσιο για τα "δικα μας παιδια" κτλ κτλ

...και μη μου πει κανενας οτι οι φοροι μας πιανουν τοπο (τα δημοσια νοσοκομεια μας σε λιγο δεν θα εχουν ουτε γαζες eyepop γιατι θα... a14:

... και να μην ξεχναμε οτι ο ελληνας φορολογουμενος φορολογηται πολυ και απο παντου!!!

Το ποιός τα έσπασε δεν παίζει ρόλο.
    Το οτι ο καθένας μπορεί να σπάσει και να σκοτώσει ανενόχλητος είναι το κακό.
    Και ένα άλλο κακό είναι οτι υπάρχουν τόσοι πολλοί φτωχοί και αμόρφωτοι που πλιατσικολογούν ρολογάκια και κινητά και τηλεοράσεις.
    Τέτοιο χάλι.
    :::

+900

... αλλα καποιος φταιει για τα τοσο μεγαλα ποσοστα ανεχειας (χρηματηστηριο, ανεργεια, ακριβεια κτλ κτλ) και σιγουρα αυτος δεν ειμαι ουτε εγω, ουτε εσυ...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ο αυτοσεβασμός χάνεται την στιγμή που τους ψηφίζεις η δεν ψηφίζεις τίποτα.
    Αντίθετα οταν ξέρεις τι ψηφίζεις δικαιώνεσαι.
    Τις αποζημιώσεις στα μικρομάγαζα ΔΕΝ θα τις πληρώσουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί αλλά εγώ και εσύ μαζί με την εφορία σου και την ασφάλεια της μηχανής σου και με τα δημοτικά τέλη η στην τελική στην τιμή του προιόντος που θα αγοράσεις.
    Το ποιός τα έσπασε δεν παίζει ρόλο.
    Το οτι ο καθένας μπορεί να σπάσει και να σκοτώσει ανενόχλητος είναι το κακό.
    Και ένα άλλο κακό είναι οτι υπάρχουν τόσοι πολλοί φτωχοί και αμόρφωτοι που πλιατσικολογούν ρολογάκια και κινητά και τηλεοράσεις.
    Τέτοιο χάλι.
    Δεν εισαι εντελως λαθος αλλα και παλυ δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να σε δικαιωνει στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ακομα κι ετσι προτιμω ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ οι φοροι μου να πανε εκει παρα να γινουν βιλλες, καταθεσεις σε off-shore, ρουσφετολογικες προσληψεις για τα "δικα μας παιδια" κτλ κτλ

... και μη μου πει κανενας οτι οι φοροι που πληρωνουμε πιανουν τοπο (σε λιγο στα δημοσια νοσοκομεια δεν θα υπαρχουν ουτε γαζες ) γιατι θα...:a14:

και να σκεφτει κανεις οτι ο ελληνας φορολογηται πολυ και απο παντου
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγώ πάλι δεν πιστεύω πλέον ότι τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφεται ....

πλέον είναι καθαρή η ''γραμμή'' να υποβαθμίζονται ειδήσεις που πιθανόν θα έδιναν θετική δημοσιότητα στους ''κουκουλοφόρους'' -αφού σ΄αυτην την ονομασία επιμένουμε-, και να προβάλλονται ειδήσεις που θα εξοργίσουν την πλειοψηφία του κόσμου εναντίον τους, σε τέτοιο βαθμό, που να αρχίσει να ζητά την προστασία της αστυνομίας απο τα κακοποιά ανεγκέφαλα & επικίνδυνα αυτά άτομα ...

Εβλεπα ειδησεις χθες,ΑΝΤ1 νομιζω,και ελεγε ο παρουσιαστης για επιθεση αντιεξουσιαστων σε πλατεια στην Θεσ/κη την ωρα που ο δημαρχος επισκεπτοταν εκδηλωση για ατομα με ειδικες αναγκες,οτι ο κοσμος πανικοβληθηκε,οτι μικρα παιδια τρομαξαν,οτι επικρατησε πανικος,οτι οτι οτι...

Παναγια μου λεω,τι θα δουν τα ματια μου...Παιρνω τα ποπκορν και ετοιμαζομαι να δω το θριλερ της ζωης μου,ποιο Jaws και ποιο Allien...Τον υπερτατο τρομο με κουκουλα...

Αρχιζει το βιντεο μετα την εισαγωγη και βλεπω εντρομος μια κοπελα με 5 χερια και 6 κερατα να πεταει ενα ολοκληρο κουτι με εκρηκτικα τυπου μελομακαρονοφ στον δημαρχο...Πανικος και ομιχλη λεμε,τσιριξα ανελεητα,χεστηκα πανω μου

Επίσης ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι στο Πολυτεχνείο έχει συγκεντρωθεί ομάδα 200 αναρχικών με μετανάστες και Ιταλούς αναρχικούς...

Πρόλαβε και είδε και μετανάστες και τους Ιταλούς, ενώ ήταν πίσω απο τις διμοιρίες των ΜΑΤ...

Επίσης ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι στο Πολυτεχνείο έχει συγκεντρωθεί ομάδα 200 αναρχικών με μετανάστες και Ιταλούς αναρχικούς...

Πρόλαβε και είδε και μετανάστες και τους Ιταλούς, ενώ ήταν πίσω απο τις διμοιρίες των ΜΑΤ...
    προφανως αναπαραγαγει πληροφορια.δεν ειναι περιεργο να εχουν ερθει παντως και...αθλητες απο το εξωτερικο!σε κατι τετοιες φασεις υπαρχει μετακινηση ..πληθυσμων!(Γενοβακλπ)
    Στην Ελλαδα η δουλεια των "δημοσιογραφων" δινει την εντυπωση οτι σημασια δεν εχει η ειδηση αλλα η ειδηση και η εικονα που θα πουλησει με αποτελεσμα να μην υπαρχει εικονα του τι συμβαινει αλλα του τι "φαντασμαγορικου "συμβαινει.ακομα κι ο μεγας διασκεδαστης(!)Λαζοπουλος αναζωογωνησε την καλλιτεχνικη καριερα του χρησιμοποιωντας ετοιμο υλικο τηλεοπτικης εικονας σχολιαζοντας το.βεβαια υπαρχει η σχετικη παρανοια να λοιδωρει(σωστα μαλλον)τις υπερβολες της τηλεορασης (απεργια ΔΕΗ για παραδειγμα ,φοβοι για τυφο ,σκορβουτο,ψωρα κλπ)ενω ο ιδιος τις χρησιμοποιει συχνοτατα για να πουλησει(πχ δειχνει πλανα καποιων με λοστους να σπανε βιτρινες ,μετα πλανα ασφαλιτων(?)παρακρατικων(?)οπαδων του Φωστηρα(?!!!!!)να κραταν λοστους "συνοδευοντας "τις δυναμεις ασφαλειας"-συμπερασμα ?η αστυνομια σπαει τις βιτρινες.λογικο χασμα αλλα το κοινο χειροκροταει14523%τηλεθεαση,υποκυπτοντας στον πειρασμο να μην σταματησει στις εικονες των "συνοδων "της αστυνομιας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥαλλα να προχωρησει σε κατι πιο εντυπωσιακο γλυφοντας τ αυτια του κοσμου)
    Μηπως ομως εμεις ετσι δεν εχουμε συνηθισει?ειδησεις με σαουντρακ,μεσημεριαναδικα κλπκαι ...ανταμοιβουμε αυτη την προσπαθεια?
    this "revolution"is fully televised and profitable....

αντε να παμε να πιουμε κανα ποτακι τωρα(μ εχουν γ@μησει αυτες οι εφημεριες της Παρασκευης )
    ακολουθει φωτο απο...μελλοντικες συγκρουσεις.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1584168374_30038793_5813.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	150778
    πρωταθλητης Ευρωπης

Κώστα ..... είσαι καλά ρε man ;;;

(do not underestimate the power of the dark side ... )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	obi wan.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	150783

εννοειτε ρε Ακη!αφου αυτες οι καταστασεις ευννοουν τη ...σκοτεινη πλευρα (και πιθανοτητα τη ...συνεχεια σε ταινια!)
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    εννοειτε ρε Ακη!αφου αυτες οι καταστασεις ευννοουν τη ...σκοτεινη πλευρα (και πιθανοτητα τη ...συνεχεια σε ταινια!)

δεν αδειάζεις κανα πμ πριν ξεκινήσει το sequel λέω εγώ ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δεν εισαι εντελως λαθος αλλα και παλυ δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να σε δικαιωνει στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ακομα κι ετσι προτιμω ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ οι φοροι μου να πανε εκει παρα να γινουν βιλλες, καταθεσεις σε off-shore, ρουσφετολογικες προσληψεις για τα "δικα μας παιδια" κτλ κτλ

... και μη μου πει κανενας οτι οι φοροι που πληρωνουμε πιανουν τοπο (σε λιγο στα δημοσια νοσοκομεια δεν θα υπαρχουν ουτε γαζες ) γιατι θα...:a14:

και να σκεφτει κανεις οτι ο ελληνας φορολογηται πολυ και απο παντου
    Οτι και να γίνει ο "μεσάζοντας" θα βγάλει το ποσοστό του όπου και να πάει ο φόρος σου.
    Και τα παιδιά τα δικά σου και τα δικά του είναι τα μόνα που έχουν χρήμα και λειτουργούν την αγορά.
    Δυστυχώς πλήν ναυτικών και ξενοδόχων οι υπόλοιποι διακυνούμε χρήμα του Δημοσίου δανεικό ή απο φορολογία, πιάνει δεν πιάνει τόπο απο αυτό ζούμε.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Άλλη μια προτροπή για κράνος
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 14:58
  2. Αλλη Μια Ερωτηση
    από AFRO1969 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 14:33
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 14:53