Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: μπροστινό κάτω φτερό

Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
    ΦΩΤΟ 1
    Ερώτηση: τις τρυπες που πέρασες τα tire ups, υπήρχαν ή τις άνοιξες εσύ?

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    ZESTAMA TO KATSABIDI KAI ANOIGMA.. DEN YPIRXAN ALLA TO EXEI FTIAKSEI ETSI TO FTERO H YAMAHA POU STIN OUSIA VOLEVEI GIA KATHE EIDOUS PATENTA...
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

ZESTAMA TO KATSABIDI KAI ANOIGMA.. DEN YPIRXAN ALLA TO EXEI FTIAKSEI ETSI TO FTERO H YAMAHA POU STIN OUSIA VOLEVEI GIA KATHE EIDOUS PATENTA...
    οκ, απλά δεν έχει τις τρύπες στο δικό μου και λέω λες να μην πήρα το ίδιο?

Νέο μέλος
    Μία διευκρίνηση αν είναι δυνατών !!!

Το φτερό στη παρακάτω φώτο των πρώτων ποστ του φίλου LatanG είναι από το ΧΤ660 μοτάρ ή από το εντούρο ?
    http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1332418

Το άλλο φτερό από την παρακάτω φώτο στα ποστ του φίλου ftsmf που είναι στηριγμένο με τα δερματικά είναι ολόκληρο και δεν πρέπει να είναι από κανένα ΧΤ600 ...

http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1347936

Αρχικά δημιουργήθηκε από severoum
    Μία διευκρίνηση αν είναι δυνατών !!!

Το φτερό στη παρακάτω φώτο των πρώτων ποστ του φίλου LatanG είναι από το ΧΤ660 μοτάρ ή από το εντούρο ?
    http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1332418

Το άλλο φτερό από την παρακάτω φώτο στα ποστ του φίλου ftsmf που είναι στηριγμένο με τα δερματικά είναι ολόκληρο και δεν πρέπει να είναι από κανένα ΧΤ600 ...

http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1347936

LATHOS VASIKA.. TO FTERO POU EXW VALEI EGW EINAI APO XT 660 MOTARD.. STOIXISE 15 EUROS KAI TOPOTHETITHIKE EPITHDES GIA STIRIKSI METAKSY TIS GEFYRAS KAI TWN ODHGWN TWN EPIKALAMIDWN KAI DETHIKE ME TIRE UP...
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

Νέο μέλος
    LATHOS VASIKA.. TO FTERO POU EXW VALEI EGW EINAI APO XT 660 MOTARD.. STOIXISE 15 EUROS KAI TOPOTHETITHIKE EPITHDES GIA STIRIKSI METAKSY TIS GEFYRAS KAI TWN ODHGWN TWN EPIKALAMIDWN KAI DETHIKE ME TIRE UP...
    πολύ καλό. με ξεγελούσε η φώτο και νόμιζα ότι ήταν ολόκληρο. τώρα που το παρατηρώ καλύτερα (άσε που σταματάω στο δρόμο και κοιτάζω όλα τα 660)
    σα να κατάλαβα πως το έχεις βάλει.
    Στο σημείο που πιάνεις τα δύο TIRE UP κάτω από την γέφυρα το πλαστικό τριγύρω από το καλάμη είναι μαζί με το φτερό ?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

http://i40.tinypic.com/10g01hd.jpg

OXI RE SY.. AN KOITAKSEIS KALYTERA KATW APO TO FTERO EINAI OI ODHGOI APO TIS EPIKALAMIDES KAI PANW EINAI H GEFYRA... APLA TO FTERO STO PLAI EXEI ENA VATHOULWMA TO OPOIO ETYXE NA TAIRIAZEI "JUST" GIA NA SFINWTHEI STOUS ODHGOYS.... KOITA FWTO 1... EKEI POU EINAI TA TIRE UP GIA TO FTERO APO PANW EXEI ALLA 2 POU PIANOUN OI ODHGOI STA KALAMIA...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LatanG
    Καλησπέρα. Φίλε severoum και τα δύο φτεράκια είναι από ΧΤΧ660 και όπως σου είπε ο ftsmf έχει 15 ευρώ. Η διαφορά είναι οτι ο φίλος ftsmf το έπιασε με tie-wraps ενώ εγώ με βίδες πάνω στη γέφυρα των καλαμιών. Αν έχεις γέφυρα το καλύτερο για μένα είναι να τι πιάσεις όπως το δικό μου για να μήν σου τρέμει κιόλας, αν πάλι δεν έχεις τότε, η μοναδική και η πίο σωστή είναι η άλλη λύση. Σου στέλνω και μία φώτο να δείς πώς το έχω βάλει, πάντως όπως και να έχει σώζεσαι από τα λασπόνερα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_062b.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	15,3 KB 
ID:	158131

2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_062b.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	16,4 KB 
ID:	158138

mia pio fwteini ekdosi tis fwto tou filou latang gia na deis pws akrivws einai to ftero

Νέο μέλος
    Είστε και οι δύο φοβεροί !!!
    Με αυτές τις φώτο φαίνεται ακόμα καλύτερα. Μόλις το κάνω θα σας πω
    Ευχαριστώ και πάλι, μας σώζεται ...

Μιας και έβαλα και γέφυρα, ευκαιρεία να βάλω το φτεράκι το οποίο έχω ήδη. Το θέμα είναι ότι έλεγα να το βάλω κάτω από τη γέφυρα, αλλά δεν μου φαίνεται να υπάρχει τόσος χώρος, όσο στις παραπάνω φωτό...

Ακόμα, στο φτεράκι στο μπροστινό μέρος έχει κάτι μλκίες πλαστικές (προφανώς στο 660 κάτι κάνουν). Τι έχετε κόψει?

Εγώ προσωπικά δεν έκοψα τίποτα και μου φαίνεται ούτε ο φίλος ftsmf, μόνο 4 τρύπες έκανα να περάσουν οι αλενόβιδες..Ίσως σε μπερδεύει το μάτι, απο κεί και πέρα ότι βλέπεις πάνω στο φτεράκι είναι για βιδώσει στη βάση που έχει το χτχ660 την αλουμινένια

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LatanG
    Εγώ προσωπικά δεν έκοψα τίποτα και μου φαίνεται ούτε ο φίλος ftsmf, μόνο 4 τρύπες έκανα να περάσουν οι αλενόβιδες..Ίσως σε μπερδεύει το μάτι, απο κεί και πέρα ότι βλέπεις πάνω στο φτεράκι είναι για βιδώσει στη βάση που έχει το χτχ660 την αλουμινένια
    Μήπως θυμάσαι το μήκος για τις βίδες; να τις πάρω ακριβώς και να μην χρειάζεται να κόβω

Δεν θυμάμαι αλλά θα τις μετρήσω σε λίγο και θα σου πώ..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2008, 08:46
  2. Μπροστινο μικρο φτερο για Xt660x
    από laksof στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 02:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία