Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    είμαι αδειούχος πρωτοχρονιάς! :o σαν παλιός κι εγώ!

τα ζουμπουρλούδικα είναι άπιαστα ρε γμτ... ωχ...μακάρι να μη το διαβάσει η άλλη.... :rotflmao: :rotflmao:
    Γουρουνακι για σφαξιμο εννοουσα(την εκανα παλι:a31: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Γουρουνακι για σφαξιμο εννοουσα(την εκανα παλι:a31: )
    κι αυτό άπιαστο είναι!!! μπας και χάσουμε κανα kilo!!!

Xρόνια πολλά και όμορφα κυριε συνάδελφε!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    κι αυτό άπιαστο είναι!!! μπας και χάσουμε κανα kilo!!!

Xρόνια πολλά και όμορφα κυριε συνάδελφε!!!
    Χρονια πολλα Φωτακο.
    Φαρμακοτριφτη(ετσι λεω και τον κολλητο μου που ειναι συναδελφος σου) αν θελεις μπορεις να ληστεψεις και καμμια τραπεζα.Το θεμα ειναι οτι εδω μεσα δεν θα βρεις οδηγιες για το πως θα το κανεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

entaksi pedia,to mamisame kai psofise...

ante kali xronia se olous kai panta orthioi....

Παλαιό μέλος
    Σου επαναλαμβάνω πως κλέβοντας, δεν κλέβεις ούτε τον πολιτικό (που θα κάνει άμα λάχει και μια off-shore και θα είναι μπέης), ούτε το Βραδινογιάννη και τον Κόκκαλη, που ίσως να πληρώσουν κατιτίς παραπάνω αλλά κλέβουν (και συνολικά αλλά και ποσοστιαία) ασυγκρίτως περισσότερο από εσένα. Κλέβεις είτε τη γιαγιά σου, που θα πληρώσει π.χ. 20% φ.π.α. όταν θα πάει στο μπακάλη για να αγοράσει ψωμί και γιαούρτι (και την κάθε γιαγιά). Λες πως βαρέθηκες να είσαι ο μ%#%^@ς της υπόθεσης. Απλώς θέλεις να μπεις στο club αυτών που κατηγορείς! Στο καλό! Μετά θα βγαίνεις πάλι και θα λες: "ααα... Τι κατάσταση είναι αυτή; Τους κλέφτες! Τους ληστές! Που λυμαίνονται τον ιδρώτα του κοσμάκη! Στη γκιλοτίνα!". Δε θα διαφέρεις όμως σε τίποτα απ' αυτούς! Και σε πληροφορώ πως αυτοί είναι που τους βλέπουμε καθημερινά να φωνάζουν και να ωρύονται στο ξεφτιλοκούτι! Κάτι κοπρόσκυλα στυλ Αναστασιάδη! Όση αξιοπιστία έχει στο λόγο του ο κλέφτης, όταν κατηγορεί τους κλέφτες, άλλη τόση θα έχεις κι εσύ!
    Θα πεις "ναι αλλά εγώ κλέβω ένα καρβέλι, κι αυτοί κλέβουν εκκατομύρια!". Δεν αμφιβάλλω όμως καθόλου πως αν δεν έχεις πρόβλημα να κλέψεις το καρβέλι, δε θα αδράξεις την ευκαιρία (αν και όταν σου παρουσιαστεί), να κλέψεις και κανένα εκκατομυριάκι (και μη νομίζεις πως θα σταματήσεις να φωνάζεις). Αναλογίσου λίγο τις ευθύνες σου και πράξε αναλόγως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    entaksi pedia,to mamisame kai psofise...

ante kali xronia se olous kai panta orthioi....
    γιατί δεν δοκιμάζεις να συμπληρώσεις το έντυπο άρνησης (ή whatever λέγεται )
    και να είσαι και νόμιμος και ενιστάμενος χρήστης?
    έτσι δεν θαχεις πρόβλημα αν παρακάτω σε πιάσει η τροχαία

α...και κάτι άλλο... όπως θα διάβασες στο ίδιο άρθρο του μοτο...ας αφήσουμε τα γκάλοπ (όπως κάνουν και οι πολιτικοί) γιατί δεν ανταποκρίνεται με τη πραγματικότητα και βγάζουν ψεύτικες αλήθειες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πας διπλα απο ενα αμαξι (στα δεξια του) ...πληρωνει..ανοιγει η μπαριτσα και περνατε μαζι.
    1) καλο θα ηταν να χαιρετισεις την/τον υπαλληλο.
    2) επισης καλο θα ηταν οταν περασεις να σπασεις μια πρωτη-δευτερα-τριτη (ποτε δεν ξερεις τι γινετε...)
    3) αν η υπαλληλος ειναι @γαμητη (ασχετα αν την εχεις χαιρετισει ή οχι) θα χτυπησει τον συναγερμο και θα αναψει ο φαρος.:rotflmao:
    4)αν εχει μπατσους στα δεξια δειξτους το μεσαιο δακτυλο του αριστερου σου χεριου επιδεικτικα και σε συνδυασμο με το βημα 2 κανε σουζα...
    5) αν εχεις μεγαλες kohones κανεις rolling burn out ενω περνας...

παρακαλω που βοηθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πας διπλα απο ενα αμαξι (στα δεξια του) ...πληρωνει..ανοιγει η μπαριτσα και περνατε μαζι.
    2) επισης καλο θα ηταν οταν περασεις να σπασεις μια πρωτη-δευτερα-τριτη (ποτε δεν ξερεις τι γινετε...)
    3) αν η υπαλληλος ειναι @γαμητη (ασχετα αν την εχεις χαιρετισει ή οχι) θα χτυπησει τον συναγερμο και θα αναψει ο φαρος.:rotflmao:
    4)αν εχει μπατσους στα δεξια δειξτους το μεσαιο δακτυλο του αριστερου σου χεριου επιδεικτικα και σε συνδυασμο με το βημα 2 κανε σουζα...

παρακαλω που βοηθησα.
    ξεκαρδιστήκαμε κύριε Λοχία... αυτά μαθαίνατε στα λυβ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατί δεν δοκιμάζεις να συμπληρώσεις το έντυπο άρνησης (ή whatever λέγεται )
    και να είσαι και νόμιμος και ενιστάμενος χρήστης?
    έτσι δεν θαχεις πρόβλημα αν παρακάτω σε πιάσει η τροχαία

α...και κάτι άλλο... όπως θα διάβασες στο ίδιο άρθρο του μοτο...ας αφήσουμε τα γκάλοπ (όπως κάνουν και οι πολιτικοί) γιατί δεν ανταποκρίνεται με τη πραγματικότητα και βγάζουν ψεύτικες αλήθειες
    και γιατί να συμπληρωσει το έντυπο ??? αφού και εσυ διάβασες το άρθρο, λέει ότι δεν έχει κανενα δικαίωμα η Χ, Ψ εταιρεία εκμετάλευσης διοδιών να μας ζητάει τα στοιχεία μας. Κανένα δικαίωμα.

Αρνούμαστε ευγενικά, και την κάνουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    και γιατί να συμπληρωσει το έντυπο ??? αφού και εσυ διάβασες το άρθρο, λέει ότι δεν έχει κανενα δικαίωμα η Χ, Ψ εταιρεία εκμετάλευσης διοδιών να μας ζητάει τα στοιχεία μας. Κανένα δικαίωμα.

Αρνούμαστε ευγενικά, και την κάνουμε.
    έχω επιλεκτική μνήμη,η αλήθεια είναι....

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αμα εχεις 600αρι ss χωρις πινακιδες τα κανεις αυτα????
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

ξεκαρδιστήκαμε κύριε Λοχία... αυτά μαθαίνατε στα λυβ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μου θυμησες ρε κουνελε...
    λυβ...

ειχα βγει και 1ος Λοχιας ταγματος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    αμα εχεις 600αρι ss χωρις πινακιδες τα κανεις αυτα????
    οποιοδηποτε μηχανακι με πανω απο 70 αλογα...

ειναι ξεφτιλα να εχει μπατσους και να εισαι με μονοκυλινδρο ....:rotflmao: :rotflmao:

εκτος και αν εισαι στα 2α διοδια Αθηνων Λαμιας και βγεις στην εξοδο της Χαλκιδας (που ειναι στα 500 μετρα) οποτε σε χανουν και παλι...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

παρακαλω που βοηθησα.

Σιγουρα δεν θα με πανε μεσα αν κανω ολα τα παραπανω.......? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Σιγουρα δεν θα με πανε μεσα αν κανω ολα τα παραπανω.......? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν θα μπουν καν στον κοπο να σε κυνηγησουν. (ασε που νομιζω οτι εχει δοθει εντολη να μην γινονται καταδιωξεις)

εγω εχω πινακιδα κανονικα και δεν μου εχει ερθει ουτε κληση ουτε τιποτα. (στην περιπτωση που προλαβει και δει το νουμερο η υπαλληλος)

καμερες δεν εχουν...

οποτε,ειναι καθαρα προεραιτικο το θεμα.:rotflmao: :rotflmao:

εγω μονο στην Αττικη Οδο πληρωνω. γιατι αυτος ειναι ευρωπαϊκος δρομος.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 13:06
  3. διόδια
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 10:01
  4. Πάλι τα διόδια....
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου