Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 146

Θέμα: Δολοφονική εγκατάλειψη

Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιάννη ρίξε μια ματιά στο άλλο θρεντ, έχω επισυνάψει το θέμα απ'τη σημερινή σελίδα των Χανιώτικων Νέων που μιλάει για (βαρύ μεν) τραυματισμό.

Ναι ρε σεις και μαλιστα παει και καπως καλυτερα ακουσα,μιας και απο το νοσοκομειο ηρθα μολις τωρα...

Παντως και εγω εχω το νου μου...και αν τυχει και συληφθει της πουτανας το κοπελι ευχομαι να αντιμετωπιστει σαν και να το σκοτωσε απ την δικαιοσυνη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
    Μακάρι Στέλιο, ένας συνάδελφός μου μένει ακριβώς δίπλα στην οικογένεια του κοριτσιού, στο σημείο δηλαδή που έγινε το συμβάν. Θα έχει συνέχεια μαντάτα για το κοριτσάκι κι ότι μου λέει θα σας τα γράφω με τη σειρά μου.

Είναι τραγικό πάντως, η οικογένειά του ήρθε απ'την Αλβανία εδώ και πολύ καιρό κι ο πατέρας προσπαθούσε αρκετούς μήνες τώρα να φτιάξει τα χαρτιά να φέρει και την κορούλα του στα Χανιά, 2-3 μέρες πριν το ατύχημα ήρθε το κοριτσάκι.. όλα αυτά είναι περιττά αυτή τη στιγμή βέβαια, το τελευταίο μαντάτο αν και ξεκινούσε άσχημα είχε αισιόδοξη κατάληξη. "Κλινικά νεκρό..έχει είδη όμως αρχίσει να ξαναπαίρνει το χρώμα του κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους γιατρούς".. ενδέχεται να φύγει για Ηράκλειο.. να πάνε όλα καλά γαμώτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ευχομαι ναναι καλα και να ξεπερασει ολους τους κινδυνους το αγγελουδι και γρηγορα να βγει απτην εντατικη...

Λοιπον ψαχνει πολυς κοσμος παιδια πολυς....αυτο ειναι καλο ..αλλα τιποτα..εχει δωθει στο τοπικο τυπο ..μπατσοι και με τα πολιτικα μηχανακια ψαχνουν ...και και..ασχετος κοσμος...απο εχτες και εγω ειμαι πανω σε μια μηχανη οσο μπορω....ψαχνουνε..ψαχνουμε!

ενα καλο ειναι οτι εχτες το βραδυ που δε το ηξερα λογω ισως συγκεχιμενεις πληροφοριας το κοριτσακι ειναι στην νευροχειρουργικη οι γιατροι πολεμουσαν ολο το βραδυ μεχρι το πρωι...εχουν καταφερει να το κρατησουν στη ζωη..αλλα ολα ακομα παιζονται..μακαρι η μικρη να ζησει!

....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!
    www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    ....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!
    Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίας

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίας

+ 1

ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την πληρώσετε εσείς για τον μ@λ@κ@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σφιχτηκε η καρδια μου....

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    πολυ κριμα..
    τουλαχιστον ελπιζω ο μαρτυρας να προλαβε να δει απο τι ξεκιναει η πινακιδα για να καταλαβουν σε ποιο νομο ανηκει.. Επισης οι 146 (οπως κι αλλα μοντελα της alfa) εχουν χαρακτηριστικο πορτ μπαγκαζ (πλακε) αν ειναι το παλιο μοντελο..
    Νταξει θα μου πειτε τωρα τι λες και τι ψαχνεις... Απλα το επισημανα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	alfa-romeo-146-1-7-16v-1.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	152953
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...

Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...

Να και μια καλή είδηση,ας ελπίσουμε να συνέλθει γρήγορα το κοριτσάκι και να θυμάται σαν μια κακή ανάμνηση όλο αυτό που έγινε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Άμα μιλήσω με το θείο μου θα του το πω. Αν μπορεί κάποιος να βρει το alfa είναι σίγουρα αυτός αν το αυτοκίνητο κινείται Χανιά, Καστέλι, Θέρισο.

Κρίμα ρε γαμώτο. Τί σκατόκοσμος είναι αυτός;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μακάρι φίλε, μακάρι!!

Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?
    Αυτό απορώ κι εγώ, το χειρότερο είναι ότι δεν παραδόθηκε ακόμα από μόνος του..

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ! : Εγκατάλειψη θύματος τροχαίου
    από sfigas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 16:48
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  3. Τροχαίο και εγκατάλειψη
    από jarv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 10:22