Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ναι ρε σεις και μαλιστα παει και καπως καλυτερα ακουσα,μιας και απο το νοσοκομειο ηρθα μολις τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιάννη ρίξε μια ματιά στο άλλο θρεντ, έχω επισυνάψει το θέμα απ'τη σημερινή σελίδα των Χανιώτικων Νέων που μιλάει για (βαρύ μεν) τραυματισμό.
![]()
Παντως και εγω εχω το νου μου...και αν τυχει και συληφθει της πουτανας το κοπελι ευχομαι να αντιμετωπιστει σαν και να το σκοτωσε απ την δικαιοσυνη...
Μακάρι Στέλιο, ένας συνάδελφός μου μένει ακριβώς δίπλα στην οικογένεια του κοριτσιού, στο σημείο δηλαδή που έγινε το συμβάν. Θα έχει συνέχεια μαντάτα για το κοριτσάκι κι ότι μου λέει θα σας τα γράφω με τη σειρά μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.![]()
Είναι τραγικό πάντως, η οικογένειά του ήρθε απ'την Αλβανία εδώ και πολύ καιρό κι ο πατέρας προσπαθούσε αρκετούς μήνες τώρα να φτιάξει τα χαρτιά να φέρει και την κορούλα του στα Χανιά, 2-3 μέρες πριν το ατύχημα ήρθε το κοριτσάκι.. όλα αυτά είναι περιττά αυτή τη στιγμή βέβαια, το τελευταίο μαντάτο αν και ξεκινούσε άσχημα είχε αισιόδοξη κατάληξη. "Κλινικά νεκρό..έχει είδη όμως αρχίσει να ξαναπαίρνει το χρώμα του κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους γιατρούς".. ενδέχεται να φύγει για Ηράκλειο.. να πάνε όλα καλά γαμώτο.
ευχομαι ναναι καλα και να ξεπερασει ολους τους κινδυνους το αγγελουδι και γρηγορα να βγει απτην εντατικη...
Λοιπον ψαχνει πολυς κοσμος παιδια πολυς....αυτο ειναι καλο ..αλλα τιποτα..εχει δωθει στο τοπικο τυπο ..μπατσοι και με τα πολιτικα μηχανακια ψαχνουν ...και και..ασχετος κοσμος...απο εχτες και εγω ειμαι πανω σε μια μηχανη οσο μπορω....ψαχνουνε..ψαχνουμε!
ενα καλο ειναι οτι εχτες το βραδυ που δε το ηξερα λογω ισως συγκεχιμενεις πληροφοριας το κοριτσακι ειναι στην νευροχειρουργικη οι γιατροι πολεμουσαν ολο το βραδυ μεχρι το πρωι...εχουν καταφερει να το κρατησουν στη ζωη..αλλα ολα ακομα παιζονται..μακαρι η μικρη να ζησει!
....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!
www.fazerclub.gr
Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!![]()
![]()
+ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίας![]()
![]()
ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την πληρώσετε εσείς για τον μ@λ@κ@
![]()
σφιχτηκε η καρδια μου....![]()
πολυ κριμα..
τουλαχιστον ελπιζω ο μαρτυρας να προλαβε να δει απο τι ξεκιναει η πινακιδα για να καταλαβουν σε ποιο νομο ανηκει.. Επισης οι 146 (οπως κι αλλα μοντελα της alfa) εχουν χαρακτηριστικο πορτ μπαγκαζ (πλακε) αν ειναι το παλιο μοντελο..
Νταξει θα μου πειτε τωρα τι λες και τι ψαχνεις... Απλα το επισημανα
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...
![]()
![]()
![]()
Να και μια καλή είδηση,ας ελπίσουμε να συνέλθει γρήγορα το κοριτσάκι και να θυμάται σαν μια κακή ανάμνηση όλο αυτό που έγινε...
Fortis Fortuna Adiuvat
Άμα μιλήσω με το θείο μου θα του το πω. Αν μπορεί κάποιος να βρει το alfa είναι σίγουρα αυτός αν το αυτοκίνητο κινείται Χανιά, Καστέλι, Θέρισο.
Κρίμα ρε γαμώτο. Τί σκατόκοσμος είναι αυτός;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...![]()
Μακάρι φίλε, μακάρι!!
![]()
Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αυτό απορώ κι εγώ, το χειρότερο είναι ότι δεν παραδόθηκε ακόμα από μόνος του..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?![]()