Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 200

Θέμα: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ και ΜΗΝ ειστε μυγιαγγιχτοι...ρε....

εμενα με σταματησαν μερα μεσημερι ...μου τα ζηταει ολα....του δινω διπλωμα...του δινω αδεια...του δινω ασφαλεια...κρανος φορουσα.... φλας εβγαλα...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ρωτησα "ΓΙΑΤΙ ΜΕ σταματησατε?για τυπικο ελεγχο?"
    μ'απαντησε "Γιατι εισαι Τοσο ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ?" :hypnotize

E και;Ρε συνάδερφε δε σε πιάνω...Κάντο λιανά μα το Δία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    παιδες εγω διαφωνω με 2-3 εδω μεσα

το οτι σου κανει την χαρη (ΟΝΤΩς στην κανει) να μην σε γραψει δεν του δινει αυτοματως το δικαιωμα να εξαργυρωνει την χαρη εξεφτελιζοντας σε, δοκιμαζοντας τα ορια της υπομονης σου κλπ κλπ.. και να νιωσει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟς ΑΦΕΝΤΗς

και στην πραγματικοτητα, νομιζω πως μακροπροθεσμα το να σου κοψει προστιμο αλλα να ειναι κυριος ειναι καλητερο για την ψυχολογια

μου εχει συμβει τετοιο σκηνικο και ακομα οσες φορες το σκεφτομαι νιωθω πολυ ασχημα..
    καλητερα λοιπον αν χα πληρωσει με αξιοπρεπεια και τελος ολα..

+1000

Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό.Εμένα μου φαίνεται ότι ο φίλος ενώ ξέρει ότι κακώς έπραξε(δε φορούσε κράνος-το λέει άλλωστε) μάλλον κάπου ξεσπάει.
    Τώρα να σου κάνουν δώρο 700? είναι σα την παροιμία που λέει "του κάναν δώρο γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια"...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

E και;Ρε συνάδερφε δε σε πιάνω...Κάντο λιανά μα το Δία...
    ετσι οπως σου λεω ... τον ρωταω..."εχεις λογο που με σταματησες? ετρεχα? δεν εβγαλα φλας? παραβιασα σημανση? ή ειναι απλα ο τυπικος ελεγχος γιατι με καθυστερεις απο την δουλεια μου...(εκλεινε η τραπεζα σε 10λεπτα)" και τοτε μου ειπε να μην ειμαι τοσο ευεξαπτος...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angry_02.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	152834
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό.Εμένα μου φαίνεται ότι ο φίλος ενώ ξέρει ότι κακώς έπραξε(δε φορούσε κράνος-το λέει άλλωστε) μάλλον κάπου ξεσπάει.
    Τώρα να σου κάνουν δώρο 700? είναι σα την παροιμία που λέει "του κάναν δώρο γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια"...
    Λυπαμαι πολυ για τα λεγομενα σου, η κουβεντα απο μερους μου τελειωνει εδω.Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλα τωρα..

και μουφες να λεει το παιδι, υπαρχουν δεκαδες ατομα εδω μεσα, και γω σε αυτους που τους εχει συμβει κατι παρομοιο..

σε αυτην την ιστορια κολησες?

και παμε παλι, το οτι του χαρισε 350 ευρω, του δινει το δικαιωμα να τον χρησιμοποιησει σαν ψυχολογικο σακο του μποξ???( καλα πρεπει να παω ψυχολογος στην θρασκια )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ετσι οπως σου λεω ... τον ρωταω..."εχεις λογο που με σταματησες? ετρεχα? δεν εβγαλα φλας? παραβιασα σημανση? ή ειναι απλα ο τυπικος ελεγχος γιατι με καθυστερεις απο την δουλεια μου...(εκλεινε η τραπεζα σε 10λεπτα)" και τοτε μου ειπε να μην ειμαι τοσο ευεξαπτος...
    Καλά σου έκανε!
    .....
    .........

..............

........................

.................................

..............................

..........................................

.............

....................

με τέτοια φάτσα όπως στη φωτό και ο Τζον Ράμπο θεχεχεστείαπάνω του....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα τωρα..

και μουφες να λεει το παιδι, υπαρχουν δεκαδες ατομα εδω μεσα, και γω σε αυτους που τους εχει συμβει κατι παρομοιο..

σε αυτην την ιστορια κολησες?

και παμε παλι, το οτι του χαρισε 350 ευρω, του δινει το δικαιωμα να τον χρησιμοποιησει σαν ψυχολογικο σακο του μποξ???( καλα πρεπει να παω ψυχολογος στην θρασκια )
    Κάτσε φίλε μου,κάθε περίπτωση την εξετάζουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
    Μην κάνουμε σαν κάτι υστερικές που άλλος τους φταίει αλλού ξεσπάνε....
    Άνοιξε το θρεντ για κάτι που συνέβηκε σ'αυτόν και παραπονιέται,όχι για λογαριασμό όλων!
    Έκανε λάθος ,ΤΕΛΟΣ,απορώ για ποιό λόγο το άνοιξε θρεντ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Λυπαμαι πολυ για τα λεγομενα σου, η κουβεντα απο μερους μου τελειωνει εδω.Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό
    Ήταν κανείς μπροστά να δει πώς έγινε η φάση;
    ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Κάτσε φίλε μου,κάθε περίπτωση την εξετάζουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
    Μην κάνουμε σαν κάτι υστερικές που άλλος τους φταίει αλλού ξεσπάνε....
    Άνοιξε το θρεντ για κάτι που συνέβηκε σ'αυτόν και παραπονιέται,όχι για λογαριασμό όλων!
    Έκανε λάθος ,ΤΕΛΟΣ,απορώ για ποιό λόγο το άνοιξε θρεντ...
    μα τι λεμε τοση ωρα..

μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα..

να σε βοηθησω
    μιλαμε για ιστοριες οπως του παιδιου που ο πρωταγωνιστης ( το παιδι ή εγω) ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ αδικο

και γω στην ιστορια που πα πριν, δεν φορουσα κρανος ουτε ειχα πινακιδα..

και το ερωτημα ερχεται τωρα:

αν εισαι παρανομος και ο μπατσος σου κανει την χαρη να μην σε γραψειμ αυτο του δινει το δικαιωμα να σε κραζει και να βγαζει πανω σου τα νευρα του και τα κομπλεξ?

για μενα αυτη η συμπεριφορα που υπαρχει στους μπατσους ειναι η ιδια που εκανα τον αλλον να σκοτωσει το παιδι πριν 1 μηνα..

αν εσυ πιστευεις οτι οποιος δεν φοραει κρανος και ειναι πιτσηρικας η αλβανος (γιατι σε αυτους κανουν μαγκιες) πρεπει να τον ξεφτιλιζουν συγχαρητηρια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αχαριστια...κακο πραμα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

μα τι λεμε τοση ωρα..

μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα..

να σε βοηθησω
    μιλαμε για ιστοριες οπως του παιδιου που ο πρωταγωνιστης ( το παιδι ή εγω) ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ αδικο

και γω στην ιστορια που πα πριν, δεν φορουσα κρανος ουτε ειχα πινακιδα..

και το ερωτημα ερχεται τωρα:

αν εισαι παρανομος και ο μπατσος σου κανει την χαρη να μην σε γραψειμ αυτο του δινει το δικαιωμα να σε κραζει και να βγαζει πανω σου τα νευρα του και τα κομπλεξ?

για μενα αυτη η συμπεριφορα που υπαρχει στους μπατσους ειναι η ιδια που εκανα τον αλλον να σκοτωσει το παιδι πριν 1 μηνα..

αν εσυ πιστευεις οτι οποιος δεν φοραει κρανος και ειναι πιτσηρικας η αλβανος (γιατι σε αυτους κανουν μαγκιες) πρεπει να τον ξεφτιλιζουν συγχαρητηρια
    Σε ξαναρωτάω:είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα έγιναν με τρόπο εξευτελιστικό;Τα είδες;
    Δεν αναφέρθηκα γενικά σε ιστορίες,αλλά στη συγκεκριμένη.Αν κάποιος δε θέλει να σχολιάζουν την ιστορία του ας μη την ποστάρει!
    Πέραν του ότι η έννοια της αξιοπρέπειας δεν είναι ίδια για όλους.Άλλα πράγματα εμένα μπορεί να μου θίγουν την αξιοπρέπεια ενώ τη δικιά σου όχι(και το αντίστροφο φυσικά).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αχαριστια...κακο πραμα...
    Όντως......

Επρεπε να τους πάρει και καμμιά πίπα για τη χαρη που του έκαναν.

Τα 700 που λέτε που τα είδατε ρε μάγκες? 350/2 λεμε είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

εδω τολι, απο καποιο σημειο και μετα, και εγω και το παλικαρι(γιαυτοεεγω καταλαβα οτι εκανε το θρεαντ) σχολιασαμε μια γενικη κατασταση
    (την οποια ξαναλεω αρκετοι απο δω μεσα εχουν ζησει)
    δηλαδη της απαρεδεκτης συμπεριφορας των οργανων της ταξης, οπου τους παιρνει φυσικα

η διαφωνια με σενα ειναι πως απο τα λεγομενα σου καταλαβα να λες (οτι και καποιοι αλλοι)
    πως αφου σου χαριζει τα λεφτα κανε το μαλακα οπως και να σου φερθει και να πεις και εφχαριστω..

ε, εγω με αυτο διαφωνω..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όντως......

Επρεπε να τους πάρει και καμμιά πίπα για τη χαρη που του έκαναν.

Τα 700 που λέτε που τα είδατε ρε μάγκες? 350/2 λεμε είναι.
    οχι δεν ειπα αυτο και ξερεις και τις αποψεις μου.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα δεν ειμαι μονος πια...
    από Pitsakos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 21:21
  2. Δε Τους ΑντεΧω Αλλο!!!!!!
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:38
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ