o hulk einai prasinos re sy.... mhn eisai kagouras.....
gia pare aurio sto 3o dialhma kana thlefono na sou ta psalw ligo.....
o hulk einai prasinos re sy.... mhn eisai kagouras.....
gia pare aurio sto 3o dialhma kana thlefono na sou ta psalw ligo.....
Σήμερα κάθησα και είδα για μεταδόσειs μοτοGP στην τηλεόραση και για τον ΣΚΑΙ.Θα ήθελα και εγώ τιs μεταδόσειs να μην τιs κάνει ο Διατσίδηs, είναι ο τύποs άστα να πάνε, ότι θέλει λέει και όποτε τα θυμάται,δυστιχώs για εμάs.Θέλω να ρωτήσω το εξήs: το ESP είναι σελίδα στο INTERNET και μπαίνουμε και βλέπουμε αγώνεs;το γράφουμε σκέτο ή όχι και αν όχι πώs το γράφουμε. Την απάντηση τη δέχομαι και καθυστερημένη αρκεί να προλαβαίνω την εκκίνηση.Ευχαριστώ.
egw file mou blepw apo edw....
http://www.myp2p.eu/
Tα πράματα είναι απλά παιδιά ή μάλλον σύνθετα. Η 2Δελτα (δηλαδή διατσίδης) έχει πάρει εδώ και κάποια χρόνια τα δικαιώματα προβολής του σπορ στην Ελλάδα. Το ποιος κάνει την περιγραφή το ποιό λογικό είναι αυτός που έχει φέρει τα διακαιώματα και ας λέμε όλοι ότι δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Στον ΣΚΑΙ θα είναι παρουσιαστής ο Διατσίδης με ένα ακόμα πολύ γνωστό από τον χώρο της μοτοσικλέτας (περιοδικό-τηλεόραση) που δεν μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή. Ο Σκλαβενίτης δεν θα είναι γιατί είναι δημοσιογράφος της ΕΤ3 οπότε δεν μπορεί να πάει σε άλλο κανάλι για περιγραφή. Η προβολή δυστηχός ή ευτυχώς δεν θα είναι όπως της ΕΤ3, δεν θα ξεκινάει στις 2:30 αλλά στις 2:55 μέχρι 15:45. Με λίγα λόγια διαφημίσεις -σχάρα εκκίνησης-διαφημίσεις-εκκίνηση-διαφημίσεις-τερματισμός-διαφημίσεις. Θεματάκια γενικά απο τις πίστες και τα χρονομετρημένα μάλον τίποτα. Οσο για τα πολύ αγαπημένα 125 & 250 δεν θα τα βλέπουμε καθόλου. Τα δικαιώματα των αγώνων τα έχει χάσει το Eurosport γενικά που σημαίνει ότι δεν θα τα βλέπουμε. Θα ψάξουμε σε δορυφόρους κανάλια χωρών που μπορεί να τα δείχνουν. Ισως το αγγλικό BBC. Το eyrosport έχει κρατήσει τα δικαιώματα για το WSBK και τον πρώτο αγώνα τον έχει μαγ/νο στις 22:45 & 23:30 την Κυριακή 1 Μαρτίου. Άντε να δούμε τι θα δούμε φέτος!!!!!
Θ.Χούντρας...μας τα παν άλλοι...εκτός κι αν μας είπαν παπάρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ttdmotopaint
Στον ΣΚΑΙ θα είναι παρουσιαστής ο Διατσίδης με ένα ακόμα πολύ γνωστό από τον χώρο της μοτοσικλέτας (περιοδικό-τηλεόραση) που δεν μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ναι είναι Χούντρας από όσο ξέρω απλά δεν το πρόσεξα στην προηγούμενη σελίδα που το αναφέρατε. Αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για κάτι δεν το αναφέρω και για αυτό αφού δεν έχει βγει ανακοίνωση δεν είπα το όνομα του, μην εκθέτουμε ονόματα, σωστά?
Χούντρας με Διατσίδη στα MOTOGP στον Skai και έχω και καλύτερο, μάλλον θα ξεκινήσει ο Skai και WSBKΑρχικά δημιουργήθηκε από ttdmotopaint
ναι είναι Χούντρας από όσο ξέρω απλά δεν το πρόσεξα στην προηγούμενη σελίδα που το αναφέρατε. Αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για κάτι δεν το αναφέρω και για αυτό αφού δεν έχει βγει ανακοίνωση δεν είπα το όνομα του, μην εκθέτουμε ονόματα, σωστά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
μάλλον θα ξεκινήσει ο Skai και WSBK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Geia xara se olous.
Loipon exoume kai leme:
To Eurosport (ESP) Den exei ta dikaiomata fetos, DEN tou ta edose i Dorna, ithele na ta poulisei xorista se kathe xora.
Apo ta eurosport , ta dikaiomata ta exei mono to British Eurosport (Astra 28.2, Paketo BSKYB)
Ston Skai tha spikaroun Diatsidis, Xountras kai Sinioris, oxi oloi mazi taftoxrona...
Episis tha deiksei kai sxedon ola ta dokimastika savatou, alla ola afta didtixos, mono gia ta MotoGP, oxi 125-250.
Kai kati telefteo kai sigouro!
O Skai tha diksei Kai ta Superbikes, pire olo o protathlima, apo ton agona stin ispania kai meta kai DEN tha spikarei o Diatsidis.
Afta!:rotflmao:
πέρσι απέφευγα το διατσίδη γιατί τα έβλεπα στο eurosport και με τρομάζει η ιδέα να τον υποστώ φέτος...
ahnteeee wsbk kai xwris diatsidh???????/ TELEIAAAAA!!!!!!
ΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝ........!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από souzakias339
Geia xara se olous.
Loipon exoume kai leme:
To Eurosport (ESP) Den exei ta dikaiomata fetos, DEN tou ta edose i Dorna, ithele na ta poulisei xorista se kathe xora.
Apo ta eurosport , ta dikaiomata ta exei mono to British Eurosport (Astra 28.2, Paketo BSKYB)
Ston Skai tha spikaroun Diatsidis, Xountras kai Sinioris, oxi oloi mazi taftoxrona...
Episis tha deiksei kai sxedon ola ta dokimastika savatou, alla ola afta didtixos, mono gia ta MotoGP, oxi 125-250.
Kai kati telefteo kai sigouro!
O Skai tha diksei Kai ta Superbikes, pire olo o protathlima, apo ton agona stin ispania kai meta kai DEN tha spikarei o Diatsidis.
Afta!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και όλα τα συναφή emoticons....
Ωραία....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη φαση!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
ΘΑΝΑΣΗ ΣΩΣΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...