San Diego
San Diego από τον παραλιακό δρόμο.
Mια στάση στο Laguna Beach. To Laguna Beach, αποτελεί μια αξιόλογη για στάση και φαγητό λύση. Περπατήστε στην παραλία του και δείτε τι ποιότητα απολαμβάνουν οι κάτοικοι του. Περπατήστε τον κεντρικό δρόμο. Έχει ένα πολύ καλό κατάστημα με μεσογειακή κουζίνα που το έχει ένας Τούρκος.
Λίγο πιο κάτω στο Dana Point έφαγε ένας λευκός ένα surfer της μέρες εκείνες.
Όπως και δήποτε πρέπει να περάσετε από το Orange Country. Είναι μια περιοχή που πεινάνε οι άνθρωποι. Οι άλλοι μισοί ζουν σε απίστευτες χλίδες.
Οι καταθλιπτικοί προσπαθήστε να αποφύγετε το παραλιακό του μέρος. Θα δείτε σπίτια που θα σας φύγει η μασέλα. Δεν ξαναείδα τέτοια σπίτια σε όλο μου το ταξίδι… Απίστευτα!
Έχουν κλείσει όλη την παραλία για χιλιόμετρα και έχουν φτιάξει χαμόσπιτα. Εεεε ρε ένα Τριανταφυλλόπουλος που τους χρειάζεται…
Τα San Diego αποτελεί μια μεγάλη και φιλήσυχη πόλη. Είναι και η πόλη που έχει την μεγάλη Ναυτική Βάση. Εκεί είναι και το κέντρο εκπαίδευσης των Navy Seals της Αμερικής. Μπορείτε να πετύχετε κανένα τέτοιο τερατάκι στον δρόμο σας αλλά με προσοχή γιατί είναι τρελοί… Το καλοκαιράκι το San Diego είναι φίσκα.
Περπατήστε στην παραλία του, για εμένα η καλύτερη στην California, φτάστε μέχρι το University of San Diego. Δείτε τους άπειρους surfer στα διάφορα surf points και κάντε δόκιμη στην κλειστή πισίνα για surf. Οι τολμηροί δοκιμάστε να μπείτε και στον Ωκεανό.
Η γκαντεμιά χτύπησε ακόμα μία φορά και έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Αφού κοιμήθηκα μέσα στο αμάξι για να μην μου το πάρει αυτός που τα βρήκε και πάει Mexico, αφού κοιτάγα γλαρωμένος να μη με σηκώσει ο γερανός μαζί με το αμάξι, αφού πλήρωσα $300 για να έρθει την άλλη μέρα στης 2 το μεσημέρι. Το κακό είναι ότι έτσι δεν πρόλαβα να επισκεφτώ το Mexico να πιω της Margaritas μου και να δοκιμάσω αν ισχύει το if you go to San Diego, bring your extra pack of condoms.
Υπάρχει η δυνατότητα εάν μένετε σε κάποιο Μotel 6 αλλά και χωρίς να πάτε εκδρομή με λεωφορείο αυθημερόν Μexico με $45. Δεν συστήνω να πάτε με αυτοκίνητο. Έχουν ακουστεί πολλά. Εάν πάτε Mexico παρ’ όλα αυτά με το αμάξι να ξέρετε ότι χρειάζεστε επιπλέον ασφαλιστήριο για Mexico.