Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εδω μοιραζουν οικοπεδα ρε αλανια??

για πειτε..

εγω θελω απο την μια θεα βουνο και απο το αλλο μπαλκονι θεα θαλασσα.

που απευθυνομαι?
    Πες και ποσα μετρα θελεις.Εχω ενα καλο στο μπαρμεκιου των Μακεδονων αν ενδιαφερεσαι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πες και ποσα μετρα θελεις.Εχω ενα καλο στο μπαρμεκιου των Μακεδονων αν ενδιαφερεσαι.
    α,ειμαι ολιγαρκης εγω...

1000τ.μ. καθαρο κτισμα χωρισμενο σε 3 επιπεδα μεσα σε 1,5 στρεμμα οικοπεδο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    α,ειμαι ολιγαρκης εγω...

1000τ.μ. καθαρο κτισμα χωρισμενο σε 3 επιπεδα μεσα σε 1,5 στρεμμα οικοπεδο.

Φιλαρακι οικοπεδα ειπαμε οτι κοβουμε,οχι γκαρσονιερες.Παρε καμμια 100.000 τμ,χτισε και μια κατασκηνωσουλα να κανει κουνια ο καπ10,ενα αναψυκτηριο και μετα χτιζεις κι ενα καλυβακι 2-3.000 τμ.
    Οχι για σεν,για τη φουκαριαρα τη μανα σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    εγω θελω αυτα που δικαιουμε.
    1 οικοπεδο στο αιγινιο
    1 οικοπεδο στην κεντρικη πλατεια της Λαρισας
    1 στην γωνια εξω απο το σπιτι μου
    1 γωνιακο στην πλατεια του οσε
    1 γωνιακο παλι σε σταυροδρομι στην νεα πολιτεια της λαρισα

Οποιος θελει οικοπεδο στο ΥΠΕΧΩΔΕ.Μη γεμιζουμε και το φορουμ με αγγελιες ζητησης.Αληθευει οτι το ξυδι διαλυει το τσιμεντο?

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι τπτ δεν είναι περίεργο στο ελλαδισταν???? πέρυσι μετά τις μεγάλες πυρκαγιές είχαν δώσει το λογο τους οι πολιτικοί όλα θα κριθούν αναδασωτέα και τπτ δεν θα δωθεί προς οικοπεδοποίηση.....προς το τέλος του καλοκαιριού λοιπόν ήδη οι μεγαλοκαρχαρίες είχαν πάρει μερίδιο από την πιττα για να ξεκινήσουν τα έργα τους.....

εγώ πάντως θα ήθελα ένα ωραίο οικοπεδάκι σ'αυτο το ωραίο μέρος στην κρητη....εκει μωρε που έχει και τα κατσικάκια τα κρι κρι...πως το λένε...????
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    «Τσιμέντο να γίνει» το πράσινο της Αθήνας
    Αδιαφορία και εγκατάλειψη για τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους της πρωτεύουσας
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ | Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009
    Υπό... διωγμόν, καταπατημένοι ή εγκαταλειμμένοι, επιβιώνουν οι κατ΄ ευφημισμόν χώροι πρασίνου στην Αθήνα. Κάτοικοι, φορείς και οργανώσεις καταλογίζουν στη δημοτική διοίκηση του κ. Νικήτα Κακλαμάνη αδιαφορία, εγκατάλειψη και ενίοτε εγκληματικές για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας ενέργειες ή παραλείψεις. Τελευταία, η ανησυχία και οι αγωνίες τους για την τύχη των εναπομεινάντων ελεύθερων χώρων σε κάθε γειτονιά μεγιστοποιούνται.

Αιτία, ο τρόπος που επέλεξε ο δήμαρχος Αθηναίων να «κλείσει» το θέμα του πάρκου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου, την περασμένη Δευτέρα. Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά αξημέρωτα, προκειμένου να ρίξουν τα αιωνόβια δένδρα του πάρκου για να φτιαχτεί ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, ενώ οι διαμαρτυρίες των κατοίκων αντιμετωπίστηκαν με τα δακρυγόνα των δυνάμεων των ΜΑΤ. Την επανάληψη τέτοιου είδους «πραξικοπηματικών», όπως τις χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι του άστεως, πράξεων είναι έτοιμοι να αποτρέψουν όσοι ζουν στο Παγκράτι και στο Κουκάκι, ενώ χρονίζουν επικίνδυνα πλέον οι... παλιές ιστορίες στου Φιλοπάππου, στα Εξάρχεια και στην Ανω Κυψέλη. Σε καθεμία από αυτές τις συνοικίες ένας μικρότερος ή μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου απειλείται, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του ή δεν δημιουργήθηκε ποτέ, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της τοπικής κοινωνίας.

«Δεν τον ψηφίσαμε για να αφαιρέσει κομμάτια από τη ζωή μας και να πολλαπλασιάσει τα τραπεζοκαθίσματα στο Παγκράτι». Αυτό είναι το... μότο όσων από τους κατοίκους του Παγκρατίου δηλώνουν ευθαρσώς ότι «ψηφίσαμε Κακλαμάνη,αλλά μας βρίσκει αντίθετους με όσα σχεδιάζει για το άλσος». Πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων είναι να κατασκευαστεί ένα υπαίθριο κινηματοθέατρο 350 θέσεων, δίπλα στο υπάρχον γήπεδο μπάσκετ, καφετέρια που θα έχει τις δυνατότητες να εξυπηρετήσει περίπου 600 θαμώνες και ζαχαροπλαστείο στον χώρο εντός του άλσους. Ως ενδεχόμενη, επίσης, προβάλλεται και η δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει τοποθετηθεί, κατά καιρούς, δημόσια για το θέμα, υποστηρίζει ότι κατ΄ αυτόν τον τρόπο το άλσος θα αποκτήσει ξανά ζωή.

«Το άλσος έχει ζωή,είναι ο πνεύμονας πρασίνου,οξυγόνου και αναψυχής για όλο το Παγκράτι» σημειώνει από την πλευρά της το μέλος της Πρωτοβουλίας Κατοίκων για την Προστασία του Αλσους κυρία Ερση Παπαχρυσάνθου Ηεγκατάλειψη του χώρου όμως από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είναι εμφανής. «Χρειάζεται επειγόντως μια κηποτεχνική μελέτηγια να διασωθούν αλλά και να ενισχυθούν τα είδη φυτών και δένδρων που ενδημούν στο εσωτερικό του άλσους» λέει η κυρία Παπαχρυσάνθου. Και προσθέτει: «Επιπροσθέτως,πρέπει να . Για να αποδείξουν μάλιστα οι κάτοικοι ότι το πάρκο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, διοργανώνουν σε τακτική βάση αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο, διαγωνισμούς ζωγραφικής για τα παιδιά και, βέβαια, τις ανοιχτές, λαϊκές συνελεύσεις εν όψει των κάθε φορά επόμενων κινήσεών τους.

αναδασωθούν τα τμήματα του άλσουςόπου έχουν καταπέσει δένδρα από φυσικά αίτια.Με πρόχειρους, δικούς μας υπολογισμούς,είναι τουλάχιστον εξήντα δένδρα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία πεσμένα».

Την ανάγκη βελτιωτικών παρεμβάσεων, διαφορετικών από αυτές που ευαγγελίζεται η δημοτική αρχή, επισημαίνει και η διαμερισματική σύμβουλος του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» κυρία Ελπίδα Αλεβίζου. «Οι πέτρινες και οι τσιμεντένιες,βαριές κατασκευέςδεν συνάδουν προς τη φυσιογνωμία και την αποστολή του άλσους» τονίζει η κυρία Αλεβίζου.

Οπλο στα χέρια των κατοίκων αποτελεί και η πρόσφατη- με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2009- αίτηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών προς τον Δήμο Αθηναίων, όπου απαγορεύεται στις υπηρεσίες του να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια «χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Δασών». Σε αντίθετη περίπτωση, «ενέργειες που θίγουν τον χαρακτήρα πάρκου ή άλσους και αλλάζουν τη χρήση του διώκονται ως παράνομες». Με άλλα λόγια, αν ο Δήμος Αθηναίων υλοποιήσει το σχέδιο ανάπλασης που περιγράφεται στην απόφαση υπ΄ αριθμόν 1908/9.6.2008, θα βρεθεί υπόλογος στα δικαστήρια. Μάλιστα, η Γενική Διεύθυνση ζητεί και την εκ νέου τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Αθηνών, το οποίο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, έχει αλλάξει για να συμπεριλάβει τις επιχειρούμενες παρεμβάσεις στο άλσος.

Στην παρούσα φάση, ήδη από την περασμένη Δευτέρα, την ίδια ημέρα δηλαδή που κόπηκαν τα δένδρα στην Πατησίων, μπήκαν εκσκαφείς και στο άλσος. Αιτία, η αναδιαμόρφωση του χώρου της παιδικής χαράς και η ανανέωση των εγκαταστάσεων και των παιχνιδιών της, πάγιο αίτημα της γειτονιάς. Οπως όμως υποστηρίζει το μέλος του τοπικού Συντονιστικού κυρία Αργίνη Ζάννα, «η παραπάνω ανάπλαση θυμίζει Δούρειο Ιππο». «Το προηγούμενο διάστημαο δήμος κώφευε στις αιτήσεις και στις εκκλήσεις μας για μια τέτοιου είδους παρέμβαση , και ο χρόνος που επελέγη γι΄ αυτήν είναι ύποπτος» τονίζει η κυρία Ζάννα.

Οι περίοικοι δεν εφησυχάζουν. Παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουν λάβει για το εύρος της ανάπλασης, έχουν συστήσει άτυπες ομάδες «περιφρούρησης» για να ελέγχουν την πρόοδο των έργων. Ετσι, όπως οι ίδιοι λένε, «αφενός έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο,ότι δεν θα πιαστούμε στον ύπνο,αφετέρου είμαστε προετοιμασμένοι και για τα χειρότερα».

http://tovima.dolnet.gr/default.asp?...1&artId=253063
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:15
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2011, 16:04
  3. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 07:58
  4. Για την εκδρομη της 25ης όσοι θα έρθουν με ΦΕΡΡΥ!!!
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 06:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF