Υπομονή και περαστικά
Υπομονή και περαστικά
Περαστικά φίλε και καλή ανάρρωση ,σωματική και ψυχική.
...ένας παθών σημερινός κι εγώ ( ευτυχώς μόνο με ψυχολογικά τραύματα)![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
περαστικα!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, να είστε καλά![]()
![]()
να ξέρετε πως δεν με πέρνει από κάτω είμαι θετικός άνθρωπος και εύχομαι να μην το πάθει κανένας!!!
μάγκες να προσέχετε περισσότερο, ακόμα και εγώ αν πρόσεχα παραπάνω (άσχετα που η άλλη ήταν ηλίθια και βγήκε με stop) μπορεί και να την γλίτωνα, οδηγείτε αμυντικά γιατί βρισκόμαστε σε ζούγκλα![]()
![]()
ρε συ μου το έδειξε αλλά δεν έπιασε και με παρέπεμψε στην σχολή Καραγκούνη για καλύτερα αποτελέσματαΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Περαστικά Βασίλη ........![]()
![]()
![]()
Πες την αλήθεια τώρα ............... δε μας ακούει κανείς .............. έπεσες για να πάρεις πέναλτυ !!!![]()
![]()
Α ρε Ντιόγκο ......... δεν του τα έδειξες σωστά και χτύπησε το παιδί !!!
![]()
![]()
![]()
περαστικά κι αγύριστα![]()
Περαστικά, υπομονή και πάντα όρθιος από δω και πέρα!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
περαστικά όοολα θα πάνε μια χαρά!
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.