Μια διευκρίνηση πολύ φιλικά: Αντιπαραθέσεις δεν σημαίνει απαταίτητα τσακωμός. Ο όρος χρησιμοποιέιται γαι να περιγράψει μία συζήτηση κατά την οποία διαφορετικές ή/και αντίθετες απόψεις συζητούνται και υποστηρίζονται. Δεν οδηγεί κατά κανόνα σε τσακωμό, εκτός αν τα μέλη που αντιπαρατίθενται οδηγήσουν τη συζήτηση εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
[& κάτι άλλο το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι, δηλαδή οι σοβαρές συζητήσεις γίνονται μέσα στις Αντιπαραθέσεις? Αλλού δεν γίνονται....?
Νομίζω ότι μέχρι τώρα ότι έχω γράψει είναι σαφές. Εγώ ρωτώ, θέλουμε να τσακωνόμαστε? Αν ναι, οκ ας μείνει, αν όχι γιατι? [/B]
Υπάρχουν βέβαια και θέματα ταμπού σε κάθε κοινωνία τα οποία είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πυροδοτήσουν τσακωμό - και έχουν υπάρξει κατά καιρούς στο φόρουμ. Προσωπικά τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί τους και απλά τα προσπερνώ.
Αλλά όσο ταμπού και να είναι ένα θέμα και όσο και αν δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά, θα υποστηρίξω τη συζήτησή του από τη στιγμή που αφορά κάποιους άλλους.