Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

Re: Re: Re: Re: Re: Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    [& κάτι άλλο το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι, δηλαδή οι σοβαρές συζητήσεις γίνονται μέσα στις Αντιπαραθέσεις? Αλλού δεν γίνονται....?
    Νομίζω ότι μέχρι τώρα ότι έχω γράψει είναι σαφές. Εγώ ρωτώ, θέλουμε να τσακωνόμαστε? Αν ναι, οκ ας μείνει, αν όχι γιατι? [/B]
    Μια διευκρίνηση πολύ φιλικά: Αντιπαραθέσεις δεν σημαίνει απαταίτητα τσακωμός. Ο όρος χρησιμοποιέιται γαι να περιγράψει μία συζήτηση κατά την οποία διαφορετικές ή/και αντίθετες απόψεις συζητούνται και υποστηρίζονται. Δεν οδηγεί κατά κανόνα σε τσακωμό, εκτός αν τα μέλη που αντιπαρατίθενται οδηγήσουν τη συζήτηση εκεί.

Υπάρχουν βέβαια και θέματα ταμπού σε κάθε κοινωνία τα οποία είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πυροδοτήσουν τσακωμό - και έχουν υπάρξει κατά καιρούς στο φόρουμ. Προσωπικά τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί τους και απλά τα προσπερνώ.

Αλλά όσο ταμπού και να είναι ένα θέμα και όσο και αν δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά, θα υποστηρίξω τη συζήτησή του από τη στιγμή που αφορά κάποιους άλλους.

Re: Re: Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Το μαγαζί είναι δικό σας, εσείς κάνετε κουμάντο, εσείς έχετε το μαχαίρι ΚΑΙ το ψωμί.
    Τάσο λάθος!
    το moto.gr δεν ανοίκει στους mod, δεν είναι δικό μας μαγαζί. Ανα πάσα στιγμή εγω μπορώ να πάρω το μπούλο....

το κουμάντο το κάνουμε προσπαθώντας να εφαρμόσουμε κανόνες και netiquette (θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω αυτό).
    Τους κανόνες δεν τους βάζει ενας mod με το έτσι θέλω. Για αυτό και ο mike άνοιξε θρεντ, για να ακουστούν απόψεις. (λανθασμένα η άποψη μου, γιατί δεν θα βγεί πουθενα, το του είπα και προσωπικά).

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Και για αθλητικά που θα λέμε;;;;;
    σε φόρουμ για αθλητικά

το netiquete τι ειναι ρε φιλαρακι????
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

MikeG παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το Section Αντιπαραθέσεις πιστεύω πως θα έπρεπε να παραμείνει.Αντιπαραθέσεις μπορούν να υπάρξουν οπουδήποτε σε αυτό το Forum (όπως είπε και ο Γιώργος,εδώ μαλώσανε επειδή βρέθηκε το κλεμμένο Africa,μπορούν να μαλώσουν για οτιδήποτε).Αντιθέτως πιστεύω πως η ύπαρξη αυτού του Section είναι καλή και χρήσιμη γιατί διαχωρίζει τα υπόλοιπα θέματα από το "ξύλο" και κατά δεύτερο λόγο απομυθοποιεί την αντιπαράθεση.Αν η αντιπαράθεση γίνει "παράνομη" τότε θα δεις πως θα αυξηθούν οι τσακωμοί σε όλα τα sections.Το απαγορευμένο βάζει σε πειρασμό...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    οκ mike στο θεμα μας
    1ον η διαφωνία ειναι μεσα στο παιχνίδι του forum
    2ον Ο αλληλοσεβασμούς δεν ειναι κατι που το εχουν ολοι
    3ον το να απαγορεύσεις την αντιπαράθεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    4ον το να ξυρίζεται οτι δεν ειναι κόσμιο (αφήνοντας τα κόσμια), ειναι πάρα πολύ δύσκολο.
    μην κανουμε ομως το λαθος προς χαρειν ευκολίας να ξυρίζουμε οτι μας ζορίζει.
    1- αλιμονο αν δεν ήταν
    2- δυστυχώς, σημερα, ΔΕΝ το έχουν οι 9 στους 10... και έτσι, δεν γίνεται κουβέντα
    3- δημοκρατικά όχι! αλλά εδω δεν γίνονται δημοψηφίσματα. Αν το αφεντικό θέλει, τις κόβει.
    4- έλα μια μέρα στο pc δίπλα μου, να σε βάλω να καθαρίσεις/ διαχωρίσεις τσακωμό 10 σελίδων και τα λέμε για το .. ζόρικο

οσο για το "μοτοσικλετιστικο" του forum, πες μου σε πια ενότητα θα πουμε

για το πως και το γιατι δεν εχουμε πιστα στην ανω χαλανδριτσα,
    γιατι οι πολιτικοι μας δεν φτιάχνουν την ασφαλτο στο αχλαδοκαμπο
    γιατι δεν κατεβάζει το φπα στο κρανος ο υπ. οικονομιας
    γιατι ο μπατσος οταν με σταματαει δεν μου φέρεται καλα επειδη ειμαι μηχανόβοιος
    γιατι η εισαγωγή μοτοσηκλετας απο τριτες χωρες ειναι πιο ακριβή στην ελλαδα απ'οτι στην ιταλία

και αλλα πολλα μοτοσυκλετίστικα που δεν θα καταλήξουν σε πολιτικη αντιπαραθεση
    Οι "αναζητήσεις-προβληματισμοί" γιατι υπάρχουν?

προταση
    ξεκαθαρισμα των υβριστικων τμηματων και παραμονή του θεματος
    μια δυο τρις? κόπια στιγμη θα δουμε οτι το υβριστικο ΔΕΝ ζει, και θα γραψουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με ποιο κοσμιο τροπο.
    αλλα να εινα αμεσο και στεγνα το ξυρισμα χωρις σαλιο.
    Εαν θελει καποιος ντε και καλα να πει την γνωμη του, να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να την πει κοσμια.
    Ειναι δύσκολο χρονοβόρο και ψυχοφθόρο μεν αλλα νομιζω οτι ειναι και σωστο
    Οκ! δέστε το Βϋρωνα και τον Άκη με αλυσίδες μπροστά στο pc, βάλτε τους ένα σωλήνα να τους ταίζουμε ενδοφλέβια και άλλο ενα απο κάτ, στο πωπό, και έτσι να είστε σίγουροι οτι δεν θα ξαναπέσει βρύσιμο. Θα τα πιάνουν όλα εν τη γενέση τους. Έλεος.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    και γιατί, αντί να καταργηθούν οι αντιπαραθέσεις, να μην καταργηθεί η επιτήρηση σε αυτήν την κατηγορία?...

ας είναι ελεύθερο (μόνο αυτό το κομμάτι του φόρουμ) τι θα γίνει δηλ? οκ θα βριστούν 3-6 χρήστες. ε και? μια δυο θα βαρεθούνε και το πράγμα θα έρθει σε ισορροπία από μόνο του.

και γιατί φοβόμαστε τόσο πια τα γαμοστραβιδιομπινελικόματα?
    λες και εκτός πληκτρολογίου δεν βρίζουμε....εδώ μας μάρανε η κοσμιότητα....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, αντίθετες απόψεις θα υπάρχουν πάντα και αλίμονο αν δεν... Αλλιώς θα είμασταν πρόβατα.

Όμως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας διάλογος με αντίθετες απόψεις για το Χ θέμα (για την ασφαλεια στους δρόμους, για τη πίστα, για το μοντελο CFZR-RRR, για τη συμπρεφορά των μπάτσων απέναντι στη μοτοσικλέτα, για τους φόρους στα κράνη , για τα πάντα, κλπ) δεν θα μπορούσε να εκτυλιχθεί μέσα στο Χ θρεντ στην κατάλληλη ενότητα ακόμα και με διαφωνίες και με αντίλογο...( Η ενότητα αναζητήσεις σκέψεις προβληματισμοί γιατί υπάρχει αλήθεια? )

Σώνει και καλά να το μεταφέρουμε σε ειδική ενότητα "αντιπαραθέσεις" με την πρώτη αφορμή ? γιατί εκεί προσφέρεται το έδαφος για να βγούν μαχαίρια? αν δεχτούμε τη θέση ότι οι αντιπαραθέσεις υπάρχουν γιατί εκεί θα πηγαίνουμε μόλις διαφωνήσουμε, είναι σαν να λέμε ότι a priori δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε καμία πολιτισμένη κουβέντα. Sorry, αλλό αυτό βγαίνει στη πορεία.

Εκ του αποτελέσματος ομως αυτό παρουσιάζετα το τελευταίο καιρό και μάλιστα αυξανόμενο, ο τσαμπουκάς και η έλλειψη σεβασμού προς τον διαφωνούντα, δυστυχώς.

Φαίνεται ότι εφοσον πολλοί υπεραμύνονται της ενότητας "αντιπαραθεσεις", αυτό θέλουν, να αναζητούν διαρκώς αφορμή για αντιπαράθεση ή να είναι μονιμως με το δαχτυλο στη σκανδάλη, ετοιμοι, περιμένοντας να εμφανισθεί η ευκαιρεία. Διαφορετικά, δεν θα υπηρχε πρόβλημα ο αντίλογος να διεξαγόταν και σε άλλη ενότητα με σεβασμό στον άλλο που κάθετε απέναντι μας...Και προς θεού, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εδώ και άτομα που να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς και να συζητήσουν με επιχειρήματα και με ευφία.

Να το γυρίσω λίγο αλλιως:
    Παλιότερα, υπήρχε μεριδα χρηστών που - σύμφωνα με απόψεις άλλων - προσέφεραν στο φόρουμ, από την μοτοσικλετιστική διασταση... Μέλη που τώρα, "λείπουν". Οι παλιότεροι το ξέρετε καλά. Και το έχω ακούσει αρκετές φορές. Να υπενθυμίσω (τουλάχιστον αυτή ειναι η εντύπωση που έχω) ότι μέλη σαν και αυτά, αποχώρησαν ή απέχουν πλέον διακριτικά, γιατί σε παλιότερες συζητήσεις περί κρίσεως του φόρουμ είχαν την άποψη ότι "αυτό πλέον ΔΕΝ είναι μοτοσικλετιστικό φόρουμ, είναι κάτι άλλο".

Ωραία? Γράφτηκα στο μοτο γιατί ψαχνομουν για την μοτο. Κάτι ήθελα να βρώ, να μάθω.
    Αν εξαιρέσουμε χρήστες που γράφτηκαν αποκλειστικά και μόνο γιατι ανακάλυψαν ένα χώρο αγγελιών (υπάρχουν παρα παρα πολλά τετοια usernames), το 99% των υπολοίπων γράφτηκε γιατί κάτι ήθελε να ρωτήσει για το μηχανάκι του, γιατί ανακάλυψε μια βάση πληροφοριών ή γιατί βρήκε παρέα για βόλτες.Εσείς γιατί γραφτηκατε, κατά κύριο λόγο?

πως το ανακαλύψατε το μοτο.γκρ? επειδή ψάχνατε ενα ιστοτόπο να πείτε το πονο σας για την πουτάνα τη παγκοσμιοποίηση? Άλλο το ότι στη πορεία σας βγήκε έτσι, βρήκατε βήμα.

έχουμε ένα domain που ακούει στο moto.gr. Αυτός ο τόσο ηχιρός τίτλος τραβά κόσμο για το όνομα του. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να παρέχει πληροφορία και γνώση για τη μοτουσκλέτα, τους ανθρώπους της, τη κουλτούρα γύρω απο αυτό, και τη σύνδεση αυτών των ανθρώπων (βόλτες, ταξίδια κλπ)... Να μπορεί να σταθεί για την μοτο. Αντ'αυτού είναι λίγο από όλα...

Με βάση το παραπάνω, για εμένα, οι "αντιπαραθέσεις" δεν προσφέρουν τίποτα στο χώρο. Δεν προσφέρουν τίποτα στο μοτο.γκρ. Προσφέρουν μόνο χώρο εκτόνωσης σε μερικά μέλη...

Αν είχα το μαχαίρι και το καρπούζι, η ενότητα θα έφευγε. Δεν το έχω και δεν θέλω να το έχω. Αμα ήθελα θα άνοιγα φόρουμ δικό μου. Το μοτο.γκρ δεν είναι μαγαζί των mods.

Με το παρόν ποστ εκφράζω την άποψη μου ως χρήστης, ως Γιάννης, όχι ως mod (και επειδή είμαι προσωρινά mod, δεν σημαίνει ότι η άποψη μου υπερισχύει των άλλων).

Κλείνωντας, όπως είμαι τόσο καιρό χρήστης αγνοώντας ως επι το πλειστον τη συγκεκριμένη ενότητα, έτσι και θα παραμείνω προσπαθόντας να γράφω πράγματα χρήσιμα για την μοτο, για το μοτό, για τους μοτό-βιους.

peace brothers

αλλά μη ξαναδιαμαρτυρειθείτε ότι το μοτο έχει χάσει το χαρακτήρα του

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αν η αντιπαράθεση γίνει "παράνομη" τότε θα δεις πως θα αυξηθούν οι τσακωμοί σε όλα τα sections.Το απαγορευμένο βάζει σε πειρασμό...
    Απο την μία έχει λογική αυτό που λες, αλλά ... σε ξένα φόρα που παρακολουθώ, που δεν έχουν ενότητα αντιπαραθέσεων, γιατί δεν σφάζονται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    και γιατί, αντί να καταργηθούν οι αντιπαραθέσεις, να μην καταργηθεί η επιτήρηση σε αυτήν την κατηγορία?...

ας είναι ελεύθερο (μόνο αυτό το κομμάτι του φόρουμ) τι θα γίνει δηλ? οκ θα βριστούν 3-6 χρήστες. ε και? μια δυο θα βαρεθούνε και το πράγμα θα έρθει σε ισορροπία από μόνο του.

και γιατί φοβόμαστε τόσο πια τα γαμοστραβιδιομπινελικόματα?
    λες και εκτός πληκτρολογίου δεν βρίζουμε....εδώ μας μάρανε η κοσμιότητα....

Μπραβο ρε φιλος... ετσι απλα
    money cant buy me love !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

1) Σώνει και καλά να το μεταφέρουμε σε ειδική ενότητα "αντιπαραθέσεις" με την πρώτη αφορμή ?

2) πως το ανακαλύψατε το μοτο.γκρ? επειδή ψάχνατε ενα ιστοτόπο να πείτε το πονο σας για την πουτάνα τη παγκοσμιοποίηση? Άλλο το ότι στη πορεία σας βγήκε έτσι, βρήκατε βήμα.
    1) μηπως φταιτε ΜΟΝΟ οι μοντς γιαυτο? εσεις μεταφερετε ενα θεμα στις Αντιπαραθεσεις.
    ξαναλεμε, καθαριζεις τα καντηλια και μενει εκει που εχει το θεμα

2) τελικα δεν εχω καταλαβει, να μιλαμε στις γενικες χωρις βρισιδια για την παγκοσμιοποιηση
    ή δεν θα μιλαμε εκτος μοτο πουθενα?

Αν το αφεντικό θέλει, τις κόβει.
    το αφεντικο μαλλον καυχιεται που εχει τοσα μελη, και ενεργα
    σιγουρα κανετε καλο που μιλατε εξ ονοματος του κατ αυτον τον τροπο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    1) μηπως φταιτε ΜΟΝΟ οι μοντς γιαυτο? εσεις μεταφερετε ενα θεμα στις Αντιπαραθεσεις.
    ξαναλεμε, καθαριζεις τα καντηλια και μενει εκει που εχει το θεμα
    ένα θέμα θα μεταφερθεί στις αντιπαραθέσεις όταν ξεφύγει και είναι πλέον δύσκολο να καθαρισθει/περιοριστεί

και γιατί να ξεφύγει εξ αρχής? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΣΙ ΤΟΥΣ 24/7, ρε παιδιά πόσες φορές θα το πούμε??? πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι αυτό ειναι στοιχειώδες?

2) τελικα δεν εχω καταλαβει, να μιλαμε στις γενικες χωρις βρισιδια για την παγκοσμιοποιηση
    ή δεν θα μιλαμε εκτος μοτο πουθενα?
    κάντε ότι θέλετε

το αφεντικο μαλλον καυχιεται που εχει τοσα μελη, και ενεργα
    σιγουρα κανετε καλο που μιλατε εξ ονοματος του κατ αυτον τον τροπο?
    γενικά αναφερόμουν, έτσι λειτουργούν όλα τα φόρα...

Απο την μία έχει λογική αυτό που λες, αλλά ... σε ξένα φόρα που παρακολουθώ, που δεν έχουν ενότητα αντιπαραθέσεων, γιατί δεν σφάζονται?

Δυστυχώς ή ευτυχώς διαφέρει η Ελληνική νοοτροπία από όλες τις υπόλοιπες.Οι Έλληνες είναι πιο θερμόαιμοι και πιο πειραχτήρια και κατά συνέπεια ορισμένες "αθώες" συζητήσεις κάποιες φορές καταλήγουν σε έντονες αντιπαραθέσεις
    Fortis Fortuna Adiuvat

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    road spirit...

επέτρεψε με μου μερικές παρατηρήσεις.

1. To moto.gr ναι μεν έχει μια εξιδείκευση ως προς το αντικείμενο που πραγματεύεται αλλά αυτό έχει τόσο μεγάλη διάδοση σε διάφορα κοινωνικά στρώματα και προσωπικότητες που είναι αναμενόμενο να έχεις και διαφορές. Ακόμα και αν το forum ήταν μόνο τρείς κατηγορίες που θα έλεγαν σαν επικεφαλίδα... Μηχανικά, Τεχνική οδήγησης, Μοτοσυκλέτα.

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε οτι η κατηγορία απο μόνη της σαν επικεφαλίδα δεν είναι μέτρο πρόληψης;.. Είναι σαν να έχεις 3 αίθουσες για όλο το κοινό σε ενα κτίριο, που εισέρχονται για συζητήσεις μόνο επί 3 θεμάτων.. Ποιός σου διασφαλίζει οτι εκείνοι που θα μπούν δεν θα βριστούν - ξεκατινιαστούν ακόμα και μόνο για το τι η μηχανή του είναι καλύτερη και ο άλλος είναι (βάλε εσύ χαρακτηριστικά εδώ).

Είναι αφελές να λέμε οτι μια κατηγορία συζητήσεων μόνο με το όνομα της καθορίζει και το τι γράφεται εκει μέσα και είναι και αποκλειστικά υπεύθυνη η κεφαλίδα για αυτό.

2. Σε ενα κοινωνικό forum (γιατί όλα τέτοια είναι) που έχεις απο 2 μέχρι 3.000 μέλη ΕΝΕΡΓΑ (ας αφήσουμε τις εγγραφές κατά μέρος) είναι λογικό να χρειάζεται 24/7 επίβλεψη και να έχει πληθώρα και δύσκολο έργο η ομάδα των συντονιστών. Αλλά αυτή είναι και η δουλειά τους φίλε μου. Αν δεν προλαβαίνουν ίσως να χρειάζονται και άλλοι. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία οτι πρέπει να ισοπεδώνονται καταστάσεις επειδή δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι... το να είσαι συντονιστής σίγουρα είναι εθελοντικό αλλά συνάμα είναι και υποχρέωση. Αν δεν μπορείς δεν το κάνεις... τόσο απλό είναι.

3. Απο το 97 (απο τότε που είχε φέρει το web στον κόσμο η Compulink και κάποιες άλλες εταιρίες νωρίτερα απο αυτήν) είχα την τύχη να διαχειρίζομαι χώρους και forums. Κάποια απο αυτά (όπως το HDC ---Hackers.com , το PCW.GR σήμερα, το ECFPO.gr κτλ..) αριθμούσαν απο δεκάδες μέχρι και δεκάδες χιλιάδες μέλη. Κάποια στιγμή και εκεί τα πνεύματα ξέφευγαν και πολύ μάλιστα... χρήστες έτρωγαν πόρτες , μηνύματα καθαριζόντουσαν ανά 10 λεπτά κτλ...

Όμως σε κάθε περίπτωση το σημείο αναφοράς ΠΑΝΤΑ... ΜΑ ΠΑΝΤΑ.. ήταν ένα πλαίσιο κανόνων που διαφύλατε τόσο το forum και τις πράξεις των συντονιστών διαχειριστών όσο και τους ίδιους τους χρήστες καθώς αρκετοί δεν έχουν την κριτική ικανότητα να βρούν τα όρια τους. Άρα έπρεπε κάποιος να τους τα θέτει προς όφελος των πολλών. Όπως και στην πραγματική κοινωνία και συζητήσεις. Δυστυχώς πάντα κάποιος πρέπει να κάνει το "φύλακα". Για αυτό και το κάνει σύμφωνα με προσδιορισμένους κανόνες.

Το moto.gr δεν έχει τέτοιους.... ούτε αποδέχεται κανείς κάτι ανάλογο όταν κάνει εγγραφή πέρα απο το τυπικό που έχει να κάνει με ποινικώς κολάσιμες πράξεις. Ετσι είναι αναπόφευκτο οτι κάθε φορά που κάποιος θα επεμβαίνει για σωστή διαχείριση να υπάρχει αμφισβήτηση και γκρίνια.

Λέτε συνέχεια για άλλα forums και άλλες κοινότητες που δεν τσακώνονται κτλ.. ποιός το είπε αυτό;... θες να έρθεις μια βόλτα απο τα παραπάνω που είπα να δείς τι γίνεται; Μόνο που εκεί είναι απόλυτο το πως πρέπει να γίνει χρήση των συζητήσεων. Αν κάποιος παρεκκλίνει τρώει την πόρτα και λέει και ευχαριστώ. Χωρίς ανάγκη εξηγήσεων και γκρίνιας... μια αναφορά στους κανόνες και τέρμα.

Έχει εγερθεί ένα θέμα με το ποιά κατηγορία πρέπει να μείνει και πώς να μείνει κτλ... που είναι παντελώς ανόητο για μένα. Γιατί αν φύγουν οι αντιπαραθέσεις, δεν θα χαθεί η νοοτροπία των τσακωμών ... είναι αναμενόμενη... θα πάει στις Γενικές ή στους προβληματισμούς (δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει γίνει και αυτό). Αντί λοιπόν να κυνηγάμε την ουρά μας κάθε φορά... δεν κάθόμαστε όλοι μαζί ή ακόμα καλύτερα για μένα... ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ... να ορίσουν μερικούς κανόνες κατά πως θέλουν να είναι το moto.gr και να τελειώσει το ποιός λέει τι και γιατί αυτό και γιατί εκείνο;

Και μετά πραγματικά όποιος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

το moto.gr δεν ανοίκει στους mod, δεν είναι δικό μας μαγαζί. Ανα πάσα στιγμή εγω μπορώ να πάρω το μπούλο....
    Ναι, ρε Γιάννη.
    Το γνωρίζω, απλά εννοούσα ότι το μαγαζί ανήκει σε κάποια αφεντικά και ότι αποφασίσουν εκείνοι, αυτό θα γίνει.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πειτε μου σε ποια κατηγορια να το εβαζα;;;
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2011, 22:32
  2. λεω να καταργηθει το ασυμβιβαστο
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 07:32
  3. χμμ βρε λες να αλαξω κατηγορια????
    από nikostz9 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 14:11
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:54
  5. Μήπως πρέπει να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία για...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 22:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF