Τελικά δεν πρέπει να ταξιδεύουμε μόνοι μας.......Κρίμα για το παιδί...Άκου 4 χρόνια......![]()
Τελικά δεν πρέπει να ταξιδεύουμε μόνοι μας.......Κρίμα για το παιδί...Άκου 4 χρόνια......![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Κι εγώ... είμαι ο μόνος ο οποίος υποψιάζομαι άλλα πράγματα!![]()
Το να μην έχει αντιληφθεί κανείς μα κανείς ένα μηχανάκι μαζί με έναν νεκρό άνθρωπο για 4 χρόνια μου φαίνεται εντελώς αδιανόητο. Ειδικά από τη στιγμή που ήξεραν οι δικοί του ότι πήγαινε να αγοράσει μηχανάκι από τη Χαλκίδα. Προσωπικά ίσως και λόγω επαγγέλματοςκάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία. Ότι και να ναι πάει ο άνθρωπος πάντως και αυτό έχει σημασία.
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο alximisti. Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη..!!
Ο τύπος είχε πάει στην χαλκίδα με φίλο του (ο οποίος οδηγούσε μπροστά από αυτόν αμάξι)
και στην στροφή που εμφανίστηκε ότι έφυγε εκτός δρόμου ο φίλος του είδε ότι δεν τον ακολουθούσε πλέον αλλά "υπέθεσε" ότι πήγε από άλλο δρόμο...
Και καλά αφού συνέχισε και έφτασε αθήνα γιατί δεν πήρε ένα τηλέφωνο το φίλο του να δεί αν έφτασε σπίτι του?
Οι δικοί του δεν ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του??
Επίσης εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός ότι η μηχανή που τραβήχτηκε από τα βάτα με την βοήθεια ανδρών της express service βρέθηκε με τα λάστιχα ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ μετά απο 4 χρόνια...
Υπάρχουν πολλά κενά στην όλη υπόθεση και νομίζω είναι εμφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει...
o iatrodikasths θα αποφανθειΑρχικά δημιουργήθηκε από apistos
Υπάρχουν πολλά κενά στην όλη υπόθεση και νομίζω είναι εμφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει...
πολλα σεναρια βρε παιδια το πως κ τι αυτος κ η ψυχουλα του το ειδε κ το "εζησε" οσο εζησε κριμα πηγε "σα το σκυλι στ αμπελι"ουτε στους εχθρους μας τετοιο τελος
george
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
o iatrodikasths θα αποφανθει
Μετά από 4 χρόνια το μόνο που μπορεί να κάνει ο ιατροδικαστής είναι να εντοπίσει τυχόν κατάγματα από την πτώση...![]()
Πάντως και εμένα από τα φευγαλέα πλάνα της τηλεόρασης το ΚΤΜ δεν μου έδωσε την εικόνα μιας μηχανής παρατημένης στο ύπαιθρο επί 4 χρόνια... Κάτι δεν μου κάθησε καλά...Μόνο αίσθηση είναι όμως και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.
Ας ελπίσουμε ότι η Αστυνομία θα το ψάξει λίγο ψυλλιασμένα και δεν θα κλείσουν τον φάκελλο με συνοπτικές διαδικασίες... Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα είναι η πρώτη φορά που ακούω για τέτοιο περιστατικό σε βατό σημείο και 4-5 μέτρα από πολυσύχναστο δρόμο.... Κρίμα....
Τα λάστιχα τα είδατε. Την κάτάσταση του ΚΤΜ επίσης.. Τον άνθρωπο που ήταν 4 χρόνια άθαφτος τον είδε κανείς?
Μην αρχίζετε τις συνωμοσιολογίες να χαρείτε. Εκτός και ο ιατροδικαστής και όσοι επιληφθούν του τραγικού συμβάντος είναι τόσο καφενέια που να μην μπορούν να εκτιμήσουν έστω και κατά προσέγγιση πότε έχασε τη ζωή του ο συνάδελφος.
Τραγικό...Ας αναπαυτεί η ψυχή του ακόμα και τόσο αργά.
το κτμ επρεπε να ειχε γινει δεντρο και αυτο ηταν λες και το βγαλανε απο το πλυντηριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τα λάστιχα τα είδατε. Την κάτάσταση του ΚΤΜ επίσης.. Τον άνθρωπο που ήταν 4 χρόνια άθαφτος τον είδε κανείς?
Μην αρχίζετε τις συνωμοσιολογίες να χαρείτε. Εκτός και ο ιατροδικαστής και όσοι επιληφθούν του τραγικού συμβάντος είναι τόσο καφενέια που να μην μπορούν να εκτιμήσουν έστω και κατά προσέγγιση πότε έχασε τη ζωή του ο συνάδελφος.
Τραγικό...Ας αναπαυτεί η ψυχή του ακόμα και τόσο αργά.
σε γκαραζ να το ειχε 4 χρονια καποιος σε τετοια κατασταση δεν θα εβγαινε