Έτσι είναι...ήτανε μια φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πάντως ο υπερτεράστιος Νίκος, ήταν και θα είναι μοναδικός για όλους
![]()
Έτσι είναι...ήτανε μια φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πάντως ο υπερτεράστιος Νίκος, ήταν και θα είναι μοναδικός για όλους
![]()
για οσους ενδιαφρονται στον 105,5fm καθε κυριακη ο γιος του ΞΥΛΟΥΡΗ εχει καποια εκπομπη.ειναι και αυτος καλος λυραρης.πρωι ενια ή δεκα.
ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ εφυγε ηταν μοναδικος και μεγας ως ανθρωπος και ως μουσικος,υπαρχει ομως αξιολογο υλικο παιδια.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Τα Ανώγεια ανήκουν στο νομό Ρεθύμνου, και βρίσκονται στα όριά του με το νομό Ηρακλείου. Είναι 60 χλμ οδικώς από την πόλη του Ρέθυμνου και 30 χλμ οδικώς από την πόλη του Ηρακλείου.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ρε παιδιά, τελευταία φορά που πήγα Κρήτη, τα Ανώγεια ήταν στον Νομό Ηρακλέιου.
Είναι πιο κοντά στο Ρέθυμνο όμως από ότι στο Ηράκλειο.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
στελιο,ελεγα να απαντησω για αποκατασταση της αληθειας αλλα τη δουλεια εχει ενας μοραιτης στη μεγαλονησο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τα Ανώγεια ανήκουν στο νομό Ρεθύμνου, και βρίσκονται στα όριά του με το νομό Ηρακλείου. Είναι 60 χλμ οδικώς από την πόλη του Ρέθυμνου και 30 χλμ οδικώς από την πόλη του Ηρακλείου.
![]()
[SIZE=3]Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Ν Ι Κ Ο Σ Ξ Υ Λ Ο Υ Ρ Η Σ
Tι περίεργο χτες το πρωί, πράγματι!
Βάζω το κοπέλι στο αμάξι, μπαίνω και εγώ και μου λέει " Μπαμπά, βάλε να ακούσουμε το Νίκο τον Ξυλούρη που μου αρέσει..."
Ακόμα θυμούμαι σαν κοπέλι και εγώ την δημόσια συναυλία που έδωκε στο λιμάνι των Χανίων ένα καλοκαίρι...
Ψυχή μωρέ, ψυχή!
Άλλοι αθρώποι, άλλες εποχές...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Όπως είχα γράψει και εδώ
Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, περίπου στα 5 μου, κάθε τέτοια μέρα απλά νιώθω άσχημα και με βγάζει στο κλάμα.
ειχα ακουσει μια ιστορια που αφορουσε τον μπαμπα ΞΥΛΟΥΡΗ απο το γιο του το ΓΙΩΡΓΟ ΞΥΛΟΥΡΗ.
καποτε λοιπον ο νικος ξυλουρης τργουδουσε σε ενα μαγαζι και συχνα πυκνα το επισκεπτοταν ενας συγγενης του ο οποιος ηταν ζαρακιας και ολο του ζητουσε δανεικα με το προσχημα οτι η γυναικα του εχει καρκινο κανει θεραπειες κατι τετοια τελος παντων,τα οποια ηταν περα για περα ψεματα γιατι ο τυπος τα παιζε ζαρια.
ο ξυλουρης παντα κατι του εδινε λοιπον και ποτε δεν τον εδιωξε ετσι.
καποια στιγμη ο γιος του του λεει λοιπον "ρε πατερα ο θειος ειναι ζαρακιας σου λεει ψεματα οτι τα θελει για τη θεια που ειναι αρρωστη δεν το καταλαβαινεις?"
και ο μπαμπας ξυλουρης του λεει
"το ξερω, αλλα αν εστω και μια φορα απο αυτες μου πει την αληθεια?"
"αλλοι ανθρωποι αλλες εποχες" που ειπε και ενα κοπελι παραπανω ή αλλοι ανθρωποι αλλες εποχες που λεω γω
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Μεγάλος άντρας...
Αλλά και ο Αντώνης, άξιος συνεχιστής της παράδοσης.
Και μου αρέσει που τιμά σε κάθε ευκαιρία τον αδερφό του..
![]()
Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπώ την Κρήτη και τη μουσική της. Για 2 χρόνια (δούλευα Ηράκλειο) κάθε Κυριακή είχε μοναχική μηχανάδα ως τα Ανώγεια για κρασί, αντικρυστό και μακαρονάδα!!!
Ο Νίκος Ξυλούρης πάντα ζωγράφιζε και ακόμη το κάνει, με νότες την Κρητική κουλτούρα.
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
"Και να αδερφε μου", ενα τραγουδι που συνεχως με ανατριχιαζει, καθώς παρατηρώ την κατάντια της ελληνικής μουσικής σήμερα!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jR9jQ...eature=related
Αγαπημενο μου τραγουδι .
και κατι απο μενα σε αλλη version. http://www.youtube.com/watch?v=9W7K9lybuPQ
Παιδια ....ειναι σαν να ζει εδω στην Κρητη ο Αρχαγγελος !!!
Αυτό το βιντεάκι λέει πολλά..![]()
θα το πόσταρα τώρα.. το αγαπημένο μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από furious4bikez
αν μου επιτρεπεται και μενα.....
http://www.youtube.com/watch?v=L-UQV...eature=related![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
http://www.youtube.com/watch?v=rTyfgAwomJk
Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου
Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...
Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά
Το κομμάτι αυτό το άκουσα για πρώτη φορά φαντάρος στον Έβρο όταν υπηρετούσα το '91 !
Ακούστε το!![]()