Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: σφαίρες από εδώ....σφαίρες από εκεί......Σικαγο γίναμε !!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Εγώ πάντως -αυτήν τουλάχιστον την φορά- δεν νομίζω ότι πυροβόλησε άδικα. Ενιωσε να απειλείται ενώ οι άλλοι ήταν σε διαδικασία επίθεσης...

Αν και το λάθος του ήταν ότι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο για το πώς θα έπρεπε να ενεργήσει, δεν του δίνω άδικο.
    Και αφού έριξε που έριξε στον αέρα, θα μπορούσε να ρίξει και καμία στα λάστιχά τους και να τους καθηλώσει μεχρι να έλθουν οι υπόλοιποι και να τους τσιμπήσουν...

έρε, μπο@στη μου και κάνανε οι τσόγλανοι κάτι τέτοιο στην αμερική...
    Εξακολουθείς να μην θες να καταλάβεις που ζεις.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εξακολουθείς να μην θες να καταλάβεις που ζεις.....
    Μπορεί και να έχεις δίκιο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    πες πως ειμαι με την μηχανη περναει ενα φιατ με ακουμπαει με ριχνει κατω καε φευγει σηκωνομαι και τι να δω σπασμενο φαιρινγκ και καθρεπτη, τα μου@#%$ την κανουν και τους κυνηγώ, τους σταματαω αλλαζουμε γαλλικα και σαν κοτες ,αφου εγω ενας και αυτοι 3. πανε να με δειρουν κιολας τους λεω αστυνομια καντε πισω και μου λενε στα αρχιδια μας μπατσε θα σε γαμ@#$%%$ τι κανω?
    σωστα επρεπε να τους παρω απο πισω να καλεσω το 100 και να τους τσιμπισει. μα ομως που δεν το κανω επειδη βλεπω να με εγκαταλειπει και τρελαίνομαι και ειμαι στο σημειο 0, τι κανω?η απαντηση ειναι απλη ,τιποτα καθομαι και τις τρωω και οσες αντεξω.και μετα θα απο καιρο αλλος ενας μπατσος που θα τα γραψει στα αρχιδια του και οταν θα τον χρειαστουμε δυναμικο γιατι μας κλεβουν την μηχανη και θα του λεμε πιαστον φευγει θα μας πει με απαθεια μου δινετε λιγο την ταυτοτητα.οταν ειμαστε εξω απο τον χορο λεμε πολλα.
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    σωστα επρεπε να τους παρω απο πισω να καλεσω το 100 και να τους τσιμπισει. μα ομως που δεν το κανω επειδη βλεπω να με εγκαταλειπει και τρελαίνομαι και ειμαι στο σημειο 0, τι κανω?η απαντηση ειναι απλη ,τιποτα καθομαι και τις τρωω και οσες αντεξω.και μετα θα απο καιρο αλλος ενας μπατσος που θα τα γραψει στα αρχιδια του και οταν θα τον χρειαστουμε δυναμικο γιατι μας κλεβουν την μηχανη και θα του λεμε πιαστον φευγει θα μας πει με απαθεια μου δινετε λιγο την ταυτοτητα.οταν ειμαστε εξω απο τον χορο λεμε πολλα.

αλλα αφου το εχεις το κουμπουρι μεσα απο το σακακι (και ας εισαι εκτος υπηρεσιας, δλδ χωρις ασυρματο-συναδελφο-ενισχυσεις) λες "και δεν κανω τον τσαμπουκα μου? το πολυ πολυ να χρειαστει να πυροβολησω στον αερα..."

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Από εδώ αρχίσαμε
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 359
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 20:56
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 02:28
  3. τρέχει κανείς απο εδω πέρα;
    από sporky στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 12:26