Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Varadero Riders

Απλα βλεπετε την μεγαλη μεριδα του αγοραστικου κοινου σε αυτα τα μηχανακια και δυστυχως βλεπετε τα χαλια της ελληνικης πραγματικοτητας ...της ελλειψης πληροφορησης κλπ κλπ!

Οντως δεν φταινε τα μηχανακια!

φυσικα και δεν φταινε τα μοτορια...αλλα αυτοι οι ανεγκεφαλοι που τα καβαλανε.. δεν ξερω γιατι αλλα οταν βλεπω varadero να ερχεται ετοιμαζομαι για να δω επειδηξη μοδας που φυσικα εκει δεν φορανε κρανος.. τι ειπα παλι? λετε γιαυτο?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis

Η Varadero και όπως όλες οι μοτοσικλέτες έχουνε φτιαχτεί και σχεδιαστεί από κάποια εργαστήρια, είτε αυτά ανήκουν στους 4 μεγάλους Ιάπωνες είτε στον Γερμανό (όχι αυτόν με τα κινητά...) για κάποια συγκεκριμένη χρήση και για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό!

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν στην αγορά κάποιες τάσεις και κάποιοι μύθοι.
    Για παράδειγμα οι moto Super Sprort (SS) οι Enduro, οι Sport Touring (ST) και οι Motocross καλώς ή κακώς απευθύνονται κυρίως σε μικρότερες ηλικίες.

Οι μοτοσικλέτες τύπου Touring (συμπεριλαμβανομένης και της XL1000V Varadero), oi Naked kai Super Motard πάλι καλώς ή κακώς απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Και τέλος υπάρχει και η τρίτη περίπτωση, αυτή των Custom (για παράδειγμα η VT7500C4) που είναι για όλες τις περιπτώσεις.

Ξεκαθαρίζω την θέση μου ότι δεν συμφωνώ με αυτή τη κατηγοριοποίηση και με κάθε είδους λίστες και κατηγορίες γιατί στον χώρο της μοτοσικλέτας δεν χωράνε τέτοια πράγματα.
    Ο καθένας οδηγάει και επιθυμεί αυτό που πραγματικά νιώθει ότι του ταιριάζει και επιπρόσθετα ο καθένας από εμάς στο forum γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον κάτοχο αυτοκινήτου ή μηχανής ότι την μοτοσικλέτα την ερωτεύεσαι μάγκα μου.
    Την βλέπεις και σε τσιμπάει την καρδούλα και το πρώτο σύμπτωμα είναι πότε θα την ξαναδείς και ψάχνεις να βρεις τον τρόπο (€) για να την κατακτήσεις (αγοράσεις) και να την κάνεις δικιά σου (νομίζεις στην αρχή για πάντα) αλλά πάντα στην πορεία ερωτεύεσαι καμιά άλλη πιτσιρίκα ή μετρέσα και θέλεις να ξενομαμήσεις......
    Επομένως μιλάμε για έρωτα και μια κατάσταση που στους ''άλλους'' δεν είναι φυσιολογική.

Τώρα όσον αφόρα το θέμα αυτό (για τους κάτοχους της Varadero) είναι απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα.

Και στις τρεις κατηγορίες (που και πάλι λέω ότι δεν τις αποδέχομαι, αλλά καλώς ή κακώς υπάρχουνε και ζούνε ανάμεσα μας) υπάρχουνε συνειδητοποιημένοι αναβάτες, αλλά υπάρχουνε και ταγάρια....
    Μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει οδηγό μηχανής SS ταγάρι ξεκράνοτο, με σκαρπίνι και μεταξωτό ζακετάκι.....
    Μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει ποτέ αναβάτη-κάγκουρο σε Super Motard με περιβολή τρελής αδελφής.
    και μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμα παραδείγματα αλλά νομίζω ότι ο καθένας ξεχωριστά έχει αποκρυσταλλώσει απόψη και ξέρει πολύ καλά μέσα του τι γίνεται στους δρόμους και στα cafe με τις γκόμενες (moto) παραταγμένες η μία δίπλα στην άλλη (όλες ντυμένες, μακιγιαρισμένες και φιλήδονες)

Το θέμα του κράνους αλλά και γενικότερα του εξοπλισμού ενός συνειδητοποιημένου αναβάτη είναι πικρή ιστορία στην Ελλάδα.
    Αντικίνητρο είναι οι παράλογες τιμές (αν όχι για όλους για τους περισσότερους σίγουρα)
    Αιτία είναι η εν γένει έλλειψη οδηγικής παιδείας σε όλους τους οδηγούς (και σε αυτόν που δεν φορά κράνος και σε αυτόν που δεν φοράει ζώνη)
    Αιτία είναι το ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι πολύ θερμό σε σχέσημε τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης (αλλά σίγουρα δεν είναι δικαιολογία) είναι απλά ακόμα ένας λόγος - δικαιολογία για να μην το φοράνε ορισμένοι.

Οι οδηγοί των Varadero είναι και αυτοί χωρισμένοι σε υποκατηγορίες (όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια) αλλά και όλοι οι αναβάτες των υπόλοιπων moto.
    Υπάρχουνε αυτοί που τους προέκυψε η Varadero (ή οποιαδήποτε άλλη moto)
    Υπάρχουνε όμως και αυτοί που είναι τρελά ερωτευμένοι με την μηχανή τους είναι ώριμοι οδηγοί (καμία σχέση η ωριμότητα με την ηλικία) και συνειδιτά την επέλεξαν. Αυτοί όποια μηχανή και να ερωτευόντουσαν θα την οδηγούσανε σωστά, θα φορούσανε ΠΑΝΤΑ κράνος και θα είχανε τον κατάλληλο εξοπλισμό και δεν θα κάνανε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ (την μηχανή σε μία ρόδα κτλ κτλ )

Δεν είναι τσόγλανος αυτός που τρυπάει η μεταποιεί την εξάτμιση για να προκαλέσει όχι μόνο θόρυβο, αλλά και τα ήδη τσιτομένα νεύρα των συμπολιτών μας;

Δεν είναι επικίνδυνος για τη ''δημόσια υγεία'' αυτός που κάνει σφήνες με ταχύτητα ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα;

Δεν είναι ανέραστος και κομπλεξικός αυτός που τρέχει υπερβολικά έξω ή δίπλα στα καλοκαιρινά cafe για να τον προσέξει καμιά μουνίτσα;

Δεν είναι προβληματικός αυτός που επειδή φόρτωσε πάνω στη μηχανή του κάποια που φοράει φουστίτσα τύπου κουραδοκόφτη πατάει το γκάζι σαν μανιασμένος και οδηγάει νευρικά είτε για να μην βλέπουνε οι υπόλοιποι τον κώλο της καλής του, είτε για να τον δούνε (αυτή είναι άλλου τύπου ανωμαλία)

Δεν ξέρω αν γίνομαι γραφικός αλλά στο δικό μου το μυαλό αυτή είναι η ενεστώσα μοτοσικλετιστική Ελληνική πραγματικότητα.
    Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους οδηγούς της Varadero αλλά σε Ο Λ Ε Σ τις moto σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
    Επομένως για το περίφημο κράνος των Varaderiston κάπου υπάρχει ο μύθος και κάπου η πραγματικότητα.

Σας μιλάει κάποιος που πατάει σε λίγο τα 32 είναι παντρεμενίδης και οδηγάει μηχανή - μηχανάκι από τα 15 (χωρίς να σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό)
    Ανήκω σε αυτούς που η Varadero είναι όνειρο ζωής και την θέλω όσο τίποτα άλλο εδώ και 5 χρόνια....
    Διάφορες ατυχίες με ανάγκασανε να παραμείνω και να ''βολευτώ'' με μικρά μηχανάκια.
    Αυτό το διάστημα είμαι με ένα Piaggio X9 250 Evolution και ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ σε περίπου ένα μήνα θα είμαι με μια καινούρια Varadero που τόσο πολύ θέλω, όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν πάρω όμως την μηχανή αυτή, ήδη από το Πάσχα πήρα 2 μοτοσικλετιστικά jacket, γάντια, μπότες και ειδικό φαρμακείο για Moto (έχει κάτι υπέροχα, έτοιμα και πλήρη η michelin) και τα 2 χιλιάρικα που έχω στην άκρη είναι 1000 προκαταβολή και 1000 για 2 καλά κράνη.

Μάγκες παντού και πάντα υπάρχουνε κοπριές και σωστοί αναβάτες. Αφήστε τους άλλους να σας δώσουνε τον χαρακτηρισμό (αρκεί και αυτοί να είναι σωστοί και ώριμοι οδηγοί μοτοσικλέτας)

Αυτά προς το παρών και ελπίζω να μη σας κούρασα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis

................................

Αυτά προς το παρών και ελπίζω να μη σας κούρασα.

Εχεις πολυ δικιο σε ΟΛΑ αυτα που λες!

Σε ολες τις κατηγοριες υπαρχουν "καλοι" και "κακοι"!
    Ολοι εχουν "δικαιωμα" να παρουν την μηχανοι που τους κανει "κλικ"!

Ξεχνας απλως (οχι εσκεμμενα φανταζομαι) την "κοινωνικη" προεκταση της κατοχης καποιου μεγαλης αξιας "αντικειμενου" ...
    Και ειδικα στην Ελλαδα ...

Ειναι σιγουρο, πως αρκετοι ΚΑΛΟΙ (απ' ολες τις αποψεις) οδηγοι εχουν Porche ή SLK (πχ).
    Το σιγουροτερο ομως ειναι οτι τουλαχιστον ενα 90% των κατοχων ενος τετοιου αυτοκινητου, ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΙ και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ!

Ετσι λοιπον και στον δικο μας χωρο, παλιοτερα το Status Symbol ηταν η (ακριβη τοτε) Αφρικα και ειχαμε την φυλη των "Αφρικανων".

Οι ιδιοι αυτοι "Αφρικανοι" αργοτερα, φυγαν απο την "ξεπεσμενη" στ ματια τους πια, Αφρικα και πηγαν προς το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Varadero και τις BMW!

Ειναι (δυστυχως) ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο, που κακοχαρακτιριζει και τους "αλλους" (τους λιγοτερους), τους συνειδητοποιημενους οδηγους.

ΜΗΝ σε στεναχωρει ομως αυτο (οσο ειναι δυνατον) και κυριως ΜΗΝ μπαινεις στον κοπο να υπερασπιστεις την ΚΑΚΗ πλειοψηφια, στο ονομα της μηχανης που αγαπας.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ !!!

Πορευσου εν ειρηνη μαζι της ...

ΥΓ: Πριν κανα δυο μηνες, στο Δελεαρ που μαζευομαστε, ηρθε ενας Varaderisti (με ζελε στο μαλι), να μου μιλησει.
    Μου ειπε οτι ειδε τα κρανη, κι εχει κι αυτος μηχανη (μου την εδειξε), και ρωταγε για το Forum.
    Του απαντησα για το πως μπορει να μπει, αλλα οταν αρχιζει και μου ΕΞΗΓΕΙ για να ΚΑΤΑΛΑΒΩ, γιατι ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ, του ειπα ειτε να ΜΗΝ τολμησει να πει κατι τετοιο στο Forum, ειτε να ΜΗΝ μπει καθολου.
    Επισης εκοψα και την κουβεντα μιας και προφανως ειχα να κανω με "στοκο" !!!

Ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα που εχω για "αυτους"!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Χρήστο, σίγουρα δε μιλούσες με τον Πανουργιά ?? Τότε δεν είχε το XX ακόμα!

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Χρήστο, σίγουρα δε μιλούσες με τον Πανουργιά ?? Τότε δεν είχε το XX ακόμα!

Ειχε ζελε στο μαλι ???

:rotflmao:

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    επιτέλους ......................

να; μια σελίδα με σοβαρές απόψεις εμπεριστατωμένες που αναδικνύουν την ελληνικήν γλώσσα...

επιτέλους λέγω αγαπητοί συμφορουμήτες υπάρχουν και μερικού εξ υμών που είναι διατεθειμένοι να προβούν εις την εκφρασιν εμπεριστατωμένης άπόψεως περί των κοινών ...

νιώθω ευτυχής αγαπητοι αδελφοί καθώς μέσα στο σκοτεινό τούνελ αυτόυ του φλόρουμ υπάρχετε εσείς που εκφράζετε την ακαίρεα σκέψη και τον λόγο...

και δεν χρειάζεται να αναφαρθώ είς τους ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ....
    και τους VARADERIOYS

που όπως λέγει ο εν χριστώ αδελφός
    είναι ξεπερασμένοι...

μπράβο αγαπητέ

είμαι ένθερμος υποστηρικτής των απόψεών σου

και η ζωή συνεχίζεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εχεις πολυ δικιο σε ΟΛΑ αυτα που λες!

Σε ολες τις κατηγοριες υπαρχουν "καλοι" και "κακοι"!
    Ολοι εχουν "δικαιωμα" να παρουν την μηχανοι που τους κανει "κλικ"!

Ξεχνας απλως (οχι εσκεμμενα φανταζομαι) την "κοινωνικη" προεκταση της κατοχης καποιου μεγαλης αξιας "αντικειμενου" ...
    Και ειδικα στην Ελλαδα ...

Ειναι σιγουρο, πως αρκετοι ΚΑΛΟΙ (απ' ολες τις αποψεις) οδηγοι εχουν Porche ή SLK (πχ).
    Το σιγουροτερο ομως ειναι οτι τουλαχιστον ενα 90% των κατοχων ενος τετοιου αυτοκινητου, ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΙ και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ!

Ετσι λοιπον και στον δικο μας χωρο, παλιοτερα το Status Symbol ηταν η (ακριβη τοτε) Αφρικα και ειχαμε την φυλη των "Αφρικανων".

Οι ιδιοι αυτοι "Αφρικανοι" αργοτερα, φυγαν απο την "ξεπεσμενη" στ ματια τους πια, Αφρικα και πηγαν προς το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Varadero και τις BMW!

Ειναι (δυστυχως) ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο, που κακοχαρακτιριζει και τους "αλλους" (τους λιγοτερους), τους συνειδητοποιημενους οδηγους.

ΜΗΝ σε στεναχωρει ομως αυτο (οσο ειναι δυνατον) και κυριως ΜΗΝ μπαινεις στον κοπο να υπερασπιστεις την ΚΑΚΗ πλειοψηφια, στο ονομα της μηχανης που αγαπας.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ !!!

Πορευσου εν ειρηνη μαζι της ...

ΥΓ: Πριν κανα δυο μηνες, στο Δελεαρ που μαζευομαστε, ηρθε ενας Varaderisti (με ζελε στο μαλι), να μου μιλησει.
    Μου ειπε οτι ειδε τα κρανη, κι εχει κι αυτος μηχανη (μου την εδειξε), και ρωταγε για το Forum.
    Του απαντησα για το πως μπορει να μπει, αλλα οταν αρχιζει και μου ΕΞΗΓΕΙ για να ΚΑΤΑΛΑΒΩ, γιατι ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ, του ειπα ειτε να ΜΗΝ τολμησει να πει κατι τετοιο στο Forum, ειτε να ΜΗΝ μπει καθολου.

Αγαπητέ μου φίλε και συμπορευτή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μάλιστα ΕΠΑΥΞΑΝΩ

Σίγουρα κάποια ''αντικείμενα λατρείας'' κάποιοι τα χρησιμοποιούνε ως την προέκταση του κεφαλιού τους (του κάτω φυσικά).
    Κομπεξαρισμένοι, νεόπλουτοι (με την κακή έννοια βεβαίως - βεβαίως), συνήθως ανέραστοι και επιδειξιμανείς προβένουνε σε τέτοιου είδους αγορές για πλάκα.
    Αγοράζουνε την Porche, την Lotus, την Varadero και το CBR1000RR Fireblade έτσι για πλάκα....όπως αγοράσουμε εμείς ένα κινητό δεύτερης κατηγορίας...

Εμείς (οι πιο πολύ τουλάχιστον) για να πάρουμε την μηχανή που έχουμε μέσα στην καρδιά μας, στο μυαλό μας και μέσα στα όνειρα μας (είτε τα κάνουμε στον ξύπνιο μας, είτε στον ύπνο μας) κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι, στερούμαστε 2-3-4 χρονάκια πράγματα που για άλλους είναι αυτονόητα και με πάρα πολύ απλά Ελληνικά ΞΕΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ πάνω στην μουνάρα με τις 2 ρόδες.

Ο ΛΕΛΕΣ που οδηγάει όμως το νέο του ακριβό απόκτημα κατ' εμέ είναι απόλυτα δυστυχής. Δεν τον γεμίζει, δεν είναι αυτό που περίμενε (νόμιζε το ταγάρι, ότι επειδή πήρε μια καλή? (ακριβή σίγουρα) μηχανή ότι όλα την ίδια στιγμή θα άλλαζανε).
    Θα τον έβρισκε η γυναίκα που πάντα ονειρευότανε, όλοι θα τον προσκυνούσαμε , ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ και όλοι οι υπόλοιποι που έχουνε το ίδιο μοτόρι είναι ''μαλάκες'' και είναι πιο κάτω από αυτόν (οικονομικά) και βέβαια ούτε κουβέντα για τις οδηγικές του ικανότητες (ο Val.Rossi δίπλα του είναι λυκόπουλο).
    Δεν βρίσκει την κοινωνική αποδοχή που φανταζότανε πριν αγοράσει το αυτοκίνητο ή μηχανή και ανακαλύπτει (???) ότι κοινωνικά καταξιωμένο δεν σε κάνει ούτε η ακριβή μηχανή,ούτε τα ακριβά ρούχα, ούτε το ακριβό σπίτι ούτε τπτ άλλο ακριβό.

Έλα γκαρντάσι μου, όμως που πολύ γρήγορα νομίζει ότι καταλαβαίνει τη μαλακία του και παέι και την πουλάει για να πάρει κάτι καλύτερο? (ακριβότερο σίγουρα και πάλι)....
    Αυτό που πρέπει να κάνει με τα τόσα € που σπαταλαέι σε κάτι που δεν το αγαπάει πραγματικά, είναι να πάει σε έναν καλό νευροχειρούργο και να είναι ο πρώτος ΜΑΛΑΚΑΣ με μεταμόσχευση εγκεφάλου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η μόνη ''παρηγοριά'' αδέλφια είναι ότι τυπάκια τέτοια είναι δυστυχισμένα και ποτέ ευχαριστημένα από τίποτα και από κανέναν.

Για άλλη μια φορά θέλω να πω σε όλους ότι νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής και τυχερός που βρίσκομαι (έστω και ηλεκτρονικά) ανάμεσα σας. (γιατί απ' ότι κατάλαβα αυτές τις λίγες μέρες που είμαι μέσα στο forum οι πιο πολύ είστε από Αθήνα)

Άμα σκάσει κανένα γκαρντάσι από Θεσσαλονίκη μεριά να βρεθούμε και να τα πούμε (ελπίζω να έχω πάρει και την Vara να κάνουμε καμιά μπαρότσαρκα):smilea:

ΥΓ: Έτσι από περιέργεια θέλω να ακούσω ποιους λόγους σου ανέφερε ο τύπος με την Varadero που δεν φοράει κράνος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
    Αγαπητέ μου φίλε και συμπορευτή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μάλιστα ΕΠΑΥΞΑΝΩ
    ............................
    ΥΓ: Έτσι από περιέργεια θέλω να ακούσω ποιους λόγους σου ανέφερε ο τύπος με την Varadero που δεν φοράει κράνος.

Λεμε λοιπον το ιδιο πραγμα.

Απλως το θεμα ειναι οτι αυτην την στιγμη "αυτοι" την εχουν πεσει στο Varadero και στην BMW.

Αργοτερα θα την πεσουν σε κατι αλλο (ακριβο οπωσδηποτε) και θα εχουμε μια νεα φυλη, αντι για "Varaderisti" και "BMWδακιδες" που εχουμε σημερα.

Οι ιδιοι μαλακες θα 'ναι παλι, απλα με αλλο ονομα.

Το κριμα ειναι που χαρακτηριζουν και τους υπολοιπους ...

Μη μου πεις ...
    Καπου θα υπαρχουν και καλοι ταξιτζιδες.
    Ειναι σιγουρο!
    Ελα ομως που εχουν (λογω των πολλων αλλων) την γενικη κατακραυγη και τους παιρνει κι αυτους η μπαλα ... :wacko:

Απλως εσυ να μην στεναχωριεσαι για τιποτα, ακομα κι αν "σε παιρνει η μπαλα" (που θα σε παιρνει)!

Ο τυπος λοιπον μου ελεγε οτι ΟΛΑ ειναι θεμα "λαδιου στο καντηλι", "οτι ΔΕΝ εχει πεσει ΠΟΤΕ", "οτι ΔΕΝ μπορει να παει στην γκομενα με το μαλι μεσ' το λαδι", κι αλλες τετοιες μαλακιες που ΔΕΝ (θελω να) θυμαμαι ...

Βεβαια ΔΕΝ μου ειπε το αυτονοητο!
    Οτι ΔΕΝ φοραει κρανος για να μπορει ο κοσμος να βλεπει πως ειναι ΑΥΤΟΣ που εχει το Varadero ...

Υ.Γ.: Σημερα το πρωι πηγαινοντας στην δουλεια μετρησα 9 Varadero!
    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ φορουσε κρανος!

εχω να πω οτι οι τάσεις αφορισμού ανθρώπων ανάλογα με την κοινωνική στάση τους π.χ.
    να μην φοράνε κράνος με βρίσκει αντίθετο...
    ισα ισα που τέτοιοι αναβάτες θα έπρεπε να είναι κέντρο συζήτησης έτσι ωστε μέσα απο την δύναμη της πειθούς να αλλάζουν συμπεριφορά.

Είναι κοινωνικά απομονωτικό ....

εγω δέχομαι την προτίμηση καθενός στο κάτω κάτω δική του είναι ...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    εχω να πω οτι οι τάσεις αφορισμού ανθρώπων ανάλογα με την κοινωνική στάση τους π.χ.
    .....................

Οι ανθρωποι για τους οποιους μιλαμε, εχουν εξ' ορισμου (μα την σταση τους) βαλει την "κοινωνια" ΚΑΤΩ απο αυτους!

Δεν μιλαω για το οτι ΔΕΝ φοραν κρανος, αλλα για το οτι προσπαθουν να αναδειχτουν αγοραζοντας το εκαστοτε Status Symbol!

Οποτε (σαν μελος της κοινωνιας) ΔΕΝ εχω απολυτως ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμο στο να τους αφησω στην "απ' εξω"!

απλά εγω εκφράζω την γνώμη μου...

ποτε δεν αφήνω άλλους πίσω μου..
    είναι η δική μου φιλοσοφία..

ισα ισα οταν αυτοι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια...
    βοήθεια που τελικά μπορεί να τους σώσει στην πράξη την ζωή...
    και η ζωή συνεχίζεται...

ποτε δεν αφήνω άλλους πίσω μου..
    είναι η δική μου φιλοσοφία..

ισα ισα οταν αυτοι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια...
    βοήθεια που τελικά μπορεί να τους σώσει στην πράξη την ζωή...

Τοτε επρεπε να εχεις Κοινωνικο Ιδρυμα κι οχι μια φυσιολογικη ζωη ...

Μια πρωτη κουβεντα, παντα κανω κι εγω.
    Οταν το κολλημα ειναι μεγαλο ομως, ΔΕΝ το κουραζω το πραμα!

Ετσι κι αλλιως η μονη βοηθεια που θελουν απο 'σενα ειναι να τους ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ γι' αυτο που προσπαθουν να δειξουν οτι ειναι ...

αυτο μου το έχεις ξαναπεί ...

θυμάσαι που συζητούσαμε για την επίδραση της εκπαίδευσης στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους άλλους...???

τεσ πα..

απλές γνώμες είναι..
    και η ζωή συνεχίζεται...

.....................

Δεν γινεται την επομενη φορα να εκφραζεις την γνωμη ΜΟΥ ???

Θα μου ερχεται πιο βολικα ετσι ... :wacko:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμισεισ Varadero
    από sef στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 23:23
  2. Service Manual για VARADERO 2003 ?
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12