Αρα με βάση αυτά που λες και το DT 125cc που μάλλον θα πάρω εγώ είναι εξίσου ψηλό.
Αρα με βάση αυτά που λες και το DT 125cc που μάλλον θα πάρω εγώ είναι εξίσου ψηλό.
Γιατί 125; Οχι πως δεν είναι καλό αλλά το 200 θα το λατρέψεις ...Και εκδρομούλα θα σε πάει και την πλάκα σου θα κάνεις στο βουνό .οι αγγελίες βρωμάνε από DT200R. Ψάχτο λίγο :smilea:
Αφενός έχω δίπλωμα για 125 -για έναν χρόνο ακόμα- και αφετέρου η τιμή ήταν ακριβώς στο budget που ήθελα 500-600 ευρώ.
Το διπλωμα σου, σου επιτρεπει να καβαλησεις μοτο μεχρι 250 κυβικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bidil
Αφενός έχω δίπλωμα για 125 -για έναν χρόνο ακόμα- και αφετέρου η τιμή ήταν ακριβώς στο budget που ήθελα 500-600 ευρώ.![]()
α...και καλως ηρ8ες...![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
Και για τις απαντήσεις σας παιδιά, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και που δεν σε λογαριάζουν.
Έτσι και γω είχα μιλήσει με τον γαμημένο τον ιδιοκτήτη του DT από τον Αυλώνα, μου είπε ότι θα φέρει το μηχανάκι με τρέιλερ, με έστησε και δεν απάνταγε στο τηλέφωνο. Προφανώς είχε κλείσει 2-3 ραντεβού πριν από εμένα, όπου και πούλησε το μηχανάκι. Δεν μπορώ να πω τον συμφέρον του κοιτάει, αλλα θα μπορούσε να πάρει ένα τηλ να το ακυρώσει. Καθόμουν και περίμενα.
Κρίμα, και ήταν ενα μηχανάκι enduro που βρήκα στο budget που ήθελα -δεν εχω δει αλλα να παιζουν σε αυτες τις τιμες- και δυστυχώς το έχασα..
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά, πολύ χρήσιμο αυτό το forum.
Dt θα βρείς άπειρα με τα λεφτά αυτά και με 400 παραπάνω για μικροδιορθώσεις θα έχεις ένα μηχανάκι τέλειο που θα σε βγάλει για 10 χρόνια όχι για κανα-δυο.
Βλέπω Dt στο μαγαζί του πατέρα μου(συνεργείο Yamaha) από τα 5 μου.Δεν είδα ποτέ κανένα πρόβλημα.Αρκεέ και εσύ να του δίνεις τον απαραίτητο σεβασμό που ένα δίχρονο απαιτεί.Προσωπικά,είχα ένα Dt 125RE,το είχα πάρει καινούργιο και η δυναμή του είναι ότι πρέπει για ένα enduraki καθυμερινής χρήσης με δεδομένο ότι αργότερα θα πάρεις κάτι άλλο.Τώρα έχω ένα DT200(αυτο του avatar μου)το είχα πάρει 600,πολλά για την κατάσταση που ήταν αλλά με πολλά λεφτά φυσάει(δεν σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο γιατί πρέπει να έχεις μεγάλο κάλο με τα συγκεκριμένα μηχανάκια).Τεσπα,ότι λεφτά έχω ρίξει,το μηχανάκι είναι 15ετίας,ήταν σε περιφεριακά και αναλώσιμα(λάστιχα...).μηχανολογικά ήταν τέλειο και ας το είχαν πρίν από εμένα κάτι πιτσιρικάδες αγρότες που το ξεζούμιζαν στους κάμπους για την δουλειά τους.
Τα Dt είναι όπως και άλλοι έχουν αναφέρει σκυλιά και πραγματικό σχολείο στην εκτός δρόμου οδήγηση και τα 600 μια χαρά λεφτά θα ήταν αν δεν είχε βέβαια κανα σοβαρό πρόβλημα.
Καλή επιτυχία στο ψάξιμο και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...
Φίλε bidil να σε ρωτήσω επειδή και εγώ ψάχνω για φτηνό μηχανάκι, πού έχεις κοιτάξει? Δώσε μερικά sites αν ψάχνεις από ίντερνετ![]()
car.gr johnη..Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Φίλε bidil να σε ρωτήσω επειδή και εγώ ψάχνω για φτηνό μηχανάκι, πού έχεις κοιτάξει? Δώσε μερικά sites αν ψάχνεις από ίντερνετ![]()
dtάκια έχει με το τσουβάλι.. έχει και ένα wr200 με 1500..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
μου άνοιξες τα μάτια ρε Αντρέα!![]()
![]()
johnpan εγω προσωπικα το ειχα βρει στην χρυση ευκαιρια, www.xe.gr. Μπορεις να ψαξεις και στο car.gr οπως ειπε και ο φιλος, αλλα και σε πολλα αλλα. Ειδα αγγελιες να εχουν ενσωματωσει στο in.gr στο tanea.gr και σε αλλες εφημεριδες. Δεν ξερω αν περιοριζεται στα αυτοκινητα, αλλα ριξε μια ματια..
mead5600, καταρχας σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις συμβουλες σου. Να σου πω την αληθεια ενδιαφερομαι και αν οντως μπορεις να βρεις τοσο ευκολα με αυτα τα λεφτα (ειδικα αν υπαρχει και καποια εκδοση 4χρονη) τοτε με ενδιαφερει πολυ. Ψαχνοντας παλι στην xe.gr δεν βρηκα αλλο DT σε αυτην την τιμη και θεωρησα οτι ηταν ευκαιρια που εχασα, για να μου λες ομως οτι απο μικρος ασχολεισαι μαλλον περισσοτερα θα ξερεις.
Οπως σου ειπα λοιπον ενδιαφερομαι και αν εχεις να προτεινεις καποιες λυσεις θα σου ημουν ευγνωμνων!![]()
Πρέπει να αποφασίσεις τι το θέλεις αρχικά.Αν θες ένα μηχανάκι που θα γουστάρεις θα το έχεις μονο για χώμα και θα το κρατήσεις και αφού πάρεις κάτι άλλο απλά για enduro,πάρε ένα WR200(αν και εδώ μπορεί να έχεις μερικά προβλήματα κατά καιρους)ή ένα DT 200.Η δυναμή τους είναι αρκετή για κάθε εμπόδιο (ειδικά του WR).αλλά καίνε πολύ βενζίνη και δεν είναι καθόλου χρηστικά για μέσα στην πόλη.Αν τώρα λοιπόν θές κάτι και για κάθε μέρα,να πας και στη δουλειά σου ή για μια βόλτα σε άσφαλτο σαν άνθρωπος προτίμησε ένα DT125(όσο πιο νέο μοντέλο τόσο καλύτερα)ή ακόμη καλύτερα ένα 250 τετράχρονο.Για το Wr250f δεν σε καλύπτει το δίπλωμα νομίζω και είναι και πολύ ακριβότερο από τις άλλες επιλογές σου.Αλλα 250άρια και πολύ αξιόπιστα είναι τα XR της Honda TT-R της Yamaha με το δεύτερο να το βρίσκεις συνήθως πιο φθηνά.Το καλό με τα 250 είναι ότι έχουν αρκετή δυναμη(σχεδόν αυτη του WR200),δεν καίνε όσο ένα δίχρονο και λόγο του ότι δεν θα σου πεί όχι ακόμα και τον κόσμο να θες να γυρίσεις θα το κρατήσεις για χρόνια.Το κακό είναι ότι θέλουν περισσότερη συντήρηση,είναι πιο βαριά και θα σου στοιχήσουν κάτι παραπάνω στην αγορά τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από bidil
Οπως σου ειπα λοιπον ενδιαφερομαι και αν εχεις να προτεινεις καποιες λυσεις θα σου ημουν ευγνωμνων![/B]
Ότι και να αποφασίσεις δες τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και προτίμησε κάποιον μεγάλο σε ηλικία,μακριά απο πειραγμένα μοτέρ και προτίμησε να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κατι που να σε φτιάχνει.Μην συμβιβάζεσαι γιατί θα το μετανιώσεις.Ούτως ή άλλως σε δύο χρόνια από τώρα που θα το δώσεις αν το έχεις περιποιημένο τα λεφτά σου μπορείς άνετα να τα πάρεις...![]()
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες και την ανάλυση.
Αυτό που θέλω είναι ένα καθημερινό για την πόλη, που να μην καίει πολύ αν γίνεται και να μην βρωμάει -μου ειπαν οτι λογω 2χρονου θα βρωμαει πολυ- και αν γινεται φυσικα σε αυτην την τιμη που το ειχα βρει, δλδ γυρω στα 600 ευρω.
Αποτι καταλαβα μου λες οτι το ιδανικο γιαυτα που ζηταω ειναι το DT125. Ομως οπως ειδες και στο car.gr παρα την κριση παρα την παλαια χρονολογια του μοντελου, δενβ βρισκεις ευκολα τετοιο...
Γιατί κανείς δεν τα πουλάει.Γιατί να δώσεις ένα μηχανάκι που δεν ζητάει τίποτα?Για να πάρεις 500-600 ευρώ?Προτιμάς να το κρατήσεις σε μια γωνία και όταν γκαυλώνεις να το πέρνεις και να κάνεις την βόλτα σου.Θα βρείς όμως και δεν βρωμάνε όσο νομίζεις,απλά φρόντισε να πάρεις μοντέλο που να μην χρειάζεται να κάνεις μόνος σου μίξη.
Σαν enduro για την χρηση που το θελω και με βαση την τιμη πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη επιλογη η θα προτεινες και τπτ αλλο;;
Βασικά δεν είναι απλά η καλύτερη επιλογή.Είναι η μόνη...Και αν δεν σε ικανοποιεί μπορείς οποιαδίποτε στιγμή να το ξαναδώσεις χωρίς χασούρα.