Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Απόψεις για CBF-250

οτι ειπαν τα παιδια παραπανω ισχυει το προβλημα με την νεκρα και το ρελαντι παιζει απο παρτιδα σε παρτιδα το δικο μου δεν ειχε προβλημα με την νεκρα καθολου αλλα ηθελε ζεσταμα το ρελαντι σε αλλα βγηκαν και τα 2 σε αλλα κανενα(βραζιλιανα ειναι οχι γιαπωνεζα )
    σε εναν μηχανικο που το πηγα και ηταν τσακαλος μου ειπε οτι λυνεται το προβλημα του ρελαντι(αν θυμαμαι μου ειπε για ζιγκλερι)για το αλλο με την νεκρα δεν ξερω δεν το ειχα και δεν ασχοληθηκα αν εξαιρεσεις τα αδυνατα φρενα που βελτιωνονται πολυ αν αλλαξεις τις αηδιες που εχει απο μαμα λαστιχα, το μηχανακι ειναι σκυλι
    2 χρονια το ευχαριστηθηκα με εμαθε να οδηγω απιστευτα οικονομικο και ευκολοσυντηρητο για μηχανη.ροπατο με αρκετο γκαζακι μεχρι τα 110 ,παπακι στην ευκολια μεσα στην πολη αλλα και για μικρα ταξιδακια
    γενικα ειναι πολυ καλο και πολυ fun!
    α και ανταλλακτικα ακριβουτσικα
    το νιτζακι ειναι σαφως καλυτερο αλλα αν ηταν ψεκαστο παλι cbf θα επαιρνα γουστα ειναι αυτα.σε συζητηση που ειχα με ενα αλανι(ονοματα δεν λεμε)που ξερει πολλα απο μηχανες ,δουλευει ερμιδη στην θεσσαλονικη τον ρωτησα για το ybr και αφου εθαψε και τα 2(ζητω η kawasaki) μου λεει παντως το cbf ειναι πολυ καλυτερο!!!δεν μπορω να το επιβεβαιωσω δεν εχω οδηγησει το ybr
    ασχετο ποτε θα βαλει η honda κανα δισκο στο 250αρι ταμπουρο πισω δεν λεει ρε παιδια!!!

παρακολουθησα την συζητηση που κανετε και ηθελα να ρωτησω κατι.. με το cbf 250 μπορεις να κανεις ταξιδι?? δεν εννοω να φτασεις στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα ενα ταξιδι 300-400 χλμ αντε με μια σταση.. και με ποσα χλμ θα πηγαινεις? 100 ή και παραπανω? οποιος εχει κανει ταξιδι ας με βοηθησει..
    Ευχαριστω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Το όριο δεν το βάζει το μηχανάκι αλλά ο κώλος μας. Ξεκινάμε με μικρές εξορμήσεις και ανεβαίνουμε σιγά-σιγά απόσταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Το όριο δεν το βάζει το μηχανάκι αλλά ο κώλος μας. Ξεκινάμε με μικρές εξορμήσεις και ανεβαίνουμε σιγά-σιγά απόσταση
    δηλαδη αμα του αλλαξω σελα θα ειμαι οκ???

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_Strom
    δηλαδη αμα του αλλαξω σελα θα ειμαι οκ???
    Όχι. Μην το παίρνεις κυριολεκτικά. Το όριο το θέτουν οι αντοχές του αναβάτη.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_Strom
    παρακολουθησα την συζητηση που κανετε και ηθελα να ρωτησω κατι.. με το cbf 250 μπορεις να κανεις ταξιδι?? δεν εννοω να φτασεις στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα ενα ταξιδι 300-400 χλμ αντε με μια σταση.. και με ποσα χλμ θα πηγαινεις? 100 ή και παραπανω? οποιος εχει κανει ταξιδι ας με βοηθησει..
    Ευχαριστω..
    Ταξίδι 400 χιλιομέτρων με μία μόνο στάση είναι κουραστική υπόθεση ακόμη και με πολλές μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες---ειδικά για άπειρο αναβάτη. Με ένα μικρό, γυμνό, μονοκύλινδρο μηχανάκι, των 20 ίππων σαν το CBF250, γίνεται ακόμη πιο κουραστική.

Όσο βρίσκεσαι σε επαρχιακό οδικό δίκτυο---όπου οι ταχύτητες είναι χαμηλές και ο δρόμος έχει κάποιο ενδιαφέρον---το CBFάκι θα αντεπεξέλθει χωρίς να σε ταλαιπωρήσει πολύ. Σε αυτοκινητόδρομο θα το ακούς να σου λέει "δεν κάνω γι' αυτή τη δουλειά, αφεντικό!". Μπορείς να ταξιδεύεις με 120 σίγουρα και με λίγο ζόρι να βλέπεις και τα 140 αλλά με τέτοιες ταχύτητες βρίσκεσαι κοντά στα όρια της μοτοσυκλέτας---όχι ότι πρόκειται να πάθει κάτι, μην σε ανησυχεί αυτό. Απλά δεν έχεις περιθώρια για επιταχύνσεις, πρέπει να σχεδιάσεις τις όποιες προσπεράσεις από πριν ώστε να μην χάσεις φόρα, πρέπει να κοιτάς αν έχει κατηφόρα ή ανηφόρα, σου κόβει ταχύτητα ο κόντρα αέρας, κ.λπ. Τα απλά πράγματα γίνονται πολύπλοκα και αυτό δεν είναι ποτέ καλό.

Παρόλα αυτά, γίνεται? Φυσικά! Με λίγο πείσμα και μια γερή δόση ξεροκέφαλης επιμονής μπορεί να σε πάει και στην άκρη του κόσμου. Αν όμως το μόνο που ζητάς είναι να καλύψεις την απόσταση απ' το Α στο Β, χωρίς πολλά-πολλά, τότε σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια αίσθηση ματαιότητας. Το ότι, τώρα, όλο αυτό είναι πολύ κοντά στον ορισμό του μοτοσυκλετισμού, είναι μια άλλη υπόθεση---ας μην ανοίξουμε όμως αυτή την κουβέντα.

Αν λοιπόν επιλέξεις προσεκτικά την διαδρομή σου από όμορφους επαρχιακούς και την απολαύσεις σιγά-σιγά με μπόλικες στάσεις, χωρίς να σε νοιάζει πολύ τι ώρα θα φτάσεις, τότε το μηχανάκι θα αντεπεξέλθει πολύ αξιοπρεπώς. Τα πάντα είναι θέμα οπτικής προς τον κόσμο. Αν γυρίσεις το ρολόι μερικές δεκαετίες πριν---τότε που ένα μηχανάκι 20 ίππων δεν ήταν "απελπιστικά μικρό"---τα πάντα θα αρχίσουν να βγάζουν περισσότερο νόημα. Αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν πράγματα που σου θυμίζουν ότι δεν βρίσκεσαι πράγματι μερικές δεκαετίες πριν---όπως μια μεγάλη διαδρομή στην αυτοκινητόδρομο.

οτι ειπαν τα παιδια ισχυει το μηχανακι θα κανει οτι του ζητησεις μεσα στα πλαισια που μπορει που σημαινει χαλαρο ταξιδακι με 80-100 σε οποιαδηποτε διαδρομη εκτος αυτοκινητοδρομου.τι εννοω/εκει που θα ευχαριστιεσαι την μηχανη μολις πιασεις αυτοκινητοδρομο θα δυσκολευτεις.τσιτα το γκαζι με 130 σταθερη τελικη παραπανω θα δεις μονο κατηφορα και η μηχανη στα ορια.η μηχανη δεν παθαινει τιποτα αλλα με τους μ@@@κες που κυκλοφορουν θα πρεπει να εχεις την προσοχη σου στον δρομο και δυστυχως θα εισαι πισω απο τα αυτοκινητα
    εκει προσπερασεις στο οριο ουτε να το διανοηθεις.με λιγα λογια θα κανεις το ταξιδι σε 2πλασιο χρονο απο οτι με ενα 600αρι πχ με οτι συνεπαγεται αυτο.η σελα του ειναι ανετη και οκ αλλα οταν ταξιδευεις καμια 2μιση ωρες θα πιαστεις οτι μηχανη και να καβαλας απλα με μια μεγαλυτερη θα ειχες φτασει ε με το cbf θα κανεις σταση.εγω οσο το ειχα εκανα αρκετα ταξιδακια και μερικες φορες γουσταρα πολυ χαλαρη οδηγηση και ταξιδι απλα ειναι λιγο σπαστικο να εισαι στην τσιτα και να μην μπορεις να φυγεις μπροστα απο τον οποιοδηποτε ηλιθιο με αυτοκινητο.για τις στασεις δεν με πειραζε καθολου ισα ισα καφεδακι κουβεντουλα τσιγαρακι και πολυ γελιο.βεβαια οταν θελεις εκδρομη με αλλους που εχουν μεγαλυτερη μηχανη εκει θα δυσκολευτεις και εσυ και εκεινοι ακομα περισσοτερο

Νέο μέλος
    Πράγματι με το cbfάκι μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε διαδρομή θέλεις και να πας όσο μακριά θέλεις. Το cbfάκι θα ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα. Στον αυτοκινητόδρομο είναι όντως λίγο σπαστικό να μην μπορείς να ταξιδεύεις σταθερά με πάνω από 120, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό αν δεν σε κυνηγάνε!! Για παράδειγμα αν η παρέα σου έχει μεγαλύτερες μηχανές. Έχω κάνει τις ίδιες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομο με το cbfάκι αλλά και με μεγάλη μηχανή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις έμεινα ευχαριστημένος. Απλά άλλου είδους ευχαρίστηση ένοιωσα με την μεγάλη (η κ@@λα της ταχύτητας και της διαθέσιμης δύναμης, που όμως πολλές φορές παίζεις με την τύχη σου ακόμα και σε καταστάσεις που μοιάζουν φυσιολογικές) και άλλη με το cbfάκι (η χαρά της εκδρομής και της χαλαρής στάσης απέναντι σε όλους και όλα). Πάντως και στην μία περίπτωση και στην άλλη κάθε 100 και κάτι χιλιόμετρα απαραίτητη η στάση για λίγο ξεμούδιασμα!

παίδες για cbf 250 μεταχείρισμένο τι τιμές παίζουν και μέχρι πόσες χιλίαδες χμ να κοιταξω ???

Νέο μέλος

θερμοκρασια

με το θεμα της θερμοκρασιας ομως τη γινεται,φθανει μια στασει να πειγαινεις με 100-110κμ/ω,για 300 χιλιομετρα;υπαρχει καποιος τροπος να μπει δεικτης θερμοκρασιας λαδιου;εγω το πηρα το 2008 και το εχω ευχαρισυηθει εντος αθηνας,τωρα θελω να κανω και κανα ταξιδακι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τιμές ανταλλακτικών για CBF-250.
    από Alexander στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 15:11
  2. Βαλίτσες και tankbag για CBF-250
    από ThM στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2014, 20:23
  3. Αντικλεπτικά μέσα για CBF-250
    από oulas στο forum Honda CBF's