Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Κατανάλωση FZ6 S2 Fazer 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Εχθές στην διαδρομή Αθήνα - Κιάτο - Αθήνα απο Αττική οδό σύνολο χιλιομέτρων 230 με ταχύτητες maximum 150 χλμ κατανάλωσε 10,5 λίτρα ( μετρημένα με μπετόνι).
    Ειμαι περιεργος να ακουσω τον τροπο με το μπετονι...

Η καταναλωση ειναι καλη παντως, οσο κ του φιλου απ το πρωτο post

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    230 χμ με 10 λιτρα νομιζω οτι εκανες καποιο λαθος φίλε.. αν υποθεσουμε οτι εκαψες 5 / 100 που ειναι πλασματικο φυσικα αντε βγαζεις 200 χμ , εσυ λες 230 πόσο εκαψες 4 λιτρα στα 100 ?

μουμπλε μουμπλε μουμπλε αλλα και παλι δεν νομιζω οτι κανω λαθος το ρεζερβουαρ ειναι 22 αρι και αν υποθεσουμε οτι πας full οικονομια δεν θα δεις πανω απο 300 με τις ταχυτητες που λες αρα με το μισο ντεποζιτο εκανες 230 δηλ βγαζεις με ενα ντεποζιτο 460 χιλιομετρα ?

με την καμια εκτός και εβαλες υγραέριο
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    ......το ρεζερβουαρ ειναι 22 αρι......
    ειχα μια εντυπωση οτι το ρεζερβουαρ ειναι 19,5
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειχα μια εντυπωση οτι το ρεζερβουαρ ειναι 19,5
    και ακομα τοσο ειναι

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Δηλαδη μιλαμε για 4.56 λιτρα στα 100 ? Μου φαινεται κομματι δυσκολο αλλα αν εισαι σιγουρος..

Τα βλεπω και κλαιω εν τω μεταξυ.. που μου βγαζει το ντεποζιτο στο r απο ρεζερβα σε ρεζερβα 150-180 αναλογα τη χρηση...
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

ακομα και 19.5 παλι το βλεπω απιθανο φίλε κατι κανεις λαθος , MavrosPan γιατι ετσι φιλε τι μοντελο εχεις μηπως προβλημα tps ?

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Εχει και 17αρι ντεποζιτο το ρ1 και τα 4 απο αυτα αν θυμαμαι καλα ειναι ρεσερβα..

edit: 2003 μοντελο
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Δηλαδη μιλαμε για 4.56 λιτρα στα 100 ? Μου φαινεται κομματι δυσκολο αλλα αν εισαι σιγουρος..
    Το FΖ6 σε χαλαρό ταξίδι είναι ικανό για τέτοιες καταναλώσεις. Και όταν λέω χαλαρό δεν εννοώ να σε προσπερνάνε τα λεωφορεία. Εννοώ μια ταχύτητα κίνησης 120-140 στην Εθνική και ξεχασμένες 4ες-5ες-6ες, στο επαρχιακό με μικρά ανοιγματα του γκαζιού κατα τις επιταχύνσεις - σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει 1-2 κλικ πιο πάνω από την ταχύτητα κίνησης των περισσότερων τουτου

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Το FΖ6 σε χαλαρό ταξίδι είναι ικανό για τέτοιες καταναλώσεις. Και όταν λέω χαλαρό δεν εννοώ να σε προσπερνάνε τα λεωφορεία. Εννοώ μια ταχύτητα κίνησης 120-140 στην Εθνική και ξεχασμένες 4ες-5ες-6ες, στο επαρχιακό με μικρά ανοιγματα του γκαζιού κατα τις επιταχύνσεις - σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει 1-2 κλικ πιο πάνω από την ταχύτητα κίνησης των περισσότερων τουτου
    δηλαδη με γεματο ντεποζιτο και φουλ ρεζερβα θα βγαλεις 450 χμ ?
    εγω με αυτες τις συνθηκες δεν βλεπω πανω απο 300 χμ και λιγο απο ρεζερβα παντως

δηλαδη με γεματο ντεποζιτο και φουλ ρεζερβα θα βγαλεις 450 χμ ?
    εγω με αυτες τις συνθηκες δεν βλεπω πανω απο 300 χμ και λιγο απο ρεζερβα παντως
    Αν αντέξεις τέτοιον ρυθμό επί τόσα χιλιόμετρα και διακυνδυνεψεις να σπρώχνεις τότε θα βγάλες έως 400... Εχουν δημοσιευτεί φωτό στο fazer club με το f-trip στα 72 χιλιόμετρα χωρίς να μείνει το μηχανάκι...
    Αν θυμάμαι καλά το ντεπόζιτο του fz6 σε καμμία περίπτωση δεν παίρνει πάνω από 19 λίτρα - ασχέτως των θεωρητικών. Δεν λέω ότι είναι εύκολο ή συνηθισμένο - λέω απλώς ότι γίνεται...Θυμάμαι ότι αρκετές φορές είχα μετρήσει κάτω από τα 5λ/100χλμ σε χαλαρές βόλτες, χωρίς φυσικά να είναι ο κανόνας...

μαζι με την ρεζερβα εχει 19 λιτρα γιατι εγω νομιζα 22 με ρεζερβα αν ειναι ετσι τοτε το μηχανακι εχει εκπληκτική καταναλωση τι να πω..

με τι ταχυτητες ειδαν τετοιες καταναλωσεις ??

μαζι με την ρεζερβα εχει 19 λιτρα γιατι εγω νομιζα 22 με ρεζερβα αν ειναι ετσι τοτε το μηχανακι εχει εκπληκτική καταναλωση τι να πω..

με τι ταχυτητες ειδαν τετοιες καταναλωσεις ??
    Αν θυμάμαι καλά 22 λίτρα έπαιρνε το προηγούμενο fzs600 - το είχα το 2002-3 και θυμάμαι ότι σε χαλαρό ταξίδι πρωτοάναβε ρεζέρβα στα 340-350 χλμ. Το ξέρω γιατί ξεκίναγα από Αθήνα για Γιάννενα και όταν πήγαινα χαλαρά μου πρωτοάναβε κάπου μετά την Αμφιλοχία...

Το fz6 έχει παραπλήσια κατανάλωση με το fzs600 αλλά με 3 λίτρα μικρότερο ντεπόζιτο έχει αναλογικά και μικρότερη αυτονομία...

Σου έγραψα πριν. Για να δείς στο FZ6 κατανάλωση κάτω από 5λ/100χλμ θα πρέπει να πάθει αγκύλωση το δεξί σου χέρι. Που σημαίνει στην εθνική 120-130 (χωρίς τα απολαυστικά 200αρίσματα του χαβαλέ) και στο επαρχιακό "ξεχασμένες" 4ες-5ες-6ες με ταυτόχρονα ΕΥΛΑΒΙΚΟ άνοιγμα στις επιταχύνσεις...Σε γενικές γραμμές σημαίνει λίγο πιο πάνω από την ταχύτητα των τουτού στον δρόμο και "μαλακές" προσπεράσεις τους όταν χρειάζεται...Αν αντέχεις κάντο και θα δείς...

φιλε theod το εχω κανει αυτο που λες με αυτες τις ταχυτητες και σταθερη 6 και πολυ δυσκολα θα δεις πανω απο 300 πλην ρεζερβα αν οπως λες ομως μπορεις να βγαλεις 60 70 χμ με ρεζερβα τοτε είναι εφικτες αυτες οι χιλιομετρικες αποστασεις .

μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις το λινκ απο το fazerclub που γραφτηκαν αυτες οι καταναλωσεις ? :smilea: αρχιζεις να μου βαζεις ιδεες τωρα να βαλω κανενα ντεποζιτο απο fzs και να σπαω πλακα με τα βστορμ χαχαχαχα ...

υ.π

to fzs καρπυλατερατο και εβγαζε τις ιδιες καταναλωσεις ?

Μπες στα σαίτ του Φειζερκλάμπ και θα διαβάσεις αρκετά θέματα γύρω από αυτό.

Η σταθερή 6η μην νομίζεις ότι ΠΑΝΤΑ είναι και το καλύτερο. Σημασία έχει το ΑΝΟΙΓΜΑ του γκαζιού. Αν στο μηχανάκι λόγω ισχνής ροπής στα χαμηλά αναγκάζεσαι να ανοίγεις αρκετά το γκάζι ώστε να τραβάει αξιοπρεπώς η 6η σου, τότε καις περισσότερο απ' ότι με μια κάτω αλλά με μικρότερο ανοιγμα γκαζιού. Και αυτό ισχύει και στην σταθερή πορεία και κυρίως στις επιταχύνσεις.
    Στο είπα... για να πετύχεις κάτω από 5λ/100χλμ πρέπει να κάνεις αυτό που λέμε στα τουτού "αυγό κάτω από το γκάζι"...

Ναι το καρμπυρατεράτο fzs600 είχε την ίδια (μην σου πω και ελαφρώς λιγότερη) κατανάλωση με το fz6. όχι γιατί ο κινητήρας ήταν οικονομικότερος αλλά κυρίως γιατί διέθετε περισσότερο 'τσαγανό" στις χαμηλομεσαίες και έτσι μπορούσες να κινηθείς σχετικά σβέλτα χωρίς να ανεβάζεις στροφές και να πιέζεις. Η διαφορά είναι ότι για να την πετύχει πέρα από την "στρωτή" οδήγηση έπρεπε να είναι και σωστά συγχρονισμένα τα καρμπυρατέρ του - πράγμα που φυσικά δεν ισχύει για το ψεκαστό fz6

όσο και πλάκα να θέλεις να κάνεις στα v-storm, το 22άρι του fzs δεν μπαίνει στο fz6....Μόνο εξτρά μπιτόνι είναι η λύση... :rotflmao:

φιλε ειμαι στο club (musicman) ,
    οσο για τα αλλα που λες θα ηταν πολυ καλη φαση να εμπαινε το τεποζιτο παντως αχ,,
    οσο για τις ταχυτητες γνωριζω οτι πολυ λιγα χμ σε σχεση με 6 υπαρχει περιπτωση να καις περισσοτερο και το γνωριζω εγω αυτα τα χιλιομετρα τα βγαζω με 6 και 130-135 χωρις να αυξομειώνω το γκαζι γιαυτο μου φαινετε περιεργο.. παντως μου εχει πει φιλος με fz6 οτι βλεπει 350 και τον κοροιδευαμε.. νομιζαμε μας δουλευε..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δινονται εξαρτηματα απο τρακαρισμενο FZ6 S2 Fazer MidNight Black.
    από pavlaras1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2012, 03:44
  2. Πλαινά Feiring για fazer 600 fz6 s2 fazer??
    από Nisterman στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2012, 21:30
  3. Δε βγαινουν καγκελα για το fz6 S2 2008?
    από XTMPAM στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF