Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: ΠΕΘΑΝΕ(ή αλλιως "Δεν παιρνει μπροστα")

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    μαλιστα,,, εαν ακουγεται κλικ κλακ και δεν εχεις μιζα , σου αναφερθηκε πριν απο φιλο (βαρα το βαρελακι μηπως και ξεκολησει ) στην φωτο που φαινεται το βαρελακι υπαρχουν δυο βιδες με δυο παξιμαδια συνηθως δεκαρακια .ξεβιδωσετα λιγο και πιεσε ελαφρα προς τα μεσα μηπως ξεκολησει η επαφη στο εσωτερικο , Μονταρησε ξανα ολα τα καλωδια και μιζαρε .εαν δεν μιζαρει προσπαθησε να τα γεφυρωσεις στιγμιαια με ενα χονδρο καλωδιο .εαν ακουσεις ηχο μιζας .αλαξε το βαρελακι και ξανα απο την αρχη
    ναι!!σωστοοος....
    ετσι δεν χρειαζεται πολυμετρο
    Υ.Γ ποσο κανει ενα τετοιο βαρελακι?και σε τι ειδους μαγαζια βρισκει κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
    Κ βεβαια θα σας πω τι επαιξε... Θα δοκιμασω οτι μου ειπατε ...
    Παντως ειναι σιγουρο οτι το προβλημα ειναι ηλεκτρολογικο και οχι μηχανολογικο!

Και η απαντηση ειναι:καμμενη μιζα...
    Την ανοιξαμε και ηταν ολα μαλλια κουβαρια.
    Οποιος λοιπον εχει μιζα απο SEROW 225 ή απο TW τον παρακαλω ας επικοινωνησει αμεσα μαζι μου.

χαλια...
    το σκευτηκα χθες.το κλικ κλικ ηταν του ρελε αρα ως εκει ηταν ενταξει.
    περαστικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    χαλια...
    το σκευτηκα χθες.το κλικ κλικ ηταν του ρελε αρα ως εκει ηταν ενταξει.
    περαστικα.
    Ευτυχως δεν εχει πειραχτει τιποτα απο το μοτερ!!!
    Το αφησα στο συνεργειο και τωρα ψαχνουμε για τιποτα μεταχειρισμενο.
    Καινουργια ποσο να εχει?!
    Αν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω ή εχει κλπ κλπ ας επικοινωνησει.
    Το τηλ μου ειναι 6946989707!

Εδώ έχει:
    http://www.ronayers.com/browseparts....e.ronayers.com

Είναι σίγουρα καμμένα τα τυλίγματα? (Τα μέτρησε ο μάστορας?)
    Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στις μίζες είναι τα καρβουνάκια, άντε και κανας ψιλοφαγωμένος συλλέκτης που τις περισσότερες φορές διορθώνεται στον τόρνο...
    Μήπως να την πήγαινες και σε κανένα ηλεκτρολόγο (έστω και αυτοκινήτων, οι μίζες βασικά ίδιες είναι...)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    ...
    Διόρθωση στο σχήμα (έτσι, για να είμαστε σωστοί)...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bros_wiring_diagram.jpeg 
Προβολές:	210 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	155751

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Εδώ έχει:
    http://www.ronayers.com/browseparts....e.ronayers.com

Είναι σίγουρα καμμένα τα τυλίγματα? (Τα μέτρησε ο μάστορας?)
    Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στις μίζες είναι τα καρβουνάκια, άντε και κανας ψιλοφαγωμένος συλλέκτης που τις περισσότερες φορές διορθώνεται στον τόρνο...
    Μήπως να την πήγαινες και σε κανένα ηλεκτρολόγο (έστω και αυτοκινήτων, οι μίζες βασικά ίδιες είναι...)
    Δεν ξερω τι να κανω.Ο μαστορας μου ειπε οτι αμα ειναι ο συλλεκτης δεν φτιαχνεται.
    Επισης μου ειπε οτι θα την δωσει σε ηλεκτρολογο να την κοιταξει αλλα αμα μας την φτιαξει θα κοστισει περιπου 70Ε και δεν εγγυαται και ποσο καιρο θα δουλεψει!!!
    Δεν ξερω τι να κανω γαμωτο.Προς το παρον ψαχνω για καμια μεταχειρισμενη μπας και γλιτωσω το μπλεξιμο...
    MHΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ?ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ,ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ?!

Ρώτα το μάστορα τι θα πει AMA είναι ο συλλέκτης? είναι ή δεν είναι??
    Λοιπόν, τα καρβουνάκια μεταφέρουν μεσω του συλλέκτη το ρεύμα στο ρότορα της μίζας. Είναι αναλώσιμα και χρειάζονται περιοδικά άλλαγμα. Αν προς το τέλος της ζωής τους, η επαφή δεν είναι καλή, δημιουργούνται ισχυροί σπινθήρες που τρώνε σιγά σιγά το συλλέκτη. Μέχρι κάποιο σημείο, αυτό διορθώνεται εύκολα σε τόρνο.
    Τώρα 70 Ε γι αυτή τη δουλιά είναι πολλά... εκτός και αν είναι καμένο το τύλιγμα και θέλει περιέλιξη, οπότε παει μακριά η βαλίτσα.
    Απ οτι κατάλαβα, ο μηχανικός δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς φταίει. Ενας ηλεκτρολόγος, έστω και αυτοκινήτων μπορεί να ελέγξει τα τυλίγματα και το συλλέκτη. Αν τα τυλίγματα είναι ΟΚ δεν νομίζω να σε στοιχίσει πάνω απο 20-30ευρω (και πολλά λέω)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Ρώτα το μάστορα τι θα πει AMA είναι ο συλλέκτης? είναι ή δεν είναι??
    Λοιπόν, τα καρβουνάκια μεταφέρουν μεσω του συλλέκτη το ρεύμα στο ρότορα της μίζας. Είναι αναλώσιμα και χρειάζονται περιοδικά άλλαγμα. Αν προς το τέλος της ζωής τους, η επαφή δεν είναι καλή, δημιουργούνται ισχυροί σπινθήρες που τρώνε σιγά σιγά το συλλέκτη. Μέχρι κάποιο σημείο, αυτό διορθώνεται εύκολα σε τόρνο.
    Τώρα 70 Ε γι αυτή τη δουλιά είναι πολλά... εκτός και αν είναι καμένο το τύλιγμα και θέλει περιέλιξη, οπότε παει μακριά η βαλίτσα.
    Απ οτι κατάλαβα, ο μηχανικός δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς φταίει. Ενας ηλεκτρολόγος, έστω και αυτοκινήτων μπορεί να ελέγξει τα τυλίγματα και το συλλέκτη. Αν τα τυλίγματα είναι ΟΚ δεν νομίζω να σε στοιχίσει πάνω απο 20-30ευρω (και πολλά λέω)...
    Οχι δεν μετρησε τιποτα.Το μονο που καναμε ειναι να της δωσουμε απευθειας ρευμα να δουμε αν γυριζει αλλα τιποτα!Συνεργαζεται με ηλεκτρολογο και θα του την δωσει να την κοιταξει απο οτι καταλαβα.Παντως εκει που πατανε τα καρβουνακια ηταν σχετικα φαγωμενο...

Μολις τον πηρα τηλεφωνο.Τωρα ειναι εκει ο ηλεκτρολογος εκει και την κοιταει.Θα με παρει τηλεφωνο
    μου ειπε μολις βγει η γνωματευση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Διόρθωση στο σχήμα (έτσι, για να είμαστε σωστοί)...
    εγω εκει δειχνω τους πολους του ρελε.ποιος ειναι ο (+) και ο (-)
    αν εκανα λαθος σορρυ

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    εγω εκει δειχνω τους πολους του ρελε.ποιος ειναι ο (+) και ο (-)
    αν εκανα λαθος σορρυ
    Τα (ηλεκρομηχανικά) ρελέ δεν έχουν πολικότητα στις επαφές του φορτίου τους (δεν υπάρχει πόλος + και πόλος -).

Στις επαφές του πηνίου τους, έχουν, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αυτές πάντως που δείχνεις στο σχήμα είναι οι επαφές φορτίου.

Εξάλου, αν το σκεφτείς, όταν κλείσει το κύκλωμα και οι δύο επαφές φορτίου του ρελέ βρίσκονται στην ίδια τάση (στα +12V ή όσα βγάζει η μπαταρία).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν ξερω τι να κανω.Ο μαστορας μου ειπε οτι αμα ειναι ο συλλεκτης δεν φτιαχνεται.
    Επισης μου ειπε οτι θα την δωσει σε ηλεκτρολογο να την κοιταξει αλλα αμα μας την φτιαξει θα κοστισει περιπου 70Ε και δεν εγγυαται και ποσο καιρο θα δουλεψει!!!
    Δεν ξερω τι να κανω γαμωτο.Προς το παρον ψαχνω για καμια μεταχειρισμενη μπας και γλιτωσω το μπλεξιμο...
    MHΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ?ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ,ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ?!

Γεια χαρα φιλε μου περαστικα στο κατσικακι περιεληξεις στην Πατρα εχει Παπαφλεσσα και κορινθου, επισης στο Μαρκατο κοντα στην ασφαλεια Πατρων, και στην Βορειου ηπειρου και Σολωμου τσεκαρε οποιο θες και προσεχε μην σου πιασουν τον κο... ειδικα ο ηλεκτρολογος Στο Μαρκατο τονεχω τσεκαρει εχουμε φτιαξει πηνεια ουκ ολιγες φορες, Σε ποιο μαστορα το εχεις παει??Καλη τυχη

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    από orizontas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2012, 07:03
  2. Fz6 δεν παίρνει μπροστά
    από gloum στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 14:45
  3. Δεν παιρνει μπροστα οταν......
    από Antwnis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks