Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: Χρονολογια κατασκευης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per

Ε οχι, αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας.

...

Γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπόριο ζεις σε διαφορετικό κόσμο ???

Τέσπα...αδυνατώ να μπώ στην λογική του "είμαι βλάκας, άσχετος, χαζός, και μου πουλήσανε ότι εκείνοι θέλανε-παρακαλώ βοηθείστε με..."

Εγω θα το παω μεχρι οσο μπορω φιλε μου.

Δεν εχω κατι να χασω.

Αντιθετα ο κυριος αυτος εχει να χασει μιας και ετοιμαζομουν να αγορασω και αλλο μηχανακι απο το καταστημα.

Και μαλιστα κατα πολυ ακριβοτερο.

Οπως και αρκετα ατομα που γνωριζω....

Προφανως εκανα λαθος, και τωρα καταλαβα γιατι μερικοι απο εδω μεσα ελεγαν "Μακρια απο edited by Catmaster ".

Ναι... Η χειροτερη ζημια για αυτον ειναι η Φημη...

Ειναι και αυτο στους νομους της ζουγκλας φανταζομαι...

Παρ ολα αυτα θα προσπαθησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπόριο ζεις σε διαφορετικό κόσμο ???

Τέσπα...αδυνατώ να μπώ στην λογική του "είμαι βλάκας, άσχετος, χαζός, και μου πουλήσανε ότι εκείνοι θέλανε-παρακαλώ βοηθείστε με..."

Ε ναι ρε φιλε, ειμαι ασχετος και απο το να με κοροιδεψει καποιος με μεταχειρησμενο μηχανακι προτιμησα την... σιγουρη λυση.

Πως να το κανουμε, απεκριψε οτι το μηχανακι ειναι 10ετιας ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !

Τιμωριστε με γιατι ειμαι ασχετος, βαλτε με φυλακη.

Δεν μπορει ο καθενας να εχει την δικια σου γνωση, να βλεπει το χρωμα και να καταλαβαινει τι μοντελο ειναι...

Δεν ειναι ολοι σαν εσενα φιλε μου, υπαρχουν και ασχετοι σαν εμενα, τι να τους κανουμε αυτους δηλαδη να τους κλεψουμε ?

Γιαυτο δεν υπαρχουν προστασιες ?

Ε μη λεμε οτι θελουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο..... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ... Καλή επιτυχία...

Παρεπιμπτώντως είναι εντελώς βλακεία να λες ότι έγραψα αυτά που έγραψα για να υπερασπίσω δήθεν φιλικό-γνωστό μου μαγαζί... Ούτε κάν ξέρω από που το πήρες, ούτε με ενδιαφέρει, και ούτε καν ασχολήθηκα με αυτό - έγραψα για τον τρόπο της ΔΙΚΗΣ σου επιλογής σου ασχέτως εμπόρου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Ουτε εγω φυσικα.

Θελω απλως να πω οτι ο "αγοραστης" ειτε ειναι βλακας ειτε καθυστεριμενος εχει δικαιωμα να γνωριζει ΤΙ αγοραζει με τα χρηματα του.

Αν δωσουμε στο καταστημα "δικιο" τοτε νομιμοποιουμε αυτην τη συμπεριφορα, ο καθε εμπορος θα αγοραζει το μηχανακι και θα το πουλαει λεγοντας ψεματα φυσικα...

Αφου μπορει... γιατι οχι !

Λευτα θελει να βγαλει.

Ε οχι, αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας.

Αλλα τι να λεμε που πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε "φυσιολογικη" την παραποιηση των χιλιομετρων στο κοντερ, και αλλα τοσα.

Εμεις και εσεις το δημιουργησαμε αυτο...
    Τώρα κουβέντα να γίνεται η μας δουλεύεις?
    Σου είπε ο καταστηματάρχης οτι το μηχανάκι σου είναι 2008?
    Εαν ναι τότε είπε ψέματα και είναι εις βάρος του.
    Σου είπε οτι είναι euro4? γιατί τότε είναι εις βάρος του.
    Αλλά στην αρχή άλλα έγραψες.
    Ο άνθρωπος δεν σου είπε κανένα ψέμα και το μηχανάκι ΕΙΠΕΣ οτι το πήρες 5500 οσο εκανε το 2002.
    Αρα ο άνθρωπος ΔΕΝ παραποίησε τίποτα και ΔΕΝ είπε κανένα ψέμα ούτε υπερτιμολόγησε εκτός εάν δεν ξέρεις τι γράφεις παραπάνω.
    Θα ήταν παράνομος εφόσον σου το πούλαγε σε τιμή ανώτερη απο αυτή του 2002 που πήρε αυτός το μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τώρα κουβέντα να γίνεται η μας δουλεύεις?
    Σου είπε ο καταστηματάρχης οτι το μηχανάκι σου είναι 2008?
    Εαν ναι τότε είπε ψέματα και είναι εις βάρος του.
    Σου είπε οτι είναι euro4? γιατί τότε είναι εις βάρος του.
    Αλλά στην αρχή άλλα έγραψες.
    Ο άνθρωπος δεν σου είπε κανένα ψέμα και το μηχανάκι ΕΙΠΕΣ οτι το πήρες 5500 οσο εκανε το 2002.
    Αρα ο άνθρωπος ΔΕΝ παραποίησε τίποτα και ΔΕΝ είπε κανένα ψέμα ούτε υπερτιμολόγησε εκτός εάν δεν ξέρεις τι γράφεις παραπάνω.
    Θα ήταν παράνομος εφόσον σου το πούλαγε σε τιμή ανώτερη απο αυτή του 2002 που πήρε αυτός το μηχανάκι.

Η αδεια γιατι γραφει 2005 ?

Ειναι δυνατον να εχω στο μαγαζι μου ενα αυτοκινητο 10 χρονια και επειτα να το πουλισω σε καποιον ανυποψιαστο στην ιδια τιμη που εκανε τοτε ?

Η διευθυνση εμποριας λεει ΟΧΙ.

Επειδη ολοι ξαυνικα γιναμε "απολυτοι γνωστες" θα δουμε τι θα γινει αφου παραθεσω τις αποδειξεις στην υπηρεσια.

Μπορει να κανω και λαθος, ο Χρονος θα δειξει, μεινετε συντονισμενοι

Δεν απάντησες όμως σε αυτά που ρωτάω απλά περιορίζεσαι σε χαρακτηρισμούς πρός όλες τις καταυθύνσεις.
    Γνώστης δεν είμαι αλλά πρίν δώσω 5500 χιλιάρικα απο αυτά που δουλεύω για να βγάλω ρωτάω ,αν μη τι άλλο τον πωλητή τουλάχιστον.

Βεβαιως να απαντησω... Δεν απαντησα διοτι οτι και να πω δεν μπορω να το αποδειξω...

Αφου ρωτας... Λιγο πριν σκασω τα φραγκα τον ρωτησα τι κατασκευης ειναι και μου ειπε...

"ΕΕΕεεε.... Τωρα προσφατο, αντε να ειναι απο περσι 2007 ΑΝ θυμαμαι καλα"

Εδω τον ρωτουσα για τελικη ταχυτητα και μου απαντουσε "εεεε καμια 140 δε θα εχει ?"

Αυτονομια χωρητικοτητα ρεζερβουαρ και μου απαντουσε προφορικα λες και τα ξερει απ εξω.

Του λεω "χαρτι δεν υπαρχει με αυτα ?"

"εεε κατω στο συνεργειο θα ειναι αλλα τα ξερω απ εξω ρωτα με οτι θελεις".

Εγω δεν ειχα ξανααγορασει μηχανακι και φταιω γιατι ΔΕΝ γνωριζα, το παραδεχομαι.

Το euro 1-2-3 δεν με απασχολει καθολου πραγματικα, απλως αν φτασει τοσο μακρια η δουλεια (και θα φτασει δε το αφηνω) θα το επικαλεστω.

Μολις ειδα αδεια 2005 το καταπια καπως, προχθες ομως που μου ηρθε το Mail απο την Kymco τρελαθηκα...

Ειπαμε λεω, 2005 το καταπια με το ζορι, αλλα οχι και 2002 ρε ΓΑΜΩΤΟ !

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Kαλησπέρα φίλε μου.

1. Το μηχανάκι σου το είχα για μια περίοδο. Είχε ωραίο τράβηγμα στη 2α και μετά ξεφούσκωνε σα μπαλόνι. Είχα και τη Virago που επιεικώς θεωρείται απ' τα χειρότερα μηχανάκια και πάλι δεν είχε καμία σχέση η yamaha με το kymco. Πόσο μάλιστα η Magna.

2. Η λογική εγώ θ' αγόραζα κι άλλο μηχανάκι απ' αυτόν ακριβότερο είναι άτοπη και ανυπόστατη. Όταν εσύ θα δώσεις 6.000 για ένα μηχανάκι ή 15.000 τι ποσό νομίζεις οτι είναι αυτό που πάει στον έμπορο; Το κέρδος στα οχήματα είναι μου φαίνεται από 5% έως και το διπλάσιο. Τα καταστήματα βγάζουν το κέρδος τους κυρίως από τα μεταχειρισμένα, τα ανταλλακτικά και το service.

3. Το θεωρώ απαράδεκτο εφ' όσον κανένας μας δε διαπίστωσε οτι ο έμπορος σου είπε ψέματα, να τον δίνεις ονομαστικά φόρα παρτίδα.

4. Το μηχανάκι το πήρες κούτα και σου άρεσε κιόλας επομένως γιατί σκας.

Με το συλλογισμό σου με βάζεις κι εμένα σε έναν άλλο συλλογισμό που λέει οτι στην πραγματικότητα μετάνιωσες γι' αυτό που πήρες και θες να κατηγορήσεις κάποιον και να το διώξεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Οπότε βρές και κανα δικηγόρο από τώρα γιατί υπάρχουν και προθεσμίες σε αυτά τα πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Kαλησπέρα φίλε μου.

1. Το μηχανάκι σου το είχα για μια περίοδο. Είχε ωραίο τράβηγμα στη 2α και μετά ξεφούσκωνε σα μπαλόνι. Είχα και τη Virago που επιεικώς θεωρείται απ' τα χειρότερα μηχανάκια και πάλι δεν είχε καμία σχέση η yamaha με το kymco. Πόσο μάλιστα η Magna.

2. Η λογική εγώ θ' αγόραζα κι άλλο μηχανάκι απ' αυτόν ακριβότερο είναι άτοπη και ανυπόστατη. Όταν εσύ θα δώσεις 6.000 για ένα μηχανάκι ή 15.000 τι ποσό νομίζεις οτι είναι αυτό που πάει στον έμπορο; Το κέρδος στα οχήματα είναι μου φαίνεται από 5% έως και το διπλάσιο. Τα καταστήματα βγάζουν το κέρδος τους κυρίως από τα μεταχειρισμένα, τα ανταλλακτικά και το service.

3. Το θεωρώ απαράδεκτο εφ' όσον κανένας μας δε διαπίστωσε οτι ο έμπορος σου είπε ψέματα, να τον δίνεις ονομαστικά φόρα παρτίδα.

4. Το μηχανάκι το πήρες κούτα και σου άρεσε κιόλας επομένως γιατί σκας.

Με το συλλογισμό σου με βάζεις κι εμένα σε έναν άλλο συλλογισμό που λέει οτι στην πραγματικότητα μετάνιωσες γι' αυτό που πήρες και θες να κατηγορήσεις κάποιον και να το διώξεις.
    Δίκιο έχεις αλλά να πάρεις και μηχανάκι πρώτη άδεια 2005 αντι 2008 είναι άλλη υπόθεση.
    Εδώ υπάρχει ένα θέμα εμπορικής απαξίωσης της μηχανής, τι κούτα με άδεια 2005.

Οπως προσεξατε μαγκες δεν συκοφαντησα κανεναν και οτι εχω πει μπορω να το αποδειξω οποιαδηποτε στιγμη.

Οτι λεω ειναι αληθεια και μαλιστα δεν ειναι παρανομο να αναφερω οτι ΔΕΝ εμεινα ευχαριστημενος με καποιο συγκεκριμενο καταστημα, το εχω δει πολλες φορες εδω μεσα.

"2. Η λογική εγώ θ' αγόραζα κι άλλο μηχανάκι απ' αυτόν ακριβότερο είναι άτοπη και ανυπόστατη."

Ατοπη σε σχεση με τι... δε το χρησιμοποιησα σαν επιχειρημα φιλε μου, προσωπικη αποψη εξεφρασα.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 11:27
  2. Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom
    από VforVSTrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 12:17
  3. Χρονολογία ΑΧ-1
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2007, 18:55
  4. Χρώμα και χρονολογία
    από Desperado στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 11:55
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία