Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε,
διαβασα μην ανυσηχεις
δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα, γιαυτο ειπα ο "ελληνας" και οχι ο "project.breeze"
εχω μια αισθηση απο οσο σε ξερω απο το μοτο.γρ οτι δεν εισαι ο κλασσικος μαλ ελλ.
απλα το λεω γενικα στην κουλτουρα την ελληνικη, που αντι να δουμε την καμπουρα μας, αμεσως να την πουμε στους αλλους
και το σχολιο μου πηγαινε στο οτι, το παιδι στο περιοδικο θιγει ενα θεμα που πραγματικα ποναει την χωρα μας, και νομιζω ολα τα αλλα για νησια, εξ. πολιτικη της Αγγλιας και γκει εγγλεζους ειναι εντελως ασχετα(δεν λεω οτι τα πες ολα αυτα εσυ)
και εφοσων τους δινουμε το δικαιωμα και ασχολιουντε με εμας με πραγματικα δεδομενα, ΕΜΕΙς φταιμε, οχι αυτοι..και καλα κανουν..
Επειδή το "Ελλάδα" μάλλον μοιάζει λίγο γενικό επέτρεψε μου να το παρομοιάσω με ένα υποθετικό σπίτι.Ας πούμε ότι αύριο εσύ αποκτάς μία οικογένεια,έχεις έναν γιο που κάνει κάποιες κακές παρέες,γυρνάει αργά στο σπίτι και έχει άσχημη συμπεριφορά.Το πρόβλημα εσύ το ξέρεις και προσπαθείς να το επιλύσεις μέσα στα πλαίσια της οικογένειάς σου.Αν έχεις κάθε μέρα τον γείτονα από δίπλα να σου λέει:"Ο γιος σου κάνει κακές παρέες" "Ο γιος σου γυρνάει αργά τα βράδια" "Ο γιος σου μιλάει άσχημα" κάποια στιγμή θα τον σιχτιρίσεις έτσι δεν είναι;Δεν θα του πεις:"Κοίτα ρε φίλε την δουλεία σου και την δικιά σου οικογένεια και μην μιλάς" Φαντάσου αυτός ο γείτονας,να έχει και κόρη βιζιτού,πρεζόνι και αλκοολικιά και να στα λέει αυτά...Δεν θα βγεις από τα ρούχα σου;