Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: "Not on some sleepy island but on the National Road"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    φιλε,
    διαβασα μην ανυσηχεις
    δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα, γιαυτο ειπα ο "ελληνας" και οχι ο "project.breeze"

εχω μια αισθηση απο οσο σε ξερω απο το μοτο.γρ οτι δεν εισαι ο κλασσικος μαλ ελλ.

απλα το λεω γενικα στην κουλτουρα την ελληνικη, που αντι να δουμε την καμπουρα μας, αμεσως να την πουμε στους αλλους

και το σχολιο μου πηγαινε στο οτι, το παιδι στο περιοδικο θιγει ενα θεμα που πραγματικα ποναει την χωρα μας, και νομιζω ολα τα αλλα για νησια, εξ. πολιτικη της Αγγλιας και γκει εγγλεζους ειναι εντελως ασχετα(δεν λεω οτι τα πες ολα αυτα εσυ)

και εφοσων τους δινουμε το δικαιωμα και ασχολιουντε με εμας με πραγματικα δεδομενα, ΕΜΕΙς φταιμε, οχι αυτοι..και καλα κανουν..

Επειδή το "Ελλάδα" μάλλον μοιάζει λίγο γενικό επέτρεψε μου να το παρομοιάσω με ένα υποθετικό σπίτι.Ας πούμε ότι αύριο εσύ αποκτάς μία οικογένεια,έχεις έναν γιο που κάνει κάποιες κακές παρέες,γυρνάει αργά στο σπίτι και έχει άσχημη συμπεριφορά.Το πρόβλημα εσύ το ξέρεις και προσπαθείς να το επιλύσεις μέσα στα πλαίσια της οικογένειάς σου.Αν έχεις κάθε μέρα τον γείτονα από δίπλα να σου λέει:"Ο γιος σου κάνει κακές παρέες" "Ο γιος σου γυρνάει αργά τα βράδια" "Ο γιος σου μιλάει άσχημα" κάποια στιγμή θα τον σιχτιρίσεις έτσι δεν είναι;Δεν θα του πεις:"Κοίτα ρε φίλε την δουλεία σου και την δικιά σου οικογένεια και μην μιλάς" Φαντάσου αυτός ο γείτονας,να έχει και κόρη βιζιτού,πρεζόνι και αλκοολικιά και να στα λέει αυτά...Δεν θα βγεις από τα ρούχα σου;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αντικειμενικά σαν οδηγοί οι περισσότεροι είμαστε άχρηστοι σε σχέση με οδηγούς άλλων άλλες χωρών.Τ' ατυχήματα,οι νεκροί,ανάπηροι και τραυματίες το αποδεικνύουν.
    Τώρα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παιδια εχουν δικιο οι αγγλοι.Αντι να διορθωνομαστε γινομαστε χειροτεροι.
    20 μερες στο εξωτερικο το καλοκαιρι και δεν κινδυνευσα καθολου.Εδω καθε μερα
    προσευχομαι να επιβιωσω.Ειναι τελικα θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ.....

Ρε παιδια και γω πιο πανω, στην ερωτηση που εκανα δεν λεω οτι δεν κοιταζω την δικη μου καμπουρα!! Ναι ειμαστε κακιστοι οδηγοι, ναι εχουμε τους πιο πολλους νεκρους απο τροχαια καθε χρονο.. Αλλα πειτε μου πως ειναι δυνατον οταν ερχεται στην Ελλαδα ενας Αγγλος πχ, που εχει μαθει να κυκλοφορει σωστα και με ασφαλεια στη χωρα του, να μεταμορφονεται ξαφνικα σε Ελληνα οδηγο!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Γυρισα πριν λιγες μερες απο Αγγλια,,,
    οποιος εχει παει λοιπον εκει θα συμφωνησει οτι:

υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνανθρωπο, ειτε σαν οδηγοι ,πεζοι, σε ολα γενικως.

ενα προβλημα διαπυστωσα, πινουν ποοοολλες μπυρες.
    επιδη ομως σεβονται τους νομους ,δεν οδηγουν ποτε εστω και αν εχουν πιει μια γουλια.

τωρα γατι πινουν οταν ερθουν διακοπες εδω, και τα κανουν ολα π@τ@ν@?????
    για σκεφτητε λιγο, μηπως τους αφηνουν-παροτρυνουν οι ντοπιοι ?????

Το αν θα βελτιώσουμε τον τρόπο οδήγησής μας σαν λαός,αν θα αποκτήσουμε επιτέλους οδηγική παιδεία θα το κάνουμε είτε μας ζαλίσουν τα @@ οι Άγγλοι είτε όχι.Θα το κάνουμε για μας γιατί είναι σωστό και όχι για να μας πούνε μπράβο οι Άγγλοι.Αυτό να καταλάβετε..
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    Γυρισα πριν λιγες μερες απο Αγγλια,,,
    οποιος εχει παει λοιπον εκει θα συμφωνησει οτι:

υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνανθρωπο, ειτε σαν οδηγοι ,πεζοι, σε ολα γενικως.

ενα προβλημα διαπυστωσα, πινουν ποοοολλες μπυρες.
    επιδη ομως σεβονται τους νομους ,δεν οδηγουν ποτε εστω και αν εχουν πιει μια γουλια.

Δεν το χετε καταλάβει πως είμαστε η πόρνη της Ευρώπης;Έρχονται,μας μαμάνε,ξεκαυλώνουν και γυρίζουν στην χώρα τους και παίζουν τους πολιτισμένους.Αυτό τώρα όμως είναι άλλο θέμα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Η ελλαδα απο εμας αποτελειται.Εμεις κανουμε τις μαλακιες στους δρομους.Εμεις δημιουργουμε το ''καταλληλο'' κλιμα στο τιμονι..
    Και επειδη μερικοι εδω την εχουν δει πολυ κριτες (ονοματα δεν λεμε , υποληψεις δεν θιγουμε ), παρτε και τον μεγιστο χωριατοεγγλεζο , που οχι τιποτε αλλο, ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος δημοσιογραφος αυτοκινητου στην ευρωπη...ετσι για να γουσταρουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=q1a-6bomMAQ

γ@@ω την αγγλια τους..
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν το χετε καταλάβει πως είμαστε η πόρνη της Ευρώπης;Έρχονται,μας μαμάνε,ξεκαυλώνουν και γυρίζουν στην χώρα τους και παίζουν τους πολιτισμένους.Αυτό τώρα όμως είναι άλλο θέμα...

Εαν ισχυει κατι τετοιο τοτε πολυ απλα δεν εχουν οδηγικη παιδεια...Γιατι οταν την εχεις την εφαρμοζεις ειτε βρισκεσαι στην Αγγλια ειτε στο Αζερμπαιτζαν...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Εμεις οταν βγαινουμε εξω γιατι φερομαστε ενταξει?Μηπως εδω ειναι μπουρδελο?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

μήπως δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ το νομο αλλα τον ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ και επειδή εδώ βλέπουν η πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι τον γραφουν κανονικότατα;

γιατί στο lancaster που απαγορεύεται να πετάς τσίχλες στο δρόμο είναι πεντακάθαρα και στο leicester που δεν υπάρχει σχετικός νομος τα πεζοδρόμια είναι πουά;

δεν θέλω να βγάλω τους άγγλους (και γενικά τους μη έλληνες) σκάρτους σε όλα αλλα και αυτό το πράγμα πια ότι όλα έξω είναι υπέροχα και όλα εδώ μπουρδέλο ε πάει πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    μήπως δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ το νομο αλλα τον ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ και επειδή εδώ βλέπουν η πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι τον γραφουν κανονικότατα;

+1000
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    +1000
    δεν διαφωνω με αυτα που λες, και τα παραδειγματα σου κλπ κλπ..

εγω παρενεβησα απο την αρχη διοτι ειδαμε μια φωτο απο την αγγλια, και πολλους τους πειραξε οτι το ειπε ενας αγγλος!!!

αμα ηταν απο γαλλικο ισπανικο σουηδικο περιοδικο δεν θα μας πειραζε?
    ή νομιζετε πως σε εκεινες τις χωρες δεν μας κραζουν

το θεμα ξαναλεω ειναι η κατασταση στην χωρα μας και το πως μας αντιμετοπιζουν εκει εξω

και οχι αν αυτοι που μας κρινουν ειναι καλητεροι η χειροτεροι αφου και εδω ειμαστε τραγικοι..
    τι κανουμε? διαγωνισμο ποιος ειναι ο χειροτερος οδηγος?
    δεν μας φτανει που σκωτονονται καθε χρονο εδω 1500+ ατομα..

δηλαδη επειδη αυτοι (λεω εγω τωρα) ειναι λουγκρες, οδηγανε απο δεξια, ειναι τσιρακια των αμερικανων εμεις γιναμε καλοι οδηγοι?
    κατηγοροντας τους εγγλεζους οι ελληνες βελτιωνομαστε ως οδηγοι?
    αν ειναι ετσι και γω μαζι σας.. αλλα δεν νομιζω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Και πάλι για να καλύψουμε τον δικό μας βρώμικο Κwλο κοιτάμε τον ανοιχτό των Βρετανών !!!!

Όταν μιλάμε για τέτοια ξεφτλίκια σε θέματα ασφάλειας δεν έχει καμία ουσία να συγκριθούμε με άλλους...

Αν διαβάζετε καθημερινά το φόρουμ θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι χωρά μια ολόκληρη κατηγορία απο στραβά και ανάποδα των αποκλειστικά ελληνικών δρόμων.

Αφήστε τους κουτόφραγκους στην ασφάλεια τους. Δείτε σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει σε κυκλοφοριακή αγωγή.

Και εγώ ο παπάρας κυκλοφορούσα ακράνωτος αρκετές φορές για αποστάσεις 5-10 τετραγώνων.

Αλλά ρε παιδιά με όσα βλέπω στο δρόμο και διαβάζω εδώ, είμαστε πολύ επικίνδυνοι τελικά.

Χεσμένοι πρέπει να κυκλοφορούμε με ρανταρ ανοιχτά είτε μιλάμε για πόλη είτε για εθνική. Για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ολόκληροι πίσω....

Μηπως δεν εφαρμοζονται οι νομοι?Ειναι κριμα μια υπεροχη χωρα οπως η Ελλαδα να
    ξεφτιλιζεται..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On Line Chat
    από anco στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 19:05
  2. Go On England!!!
    από GST στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 15:40
  3. 1 Atomo On-line???