Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Φρουρός-"πιστολέρο"

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ποιοι είναι; Εγώ δεν τους ξέρω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	m29-1710225arxigoi1.jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	17,9 KB 
ID:	156976
    πρωταθλητης Ευρωπης

Η οπλοφορία μεγάλου ποσοστού ανθρώπων στην Κρήτη είναι μεγάλο θέμα εντελώς διαφορετικό από αυτό που συζητάμε εδώ.Αν το ανοίξουμε πάντως πάω να φτιάξω ποπ κορν
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δεν είδα να αναφέρεται οτι ο συγκεκριμένος ειναι φρουρός φυλακών, υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης και όχι αστυνομικός...

Χάριν της ακρίβειας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ε ρεεεε σε λίγο που θα δώσουν και στους αγροφύλακες όπλα να δείτε γέλια...

ή κλάματα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν είδα να αναφέρεται οτι ο συγκεκριμένος ειναι φρουρός φυλακών, υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης και όχι αστυνομικός...

Χάριν της ακρίβειας
    Εεεε ρε συ, πας γυρεύοντας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	naaaa.gif 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	2,8 KB 
ID:	157016
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Χάριν της ακρίβειας
    εξωτερική φρουρά = αστυνομικός νομίζω (?)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εξωτερική φρουρά = αστυνομικός νομίζω (?)
    Εξωτερική φρουρα = Ειδικοί φρουροί
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    στο υπουργείο εσωτερικών δηλαδή και όχι δικαιοσύνης (ε?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και δεν ξέρω να τους ξεχωρίζω κιόλας (είναι και πολλοί ρε γμτ.. ) νομίζω ότι πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό. Η εξωτερική φρουρά της φυλακής δεν πρέπει να έχει καμμία σχέση με αυτό που λέμε "ειδικοί φρουροί" εννοώντας μάλλον τα ΤΑΕ, ΕΙΔΑΣΥΔΕ..δεν πιστεύω ότι οι εξωτερικοί φρουροί έχουν την αρμοδιότητα δηλαδή να σταματάνε αυτοκίνητα στο δρόμο για τυπικό έλεγχο κλπ κλπ και οι δικές τους αρμοδιότητες πρέπει να περιορίζονται στην απλή φύλαξη των φυλακών απ'όξω, αστυνόμευση στα δικαστήρια, μεταφορά κρατουμένων κι έτσι..

Με κάθε επιφύλαξη

Επιμένω:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, ο δράστης της ανθρωποκτονίας είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης απασχολούμενος στο σώμα εξωτερικής φρούρησης φυλακών.

Ο υπάλληλος είχε προσληφθεί πέρυσι και η όλη διαδικασία επίσης αφορά το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
    Τα αίτια είναι ψυχική διαταραχή και όχι εμπλοκή κατά την υπηρεσία του ή ένεκα αυτής.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Επιμένω:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, ο δράστης της ανθρωποκτονίας είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης απασχολούμενος στο σώμα εξωτερικής φρούρησης φυλακών.
    Αυτό ομως captain λίγο αλλάζει την ουσία της ιστορίας, που είναι απλά η ΕΥΚΟΛΙΑ με την οποία ανατίθεται ένοπλη υπηρεσία σε κάποιον.

Το αν φταίει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ή το Δημόσιας Τάξης προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι το σύστημα αποδείχθηκε ανίκανο να ΠΡΟΛΑΒΕΙ (και) το περιστατικό αυτό ...

Παλαιο τόμαρο
    Μικρή σημασία έχει αν είναι μπάτσος με καπέλο, μπάτσος ειδικός φρουρός, μπάτσος δεσμοφύλακας ή όποια άλλη κατηγορία αντιπαθητικών και επικίνδυνων καθαρμάτων. Έτυχε να γνωρίζω το παλικάρι που δολοφονήθηκε γιατί κατέβαινα χρόνια σούγια και αυτός δούλευε εκεί τα καλοκαίρια. Πλέον έχω αρχίσει και έχω τους προβληματισμούς μου σε σχέση με το επάγγελμα
    Είναι τρελά καθάρματα που επιλέγουν την αστυνομία?
    Είναι η αστυνομία που επιλέγει τρελά καθάρματα?
    Είναι καθάρματα που τρελαίνονται?
    Είναι τρελοί που γίνονται καθάρματα????
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος
    Ο σεργιος εχει δικιο φιλε καπτεν!!! και το προβλημα δεν νομιζω οτι θα λυθει ουτε με τα νεα μετρα (θα τους δουν ψυχολογοι)
    Για να καταλαβετε πως θα λειτουργησει, στο ναυτικο ημουν στην ψυχολογικη υποστηριξη (οχι υπο παρακολουθηση...) αλλα βοηθουσαμε τους μονιμους γιατρους σε επιτροπες, φαρμκα, συνεδριες κλπ.
    Αυτο που μου ετυχε ηταν σε δυσμοιρο ΕΠΟΠ με σχιζοφρενεια του κανουν πλακα οι συναδελφοι και ο τυπος παθαινει κριση...παμε σε επιτροπη να βγει Ι5 και βαζει η μανα του μεσο καποιον υψηλοβαθμο (οπως παντα)...ο τυπος 1 μηνα μετα ηταν στη θεση του!!!

Σκεψου με αυτους που θα εχουν και οπλο και θα ειναι και δαχτυλοδεικτουμενοι!!!
    mustili

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Ο φονιάς είναι πολίτης υπάλληλος στις φυλακές,και σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κρήτης το περιστατικό έγινε με κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα.

TVXS.gr Project "Κακώς φέρουν όπλο" οι 3 στους 50 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκριναν οι ψυχολόγοι http://www.tvxs.gr/v6289

Ακατάλληλοι να φέρουν όπλο κρίθηκαν οι τρεις από τους πενήντα πρώτους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που πέρασαν ήδη από τα ψυχομετρικά τεστ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», δικαιώνοντας όσους επέμεναν για χρόνια στην ανάγκη εξέτασης όλων των αστυνομικών.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία εξέτασης των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας από ψυχολόγους προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητα τους να φέρουν όπλο. Προτεραιότητα έχουν όσοι υπηρετούν στα τμήματα Ομονοίας, Εξαρχείων, Αγίου Παντελεήμονα και Κυψέλης, καθώς έρχονται καθημερινά σε επαφή με χιλιάδες πολίτες.

Προς το παρόν απασχολούνται 11 ψυχολόγοι στη διαδικασία ενώ αναμένεται η πρόσληψη επιπλέον 8 άμεσα και η προκήρυξη πρόσληψης άλλων 15 στο επόμενο διάστημα. Τα ψυχομετρικά τεστ αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους καθώς πρέπει να εξεταστούν και οι 50.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Ασαφές, ωστόσο, παραμένει αν θα εξεταστούν και οι αξιωματικοί, καθώς η απόφαση για τα ψυχομετρικά τεστ δεν το ορίζει με σαφήνεια.

Η τελική απόφαση όμως για το αν κάποιος θα φέρει πράγματι όπλο δεν θα ληφθεί μόνο από τους ψυχολόγους αλλά από ειδική επιτροπή στην οποία θα συμμετάσχει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για μεροληπτική αντιμετώπιση προς άτομα που έχουν ήδη κριθεί ακατάλληλα.

«Φοβάμαι ότι μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ θα βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη θέση να πάρουμε τα όπλα από μεγάλο αριθμό αστυνομικών. Αυτό θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κάλυψη υπηρεσιών. Ακόμη και ένας στους 15 να βρεθεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί θα πρέπει να αποσυρθούν από μάχιμες υπηρεσίες. Αν σ’ αυτούς συνυπολογίσουμε και όσους δεν έχουν ανάλογη εκπαίδευση στα όπλα, τότε ο καθένας καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις για ένα Σώμα στο οποίο υπηρετούν περίπου 50.000 αστυνομικοί», δήλωσε στην εφημερίδα ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων