Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Ασφάλειες....

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    για v-strom 650 k7
    με τις βασικες καληψεις
    + οδηκη+νομικη δινω 220?
    το χρονο
    και για το crypton 06 δινω
    110? το χρονο για τις βασικες
    + νομικη

στην commercial εδρα αθηνα

αλλα θα ακριβινουν και αλλο
    γιατι τα χριστουγεννα που ηταν να
    ανανεωσω της μηχανης δεν μου
    δεχτηκαν ετησιο γιατι ετοιμαζαν
    ανατιμησεις (ετσι μου ειπε ο ασφαλιστης)
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    για v-strom 650 k7
    με τις βασικες καληψεις
    + οδηκη+νομικη δινω 220?
    το χρονο
    και για το crypton 06 δινω
    110? το χρονο για τις βασικες
    + νομικη

στην commercial εδρα αθηνα

αλλα θα ακριβινουν και αλλο
    γιατι τα χριστουγεννα που ηταν να
    ανανεωσω της μηχανης δεν μου
    δεχτηκαν ετησιο γιατι ετοιμαζαν
    ανατιμησεις (ετσι μου ειπε ο ασφαλιστης)
    ta kianouria sumvolaia tha ginontai mono etisia..einai nea politiki-nomos gia oles tis asfalistikes

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    thn comercial values DEN THN proteinw oute sto xeirotero extrho mou...se prosfato atyxhma mou...enw o eteros paradexthike amesos to sfalma tou..eixa xarti apo troxaia...mou ekane thetikh dhlwsh...kai egw zhthsa MONO tis zhmies mou (enw eixa traymatismo..) ekana gyrw stous 4 mhnes me ametrhtes eposkepseis sta grafeia ths etairias gia na parw ta xrhmata mou...oi typoi htan aparadektoi!..olo xanontousan egrafa klp malakies wste na kathysterei to thema...h commercial htan dikia mou etairia,kai ypotithete me ton filiko diakanonismo 3emperdeyeis grhgora...ypotithete.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    thn comercial values DEN THN proteinw oute sto xeirotero extrho mou...se prosfato atyxhma mou...enw o eteros paradexthike amesos to sfalma tou..eixa xarti apo troxaia...mou ekane thetikh dhlwsh...kai egw zhthsa MONO tis zhmies mou (enw eixa traymatismo..) ekana gyrw stous 4 mhnes me ametrhtes eposkepseis sta grafeia ths etairias gia na parw ta xrhmata mou...oi typoi htan aparadektoi!..olo xanontousan egrafa klp malakies wste na kathysterei to thema...h commercial htan dikia mou etairia,kai ypotithete me ton filiko diakanonismo 3emperdeyeis grhgora...ypotithete.
    to na pareis ta xrimata sou den egitai mono stin thelisi tis dikis sou etairias.
    prepei na dwsei to ok i alli, na einai mexri 3 minwn apo to atixima gia na isxuei i filiki dilwsi kai alla pragmata.
    to na to kathysterisoun eidika apo tis stigmi pou exeis sta xeria sou thetiki apo ton allon, den leei kati..den exei noima.
    kati allo tha epaize.

ti allo na epeze.....otan theloun 1 mhna + gia na paroun ena xarti apo thn allh asfaleia (aspis..einai kai idios omilos!)...akoma kai thn mera pou plhrwthhka mou ekanan malakia....mou dwsan anypografh epitagh....3ana pisw apo peiraia sta grafeia tous....Thlefwnika den to syzhtaw,toulaxiston 40lepta na vgaleis grammh,gia na milhseis me kapoion asxeto..pou sou leei alla anti alwn xwris na 3erei tipota gia thn ypothesh sou....

ti allo na epeze.....otan theloun 1 mhna + gia na paroun ena xarti apo thn allh asfaleia (aspis..einai kai idios omilos!)...akoma kai thn mera pou plhrwthhka mou ekanan malakia....mou dwsan anypografh epitagh....3ana pisw apo peiraia sta grafeia tous....Thlefwnika den to syzhtaw,toulaxiston 40lepta na vgaleis grammh,gia na milhseis me kapoion asxeto..pou sou leei alla anti alwn xwris na 3erei tipota gia thn ypothesh sou....
    κοιτα να δεις...σου ξαναλεω, το χαρτι ΔΕΝ το παιρνουν οι δικοι σου....το στελνουν οι αλλοι.
    τους αλλους συμφερει να καθυστερησουν να στειλουν το χαρτι, γιατι παιζουν διαφορα με τις πληρωμες μεταξυ τους.
    η ανυπογραφη επιταγη μπορει να ειναι μαλακια του αντιπροσωπου ασφαλιστη που εχεις, γιατι τα κεντρικα ΔΕΝ ειναι στον πειραια....αρα την επιταγη την ειχε παρει ανυπογραφη (αρα μαλακια του ) ο ασφαλιστης σου.

οσο για τον χρονο αναμονης ειναι σπανιο να ειναι τοση ωρα που λες....αλλα εχεις δοκιμασει να παρεις αλλου;; δοκιμασε διεθνη ενωση....

ston peiraia eimai egw....ta grafeia 3erw poly kala pou einai (ligo panw apo to hilton).Den 3erw an douleyeis gia aytous h otidhpote pantws ta pragmata einai etsi..mhn milhsw gia kai kala palaiothtes klp. pou efeyriskoun gia na sou aferesun xrhmata sta antalaktika.Tespa..afth einai h empoiria mou apo thn commercial kai to sigouro einai oti tha thn ala3w otan lh3ei.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι ασφαλιστικές προβάλουν ένα σωρό δικαιολογίες μπας και καταφέρουν αν γλιτώσουν να πληρώσουν άμα καταλάβουν ότι δεν διστάζεις να τους κυνηγήσεις (με λογικές απαιτήσεις) τότε πληρώνουν ξέρουν πολύ καλά πότε θα χάσουν και πότε όχι στο δικαστήριο

ston peiraia eimai egw....ta grafeia 3erw poly kala pou einai (ligo panw apo to hilton).Den 3erw an douleyeis gia aytous h otidhpote pantws ta pragmata einai etsi..mhn milhsw gia kai kala palaiothtes klp. pou efeyriskoun gia na sou aferesun xrhmata sta antalaktika.Tespa..afth einai h empoiria mou apo thn commercial kai to sigouro einai oti tha thn ala3w otan lh3ei.
    παλαιοτητες εχουν ΟΛΕΣ οι ασφαλιστικες και σου αφαιρουν ΟΛΕΣ λεφτα.
    ψαξτο λιγο και θα δεις.
    δεν προσπαθω να σε πεισω για την εταιρεια....αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι τα προβληματα που παρεθεσες θα τα αντιμετωπιζες σε οποιαδηποτε εταιρεια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι ασφαλιστικές προβάλουν ένα σωρό δικαιολογίες μπας και καταφέρουν αν γλιτώσουν να πληρώσουν άμα καταλάβουν ότι δεν διστάζεις να τους κυνηγήσεις (με λογικές απαιτήσεις) τότε πληρώνουν ξέρουν πολύ καλά πότε θα χάσουν και πότε όχι στο δικαστήριο
    απλα οι πληρωμες γινονται μεταξυ των εταιρειων.
    η μια χρωσταει στην αλλη και αποπληρωνονται ετσι τα ποσα...
    για αυτο και πολλες φορες καθυστερουν ειτε να στειλουν τα χαρτια ειτε προβαλουν δικαιολογιες οπως στο παλικαρι που εγραψε απο πανω.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    απλα οι πληρωμες γινονται μεταξυ των εταιρειων.
    η μια χρωσταει στην αλλη και αποπληρωνονται ετσι τα ποσα...
    για αυτο και πολλες φορες καθυστερουν ειτε να στειλουν τα χαρτια ειτε προβαλουν δικαιολογιες οπως στο παλικαρι που εγραψε απο πανω.
    Πιστεύω ότι έχουν νόημα οι καθυστερήσεις.Ίσως τις έχουν κάνει καθεστώς για να γλιτώνουν να πληρώνουν μικροποσά.Να μη θέλει δηλαδή ο κόσμος να μπλέκει με τη γρφειοκρατία για να πάρει μετά από χ μήνες κάποιο μικρό ποσό για την επισκευή του,έτσι παίρνει η μπάλα και όσους έχουν να κάνουν με πιο μεγάλα ποσά.Δεν είναι κάτι που ξέρω και το αναφέρω αλλά έτσι έχω στο μυαλό μου ότι λειτουργουν,αν σκεφτούμε πόσα μικροατυχήματα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή γύρο μας και πόσοι λένε "να τα βρούμε αλλοιώς" για να μη χάνουν το χρόνο τους,μάλλον βγαίνει ένα καλό ποσό για τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Πιστεύω ότι έχουν νόημα οι καθυστερήσεις.Ίσως τις έχουν κάνει καθεστώς για να γλιτώνουν να πληρώνουν μικροποσά.Να μη θέλει δηλαδή ο κόσμος να μπλέκει με τη γρφειοκρατία για να πάρει μετά από χ μήνες κάποιο μικρό ποσό για την επισκευή του,έτσι παίρνει η μπάλα και όσους έχουν να κάνουν με πιο μεγάλα ποσά.Δεν είναι κάτι που ξέρω και το αναφέρω αλλά έτσι έχω στο μυαλό μου ότι λειτουργουν,αν σκεφτούμε πόσα μικροατυχήματα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή γύρο μας και πόσοι λένε "να τα βρούμε αλλοιώς" για να μη χάνουν το χρόνο τους,μάλλον βγαίνει ένα καλό ποσό για τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών
    στο μονο που τους εξυπηρετει η τακτικη αυτη ειναι στην αποπληρωμη οφειλων μεταξυ τους.

αν δηλαδη περασει η χρονικη διαρκεια της φιλικης δηλωσης, θα σε πληρωσει η εταιρεια σου.
    η δικη σου θα προσπαθει να αποδειξει οτι για την καθυστερηση φταιει η αλλη και παει λεγοντας.
    ετσι ειναι ολες
    και ετσι μειωνουν τις οφειλες μεταξυ τους.

τελος απο μενα η κουβεντα στο συγκεκριμενο ποστακι...γιατι μπορει να πει καποιος οτι προσπαθω να ανεβασω καποια εταιρεια.
    εξαλλου ΟΛΕΣ τα ιδια χαλια ειναι, δεν υπαρχει νοημα στην κουβεντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz
    Χτες παρέλαβα από τα γραφεία της Asfalistra.gr το νέο ασφαλιστικό συμβόλαιο διάρκειας
    6μηνών της Proton Insurance Co. (Σταδίου 5, Αθήνα τηλ. 211-1085900).

Πρόκειται για το βασικό πακέτο ασφάλισης με κόστος 82ευρώ χωρίς οδική βοήθεια (30ευρώ
    ετησίως).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ
    Λ. Συγγρού 5, Αθήνα τηλ. 210 - 9229090, 801 - 11 29000 φαξ 210 - 9229030

Παλαιό μέλος
    Το ξεθάβω λίγο, αλλά ήθελα κάτι για τις οδικές:

Για σπασμένο λάστιχο καλύπτουν τη μεταφορά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    Το ξεθάβω λίγο, αλλά ήθελα κάτι για τις οδικές:

Για σπασμένο λάστιχο καλύπτουν τη μεταφορά;
    ναι καλυπτουν. αλλωστε οι πιο πολλοι δεν κανουμε οδικη ασφαλεια γιατι φοβομαστε το κλαταρισμα?
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλειες σε blacklist..
    από Daemon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 13:40
  2. Συνταξιοδοτικές Ασφάλειες
    από Χωμάτινος στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2007, 13:46