Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 160

Θέμα: ΚΙΒΩΤΙΟ Κ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΣΗΣ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Για να σταματάμε????? (Τι κερδίζω?)

Για να κορνάρουμε!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έφτασε λοιπόν η yamaha να κάνει τόσες μελέτες για κάτι που τελικά έτσι κι αλλιώς γινόταν????

Το μοντέλο είναι τυχαίο! Απλά αυτό είχε απόδειξη ότι στα υπόλοιπα μοντέλα δεν ισχύει κάτι τέτοιο χωρίς φθορά!!!

Οχι ακριβώς.Μάλλον είναι απόδειξη ότι εφόσον μπορέσεις να κάνεις την δουλειά της χαζής ηλεκτρονικής συσκευής που πουλάει η Yamaha σαν gatzetακι ξεπερνάς την ανάγκη χρήσης του συμπλέκτη.
    Το κιβώτιο παραμένει το ίδιο.
    Απλά θέλει συντονισμό κινήσεων και λίγη προπόνηση.
    Για ποιό λόγο όμως?
    Η μόνη περίπτωση που θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι εάν κρατάς τσιγάρο την ώρα που οδηγάς.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Έφτασε λοιπόν η yamaha να κάνει τόσες μελέτες για κάτι που τελικά έτσι κι αλλιώς γινόταν????

Το μοντέλο είναι τυχαίο! Απλά αυτό είχε απόδειξη ότι στα υπόλοιπα μοντέλα δεν ισχύει κάτι τέτοιο χωρίς φθορά!!!

πιανεις λαθος παραδειγμα...

καποτε το αβανς ηταν ρυθμιζομενο στους κινητηρες, κανοντας ομως το μοτερ πιο ''δυσχρηστο'',αυτο δε σημαινε οτι δε δουλευε κιολας η οτι δε δουλευε σωστα...

το ξαναλεω, το ασυγχρονιστο κιβωτιο ειναι κατασκευασμενο να αλλαζουν οι ταχυτητες χωρις συμπλεκτη, γιατι για την ακριβεια ειναι προσυμπλεγμενες πρωτου γινει η αλλαγη(σε αντιθεση με τα αυτοκινητα)

αμα ξερεις 5 πραγματα απο μηχανικα/μηχανολογικα, ριξε μια ματια στο ιντερνετ, οι πληροφοριες ειναι ατελειωτες...

αμα δε σκαμπαζεις ομως, πιστευε και μη ερευνα σε αυτο που σου λεω

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    πιανεις λαθος παραδειγμα...

καποτε το αβανς ηταν ρυθμιζομενο στους κινητηρες, κανοντας ομως το μοτερ πιο ''δυσχρηστο'',αυτο δε σημαινε οτι δε δουλευε κιολας η οτι δε δουλευε σωστα...

το ξαναλεω, το ασυγχρονιστο κιβωτιο ειναι κατασκευασμενο να αλλαζουν οι ταχυτητες χωρις συμπλεκτη, γιατι για την ακριβεια ειναι προσυμπλεγμενες πρωτου γινει η αλλαγη(σε αντιθεση με τα αυτοκινητα)

αμα ξερεις 5 πραγματα απο μηχανικα/μηχανολογικα, ριξε μια ματια στο ιντερνετ, οι πληροφοριες ειναι ατελειωτες...

αμα δε σκαμπαζεις ομως, πιστευε και μη ερευνα σε αυτο που σου λεω

Επειδή δεν σκαμπάζω μια από μηχανολογικά, μπορείς να μου πεις τι λέει η σελίδα αυτή???

Γιατί βαριέμαι να μεταφράζω!!!! Είναι προσυμπλεγμένες? αυτό λέει????

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    ρε σεις συγνωμη δηλαδή και χωρίς να το παίζω έξυπνος γιατι δεν μπορω άλλωστε αλλά γιατί κανένας ποτέ στις σχολές οδηγών δεν μιλάει για τέτοιο πράμα?? και καθόμουν εγώ ο μαλάκας και μάθαινα συμπλέκτη ενώ ήταν τόσο απλό???

δηλαδή εγώ επειδή δεν το έχω ξανακούσει πως γίνεται χωρίς συμπλέκτη?? τερματίζεις την σχέση, κλείνεις το γκάζι και βαράς την ταχύτητα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    ρε σεις συγνωμη δηλαδή και χωρίς να το παίζω έξυπνος γιατι δεν μπορω άλλωστε αλλά γιατί κανένας ποτέ στις σχολές οδηγών δεν μιλάει για τέτοιο πράμα?? και καθόμουν εγώ ο μαλάκας και μάθαινα συμπλέκτη ενώ ήταν τόσο απλό???

δηλαδή εγώ επειδή δεν το έχω ξανακούσει πως γίνεται χωρίς συμπλέκτη?? τερματίζεις την σχέση, κλείνεις το γκάζι και βαράς την ταχύτητα??

Ότι γίνεται, γίνεται!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φθορά τα γρανάζια!!!

Επειδή βρίσκονται σε διαρκή κίνηση όλα, μπορείς να βρεις το σημείο που από το ένα θα συμπλέξεις το άλλο! Το θέμα είναι πως ο συμπλέκτης βρίσκεται εκεί για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά! Όταν θες να αλλάξεις ταχύτητα να τον πατάς και να αλλάζεις χωρίς προβληματισμούς και σκέψεις!!

Ο συμπλέκτης είναι εκεί για κάποιο λόγο! Τώρα ας μας πει κάποιος για ποιο λόγο δεν τον βγάζουμε να τελειώνει! Μην χαλάμε και ντίζες!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a029: :a029: :a029: :a029:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ότι γίνεται, γίνεται!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φθορά τα γρανάζια!!!

Επειδή βρίσκονται σε διαρκή κίνηση όλα, μπορείς να βρεις το σημείο που από το ένα θα συμπλέξεις το άλλο! Το θέμα είναι πως ο συμπλέκτης βρίσκεται εκεί για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά! Όταν θες να αλλάξεις ταχύτητα να τον πατάς και να αλλάζεις χωρίς προβληματισμούς και σκέψεις!!

Ο συμπλέκτης είναι εκεί για κάποιο λόγο! Τώρα ας μας πει κάποιος για ποιο λόγο δεν τον βγάζουμε να τελειώνει! Μην χαλάμε και ντίζες!!!!

Τα γρανάζια είναι μόνιμα συμπλεγμένα όλα ταυτόχρονα.Χοντρικά εμείς επιλέγουμε ποιό ζευγάρι θα χρησιμοποιήσουμε.Ο συμπλέκτης είναι εκεί για να προσαρμοστεί ομαλά στην νέα σχέση το μηχανικό σύνολο.Εάν μπορείς να το κάνεις με το γκάζι ή με ένα μηχανισμό που επεμβαίνει στην ανάφλεξη απλά καταργήται ο συμπλέκτης.
    Υπάρχουν στην αγορά shifters τα λένε? που κάνουν ακριβώς αυτό, και το πουλάει και η yamaha στο 1200 απ ότι φαίνεται.Εκεί εκτός απο το ξεκίνημα δεν χρησιμοποιείται ο συμπλέκτης.Παρ όλα αυτά καλό είναι να χρησιμοποιείται κανονικά και όπως προβλέπεται, χωρίς άγχος όμως

ο συμπλεκτης χρειαζεται για σουζες και για ντριφτ .-:smilea:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Επειδή δεν σκαμπάζω μια από μηχανολογικά, μπορείς να μου πεις τι λέει η σελίδα αυτή???

Γιατί βαριέμαι να μεταφράζω!!!! Είναι προσυμπλεγμένες? αυτό λέει????

nai προσυμπλεγμενες ειναι...
    για την ακριβεια ειναι μονημως συμπλεγμενες, σε αντιθεση με του αυτοκινητου...

αν μπορεις να αλλαξεις σωστα την ταχυτητα χωρις συμπλεκτη(χωρις να κοπανανε οι ταχυτητες δλδ) αλλαζε τες αν θες χωρις συμπλεκτη, αλλιως ο συμπλεκτης θα κανει τη δουλεια πιο ευκολα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	elevator.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	28,3 KB 
ID:	157468

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    το -1 κουμπί Μάκη μου το ξέχασες ....

(ακριβώς κάτω από το πάρκινγκ .... το καλό το show ... ) :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    το -1 κουμπί Μάκη μου το ξέχασες ....
    (ακριβώς κάτω από το πάρκινγκ .... το καλό το show ... ) :wacko:
    Έχει ένα "Χ" δίπλα στην κλειδαριά με τον κόκκινο κύκλο, αυτό μάλλον πως αποσυνδέει την καμπίνα με τα συρματόσχοινα και πιάνει τα άπατα σε χρόνο ντε-τε

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κιβωτιο ταχητητων 5η προς 6η
    από stavrogin στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 11:40
  2. Συμπλέκτης-Κιβώτιο
    από gRim στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 21:56
  3. κιβωτιο 650
    από vstrompanos στο forum Suzuki V-Strom series