ΡΕ ΚΩΣΤΗ....
ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ...![]()
![]()
ΡΕ ΚΩΣΤΗ....
ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ...![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Το ξερω Θαναση μου...![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
παιδια τελικα βρηκαμε τι πουλι(αρπακτηκο) ειναι αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ειναι μπουφονανογερακι με τελικη 200. (φοραει μακρυυυ γραναζωμα)
Εγω παντως με το παπι πηγαινω στους εθνικους δρυμους (ειναι και νομιμο στην ελλαδα-λογω ονομασιας) και με Μοτοσπορτ και φτιαγμενα κυλινδροπιστονα και μακουνε οι αρκουδες και χεζονται πανω τους.
(Παντως μεταξυ μας τωρα, μια φορα ειχα σκοτωσει πελαργο με το σκουτερακι μου. Μη ρωτατε πως. Περιιτο να σας πω οτι ολα τα πλαστικα θελανε αλλαγμα μετα.)
Αλλα για τα δεκαδες χιλιαδες κουνουπια και μυγες μελλισες σβουρους κλπ που σκοτωνουμε καθε καλοκαιρι δεν μιλαει κανεις ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
ναι ειναι μπουφονανογερακι με τελικη 200. (φοραει μακρυυυ γραναζωμα)
Εγω παντως με το παπι πηγαινω στους εθνικους δρυμους (ειναι και νομιμο στην ελλαδα-λογω ονομασιας) και με Μοτοσπορτ και φτιαγμενα κυλινδροπιστονα και μακουνε οι αρκουδες και χεζονται πανω τους.
(Παντως μεταξυ μας τωρα, μια φορα ειχα σκοτωσει πελαργο με το σκουτερακι μου. Μη ρωτατε πως. Περιιτο να σας πω οτι ολα τα πλαστικα θελανε αλλαγμα μετα.)
Αλλα για τα δεκαδες χιλιαδες κουνουπια και μυγες μελλισες σβουρους κλπ που σκοτωνουμε καθε καλοκαιρι δεν μιλαει κανεις ε?
το μάμησες!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ολοι οι ζωοφιλοι εδω μαζευτηκανε εεε? Μολις ξεστομισουμε την αληθεια σωπαινουν ολοι, εεε?
Επειδή βλέπω ότι σαν ταλανίζει το θέμα του πουλιού (ειδικά και γενικότερα) θα λύσω όλες τις απορίες σας μίας και είμαι και συγγενής του αποθανέντος.
Η γλαύκα που τόσο άδοξα βρήκε τέλος στο μπροστινό fairing του συγκεκριμένου R1 που οδηγούσε κάποιος αλήτης μηχανόβιος ήταν επιφανές μέλος της πανίδας αυτής της χώρας (αποφεύγω να αναφέρω ποιας χώρας μίας και οι μπούφοι δεν έχουν αποδεχθεί ή προσυπογράψει ούτε την Συνθήκη της Λοζάννης, ούτε το Πρωτόκολλο του Λονδίνου αλλά ούτε και κανένα άλλο κώλο ή συνθήκη!).
Το τραγικό αυτό γεγονός που μας θλίβει αφάνταστα κάνει επιτακτική την ανάγκη θέσπισης κανόνων για την προστασία των πουλιών και πούλων γενικότερα! Εμείς οι μπούφοι, τα περιστέρια, οι αϊτοί, οι γερακίνες (που αυτοί την στιγμή δεν βρίσκονται μαζί μας γιατί έχουν πάει να φέρουν κρύο νερό) και τα άλλα πτηνά -πλην των πιγκουΐνων και των στρουθοκαμήλων απαιτούμε:
Την παροχή από το κράτος δωρεάν κράνους για όλα τα πτηνά που ζουν και εργάζονται στις αντίξοες συνθήκες των πόλεων. (Σημείωση: Οι πετεινοί απαιτούν για κάποιο λόγο τα δικά τους κράνη να έχουν και λοφία!).
Την κατασκευή ειδικών αεροδιαδρόμων εντός των πόλεων για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση μας καθώς και την δημιουργία αντίστοιχου ειδικού σώματος ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Μπούφοι όλοι του κόσμου ενωθείτε!
ωραια τωρα μπορεις να μπεις στο chatΑρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Επειδή βλέπω ότι σας ταλανίζει το θέμα του πουλιού
με κρανος ομως![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση