Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ -ΜΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ(ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Πολύ περίεργο να το κάνει σε μοντέλο 2008…
    Πάντως , εγώ είχα το ΧΤR του 2004 που όντως είχε γίνει γενική ανάκληση των TPS (ακόμα και αν είχε λήξει η εγγύηση σου) .Όταν το είχα πάρει , μηχανικός μου έκανε κάποιες ρυθμίσεις στην μονάδα ελέγχου (από τα κουμπιά του ταχύμετρου) και για 20000 χλμ που το ειχα δεν έσβησε ποτέ.(το νέο TPS το ειχα στο κουτί του και το έδωσα σε αυτόν που την πούλησα.)
    Τώρα έχω το 660ΧΤΖ εδώ και ένα χρόνο περίπου και πάλι δεν έχει σβήσει.
    Πάντως , αφού είναι του 2008 η YAMAHA θα σε καλύψει απόλυτα αν έχεις πρόβλημα. Μην το αφήσεις .

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    πως το κανεις αυτο αρχηγε μου?δωσε τα φωτα σου...
    giati oxi exw kai ksenon...basika pigene se ena synergeio stis yamaha kai tha sto kanei amesws oute eyrw den tha sou parei..mia mikri ayksisi tis taksews 100-200 strofwn,nomizw tha kserei aytos.gt erxete kai kalokairi min parei fwtia to moter.yparxei men kai i lusi pou leei to palikari parapanw..patwntas kai kratwntas ta duo koumpia mazi (rezet kai select) enw o diakoptis einai kleistos anoigeis ton diakopti kai meta apo duo second isws kai parapanw na emfanistei mia leksoula..pantwntas select pali tha sou grapsei kati allo.tote patas rezet nomizw ean thymamai kala kai mpainei i ruthimsi(prosoxi omws den to exw dokimasei gia ayto den pairnw orko gia ayto.kserw mono oti douleuei ean exeis eksatmiseis logo tou diakopti l pou uparxei stous laimous,kai episis gia na ginei ayto xreiazesai to kokkino kleidaki tis yamaha to opoio einai gia tis rythiseis tis mixanis)..elpizw na se diafwtisa estw kai ligaki..na thymaste rwtontas pas stin poli.

Παλαιό μέλος
    Telika to provlima lithike me rithmisi relanti -eprepe na einai stis 1300 strpofes stp relanti k itan 1100-osa exoyn polla xiliometra....thelei k katharismo petaloydas k ola ok-opoios thelei na. Toy po to mastpra poy mesose..steilte pm

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ρεταρισμα και σβησιμο εν κινηση απο ZZR600
    από nitso στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 09:30
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2012, 14:34
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 16:32
  4. Σηναντηση με την ιωαννα για css μονο για μελη του motogr
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks