ΝΤΑΙΝΕΖ μπότες απο το Δυκυκλο μπάικ αξέσορισ...
με ξύστρες δερματινες χωρίς πολλά πολλά ωστε να μην περπατάς σαν ανθρωπος...
με τα προστατευτικά τους μετα απο παζάρι 110 ευρα...
καλή τιμή για ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ...
ΝΤΑΙΝΕΖ μπότες απο το Δυκυκλο μπάικ αξέσορισ...
με ξύστρες δερματινες χωρίς πολλά πολλά ωστε να μην περπατάς σαν ανθρωπος...
με τα προστατευτικά τους μετα απο παζάρι 110 ευρα...
καλή τιμή για ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ...
και η ζωή συνεχίζεται...
Πήγα χθες και έριξα τις ματιές μου για touring boots αλλά ψιλοαπογοητεύθηκα από την ακαμψία τους. Πράγματι, προστατεύουν περισσότερο αλλά δεν είναι για κάθε μέρα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει με αθλητικά παπούτσια...
Οπότε μάλλον θα προσανατολιστώ σε city μοντέλα...
Πχ κάτι τέτοιο έχει αρχίσει και μου φαίνεται πολύ καλό στο μάτι...
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Τελικά πήγα και πήρα αυτά μιας και καλοκαιριάζει...
http://www.dainese.com/eng/articolo....71&cat=TOURING
Τον επόμενο χειμώνα θα τσιμπήσω τα Champion Tepor...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αυτα τα μποτακια που λες τα φοραω εγω και ο ΚαΤαΝας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Τελικά πήγα και πήρα αυτά μιας και καλοκαιριάζει...
http://www.dainese.com/eng/articolo....71&cat=TOURING
Τον επόμενο χειμώνα θα τσιμπήσω τα Champion Tepor...
Τα πηραμε 110 ευρω απο ενα καταστημα στην Αργυρουπολη το οποιο εχει πολυ πραγμα, μπουφαν,γαντια περιπου 20% κατω (αν και μαθαινω οτι ακριβυνε).
Ειναι πολυ ανετα, σκεψου οτι τα φοραω ολη τη μερα σχολη,δουλεια, και δεν με κουραζουν καθολου.
Ασε που μου γλιτωσαν το ποδι απο διαστρεμμα 2 βδομαδες πριν.
Εγω τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ωραίο μποτάκι το έχω και γω.... Ελαφρύ και καλό ποιοτικά! Όμως δεν είναι αδιάβροχο. Εγώ το ήξερα όταν το πήρα αλλά δεν με πείραζε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Πήγα χθες και έριξα τις ματιές μου για touring boots αλλά ψιλοαπογοητεύθηκα από την ακαμψία τους. Πράγματι, προστατεύουν περισσότερο αλλά δεν είναι για κάθε μέρα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει με αθλητικά παπούτσια...
Οπότε μάλλον θα προσανατολιστώ σε city μοντέλα...
Πχ κάτι τέτοιο έχει αρχίσει και μου φαίνεται πολύ καλό στο μάτι...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Τη Δευτερα να μας πειτε απο κοντα τι και πως....
διυεθυνσεις και ετσι...διοτι ενδιαφερομαι
και εγω.
spike,ego kati san kai ayta exo !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
ruyjin apo pou ta pires auta ta mpotakia ??? yparxoun se mauro ???
Dainesse akira legontai,kai to montelo tou 2005
http://www.motshop.de/shop/catalog/p...oducts_id/1210
einai poly kala..to mono kako einai oti otan pernas apo teza nero mpainei ligo logo kordoniwn,alla den peirazei,srosizei kai ligo to podi !
meta apo 5 lepta,oute pou to 8ymasai !!
Εγω παιδια πηγα και πηρα σημερα απο τον ΝΟΜΙΚΟ αυτα τα μποτακια στα 75€
Ειναι πολυ ανετα για καθε μερα(και πρεπει να παρουν και φορμα ακομα),και εχουν προστατευτικα σε πολλα σημεια καθως και ανθρακονηματα στον αστραγαλο!
Ειναι της UTIKA!
Γενικα αγνωστη και φτηνη μαρκα,αλλα εχει πολλα αξιολογα πραγματα!
Να φανταστειτε οτι στο καταστημα βρηκα και μποτες για χρηση πιστας(με ξυστρες κτλ.) στα μολις 130€
Προτινω μια επισκεψη,βρισκετε καπου στην Γρ.Λαμπρακη(Λιγο πιο πανω απο το Village park)
σαν διαφημιση ακουγετε.... :o
![]()
Ναι το ξερω εχει γαμω τα δερματινα γαντια με carbon στα 40 ευρω περιπου, ιδια ποιοτητα με αυτα που πηρα απο τον Τζωρτζοπουλο χθες με 70 γιατι βιαζομουνα ο κεφτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω παιδια πηγα και πηρα σημερα απο τον ΝΟΜΙΚΟ αυτα τα μποτακια στα 75€
Ειναι πολυ ανετα για καθε μερα(και πρεπει να παρουν και φορμα ακομα),και εχουν προστατευτικα σε πολλα σημεια καθως και ανθρακονηματα στον αστραγαλο!
Ειναι της UTIKA!
Γενικα αγνωστη και φτηνη μαρκα,αλλα εχει πολλα αξιολογα πραγματα!
Να φανταστειτε οτι στο καταστημα βρηκα και μποτες για χρηση πιστας(με ξυστρες κτλ.) στα μολις 130€
Προτινω μια επισκεψη,βρισκετε καπου στην Γρ.Λαμπρακη(Λιγο πιο πανω απο το Village park)
σαν διαφημιση ακουγετε.... :o
Εχει επισης και καλα δερματινα μπουφανακια με 120, και ολοσωμη φορμα με καμια 300αρα.
Καποια στιγμη θα μπω εκει μεσα ξεβρακωτος και θα φυγω τουμπανος.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είναι εύκολο να έχουμε την (ακριβή) διεύθυνση του (φθηνού) Νομικού;
Εχτές πήγα και έδωσα 160 ευρά. Κορντούρα ¾ + μποτάκια δέρμα με προστατευτικά (όχι αδιάβροχα) και έντυσα την σύζυγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Βρήκα κάτι μποτάκια μηχανής σε ένα κατάστημα που είχε προτείνει κάπιο μέλος του φόρουμ (νομίζω ο agrogsxr) sth N. Φιλαδέλφεια............................
![]()
Έχουν όλα ανακλαστικά κτλ κτλ...
Αυτά!!
Λοιπόν; Τι λετε;
Καμιά άλλη πρόταση σε αυτές τις τιμές;