Μα ρε αδερφε συγκριση ειναι αυτη που κανεις?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από panathas
zephyr mporw na pw oti mperdeytika!!!!:hypnotize :rotflmao:![]()
![]()
Μα ρε αδερφε συγκριση ειναι αυτη που κανεις?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από panathas
zephyr mporw na pw oti mperdeytika!!!!:hypnotize :rotflmao:![]()
![]()
πηγαινε οδηγησε τα και τα 2 και οποιο σου κανει κλικ και καλυπτει τις αναγκες σου, παρτο.
πλεον η αξιοπιστια ειναι μια εννοια που δεν υφισταται (οπως τουλαχιστον την εννοουμε).
υπαρχουν καποια ψεγαδια σε ΟΛΑ τα μηχανακια, αλλα δεν τιθεται θεμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
για σερβις παλι πανω-κατω στα ιδια παιζουν (εφ'οσον ειναι στην ιδια κατηγορια δλδ on-off).δεν παμε να συγκρινουμε τετρακυλινδρο χιλιαρι με 250αρι μονοκυλινδρο!
καλες αγορες!
![]()
Ντάξει, μόνο που κανένα από τα 2 δεν είναι on-off.... ειδικά το cbfΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πηγαινε οδηγησε τα και τα 2 και οποιο σου κανει κλικ και καλυπτει τις αναγκες σου, παρτο.
πλεον η αξιοπιστια ειναι μια εννοια που δεν υφισταται (οπως τουλαχιστον την εννοουμε).
υπαρχουν καποια ψεγαδια σε ΟΛΑ τα μηχανακια, αλλα δεν τιθεται θεμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
για σερβις παλι πανω-κατω στα ιδια παιζουν (εφ'οσον ειναι στην ιδια κατηγορια δλδ on-off).δεν παμε να συγκρινουμε τετρακυλινδρο χιλιαρι με 250αρι μονοκυλινδρο!
καλες αγορες!
![]()
![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
....(εφ'οσον ειναι στην ιδια κατηγορια δλδ on-off)...![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ηλία, στο δικό μου άφησα τα λάδια μέχρι τα 7500 χλμ -για να δώ αν υπήρχε κατανάλωση- και ήταν στο ίδιο σημείο όπως όταν τα έβαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το 955 σίγουρα τσίμπαγε, 1 λίτράκι ανα 5,000 χλμ το ήθελε.
Όμως και στο εγγλέζικο φόρουμ που παρακολουθώ κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί...1λτ/5000χλμ είναι πολύ. Πάρα πολύ.
Οστόσο, έχουν παρατηρηθεί κάποια φαινόμενα όπως αυτό που ανέφερε ο Άρης, αλλά 3 τέτοιες περιπτώσεις ανά τόσες πωλήσεις δεν νομίζω ότι λέει κάτι...
Είναι χαζο το παιδί λέμε.... άκου ον-οφ το 1050 και το CBF1000 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:hypnotize![]()
![]()
![]()
Ρε Σταυρο... να θυμάσαι τα φάρμακά σου ρε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
.... αλλά 3 τέτοιες περιπτώσεις ανά τόσες πωλήσεις δεν νομίζω ότι λέει κάτι...
Λέω κι εγώ γιατί βλέπω τόσα tiger στο δρόμο.... νομίζω ότι είμαι μέσα στο εργοστάσιο![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ντάξει, μόνο που κανένα από τα 2 δεν είναι on-off.... ειδικά το cbf![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:hypnotize![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι χαζο το παιδί λέμε.... άκου ον-οφ το 1050 και το CBF1000 :rotflmao:
Ρε Σταυρο... να θυμάσαι τα φάρμακά σου ρε![]()
ενταξει ρε μαγκες. εκανα ενα λαθος. λες και εχω ασχοληθει πολυ με τα τριμπ0υρδελα..![]()
μπαινουν στην naked κατηγορια απ'οσο καταλαβα και στην all around..![]()
αλλα εδω ουτε και αυτοι δεν ξερουν που ανηκει και πως να το κατηγοριοποιησουν..![]()
τεσπα, το παλικαρι καταλαβε φανταζομαι αυτο που του ειπα..
![]()
![]()
se ayto pou kolaw egw einai oti mou aresei perissotero to tiger(nomizw einai pio omorfo e???)alla einai pio akrivo kai mou mpainoun psiloi sta aytia gia tin axiopostia-service...
den xerw akoma den exw katalixei,poli dyskoli apofasi.padws eyxaristw gia tis gnwmes sas..
paidia gia osous xanadeite to thema etsi pliroforiaka na pw oti to odigisa to tiger kai den mporw na pw oti enthousiastika kiolas(epeidi legane merikoi oti k@ylwsan!!)..isws epeidi exw mathei se alou eidous odigisi kai gi ayto..edaxei mporw na pw oti exei gazi kai prostasia apo aera me ti megalyteri zelatina vevaia.eykolodigitw mesa stin kinisi..
kati omws me xalage..(den mporw na to exigisw!!)den eixa kali aisthisi tou mprostinou merous kai se strofi den aisthanthika asfaleia..
ayti i gnwmi mou pada!!![]()
Φιλε μου ειναι λογικο αυτο που λες αφου οδηγεις gsxr.Απο την στιγμη που θελεις να αλλαξεις κατηγορια πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις.