Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: η οικονομια σε ελευθερη πτωση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

-Ποιος αφησε ασυδοτες και ανεξελενκτες (με οτι αυτο συνεπαγεται) τις τραπεζες τοσα χρονια?
    -Ποιος εκανε τους μισους ελληνες, δημοσιους υπαληλους?
    -Ποιος μετατρεπει την κρατικη περιουσια και τους φορους μας, σε βιλες και λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες και off-shore?
    -Ποιος οδηγησε τα προβατα (δηλαδη το λαο) στη φουσκα του χρηματηστηριου?
    -Ποιος αφησε να γινει η Αθηνα κι αλλες ελληνικες πολεις, ενα κατασκευαστικο τερατουργημα με σκοπο το ασυστολο κερδος μερικων κατασκευαστων?

... τετοιοι που ειμαστε καλα να παθουμε
    :a31:
    δεν καταλαβα τι ποιος? η μαλακια που μας δερνει σαν λαος η περηφανεια μας και οτι εμεις ημαστε και κανενας αλλος!!

οι τράπεζες μας φταίνε? ? που παίρνουμε καρτες και αγοράζουμε οτι βρούμε ? για να ημαστε μαγκες?

εμεις δεν τρεχαμε πισω απο τα κομματα για να μας βολεψει?

φούσκα ? χρηματιστήριο?? ρε φιλε το χρηματιστήριο ειναι επένδυση αμα δεν ξερει καποιος να μην ασχολείστε γενικως και κανένας δεν σας εβαλε το μαχαίρι στο κοκαλο να πουλατε χωράφια για να παίρνεται μετοχες!!! το ιδιο εγηνε και με τα φρουτακια............. αλλα μολις τα χανουμε κλαιμε σαν τιν κακια πεθερα!

στα αλλα συμφωνω,,,,αλλα ασ κοιταξουμε τους εαυτου μας λιγο πρωτα και να μην μαθαμε μια ζωη....να λεμε

μαλακες αμερικανοι
    μαλακες γερμνανοι
    μαλακες κινεζοι.....

αλλα να λεμε και καμια φωρα μαλακες ελληνες!

ετσι απλα ειναι ....και αν δεν μπορει να το συλλάβει ο νους δεν πειράζει......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    δεν καταλαβα τι ποιος? η μαλακια που μας δερνει σαν λαος η περηφανεια μας και οτι εμεις ημαστε και κανενας αλλος!!

οι τράπεζες μας φταίνε? ? που παίρνουμε καρτες και αγοράζουμε οτι βρούμε ? για να ημαστε μαγκες?

εμεις δεν τρεχαμε πισω απο τα κομματα για να μας βολεψει?

φούσκα ? χρηματιστήριο?? ρε φιλε το χρηματιστήριο ειναι επένδυση αμα δεν ξερει καποιος να μην ασχολείστε γενικως και κανένας δεν σας εβαλε το μαχαίρι στο κοκαλο να πουλατε χωράφια για να παίρνεται μετοχες!!! το ιδιο εγηνε και με τα φρουτακια............. αλλα μολις τα χανουμε κλαιμε σαν τιν κακια πεθερα!

στα αλλα συμφωνω,,,,αλλα ασ κοιταξουμε τους εαυτου μας λιγο πρωτα και να μην μαθαμε μια ζωη....να λεμε

μαλακες αμερικανοι
    μαλακες γερμνανοι
    μαλακες κινεζοι.....

αλλα να λεμε και καμια φωρα μαλακες ελληνες!

ετσι απλα ειναι ....και αν δεν μπορει να το συλλάβει ο νους δεν πειράζει......
    Ρε φιλε, δεν διαφωνουμε... ασφαλως και φταιμε ΕΜΕΙΣ!!!
    ... γιατι και τους πολιτικους εμεις τους στιριζουμε/ψηφιζουμε οποτε...

Τις καρτες παντως δεν τις παιρνουμε εμεις (εμεις απλα αιτουμαστε)... οι τραπεζες τις δινουν!!!
    Και το εκαναν μεχρι τωρα ελαφρα και αβιαστα χωρις να τσεκαρουν καλα-καλα την δυνατοτητα αποπληρωμης απο τον αιτουμενο μιας και στο πισω μερος του μυαλου τους ειχαν να του φανε το σπιτι για 2-3 χιλιαρικα!
    Εκει ομως ειναι ο ρολος του κρατους φιλε μου... γιατι τους πολιτικους υποτηθεται οτι τους εξελεγει ο λαος για να διαφυλατουν και να προστατευουν τα συμφεροντα του...
    ... ΤΟΥ ΛΑΟΥ και οχι του εκαστοτε λατση! Ετσι δεν ειναι?
    Αυτο ηθελα να επισημανω....

Οσο για το χρηματηστηριο ασφαλως και κανενας δεν εβαλε κανενα μαχαιρι σε κανεναν λαιμο... αλλα οταν ακους τον τοτε πρωθυπουργο (σημιτη) να διαβεβαιωνει τους επενδυτες για τη σιγουρια που παρεχει το ελληνικο χρηματηστητριο, τι να υποθεσει ο απλος πολιτης?

Εκτος αν ειναι καποιος τοσο αδαης να πιστευει οτι το παιχνιδι δεν ηταν στημενο για να αποψιλωσουν την μεσσαια ταξη απο μετρητο και το πακετο ολο να το παρουν μερικοι εκλεκτοι!

Αλλα το εξωφρενικοτερο ολων, ειναι οτι αφου εγινε οτι εγινε, κανεις απο τους υπαλληλους πολιτικους δεν αναζητησε ευθυνες για τα οικονομικα εγληματα που εγιναν εκεινη την περιοδο, γιατι πολυ απλα ολοι ηταν στο κολπο... κι ολα μελι-γαλα!

... ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    money cant buy me love !!!

Τις καρτες παντως δεν τις παιρνουμε εμεις (εμεις απλα αιτουμαστε)... οι τραπεζες τις δινουν!!!
    Και το εκαναν μεχρι τωρα ελαφρα και αβιαστα χωρις να τσεκαρουν καλα-καλα την δυνατοτητα αποπληρωμης απο τον αιτουμενο μιας και στο πισω μερος του μυαλου τους ειχαν να του φανε το σπιτι για 2-3 χιλιαρικα!

Εκει ομως ειναι ο ρολος του κρατους φιλε μου... γιατι τους πολιτικους υποτηθεται οτι τους εξελεγει ο λαος για να διαφυλατουν και να προστατευουν τα συμφεροντα του...
    ... ΤΟΥ ΛΑΟΥ και οχι του εκαστοτε λατση! Ετσι δεν ειναι?
    Αυτο ηθελα να επισημανω....

Οσο για το χρηματηστηριο ασφαλως και κανενας δεν εβαλε κανενα μαχαιρι σε κανεναν λαιμο... αλλα οταν ακους τον τοτε πρωθυπουργο (σημιτη) να διαβεβαιωνει τους επενδυτες για τη σιγουρια που παρεχει το ελληνικο χρηματηστητριο, τι να υποθεσει ο απλος πολιτης?

... ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    20 χρονια σουηδια και 10 ελλαδα.....δεν πηρα ποτε καμια κάρτα στα χερια μου....... ακομα και το κριτήριο μου στο να παρω μηχανη ητανε μεχρι ποσα λεφτα μπορω να δωσο cach .....
    οταν πηγα στην ελλαδα να κανω ενα συμβόλαιο για το κινητό πηγα σ ενα κατάστημα και μου ζητησανε καρτα ,,,,,βγηκα και πηγα σε αλλο.........!
    τα πραγματα ειναι απλα εμεις αιτουμαστε....και αυτοι δηνουν παροχες......ε λιγο μυαλο στο κεφαλι μας δεν εχουμε?????? οταν σου λεει η καρτα τοκιζεται με 17%?>??

στο δευτερο εισαι σωστός και πολυ καλα τα λες οτι το κρατος πρεπει να προστατεύει τον πολιτι αλλα οχι μονο αυτο αλλα θα στο παω και πιο περα .....πρεπει να καταδικασει της τραπεζες που χρεωσανε τον κοσμο και να πληρώσουν οι ιδιες για τα προβλήματα και τα μικρα γραμματακια που εχουν ,,,,,,,,

για το χρηματιστήριο δεν ξερει κανενας ποτε ειναι το πανω η το κατω απλως καποιοι φευγουν κερδισμένοι και αποκαλούνται λαμογια .......(για μενα ειναι απλα πιο μετρημένοι )
    και υπαρχουν αυτοι που χανουν που απλα λενε πως τους κλεψανε!!!!!!

να ξερεις ενα πραγμα ....μεχρι να πουλησεις δεν εισαι ουτε κερδισμένος ουτε χαμένος!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ε λιγο μυαλο στο κεφαλι μας δεν εχουμε?????? οταν σου λεει η καρτα τοκιζεται με 17%?>??
    εγώ τόσα χρόνια που δεν έχω πληρώσει ούτε 1 λεπτό τόκο μπορώ να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ

20 χρονια σουηδια και 10 ελλαδα.....δεν πηρα ποτε καμια κάρτα στα χερια μου....... ακομα και το κριτήριο μου στο να παρω μηχανη ητανε μεχρι ποσα λεφτα μπορω να δωσο cach .....
    οταν πηγα στην ελλαδα να κανω ενα συμβόλαιο για το κινητό πηγα σ ενα κατάστημα και μου ζητησανε καρτα ,,,,,βγηκα και πηγα σε αλλο.........!
    τα πραγματα ειναι απλα εμεις αιτουμαστε....και αυτοι δηνουν παροχες......ε λιγο μυαλο στο κεφαλι μας δεν εχουμε?????? οταν σου λεει η καρτα τοκιζεται με 17%?>??

στο δευτερο εισαι σωστός και πολυ καλα τα λες οτι το κρατος πρεπει να προστατεύει τον πολιτι αλλα οχι μονο αυτο αλλα θα στο παω και πιο περα .....πρεπει να καταδικασει της τραπεζες που χρεωσανε τον κοσμο και να πληρώσουν οι ιδιες για τα προβλήματα και τα μικρα γραμματακια που εχουν ,,,,,,,,

για το χρηματιστήριο δεν ξερει κανενας ποτε ειναι το πανω η το κατω απλως καποιοι φευγουν κερδισμένοι και αποκαλούνται λαμογια .......(για μενα ειναι απλα πιο μετρημένοι )
    και υπαρχουν αυτοι που χανουν που απλα λενε πως τους κλεψανε!!!!!!

να ξερεις ενα πραγμα ....μεχρι να πουλησεις δεν εισαι ουτε κερδισμένος ουτε χαμένος!!!!

Ετσι ειναι φιλε μου... κι εγω αγοραζω με οτι εχει η τσεπη μου, αλλα πανω απ' ολα ΠΑΝΤΑ ψαχνω τη φακα πισω απο το τυρι!!!

Διστυχως ομως ουτε εγω αλλα ουτε κι εσυ, ειμαστε τυπικο παραδειγμα μεσου ελληνα, ο οποιος δεν μπηκε ποτε στον κοπο να διαβασει καν αυτα τα ψιλα γραμματα ή να σκεφτει λιγο παραπανω και γι' αυτο φτασαμε σ' αυτο το σημειο να χανονται ολοκληρα σπιτια για 2 και 3 χιλιαρικα!

Οσο για τις τραπεζες πολυ καλα τα λες, αλλα διστυχως αυτοι (οι πολιτικοι) οχι μονο δεν προκειται να κυνηγησουν καμια τραπεζα, το αντιθετο μαλιστα... τις επιχωρηγησαν κιολας... και εκει ειναι που τρελενεσαι εντελως

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εγώ τόσα χρόνια που δεν έχω πληρώσει ούτε 1 λεπτό τόκο μπορώ να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ
    Ασφαλως και μπορει καποιος να διευκολυνεται πολυ, και γιατι οχι να κερδιζει κιολας, χρησημοποιωντας με ΣΥΝΕΣΗ μια πιστωτικη καρτα (προσφορες με ατοκες δοσεις κτλ), αλλα αυτο απαιτει μεγαλη αυτοσυγκρατηση, προγραμματισμο και καταναλωτικη παιδεια, στοιχεια που νομιζω οτι συμφωνεις κι εσυ οτι δεν διακρινουν τον μεσο ελληνα διστυχως!

Αυτο λεμε και τιποτα παραπανω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Ασφαλως και μπορει καποιος να διευκολυνεται πολυ, και γιατι οχι να κερδιζει κιολας, χρησημοποιωντας με ΣΥΝΕΣΗ μια πιστωτικη καρτα (προσφορες με ατοκες δοσεις κτλ), αλλα αυτο απαιτει μεγαλη αυτοσυγκρατηση, προγραμματισμο και καταναλωτικη παιδεια, στοιχεια που νομιζω οτι συμφωνεις κι εσυ οτι δεν διακρινουν τον μεσο ελληνα διστυχως!

δε μας φταίνε ούτε οι κάρτες ούτε οι τράπεζες ούτε τα δάνεια αν δεν έχουμε τα εν λόγω στοιχεία

βασικο προβλημα!!!

αμα ελεγες την μανα σου πριν 10 χρόνια οταν πήγαινε να παρη λεμόνια για να φαμε το μεσημερι ψαρι .......η μαμα η όποιος και να πηγαινε γυρηζε με 15 λεμόνια.....ασ υπαρχουν μωρέ.....

τωρα παει και λεει βαλε 4 λεμονια και αμα βαλει 5 για να κανει κιλο του λεει βγαλτο!

επρεπε να φτασουμε στο σημειο .......να τρεξει το σκατο απο τον κωλο μας για να το καταλαβουμε γιατι αμα ελεγες τοτε την κυρα που πας μωρε με 15 λεμονια ...........

θα σε ελεγε ...

να υπαρχουν....
    ε τι τσιγκουνης ειναι αυτος....
    κτλ κτλ........

τωρα παίρνουν 4 λεμόνια τα πληρωνουν όσο τα 15 ....και παίρνουν και ενα μεγάλο αγγούρι δώρο!!!

τι να πω.........βασικα δεν θα ξεχάσω πριν ενα χρονο που εκανα ποστ αυτο το trhead τι ακουσα και εδω μέσα.......

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Και εκτος αυτου ειμαστε και υλοζωιστες. Εχουμε αδεια κεφαλια απο ιδεες και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ξοδευουμε για να μη ξεχασουμε οτι υπαρχουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Και εκτος αυτου ειμαστε και υλοζωιστες. Εχουμε αδεια κεφαλια απο ιδεες και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ξοδευουμε για να μη ξεχασουμε οτι υπαρχουμε.
    +900

Οπως και το αντιστροφο... εχουμε μαθει να μετραμε τον αλλο απο αυτο που φαινεται και οχι απο αυτο που πραγματικα ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δε μας φταίνε ούτε οι κάρτες ούτε οι τράπεζες ούτε τα δάνεια αν δεν έχουμε τα εν λόγω στοιχεία
    Οι τραπεζες (οπως και οι τοκογλυφοι) τη δουλεια τους κανουν... το κρατος φταιει που δεν ελενξε/ελενχει τις τραπεζες και δεν βαζει ορια με σκοπο να προστατεψει τον (μεσο) πολιτη ως ωφειλει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2014, 18:57
  2. Ελευθερη πτωση....
    από motomamounas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:11
  3. Οικονομία, ενέργεια πετρέλαιο και σε τι μας επηρρεάζει.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 09:48
  4. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 13:53
  5. Μετά από πτώση πάντα σε νοσοκομείο.
    από m1ke στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων