Ο ψεκασμός τι λέει; Είναι γραμμικός ή έχει ακόμα το τίναγμα στις χαμηλές στροφές; αναρωτιέμαι αν υπάρχει ελπίδα γιαόλα τα 990Α. Καλορίζικο πάντως, είναι κούκλα.
Ο ψεκασμός τι λέει; Είναι γραμμικός ή έχει ακόμα το τίναγμα στις χαμηλές στροφές; αναρωτιέμαι αν υπάρχει ελπίδα γιαόλα τα 990Α. Καλορίζικο πάντως, είναι κούκλα.
ενα μικρο τιναγμα το εχει στο ξεκινημα αλλα πλεον το συνηθησα και δεν με ενοχλει καθολου
τωρα .το μοτερ ειναι παρα πολυ γραμμικο και η δυναμη του περναει πολυ ωραια στον δρομο
και οι σουζες ερχονται πολυ πιο ευκολα σε σχεση με το 950 που ειχα![]()
και κατι αλλο που μου αρεσει ειναι οτι οι κραδασμοι ανηκουν στο παρελθον
λογω καινουριου αντικραδασμικου αξονα στροφαλου![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
μιας και δεν μου απαντάει κανείς στο ξεχωριστό post που έχω κάνει για το τιμονι του Adventure και εσυ εχεις το 990 μηπως γίνεται να μετρήσεις το πλάτος του τιμονιού σου ή ενδοχωμένος να δεις απο το users manual? (Πλάτος: απο άκρη σε ακρη πριν απο τα αντίβαρα)
ευχαριστώ
![]()
Kαμια βελτιωση στο θεμα της αντλιας συμπλεκτη εγινε;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
ενα μικρο τιναγμα το εχει στο ξεκινημα αλλα πλεον το συνηθησα και δεν με ενοχλει καθολου
τωρα .το μοτερ ειναι παρα πολυ γραμμικο και η δυναμη του περναει πολυ ωραια στον δρομο
και οι σουζες ερχονται πολυ πιο ευκολα σε σχεση με το 950 που ειχα![]()
και κατι αλλο που μου αρεσει ειναι οτι οι κραδασμοι ανηκουν στο παρελθον
λογω καινουριου αντικραδασμικου αξονα στροφαλου![]()
...cause the place seems still alive...
νομιζω η τρομπα συμπλεκτη απο τα μοντελα 08 και μετα δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα
γιατι ειναι βελτιωμενη. σαν κωδικος ειναι διαφορετικη με τις προηγουμενες![]()
Εγώ διάβασα οτι οι εκκεντροφόροι είναι διαφορετικοί. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό μόνο η χαρτογράφηση να αυξάνει τόσο την ισχύ! αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
τα επιπλέον άλογα τα οποία σημειωτέον σύμφωνα με δημοσιογράφους απ το αγγλικό Bike είναι θέμα διαφορετικής χαρτογράφησης και μόνο! Κοινώς όποιος αγοράσει το απλό μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει την ισχύ του R.
Μιλας για συγκριση 990-09 με 990-08 η 990R-O9 με 990 απλο 09 ?
Γενικα οι ιπποι κερδιζονται απο την κεφαλη και τα παρελκομενα της .
οι κεφαλες απο το 09 ειναι επανασχεδιαμενες εχουν ροικη εξελιξη αλλους εκεντροφορους
και αλλες βελτιωσεις και ολα αυτα τα ειχε το super duke οποτε μπορει να εχουν κοινα στοιχεια
Εγω προσωπικα επειδη οδηγω και τον δουκα και επεσε και μια ψιλη κοντριτσα δεν τον εχασα
απο τα ματια μου οπως τον εχανα με το 950
Απιστευτο μηχανημα το απολυτο on-off .
ειδα ενα τυπο σημερα κατα τις 6 περασε απο το φαναρι της κυμης στην πλαπουτα
με ενα r σουζαριστος και ορθιος ο φιλος με αφησε μαλ..α φοβερος.
κριμα που ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ ακριβο θα χασει αρκετες πωλησεις
παρα πολλες ομως.....κ απο προσφορες τιποτα ακομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Απιστευτο μηχανημα το απολυτο on-off .
ειδα ενα τυπο σημερα κατα τις 6 περασε απο το φαναρι της κυμης στην πλαπουτα
με ενα r σουζαριστος και ορθιος ο φιλος με αφησε μαλ..α φοβερος.
κριμα που ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ ακριβο θα χασει αρκετες πωλησεις
μαλλον δεν τους επιασε η κριση
πηγα ρωτησα σημερα μετα απο αυτο που ειδα με το r
και μολις τους ειπα αν εχει καποια μειωση λογο κρισης η λογο μειωσης των δασμων
σχεδων μου εβαλαν τις φωνες που τολμησα να πω τετοιες κουβεντες αμαρτωλες
αν δεν κανω λαθος ειναι χωρις ψεκασμο!!!εισαι σιγουρος???Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
τελικα με βλεπω για 950 και καλα μου ειναι