Azanka... μην τα βλέπεις μισά και όπως κοιτάνε να μας τα πλασσάρουν...
Στην Κυψέλη σαφώς ήταν κοινωνική αντίδραση ... ΑΡΧΙΚΑ.... μετά το μεσημέρι έγιναν επιθέσεις σε καταστήματα, με πέτρες και λοστούς. Τι σχέση έχει αυτό με τις αντιδράσεις για το πάρκο;
Το ίδιο ισχύει και για την επίθεση στην αίθουσα των μεταναστών που ανέφερες.
Και να το επαναλάβω και επιτέλους διαβάστε κάτι ολοκληρωμένα... Η αναρχία τι σημαίνει;...τα σπάω και τα ρημάζω;... Οι λεγόμενοι "αναρχικοί" δεν μπορούν να είναι προθάλαμος συνδεδεμένος , πιθανώς με ομάδες που κάνουν πιο οργανωμένα και μεθοδευμένα χτυπήματα , με το σκεπτικό της εσωτερικής τρομοκρατίας; ΞΕΚΟΛΑΤΕ... δείξτε μου ακριβώς σε ποιό σημείο η Αναρχία σημαίνει σπάσιμο/βία/καταστροφή και εγώ θα υποχωρήσω ζητώντας συγνώμη.
Έχετε συνδιάσει την τρομοκρατία με φαινόμενα τύπου Αλ Κάιντα και επιθέσεις βομβιστικές κτλ... τι σημαίνει όμως τρομοκρατία;...ποιός ο ορισμός της;...
Αν και δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς σαν όρος παρά μόνο σαν έννοια απο ΗΠΑ και Ε.Ε. το παρακάτω απεικονίζει στο περίπου την έννοια.
Inside Terrorism , G. Hoffman , published 2005.Terrorism could be the term characterizing the calculated use of violence (or the threat of violence) against civilians in order to attain goals that are political or religious or ideological in nature; this is done through intimidation or coercion or instilling fear)
Πείτε μου λοιπόν τώρα πως ακριβώς διαφέρει η ομαδική καταστροφή περιουσιών πολιτών , η απειλή προσωπικής ακεραιότητας πολιτών, κτλ... στο οτι εδώ αναφέρουμε εμείς ώς "αντιδραστικές επιθέσεις"; Γιατί προσωπικά δεν βλέπω την διαφορά.
MikeG... εγώ φίλε δεν έχω πρόβλημα με οτι και αν γίνει... το κείμενο το έβαλα για να γίνει πολιτισμένη συζήτηση αν αυτό είναι εφικτό όπως κάθε φορά.
Gandalf