Αλβανια περυσι. Gs με 15 λιτρα μεσα στο ντεποζιτο "χωρεσε" αλλα 30.Τελικα καναμε εξωλογιστικο διακανονισμο.
Μαγκες αντι να τα γραφετε εδω καλεστε την αστυνομια.
Αλβανια περυσι. Gs με 15 λιτρα μεσα στο ντεποζιτο "χωρεσε" αλλα 30.Τελικα καναμε εξωλογιστικο διακανονισμο.
Μαγκες αντι να τα γραφετε εδω καλεστε την αστυνομια.
για να στο λεω...Εδω δεν εχουν οχηματα για περιστατικα σοβαρα (ληστεια για παραδειγμα) και θα ερθουν στο βενζιναδικο;
Να πω κατι σχετικο με τα βενζιναδικα σημερα εβαλα με 1.18 μα καλα τι εγινε τους τελευταιους 2 μηνες και επεσε τοσο η βενζινη?Θα κρατησει για καιρο??(Μηπως βγαλω κανα καλο μοτο απο την ακινησια...χαχαχαχαχα..)
βλεπω οτι ταλαιπωρειται αρκετος κοσμος εδψ μεσα απο βενζινες.
απο το 1996 που οδηγω αυτοκινητα και μοτο, (εχωντας δουλεψει και ως φοιτητης 2 χρονια σε βενζιναδικο Α.Π.) εχω να πω δυο λογια. Ακουστε τα τζαμπα ειναι.
Βαζουμε μονο απο εταιρικα Shell , Bp, Eko. Αντε καμια ΑVIN εταιρικο και αυτο. Ως γνωστο αν και εχει αναφερθει ειτε shell ειτα AVIN βαλεις βαρδινογιαννης απο πισω. Παλια εβαζα μονο shell απο συγκεκριμενα εταιρικα. Μετα απο μυρωδια που εβγαζε στο αυτοκινητο diesel στο κλειστο παρκινγκ,γυρισα σε BP ή ΕΚΟ παλι απο συγκεκριμενα εταιρικα. Η μυρωδια stop.
παμε τωρα στην βενζινη..αλλαζω συχνα τα φ.βενζινης και τα μπουζι μου.. Ειναι καθαρα και δεν λες οτι κανω και πολλα ταξιδια εκτος αθηνας το χρονο..
αν την εχω πατησει...? ναι νυχτα 1,8 tsi μοτερ καλο ειχα τοτε ημουν καρδιτσα-λαρισα, νυχτα και εβαλα αναγκαστικα...το φ. βενζινης ηταν μεχρι πριν λιγο καιρο στην αποθηκη,σφαγμενο στα δυο για να θυμαμαι και να δειχνω σε γνωστους τι σημαινει να βρεις λασπη σε φ.βενζινης...
προς κορινθο εχει καλα εταιρικα shell και BP χαιδαρι,ασπροπυργο και αρχη λ. αθηνων απο γεφυρα αχιλλεως και μετα.
γενικα βαζετε bp & eko εταιρικα..
εφτιαξα το 2015 ενα προγραμμα στο αυτικινητο. εχω δανεικο vag-com διαγνωστικο για οσους ξερουν. λεει ο καρφλας στον πειραια (προγραμματιστης) βαζεις ΜΟΝΟ απο εκει 100 αρα shell σε εταιρικο στον πειραια και ερχεσαι... διορθωσεις μηδεν αμαξι πεταγε.
ειναι απεναντι απο ενα my market στο δρομο που παμε για τα κρητικα καραβια..
εκτοτε βαζω καμια φορα BP 100 στο αυτοκινητο.
Shell θα εβαζα μονο απο εκει και απο εταιρικα συγκεκριμενα , παντα για 100 αρα, 95 αρα shell την εχω κοψει. Μονο εκο και BP.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
εταιρικά eco και BP μου χουν πει και μενα...
και να βαζετε απο συγκεκριμένο βενζινάδικο πάντα που δεν κλέβει (ή τουλάχιστον κλέβει λιγότερο) στην αντλια.
αν διαπιστωσετε θεμα κλοπής, πηγαινετε στην άκρη και καλέστε το 100, δείξτε στο όργανο την απόδειξη και αφήστε το όργανο να σας πει τι να κάνετε.
και εδω μια λιστα για να τσεκαρετε το πρατηριο που πατε:
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?f...I%3D&tabid=479
μέσα στη λίστα έχει αναφορές σε επιστολές μέχρι το 2010, αμα κοιταξεις, οποτε σίγουρα είναι επικαιροποιημενη, επομένως μάλλον δεν στεκει αυτο που λες
ενοω ειναι για ελεγχους που εγιναν το 2002. τωρα ποτε εστειλαν επιστολες κτλ αλλο θεμα