Και να φανταστείς ότι τη στιγμή που χρειάζεται πραγματικά κάνω τον κινέζο Πάνο !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην ακουσεις για καποτα εσυ![]()
![]()
![]()
Και να φανταστείς ότι τη στιγμή που χρειάζεται πραγματικά κάνω τον κινέζο Πάνο !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην ακουσεις για καποτα εσυ![]()
![]()
![]()
Κινεζος καwλιαρης. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και να φανταστείς ότι τη στιγμή που χρειάζεται πραγματικά κάνω τον κινέζο Πάνο !![]()
Απ'ότι κατάλαβα το θέμα είναι ότι αν κάποιος παρανομήσει και έχει αλλιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τότε αν τον πιάσουν θα του επιβληθεί μεγαλήτερη ποινή.
Και ρωτάω: Αν υπερβώ το όριο ταχύτητας, κάνω μια σούζα ρε αδελφέ ή κάποια άλλη παρανομία, αλλά φοράω και κράνος (ίσως και μπαλακλάβα αν έχει κρύο) θα τιμωρηθώ πιο αυστηρά διότι δεν φαίνεται το πρόσωπό μου;;;
Κανονικά δεν πρέπει να γίνει αυτό αλλά επειδή η διατύπωση ενός νόμου πρέπει να είναι γενική ποιός μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει "ευρύτερη" ερμηνία του;
Με λίγα λόγια πρόκειται για μια βλακεία, που θέσπισαν στο πόδι, για να καλύψουν την ανικανότητά τους. Σου λέει θα έχουμε πιο αυστηρες ποινές και θα φοβηθούν οι "χουλιγκάνοι". Και γιατί να φοβηθούν την ποινή όταν δεν τους πιάνουν ποτέ;;
Για να μην μπούμε ξανά στην κουβέντα για το ποιοί κρύβονται πραγματικά πίσω από τις κουκούλες και ποιους οφελούν οι ενέργιές τους...
τώρα ειλικρινά ρωτάς ή κάνεις πλάκα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Και ρωτάω: Αν υπερβώ το όριο ταχύτητας, κάνω μια σούζα ρε αδελφέ ή κάποια άλλη παρανομία, αλλά φοράω και κράνος (ίσως και μπαλακλάβα αν έχει κρύο) θα τιμωρηθώ πιο αυστηρά διότι δεν φαίνεται το πρόσωπό μου;;;
ρε μην ακούτε ό,τι μ@λ@κί@ πετά ο καθένας ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να διαβάζετε σωστά αυτά που γράφονται και να μην κάνετε δημοσιογραφία πρωινου καφέ...
Υπαρχει στην Ελλαδα "δημοσιογραφια" ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ του πρωινου καφε...... ?!?![]()
![]()
![]()
ΣΟμποΛΟΣ for president
![]()
![]()
![]()
ΥΓ [ ποτε θα τους ξεριζωσω το λαρυγγι με τα δαχτυλα που δουλευω μανετα δεν ξερω..... Αγανακτηση 65% loading.......] :a66: :a47: :a66: :a47: :a66: :a47:
Μπατσοι-Κουκουλοφοροι 1-0![]()
http://www.youtube.com/watch?v=02usI...layer_embedded
Accipere quam facere praestat injuriam
Όταν ήμουν μικρός, ο ΣόμπολΑς με διασκέδαζε αφάνταστα
Τώρα έχει γίνει κουραστικός, εκτός απο γραφικός
Απορώ πως διάολο βγήκε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, αλλα θα μου πεις αυτοι που τον εξέλεξαν καλύτεροι είναι;
Τέσπα, το θέμα με την κουκούλα είναι σαφές (όσο και χαζό σα νομοθέτημα), οπότε ας μην καταφεύγουμε σε κουφές παρερμηνείες με κράνη, σούζες και άλλα όμορφα...
Η κουκούλα ΔΕΝ είναι ιδιώνυμο αδίκημα, ακόμα και στη Γερμανία που είναι, δεν εφαρμόζεται ο νόμος γιατί έχει διάφορα προβλήματα
(πχ η μπούρκα εμπιπτει στον ορισμό του ιδιώνυμου; αν ναι, γιατί, εαν όχι πάλι, γιατί; και άλλα πολλά τέτοια)
Νομίζω η δήλωση του Σ. Μπάγια (προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων) για το ζήτημα, είναι το ζουμί
Και:Σ. ΜΠΑΓΙΑΣ
«Να εφαρμοστούν οι υπάρχοντες νόμοι»
Επαρκές είναι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για την ποινική αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων που προξενούν επεισόδια, τονίζει και ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Σωτήρης Μπάγιας (φωτογραφία),υπογραμμίζοντας ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στην εφαρμογή του. «Το πρόβλημα δεν είναι το έλλειμμα νομοθετικού πλαισίου» τονίζει ο κ.Μπάγιας.Και προσθέτει: «Αντίθετα,υπάρχει επάρκεια νόμων,αλλά το πραγματικό πρόβλημα εστιάζεται στην αδυναμία εφαρμογής των νόμων που υπάρχουν».Ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων υπογραμμίζει ότι «το ενδιαφέρον της πολιτείας πρέπει να στραφείακριβώς στην εφαρμογή των νόμων που υπάρχουν,καθώς επίσης στην αναβάθμιση της αστυνόμευσης,ώστε να γίνει αυτή πιο ποιοτική και,κυρίως,πιο αποτελεσματική».
Απλά πράγματαΕίμαι από θέση αρχής αντίθετος στη λήψη ευκαιριακών και αποσπασματικών νομοθετικών μέτρων, ιδιαίτερα όταν λαμβάνονται μέσα σε κλίμα έντασης. Ο νομοθέτης όταν νομοθετεί πρέπει να είναι ήρεμος και νηφάλιος, όπως και ο δικαστής όταν δικάζει.
Πάντως τα συγκεκριμένα νομοθετικά μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης- από τα οποία πρωταρχικά ελλείπει το στοιχείο της νομικής ενότητας- θα συζητηθούν αναλυτικά στο Δ.Σ. της Ένωσης και θα εκφράσουμε αιτιολογημένα τις απόψεις μας επ΄ αυτών τις επόμενες ημέρες.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Διαβασα πολλες φορες την λεξη βλακεια και ηλιθιοτητα.Δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν τι κανουν.
Εκτος λοιπον απο τον (αντι)τρομοκρατικο νομο τωρα εχουν και αλλη μια κατηγορια να φορτωσουν επι δικαιων και αδικων.Οι υπαρχουσες ποινες για οποιον συλληφθει σε σκηνικα σαν τα προσφατα,δεν μιλαμε καν για ληστειες κτλ,ηταν ετσι και αλλιως εξοντωτικες αλλα δεν εχουν συλλαβει ποτε κανεναν επ'αυτοφορο για τετοια αδικηματα οποτε δεν ειναι ουσιαστικα εφαρμοσιμες διαταξεις.
Ας πουμε οτι αυριο ξαναγινεται σε μια περιοχη αυτο που εγινε στο Κολωνακι.Τωρα θα πουνε οι αστυνομικοι παμε να τους πιασουμε γιατι θα φανε 2-10 χρονια παραπανω;Αν τους συλλαμβανανε στο Κολωνακι θα τρωγανε ετσι και αλλιως πολλα χρονια βαση του (αντι)τρομοκρατικου.Αλλα δεν το εκαναν.
Ο ορος αλλοιωση προσωπου καθως και οι περιπτωσεις που αυτο ειναι επιβαρυντικο για καποιον κατηγορουμενο ειναι πολυ γενικος,αοριστος και φυσικα δεν περιλαμβανει μονο την κουκουλα,εχει προεκτασεις παντου.Με πρωτη εφαρμογη την ποινικοποιηση των διαδηλωσεων απο την στιγμη που πεσουν χημικα και προσπαθει ο κοσμος να καλυψει τα προσωπα του μπας και γλυτωσει τον καρκινο.Ειτε ειναι στην διαδηλωση ειτε περαστικοι,ειτε κατοικοι.
Και σαν υποσημειωση θελουν να περασουν ξανα τον νομο Μεταξα για περιυβριση αρχης με ο,τι αυτο συνεπαγεται.
Δεν ειναι τυχαιο οτι δικηγορικοι συλλογοι και ενωση εισαγγελεων ταχθηκαν κατα των μετρων.Ειναι επικινδυνα δεδομενης της καταστασης που επικρατει και του φοβου για νεο κυκλο κοινωνικων εντασεων και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η κουκούλα ΔΕΝ είναι ιδιώνυμο αδίκημα, ακόμα και στη Γερμανία που είναι, δεν εφαρμόζεται ο νόμος γιατί έχει διάφορα προβλήματα
(πχ η μπούρκα εμπιπτει στον ορισμό του ιδιώνυμου; αν ναι, γιατί, εαν όχι πάλι, γιατί; και άλλα πολλά τέτοια)
εγω εχω την αλλη απορια...!! ποσες περιπολιες θα "χρειαστουν" τις επομενες αποκριες?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Φυσικά κάνω πλάκα. Απλά θέλω να τονίσω την γελοιότητα της ρύθμισης...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
τώρα ειλικρινά ρωτάς ή κάνεις πλάκα;;;
ρε μην ακούτε ό,τι μ@λ@κί@ πετά ο καθένας ...
![]()
![]()
Άστα να πάνε. Αν κατέβουν και στην Πλάκα, όπου θα είναι και "οπλισμένοι" με ρόπαλα, θα γίνει σφαγή...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εγω εχω την αλλη απορια...!! ποσες περιπολιες θα "χρειαστουν" τις επομενες αποκριες?![]()
![]()
Kαμία...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ως τις επόμενες απόκριες θα έχει ατονήσει το μέτρο...
Εδώ, σύμφωνα με το "Βημα", δε βρίσκονται αρκετοι "Ειδικοι Φρουροι" να στελεχώσουν τις εξαγγελθείσες περιπολίες...
Τι να λέμε τώρα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΕντοΜεΤαξι υπαρχει ηδη τετοιος νομος.
<<Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική έννομη τάξη προβλέπει ήδη από το 1976, στον Ποινικό Κώδικα, ότι τιμωρείται βαρύτερα (με ποινή τουλάχιστον δύο αντί ενός έτους), η αντίσταση κατά της Αρχής, όταν ο συλληφθείς καλύπτει ή αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (άρθρο 167 Π.Κ.). Η επιβαρυντική αυτή περίπτωση (που σε καμία περίπτωση δεν τόλμησε να κάνει κακούργημα το πλημμέλημα της αντίστασης) τέθηκε σε ισχύ σε μια εποχή επίσης έντονης κοινωνικής αναταραχής. Ηταν τότε που η χώρα συνταρασσόταν από σφοδρές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις (Μάιος 1976), ενάντια στον αντεργατικό νόμο 330 της κυβέρνησης Καραμανλή. Ωστόσο νομολογιακά, δεν φαίνεται να απαντάται κάποια υπόθεση που η συγκεκριμένη επιβαρυντική περίπτωση να έχει εφαρμοσθεί. >>
http://new.enet.gr/?i=news.el.home&id=27320
![]()
που όμως το χαρακτηρίζει πλημμέλημα και όχι κακούργημαΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΕντοΜεΤαξι υπαρχει ηδη τετοιος νομος.
υπάρχει χαοτική διαφορά ...
πάντως η ταπεινή μου άποψη ειναι οτι γινηκαμε πολλοί πια στην Αθήνα, δεν μας χωράει άλλο αυτος ο έρημος τόπος.
Ανα πάσα στιγμή μαζι με τους επισκέπτες, (επαρχία, επαγγελματικά, τουρίστες, διερχόμενους και μη μετανάστες, καταγεγραμμένοι και μη δημότες) πρέπει να είμαστε πάνω απο 6 εκατομμύρια στην Αττική.
Μέσα σε αυτήν την χαοτική κατάσταση ολοι γκρινιάζουν και τους φταίνε όλοι οι άλλοι.
Πέρσυ πήγα στο Amsterdam και μου είπαν οτι δεν χτίζουμε άλλο. Αυτό ήταν. Οτι έχουμε χτίσει χτίσαμε. Αυτά ειναι τα όρια της πόλης, αυτές ειναι οι δουλειές, αυτές ειναι οι ανάγκες για εργατικό δυναμικό κτλ. κτλ. τελος πάντων αυτά ειναι το όρια τα οποία αντέχει η πόλη αυτη, ετσι ωστε να αυτοδιαχειριστεί σωστά. Και σε περίπτωση που σκάφτεστε να έρθετε να μείνετε εδώ, σκεφτείτε το καλά. Δεν είναι εύκολο, ουτε για δουλεια ούτε για διαμονή.
Βάσει αυτού του πλαισίου μπορείς βρε αδελφέ να βγάλεις άκρη. Δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις εαν μια ομάδα αγνώστου προελεύσεως αρχίζει και τα σπάει τοτε δεν στρέφεσαι ουτε κατα των Πανεπιστημίων, ουτε κατα του νομοθετικού πλαισίου, ουτε κατα συγκεκριμένων πολιτικών παρατάξεων. Στρέφεσαι κατα της Αστυνομίας που δεν τους έπιασε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Αν τώρα εξωκοινοβουλευτικοί με "δυνατό" ιδεολογικό υπόβαθρο τα σπάνε
Αν ειναι παλληκάρια που προσπαθούν να διοχετεύσουν το μίσος της ανέχειας και μιζέριας τους στις περιουσίες αλλονών
Αν ειναι κυβερνητικοί προβοκάτορες που δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας για γνωστούς λόγους
Αν είναι απόγονοι των παρακρατικών του 50 και 60 οι οποίοι δεν σταμάτησαν και ποτε να δρουν ανάμεσα μας
Αν είναι αντιπολιτευτικοί προβοκάτορες που θέλουν τον δικό τους χαμό για τους δικούς τους λόγους
Αν είναι πρώην ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί που δεν χορταίνουν και πολυ απο το πόσο gay εχουν γίνει τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα
……..τι σημασία εχει τελικά? ......... και γιατί να μπούμε όλοι στο τριπάκι και την παγίδα του ποιος το έκανε και γιατί το έκανε και από πού προέρχεται και ποιοι είναι οι περίεργοι σκοποί του, και παραπλεύρως να περνάμε καινούργιους πανηλίθιους νόμους……. και γιατι το αποτέλεσμα πάντα ρε αδερφέ να ειναι περισσότερος βούρδουλας μεσα απο αυτούς τους καινούργιους νόμους και κανόνες παρακολούθησης. Ελεος πια......
Ρε μπας και ειναι καιρός να πάρουμε τα βουνά?![]()